- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.901
Takımın %90 I 30 yaş üzeri iken hem de değil miYaşlandırdın bizi ne alaka canım
Dinlen canım çocuklar ev misafir ayaklarının altı patlıyordur iyi uykularKızlar geçmişi yeni bitirdim evde yatılı misafir var. Bide üstüne ablamlarda gelince daha yeni oturdum. Çok yoruldum ama başım çok ağrıyor zaten Kızı uyumuyorşimdi menümü yazıcam inşallah bol eksili bi gün olur
Ben normalde çok aktif birisiyim evde hiç duramam. İşin dışında çok koşturmacam olur. Hamilelikten çok kötü geçti eve kapandım ğstüne pandrmi üstüne 26 kilo vallaha psikolojim bozuldu. Sonra niye veremiyorum bu kiloları diye düşününce nereye baksam 30 yaşından sonra zor diyor. Ay aklıma geldi yineYaşlandırdın bizi ne alaka canım
Hemde nasıl canım çok sağol sabah bol eksi alırsam çok mutlu olucam yorgunluk hemen gidicekDinlen canım çocuklar ev misafir ayaklarının altı patlıyordur iyi uykular
Zuhal ablayı tanımıyor dahaTakımın %90 I 30 yaş üzeri iken hem de değil mi
semizotu baya tok tutti canim.menün çok az kedicimaçsın muhtemelen
gayet güzel.
canım menemen tok tutmaz. Onun yerine lifli ve tahıllı şeyler tercih edebilirsin en kötü tavuk göğsu haşla o çok güzel tok tutar.
çok güzel.
Çok iyi
Semizotu da tok tutmaz canım üzüm de sarıysa şeker oranı yüksek daha da acıktırsbilir seni afiyet olsun.
Ye canim ekmek yemiyorsan ye tabiki. Ama yarin tarti gunu ve bugun sislik yapacak seyler pek tercih etmezsek bizim ve takimin kârina hersey.Canım benim menülerimde mutlaka bulgur oluro olmazsa onun kardeş ürünleri olur öğlen yemek yemediğim için yemem lazım
aldinizmi abla
buzlugu aldik yarin gelicekTam sorucaktim almayami niyetlendin abla diye ama yazmissin internetten ismarla olmadi buyuk rahatlık
hangi diziye bakiyorsun :) ben eski dizileri takip etmedimKızlar oglan uyudu dizim var son 30dksi izleyip uyumayi planliyorum iyi geceler hepinize bol eksiler goruruz insallah yarın ben cok heycanliyim
AynenBen bugün niye böyle oldum ya defalarca takıma girdim düşük bi enerjim var nedense galiba ekim abla gibi negatif enerjimi aktarmamak için yazamıyorum aslında negatif olan bir şey de yok
Böyle diyebiliyosan, hayattaki nadir şanslı insanlardan birisinEşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
evet biliyorum canım ama eritmek için yürüyüş yaptım bı de hep rampa bizim odak e baya yorucuydu Bebek arabasını ittirerek yakmışimdr benceAz da olsa Persembeye pasta yakismamis afiyet olsn cnm
iyi geceler canımKızlar oglan uyudu dizim var son 30dksi izleyip uyumayi planliyorum iyi geceler hepinize bol eksiler goruruz insallah yarın ben cok heycanliyim
insAllah cnm baya yorucuydu yürüyüş yakmıştır sevgili bünyemÖğlen yediklerin perşembeye pek uymamış fakat abartmadığın için spor da yapmışsın tolere etmişsindir
Hazırlık yaparken yapamadım kahvaltı canım yoksa kahvaltı öğünümu atlamam hiçsabah çok az değil mi canım akşamın cok güzel ama
Baya geçe kalmis cnmAh ah erken uyumak kim ben kim
Cadi kizim bugun gunduz uykusunu az fazla uyudugu icin hala uyuyamadi.
Banyoya girmisken dur suralarida surtuyum derkennnnn ordada oyalandim.
Esimi kacirdi kucuk cadi odadan oynasmak istiyor halaaaaa adam 6 da kalkip ise gidecek oturma odasina kacti.
Bizde ayiciga mama yediriyoruz su anda
O oyuna dalmisken az size bakiyim dedim bende
hayırlı olsun güle güle kullan ablabuzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
amin nice yıllara canımEşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
Owww ah bu bebeler iyi oynamalarAh ah erken uyumak kim ben kim
Esimi kacirdi kucuk cadi odadan oynasmak istiyor halaaaaa adam 6 da kalkip ise gidecek oturma odasina kacti.
Sagol cnmhayırlı olsun güle güle kullan abla
Maşallah canım daha nice yıllarınız olsun. Allah herkesi evinde şen etsinEşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
Nice güzel yıllara canımEşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
Bıcırığa bak sen ya eşin çok erken gidiyormuş işe canım iş yeri mi uzak ? Ne iş yapıyordu ?Ah ah erken uyumak kim ben kim
Ben de senin gibi 40. Gün oldum canım 12 gün filan sürmüştü sonrası çok düzenli değildi gün sayısı ne zaman olacağım filan birkaç ay sonra düzene girmiştimKızlar ben doğumun 40. Gününden sonra direk adet oldum o da temizlenmem 10-15 günü buldu başlangıcı düşünürsek ay an adet zamanım ve adet ağrılarım var acaba gelen mi ki yoksa ağrısı olup gelmeme ihtimali var mı sizlerin nasıl oldu
Canım ben hala olmadım yaa belim felan çok ağrıyor ama be gelen var ne gidenKızlar ben doğumun 40. Gününden sonra direk adet oldum o da temizlenmem 10-15 günü buldu başlangıcı düşünürsek ay an adet zamanım ve adet ağrılarım var acaba gelen mi ki yoksa ağrısı olup gelmeme ihtimali var mı sizlerin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?