- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.921
Güzel olmuş menün
Güzel canım perşembe menüsü olmuş
Perşembeye uygun olmuş menün
Güzel menün canım
Güzel canım perşembe gününe uygun olmuş
4 kaşık pilav yerine taze fasülyeden yesen daha iyi olurmuş canım. Tartı öncesi
Güzel olmuş memün
Sadece salata yemişsin .Bugüne has olsa olur derim de genelde yetersiz geliyor menülerin
Öğlen yediklerin perşembeye pek uymamış fakat abartmadığın için spor da yapmışsın tolere etmişsindir
Menün güzel olmuş
Pastane çubuğu olmasa gayet iyiymiş menün
Kalori açığım bile vartek tek bakınca sağlıklı gibi ama toplu bakınca gözüme fazla geldi canım :) afıyet olsun
sabah dolu dolu olmuş ama akşam dengelemişsin canım afiyet olsun :)
canım çok erken kapanmış gün ayrıca çok sağlıklı gelmedi gözüme vücudunu yokluğa sokuyorsun gibi geliyor sonra hafif fazla yiyince bile kilo alıyorsun
sabah çok az değil mi canım akşamın cok güzel ama
canım bir bağ üzüm diyince üzüm bağları aklıma geldi :))) afiyet olsun güzel menü
erken kapatmışsın canım günü, acıkmadıysan iyi
güzel canım afiyet olsun :)
Canım hamak normal platin mü ne diye geçiyor onu aldım. Buhün biraz durdu bakalım ilerde kenarlarına yastık koyarım. Canım bende 50 mg kullandım pamdemibin ilk zamanı gidemem sonra düzeldi ama bir ayda 14 kg aldım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canımcım
3lt su cok ıyııı afıyet olsun canım
guzel menu canım afıyet olsunn bızım takıma gore baya dolu dolu bır menuu
hafıf persembe olmus afıyet olsun canım
benım menumden daha azz
cuma oncesı bıraz kacamaklı menu olmus canım
2 sucuk 4 sucuk ne hallere dustukkk bıızzz afıyet olsun kızlarr
guzel menu canım afıyet olsunn
Yukarıda da yazdım bugün aç kalıp eksileri görmem kendimi kandırmam demek yarın tartı günü olabilir -2 de görebiliriz ama iç bacak ölçsek acaba milim olarak bile inceldik mi? Bence bu daha önemlisemizotu baya tok tutti canim.
Uzum evet sariydi ama kucucuk taneli ins bitti.canim bidaha alirken siyahinida aldiracagim esime
Ye canim ekmek yemiyorsan ye tabiki. Ama yarin tarti gunu ve bugun sislik yapacak seyler pek tercih etmezsek bizim ve takimin kârina hersey.
Açlıktan canım.Güldürdün beni Allahta seni güldürsün :) Açlıktansa bu güzel yok üşüttüğün içinse ayaklarını sıcak tut canm malum mevsim geçişi biz hissetmesekte pek
İnşallah kızın uyurda dinlenirsin canımKızlar geçmişi yeni bitirdim evde yatılı misafir var. Bide üstüne ablamlarda gelince daha yeni oturdum. Çok yoruldum ama başım çok ağrıyor zaten Kızı uyumuyorşimdi menümü yazıcam inşallah bol eksili bi gün olur
Hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallahbuzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
Nice mutlu huzurlu yıllara canımEşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
Gider tabii canım yavaş yavaş da olsa zayıflarsın. Bebişine kaliteli süt yapacak şeyler tüket, vücuduna yaramayan yiyeceklerden uzak dur yeterİlk kızımda 30 kilo almıştım ve hemen verdim. Bunu da öyle sanıyordum ama kaldım öyle ve çok canım sıkılıyor 60 kilodan şimdi 80 kilo kalınca psikolojim bozuldu. Emzirmesem deli gibi diyet spor yapıcam ama maalesef sütüm gider diye mecbur yiyorum. Zamanla gidecek ama inanıyorum şahsen beni. Psikolojim için gitmesi gerek
Canım zaten hepimiz tam anlamıyla uygulayamasakta sağlıklı beslenmeden yanayız. Fakat burda bir yarışmadayız perşembe günleri karbonu kısmak şok diyet değilki . Nefsimizi bol protein ve sebzeyle de doyurabiliriz diye düşünüyorum. Tabi ki yine senin kararın...canım tartı öncesi bugün aç kalsam yarın ekstradan -1 i görsem sadece kendimi kandırmış olurum vucut ölçüsünün önemini belirtmiştim ben sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum hızlı ve şok diyet yaparsam daha fazlasını alırım nefsimi de doyurmam lazım.
ye kiz o zaman bosver(kaptaan duymasin)Uno nun tb ekmeği işte kuş kadar bi şey zaten hemen bitiyorBen bu haftadan ümitli değilim zaten. Saçma sapan bi hafta oldu bakalım yarın nasıl olacak
aaaa tabiki sen emziklisin herseyden 2 olcu yemen lazim. Biri kendin, biri bebek icin. Lutfen kurallara uy canimay evet ya ne zmn listeye girsem aksi zmnda misafirim olur benimde şimdi kendime ayrı hazırlayın desem emziriyon ye diyecekler onlara da diyet şeyler ayarlamiyom
canim bence pazarin ve tursularin yorgunlugu.Ben bugün niye böyle oldum ya defalarca takıma girdim düşük bi enerjim var nedense galiba ekim abla gibi negatif enerjimi aktarmamak için yazamıyorum aslında negatif olan bir şey de yok
allah kolaylik versin canim.iyi geceler arkadaşlar yarın yine Suriye görevim var hep yakın yere gidiyordum bu sefer uzak yere de gideceğiz dönüşüm akşamı bulur. Annem gelince sağolsun menünü söylersin bana ben hazırlarım dedi gelince yemek yapmakla uğraşmamış olurum.
hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız sabaha
gule gile kullan abla buzlugunubuzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
hay masallah.Eşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
ev supurdum abla en sesli isi yaptim uyanmadi . kapi koluna uynirken hemdeBaya geçe kalmis cnm
Bidaha uzun uyutma :)
6 da klkiyor hazirlandi cikti derlen 7 ye bes kala servose biniyor. 1 saat falanda servis saati canimBıcırığa bak sen ya eşin çok erken gidiyormuş i
Canim ac kalma zaten dedigon dogru.canım tartı öncesi bugün aç kalsam yarın ekstradan -1 i görsem sadece kendimi kandırmış olurum vucut ölçüsünün önemini belirtmiştim ben sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum hızlı ve şok diyet yaparsam daha fazlasını alırım nefsimi de doyurmam lazım.
Kalori açığım bile var
Sende albümin olmuş olmasın? Kuzenimde olmuştu Ona da çok kilo yapmıştı bizim grupta troid ilacı kullanıp da aşırı kilo alan kimse olmadı çünkü.
canım herkes kendinden sorumlu ben diyet olarak değil sürekli kontrollu gitmek istiyorum kalori sınırım dahilinde
Yukarıda da yazdım bugün aç kalıp eksileri görmem kendimi kandırmam demek yarın tartı günü olabilir -2 de görebiliriz ama iç bacak ölçsek acaba milim olarak bile inceldik mi? Bence bu daha önemli
Miden küçülmüş canım senin bunlarla doyduysan24.09.2020
13:30
1 haslanmıs yumurta
2dilim çe
bırazcık peynır
5 tane zeytın
18:30
6 yk menemen
1dilim çe
su :2.5lt
Gayet güzel canım afiyet olsun :)24 Eylül Perşembe
7.50
2 yk otlu çökelek
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmeği
domates salatalık semizotu
12.30
6 yk mercimek yemeği (2 yk erişte ile pişti)
5 yk salata
15.50
2 kuru kayısı
18.30
5 yk fırın sebze (patlıcan kabak 1 patates 1 biberden)
5 yk yogurt
su: 2 lt
spor: 20 dk bölgesel, 15 dk yoga 90 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canımsabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
2 adet yeşil zeytin
1 dilim light ekmek
1 hurma
öğlen 15.30
Meyveli yoğurt( 3 çk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 yeşil elma biraz tarçın biraz çörekotu)
1 kupa sade kahve
akşam 19.00
4 yk top köfte (susuz)
4 yk bulgur pilavı
2 yk zeytinyağlı taze fasülye
6 dk basen eritme + iç bacak hareketleri (5dk)= 33p
30 dk tempolu yürüyüş= 60p toplam=99pPnrrr-12
Akşam yemeği az geldi bana ama meyveyle dengelemeye çalıştın herhalde canım afiyet olsun24 eylul persembe
11.00
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
5 zeytin
1 tatli ksigi bal
1 tatli kasigi kaymak
16.00
1 elma 1 bardak sut
17.30
4 sk semiz otu yemegi yogurtlu
18.00
8 tane uzum
Su 3litre
80dk tempolu yuruyus 240Pnrrr-12
Kaptanım giderek azalıyor yediklerin24 Eylül Perşembe
10:00=== 2 yk lor peyniri
2 kase salata
15:00=== 2 kase salata
Su=== 2 lt
Bugün menün yetersiz göründü gözüme canım24 Eylül menüm
Kahvaltı 10:30
3 kaşık salata
Öğle 13:30
1 servis kaşığı bol garnitürlü kuskus salatası
1 dilim ekmek inceliğinde yaş pasta çok küçük dilimdi yani
Ara 16:40
Türk kahvesi
Zeytin kadar kayısı pestili
Akşam 19:00
1 servis kaşığı fırında patlıcan oturtma
Bol salata
4 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 180 puanPnrrr-12
afiyet olsun canım, akşam ekmeği daha az olabilirdi24 eylül
12.30
2 sucuklu yumurta
1 kk petnir
Domates
Salatalık
2 tb ekmeği
17.00
1 bağ üzüm
1 avuç çiğ kuruyemiş
19.30
1 tabak fırında sebezeli et yemeği
2 tb ekmeği
2 lt su
Bana yetersiz geldi canım, afiyet olsun24 Eylül menüm
11.45
2 dlm peynir
4 dlm sucuk
1 köz biber
1 domates
5 badem
15.30
1 tavuk baget
Bol salata
Su:2 lt
Spor:30 dk orta tempo yürüyüş = 60 puanPnrrr-12
Peynirli tostun büyüklüğü önemli ama gün içinde abartmamışsın canım o yüzden göze batmıyor afiyet olsun :)24 Eylül menüm
08.30 başlangıç
Sade Türk kahvesi
11.30 kahvaltı
Peynirli tost
1 bardak süt
2 minim biber
Yarım domates
15.30 ara öğün
Sade Türk kahvesi
Rezene çay
Yarı kurabiye (misafir getirdi bir ısırık aldım ya )
18.30 akşam yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık salata
1 kase çorba
Su :3 lt
Spor : 15 dakka Leslie puan 45Pnrrr-12
Hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah
Sagolun kizlargule gile kullan abla buzlugunu
Katılıyorum :))Canım zaten hepimiz tam anlamıyla uygulayamasakta sağlıklı beslenmeden yanayız. Fakat burda bir yarışmadayız perşembe günleri karbonu kısmak şok diyet değilki . Nefsimizi bol protein ve sebzeyle de doyurabiliriz diye düşünüyorum. Tabi ki yine senin kararın...
İyi geceler ablaIyi geceler kizlar
Ben uyumadigim halde daha hiç iş yapamadim sen gene iyisin..Selam kızlarr. Bugün iyi uyumuşuz ev işleri yeni bitti. Bahçeye gitmemiz gerek ama çok sıcak hava. Bizim ev alma işi de kaldı, adam iş adamı şirket ipoteği kaldırmak istemiyor kredi iptal olmak üzere. Tüm bunlardan önemlisi 78i göremeyeceğim galiba 79 benm en oyalandığım kilo efkarlıyım
Niyeki canım çok geçmiş olsunCok kötüyüm kızlar belim tutuldubütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
Ya neden öyle oldun canım ? Allah şifa versin inşallah iyi gelir bi doktora gitseydin demeye korkar oldukCok kötüyüm kızlar belim tutuldubütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
Anladım canım Allah Yardımcısı olsun inşallah6 da klkiyor hazirlandi cikti derlen 7 ye bes kala servose biniyor. 1 saat falanda servis saati canim
İns uzerine calisiyor canim.
Teşekkür ederim canım benimYa neden öyle oldun canım ? Allah şifa versin inşallah iyi gelir bi doktora gitseydin demeye korkar olduk
Teşekkür ederim canım kizi kaldırırken ani bir hareket yaptım benceNiyeki canım çok geçmiş olsun
Öğlen yazmaya çalıştığım mesajı gece tamamliyincaBen uyumadigim halde daha hiç iş yapamadim sen gene iyisin..
Hayırlısı olsun cnm geç olsun temiz olsun
Eksi kesinde kac olur bilmem banada supriz olucak dun tartilmadimGeliyor mu %2.28 yoksa
Gecmis olsun cnm kotu olmus ya yarina biseyn kalmaz insallahCok kötüyüm kızlar belim tutuldubütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?