Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dinlen canım çocuklar ev misafir ayaklarının altı patlıyordur iyi uykular

Yaşlandırdın bizi ne alaka canım
Ben normalde çok aktif birisiyim evde hiç duramam. İşin dışında çok koşturmacam olur. Hamilelikten çok kötü geçti eve kapandım ğstüne pandrmi üstüne 26 kilo vallaha psikolojim bozuldu. Sonra niye veremiyorum bu kiloları diye düşününce nereye baksam 30 yaşından sonra zor diyor. Ay aklıma geldi yine

semizotu baya tok tutti canim.
Uzum evet sariydi ama kucucuk taneli ins bitti.canim bidaha alirken siyahinida aldiracagim esime
Canım benim menülerimde mutlaka bulgur olur o olmazsa onun kardeş ürünleri olur öğlen yemek yemediğim için yemem lazım
Ye canim ekmek yemiyorsan ye tabiki. Ama yarin tarti gunu ve bugun sislik yapacak seyler pek tercih etmezsek bizim ve takimin kârina hersey.

Tam sorucaktim almayami niyetlendin abla diye ama yazmissin internetten ismarla olmadi buyuk rahatlık
buzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
Kızlar oglan uyudu dizim var son 30dksi izleyip uyumayi planliyorum iyi geceler hepinize bol eksiler goruruz insallah yarın ben cok heycanliyim
hangi diziye bakiyorsun :) ben eski dizileri takip etmedim
Ben bugün niye böyle oldum ya defalarca takıma girdim düşük bi enerjim var nedense galiba ekim abla gibi negatif enerjimi aktarmamak için yazamıyorum aslında negatif olan bir şey de yok
Aynen

Ah ah erken uyumak kim ben kim

Cadi kizim bugun gunduz uykusunu az fazla uyudugu icin hala uyuyamadi.

Banyoya girmisken dur suralarida surtuyum derkennnnn ordada oyalandim.

Esimi kacirdi kucuk cadi odadan oynasmak istiyor halaaaaa adam 6 da kalkip ise gidecek oturma odasina kacti.

Bizde ayiciga mama yediriyoruz su anda

O oyuna dalmisken az size bakiyim dedim bende

Eşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileri Allah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
Böyle diyebiliyosan, hayattaki nadir şanslı insanlardan birisin
Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm

Az da olsa Persembeye pasta yakismamis afiyet olsn cnm
evet biliyorum canım ama eritmek için yürüyüş yaptım bı de hep rampa bizim odak e baya yorucuydu Bebek arabasını ittirerek yakmışimdr bence
Kızlar oglan uyudu dizim var son 30dksi izleyip uyumayi planliyorum iyi geceler hepinize bol eksiler goruruz insallah yarın ben cok heycanliyim
iyi geceler canım
Öğlen yediklerin perşembeye pek uymamış fakat abartmadığın için spor da yapmışsın tolere etmişsindir
insAllah cnm baya yorucuydu yürüyüş yakmıştır sevgili bünyem
sabah çok az değil mi canım akşamın cok güzel ama
Hazırlık yaparken yapamadım kahvaltı canım yoksa kahvaltı öğünümu atlamam hiç

Baya geçe kalmis cnm
Bidaha uzun uyutma :)

buzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
hayırlı olsun güle güle kullan abla
Eşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileri Allah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
amin nice yıllara canım
Owww ah bu bebeler iyi oynamalar

Maşallah canım daha nice yıllarınız olsun. Allah herkesi evinde şen etsin

Nice güzel yıllara canım
Bıcırığa bak sen ya eşin çok erken gidiyormuş işe canım iş yeri mi uzak ? Ne iş yapıyordu ?
Ben de senin gibi 40. Gün oldum canım 12 gün filan sürmüştü sonrası çok düzenli değildi gün sayısı ne zaman olacağım filan birkaç ay sonra düzene girmiştim

Canım ben hala olmadım yaa belim felan çok ağrıyor ama be gelen var ne giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…