Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorum en azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Günaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı
Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler de haftaya daha dikkatli olurlar

aslında bende de hemen sonuç vermezdi ama takip etmek yazmak ne yediğini bilmek çok önemli

bence pes etme canım şimdi burada bırakırsan kilon daha da katlanır en azından üstüne koymamışsın
Cok tebrikler cnm cok guzel eksi
En gec 2 Haftaya hedefine ulasirsin heralde
Canım normalde haftada 500 gr aslında programa göre, sonraki haftalarda o şekilde olur diye düşünüyorum şimdi vucut şaşırdı ondandır.

Günaydın 9.takimin guzel hatunlari ben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım

2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Sen zaten veremeyen biri degilsinki cnm :)
Dikkat edersen haftaya 5 ler gelir

Canım normalde haftada 500 gr aslında programa göre, sonraki haftalarda o şekilde olur diye düşünüyorum şimdi vucut şaşırdı ondandır.
Tabiki ilk hafta herzaman fazla gider odem vs. :)) onemli olan istikrar... devami gelecektir eminim

Tebrik ederim canım
Eksik kalan % 0.76 yı haftaya ekleyelim madem

Haftaya % 1,76 bekliyoruz

tebrikler canım harika Sen suriyeli misin?

Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin

regl en az +2 koyar canım canını sıkma eksi olduğun kiloyu baz alırsın haftaya

Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)

Tebrik ederim

Tebrik ederim çok güzel

Günaydın kızlar
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorum en azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.

Duraklama olmuş olabilir vucudu şaşırtmak lazım üstüne almamışsın canım moral bozmak yok tebrik ederim

Günaydın kızlar
Çalışmaya başlamanın yorgunluğu ve yoğunluğu etkiledi muhtemelen ama böyle şeylerden etkilenmemeye çalış.

Hayatımızın her döneminde karışıklık ve yoğunluk
olabilir önemli olan o dönemleri de başarıyla atlatmak

Gayet güzel gitmiş, tebrik ederim

valla şöyle kanarya adaları gibi bir yere kaçıp inzivaya çekilesim varrr:))
her gün ağrıyla kalkıyorum 1-2 saate azalıyor şükür , oğlana kahvaltı , yatakları topla ört evi bir yüz düzelt derken öğle koca geliyor onunla yiyip içip onu yolluyorm tontişim mesaj atmaya başlıyor hatta daha eşim evdeyken bile attığı oluyor akşama yemek yapıcam v.s. diye sen gel diyorum 5 den sonra eşim gelince gidiyor , günlük işleri yapıyorum ama içimde ki mutluluk gezmeye gitmiş gibi o yüzden de her gün aynı gibime gelmeye başladı galiba benim melankolik takılma zamanım gelmiş mefkuşum
sen ne yapıyorsun izin nasıl geçiyor

super gidiyosunn
tebrikler canim super eksi
boyun kacti:)
keske birakmasan
ben bi izine ayrildim
halim ortada
Günaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı
guzel eksi tebrikler kac saatlik yol gittin bide
Spor listesi Sonuclar

1. @Ucmelekannesi (1.125 puan)

2. @88prenses22 (900 puan)
3. @Beyazkugu87 (565 puan)

4. @Namaria (475 puan)

Tebrikler kizlar

tebrikler kizlar
seninde eline saglik canim:)
listeye girsen keske diycektim abla ama 6 ay varmis
Günaydın 9.takimin guzel hatunlari ben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım

2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
kacamaklara ragmen guzel eksi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…