- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.961
hayirli olsun abla gule gule kullan:)buzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
ne guzell bukadar sene sonra boyle dusunmekEşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
gecmis olsun canim.insallah fayda ederCok kötüyüm kızlar belim tutuldubütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
masallahhhhGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Yola cikacagim Suriyeye inşallah sag salim doneriz bildirimimi yapayim :)
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
sebebi belli en azindan.Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
odeme ragmen bence gizel gitmis kaptanim:)Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
kv ye gidip gelmene ragman bence guzel eksi:)Kilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Bugun: 71.2
Fark 1.1 kg
Yuzde: 1.52%
Aslında carşamba zaten eksi 900gr vardı o yuzden bugun daha fazla beklemistim nedense benden hep yavas gidiyor zaten, yinede sonuc beni tatmin etti bu hafta kvye gitmeme ragmen
Handandandan yuzdeye ulasamadım kaptanim napiyoruz haftaya da böyle versem kabul olurmu.
Allah razı olsun canımHarika canımBirden gideceği belliydi.Devam
Allah razı olsun canımmasallahhhh
ilk kac kg yla baslamistin
Sakın bırakma bu sefer hedefe ulaşana kadar. Bedenimiz bizim emanetimiz kendimize borçluyuz unutma. 2. Doğumuna burda hep birlikte şahit olalımAllah razı olsun canımyok birden gitmedi aslında geçen hafta da 2 kg vermiştim tatil dönüşü düzenime döndüm menülerime ekstra dikkat ettim kuzum devam inşallah
Kayınvalidene gitmesen olmuştu canımKilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Fark 1.1 kg
Aslında carşamba zaten eksi 900gr vardı o yuzden bugun daha fazla beklemistim nedense benden hep yavas gidiyor zaten, yinede sonuc beni tatmin etti bu hafta kvye gitmeme ragmen
Handandandan yuzdeye ulasamadım kaptanim napiyoruz haftaya da böyle versem kabul olurmu.
Stresli ve yorgun olduğun bir haftaydı canım pınarın cezasından sana da keselim haftaya %1.9 gelsin o zamanGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorumen azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Tebrik ederim maşallahGünaydın arkadaşlar
başlangıç kilom: 61,5
Cuma ( bugün) : 59,7
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
hepiniz inşallah beklediğiniz sonuçları alırsınız açıkçası çok sevindim 60 lı rakamlardan kurtulduğuma,burada herkesin yöntemi yediği yiyecekleri farklı olabilir vücudumuzu tanımak da önemli ben kendimi biliyorum, sık wc ye çıkmak da önemli lifli ve kepekli şeyler yiyorum evet bunlar beni wc ye çıkaran şeyler evde 1 sn durmayan bi kızım var enerji de lazım bana o yüzden menülerimin de doğru olduğunu düşünüyorum.
Tebrik ederim canım harikaGünaydın arkadaşlar
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
hepiniz inşallah beklediğiniz sonuçları alırsınız açıkçası çok sevindim 60 lı rakamlardan kurtulduğuma,burada herkesin yöntemi yediği yiyecekleri farklı olabilir vücudumuzu tanımak da önemli ben kendimi biliyorum, sık wc ye çıkmak da önemli lifli ve kepekli şeyler yiyorum evet bunlar beni wc ye çıkaran şeyler evde 1 sn durmayan bi kızım var enerji de lazım bana o yüzden menülerimin de doğru olduğunu düşünüyorum.
Sorma yaa. Çok zor bi haftaydı. Haftaya inşallah telafi edicemStresli ve yorgun olduğun bir haftaydı canım pınarın cezasından sana da keselim haftaya %1.9 gelsin o zaman
Muthisss tbrkler canimGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Bu haftada boyle olsun cnm kizin hastaydi huysuzdu artik haftaya telafi edersin insallahGünaydın kızlar
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorumen azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
hayirli olsun abla gule gule kullan:)
ne guzell bukadar sene sonra boyle dusunmek
insallah nice senelere
gecmis olsun canim.insallah fayda eder
masallahhhh
ilk kac kg yla baslamistin
sebebi belli en azindan.
odeme ragmen bence gizel gitmis kaptanim:)
kv ye gidip gelmene ragman bence guzel eksi:)
Günaydın arkadaşlar
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
Ya canım keşke bırakmasanGünaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5
Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için
Modunda olmadigin halde sabit geldiysen bu da cok iyi cnm, birakmani gerektirecek bi durum yokkiGünaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5
Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için
Bende ilkine fena diyordum ikincisi korku filmiAyakta sallamak yerine şimdilik sallıyorum hamakta. Benim evdede yer kalmadı artık canım hepsini aldım ilk kızım hamakta ve sling de durmuştu bu çocuk bi değişik çıktı ya
Cok tebrikler cnm cok guzel eksiGünaydın arkadaşlar
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
Masallahhhhh harikaaaa tatlimGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah
Bir masallahinizi alirim
Meton yine bizi yaniltmadi cnmGünaydın kızlar
Kilon düştükçe yuzde yukseliyor tatlimKilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Fark 1.1 kg
İnsallah canim ben de cok istiyorum sağlıklı kilolara inmeyi bu sefer basaracagim insallahSakın bırakma bu sefer hedefe ulaşana kadar. Bedenimiz bizim emanetimiz kendimize borçluyuz unutma. 2. Doğumuna burda hep birlikte şahit olalım
Allah razı olsun ablacimMasallahhhhh harikaaaa tatlim
Dedigin gibi emek olmadan, ekmek olmuyor :))
Eksi olarak gayet guzel cnmCuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Bu hafta ufak tefek kacamaklar haric gayet guzel gittin cnmKizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?