- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.001
Ayy insallah çiğse bugünün cuma oldugunu unutmaz
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Yola cikacagim Suriyeye inşallah sag salim doneriz bildirimimi yapayim :)
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Kilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Bugun: 71.2
Fark 1.1 kg
Yuzde: 1.52%
Aslında carşamba zaten eksi 900gr vardı o yuzden bugun daha fazla beklemistim nedense benden hep yavas gidiyor zaten, yinede sonuc beni tatmin etti bu hafta kvye gitmeme ragmen
Handandandan yuzdeye ulasamadım kaptanim napiyoruz haftaya da böyle versem kabul olurmu.
Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorumen azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Günaydın arkadaşlar
başlangıç kilom: 61,5
Cuma ( bugün) : 59,7
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
hepiniz inşallah beklediğiniz sonuçları alırsınız açıkçası çok sevindim 60 lı rakamlardan kurtulduğuma,burada herkesin yöntemi yediği yiyecekleri farklı olabilir vücudumuzu tanımak da önemli ben kendimi biliyorum, sık wc ye çıkmak da önemli lifli ve kepekli şeyler yiyorum evet bunlar beni wc ye çıkaran şeyler evde 1 sn durmayan bi kızım var enerji de lazım bana o yüzden menülerimin de doğru olduğunu düşünüyorum.
Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler de haftaya daha dikkatli olurlarGünaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı
Muthisss tbrkler canim
Gecmis olsn cnm sporlarda odem yapmisdit bu hafta ama haftaya bomba gbi geliceksin bence
Tbrkler kaptanim guzel gitmis
Bu haftada boyle olsun cnm kizin hastaydi huysuzdu artik haftaya telafi edersin insallah
Enazindan arti degil
Sagol cnm bende oyle dusunuyorm evde olsam daha guzel bi rakam olurdu. Aksam yemeklerni ne varsa mecbur onlardan yedm cnku
Cok iyi tbrkler cnm herkez kendini daha iyi biliyor tabiki :)
bendense kilolar hep yavas gider malesef ama geri alma konusuda oyle cok sukur gercekten abartı cok yemem gerk hergun ki kilo aliyim ama tabi masallah bogazima herseferinde beceriyorm onu da
Günaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5
Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için
Canım normalde haftada 500 gr aslında programa göre, sonraki haftalarda o şekilde olur diye düşünüyorum şimdi vucut şaşırdı ondandır.Cok tebrikler cnm cok guzel eksi
En gec 2 Haftaya hedefine ulasirsin heralde
Sen zaten veremeyen biri degilsinki cnm :)Günaydın 9.takimin guzel hatunlariben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım
2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Tabiki ilk hafta herzaman fazla gider odem vs. :)) onemli olan istikrar... devami gelecektir eminimCanım normalde haftada 500 gr aslında programa göre, sonraki haftalarda o şekilde olur diye düşünüyorum şimdi vucut şaşırdı ondandır.
Veriyorum abla ama kaçamaklar oluyordu olmasa çok daha iyi verecekmişimSen zaten veremeyen biri degilsinki cnm :)
Dikkat edersen haftaya 5 ler gelir
Tebrik ederim canımKilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Fark 1.1 kg
Aslında carşamba zaten eksi 900gr vardı o yuzden bugun daha fazla beklemistim nedense benden hep yavas gidiyor zaten, yinede sonuc beni tatmin etti bu hafta kvye gitmeme ragmen
Handandandan yuzdeye ulasamadım kaptanim napiyoruz haftaya da böyle versem kabul olurmu.
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Yola cikacagim Suriyeye inşallah sag salim doneriz bildirimimi yapayim :)
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Kilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Fark 1.1 kg
Günaydın kızlar
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorumen azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
haftaya telafi edersin canimGünaydın kızlar
Çalışmaya başlamanın yorgunluğu ve yoğunluğu etkiledi muhtemelen ama böyle şeylerden etkilenmemeye çalış.Günaydın kızlar
Gayet güzel gitmiş, tebrik ederimGünaydın arkadaşlar
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
hepiniz inşallah beklediğiniz sonuçları alırsınız açıkçası çok sevindim 60 lı rakamlardan kurtulduğuma,burada herkesin yöntemi yediği yiyecekleri farklı olabilir vücudumuzu tanımak da önemli ben kendimi biliyorum, sık wc ye çıkmak da önemli lifli ve kepekli şeyler yiyorum evet bunlar beni wc ye çıkaran şeyler evde 1 sn durmayan bi kızım var enerji de lazım bana o yüzden menülerimin de doğru olduğunu düşünüyorum.
valla şöyle kanarya adaları gibi bir yere kaçıp inzivaya çekilesim varrr:))
Günaydın herkese
super gidiyosunnAllah razı olsun canımyok birden gitmedi aslında geçen hafta da 2 kg vermiştim tatil dönüşü düzenime döndüm menülerime ekstra dikkat ettim kuzum devam inşallah
Allah razı olsun canım119 ile yarışmaya başlamıştım
tebrikler canim super eksiGünaydın arkadaşlar
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
keske birakmasanGünaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5
Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için
guzel eksi tebrikler kac saatlik yol gittin bideGünaydın herkese
tebrikler kizlarSpor listesi Sonuclar
1. @Ucmelekannesi (1.125 puan)
2. @88prenses22 (900 puan)
3. @Beyazkugu87 (565 puan)
4. @Namaria (475 puan)
Tebrikler kizlar
listeye girsen keske diycektim abla ama 6 ay varmisYazmaya utansamda kaçış yok
Benim icin kötü gecen bi haftaydi
Bahane soylemicem
Listede olmamanin handikapi ,yoksa bana hic yaramadigi halde dün döner yemezdim
Millet gider mersine, ben giderim tersine durumu
Yazayimda kurtulayim
Gecen hafta 101
Bugun 103
Fark +2
kacamaklara ragmen guzel eksi:)Günaydın 9.takimin guzel hatunlariben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım
2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Tebrik ederim canımbildirimimi de yapayım
geçen cuma 81.7
bu cuma 81.6
fark -100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?