Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
hayirli olsun abla gule gule kullan:)
Eşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileri Allah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
ne guzell bukadar sene sonra boyle dusunmek
insallah nice senelere
Cok kötüyüm kızlar belim tutuldu bütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
gecmis olsun canim.insallah fayda eder
masallahhhh
ilk kac kg yla baslamistin
Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
sebebi belli en azindan.
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
odeme ragmen bence gizel gitmis kaptanim:)
kv ye gidip gelmene ragman bence guzel eksi:)

Günaydın arkadaşlar

başlangıç kilom: 61,5
Cuma ( bugün) : 59,7
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9

hepiniz inşallah beklediğiniz sonuçları alırsınız açıkçası çok sevindim 60 lı rakamlardan kurtulduğuma,burada herkesin yöntemi yediği yiyecekleri farklı olabilir vücudumuzu tanımak da önemli ben kendimi biliyorum, sık wc ye çıkmak da önemli lifli ve kepekli şeyler yiyorum evet bunlar beni wc ye çıkaran şeyler evde 1 sn durmayan bi kızım var enerji de lazım bana o yüzden menülerimin de doğru olduğunu düşünüyorum.

Allah razı olsun canım yok birden gitmedi aslında geçen hafta da 2 kg vermiştim tatil dönüşü düzenime döndüm menülerime ekstra dikkat ettim kuzum devam inşallah
Sakın bırakma bu sefer hedefe ulaşana kadar. Bedenimiz bizim emanetimiz kendimize borçluyuz unutma. 2. Doğumuna burda hep birlikte şahit olalım

Kayınvalidene gitmesen olmuştu canım Gayet güzel tebrik ediyorum
Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorum en azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Stresli ve yorgun olduğun bir haftaydı canım pınarın cezasından sana da keselim haftaya %1.9 gelsin o zaman
Tebrik ederim maşallah canım

Tebrik ederim canım harika

Muthisss tbrkler canim

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin

Gecmis olsn cnm sporlarda odem yapmisdit bu hafta ama haftaya bomba gbi geliceksin bence
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)

Tbrkler kaptanim guzel gitmis

Günaydın kızlar
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorum en azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Bu haftada boyle olsun cnm kizin hastaydi huysuzdu artik haftaya telafi edersin insallah
Enazindan arti degil

Sagol cnm bende oyle dusunuyorm evde olsam daha guzel bi rakam olurdu. Aksam yemeklerni ne varsa mecbur onlardan yedm cnku

Cok iyi tbrkler cnm herkez kendini daha iyi biliyor tabiki :)
bendense kilolar hep yavas gider malesef ama geri alma konusuda oyle cok sukur gercekten abartı cok yemem gerk hergun ki kilo aliyim ama tabi masallah bogazima herseferinde beceriyorm onu da

Günaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5

Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için

Ya canım keşke bırakmasan buradan gitme bari belki motivasyonunu geri kazanmana sebep oluruz belki

Modunda olmadigin halde sabit geldiysen bu da cok iyi cnm, birakmani gerektirecek bi durum yokki

Ayakta sallamak yerine şimdilik sallıyorum hamakta. Benim evdede yer kalmadı artık canım hepsini aldım ilk kızım hamakta ve sling de durmuştu bu çocuk bi değişik çıktı ya
Bende ilkine fena diyordum ikincisi korku filmi

Cok tebrikler cnm cok guzel eksi
En gec 2 Haftaya hedefine ulasirsin heralde

Masallahhhhh harikaaaa tatlim
Dedigin gibi emek olmadan, ekmek olmuyor :))

Günaydın kızlar
Meton yine bizi yaniltmadi cnm arti 2 ydim falan deyince korkmustum acikcasi :)) duzensiz bi haftayi iyi atlattin, haftaya telafi edersin

Kilon düştükçe yuzde yukseliyor tatlim
Yuzdede cok guzel dedigin gibi kv li bi haftayi iyi bi eksiyle atlattin :))

Sakın bırakma bu sefer hedefe ulaşana kadar. Bedenimiz bizim emanetimiz kendimize borçluyuz unutma. 2. Doğumuna burda hep birlikte şahit olalım
İnsallah canim ben de cok istiyorum sağlıklı kilolara inmeyi bu sefer basaracagim insallah
Masallahhhhh harikaaaa tatlim
Dedigin gibi emek olmadan, ekmek olmuyor :))
Allah razı olsun ablacim

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Bu hafta ufak tefek kacamaklar haric gayet guzel gittin cnm
Spor sisligide gidince haftaya cok guzel eksi gelecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…