Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın 9.takimin guzel hatunlari ben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım

2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Tebrik ederim canım, diyet yapmadan %1 gibi eksin var

Sen olumlamalarini biraktinmi cnm
Tontise de hergün kabul etme, bütün gün sende
O da negatif enerji yukluyordur sana :))
Ruhuna ne iyi gelecekse onu yapmaya calis

Izin işle güçle geciyor

Günaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı

tebrikler canım Eksidesin ya önemli olan o

canım en azından farkındasın 1 dönerle 2 kilo almazsın Tabii ki nerede yanlış yapıyorsun onu gidermeye çalış ekmek mi fazla yiyorsun? Abur cubur mu? Ya da gece yemeleri mi? Bunun üstüne gidersen sonuca ulaşacağını düşünüyorum canım pes etmek yok bak sen almanya dasın oradaki yiyecekler aldığın kaliteli ürünler çeşidin çok burada
Günaydın 9.takimin guzel hatunlari ben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım

2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr

harika canım Aynen devam

1,66 boyum

Kaptanım süper ama menülerine göre az gitmiş ödemin olduğunu söylemişsin Ondan kaynaklıdır belki de
Tebrik ederim canım ama çok çok az yiyorsun o da metabolizmayı yavaşlatır. Biraz daha düzenli beslenmende fayda var
odeme ragmen bence gizel gitmis kaptanim
Tbrkler kaptanim guzel gitmis
Eksi olarak gayet guzel cnm artiymişin heralde, onlari verip eksiye duşmen dahada güzel :))
Kaptanim masallah iyi gidiyorsun metabolizmani cok yorma ama temponu daha da dusurme cunku az yiyorsun
Teşekkür ederim Kızlar

Aslında beklemiyordum bu kadar, çünkü ciddi ödemim vardı.

Dünü ödem çayı ile geçirip çok hafif beslenince, birde kendimi sıcak tutunca geldi eksi.

Burayı çok sevdim atsanız da gitmem ki zaten :))) belki toparlarım bilemiyoum hele bu hafta hepten dağıldım, takıma da köstek olmak istemiyorum
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım. Belki listede olmak üzerinde baskı yaratıyordur. He insan farklıdır. Buralarda takılmaya devam et free free
Uykusuzluk bence canım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Önceki gün biraz uyudum. Dün gece yine saat başı uyandı kuzum. Uykusuzluk motivasyonumu ruh halimi bedenimi aşırı etkiliyor. O durumda Her şeye daha karamsar bakıyorum
Haftaya toparlıcam inş
hayirli cumalar kizlar

gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7

fark 1.2
Tebrik ederim canım

Dediklerinin hepsi var cnm ihtiyacim olan şey disiplin ve düzen

Maşallah canım süper bir eksi . 2 haftaya 100 ün altındasın inşallah
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Tebrik ederim.
Gayet iyi gitmiş tebrikler
Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorum en azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Tebrik ederim

Tebrikler çok güzel eksi
Günaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı
Bence de başarı tebrikler
Spor listesi Sonuclar

1. @Ucmelekannesi (1.125 puan)

2. 88prenses22 (900 puan)
3. @Beyazkugu87 (565 puan)

4. Namaria (475 puan)

Tebrikler kizlar

Ellerine sağlık canım
Bu hafta yazmamandan belliydi zaten canım. Takıma daha çok gel motive ol

2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Tebrik ederim
bildirimimi de yapayım
geçen cuma 81.7
bu cuma 81.6
fark -100 gr
Tebrik ederim

Sen olumlamalarini biraktinmi cnm
Tontise de hergün kabul etme, bütün gün sende
O da negatif enerji yukluyordur sana :))
Ruhuna ne iyi gelecekse onu yapmaya calis

Izin işle güçle geciyor
işim var desem sonra yaparsın diyor yemek yapıcam desem sonra diyor sen gel çay kahve içelim diye bir sürü mesaj atıyor ben de sen gel diyorum ne yapayım geçen hafta sonu onun eşi yoktu cuma akşam kafeye gel demişti gündüz de temizlik yapıyordum gitmedim akşam da gitmedim sen bana küstün mü alındın mı diye yine mesaj atıyor onu küsmediğime ikna edene kadar bir hoş oluyorum gerçekten çok iyi biri kırılsın istemiyorum ama müge anlıda izlediklerini anlatmasa bir de canı sağ olasıca dün bendeydi bir kere gülümseyecek mevzu konuşmadık :)
koca bir yandan anlatıyor , oğlanla da ders çalıştı çalışmadı mevzuları var ,sonra babanın arkasından oğlanın söylenmesi yani mefkuşum herkesin evin de arada olan şeyler aslında da benim kafam bu ara götürmüyor sadece dünyanın ülkenin virüs ve beter konularından insanların moralinin bozulmasının salgını gibi ben de etkilendim :))))))
olumlamaları bıraktım yaaa kafam da çok karışıyor bu ara B 12 iğnelerim duruyordu yaptırsam iyi olur

Mefkurem kız mefkuşum sen de 2 kilo artıyla gelmişsin ben dünden beri bir şey yemedim boyuna kiraz saplı çay sıcak suya bal ve açlık otu içtim bağırsaklar için ondan eksiyi gördüm yoksa neredeyse 2 kilo benim de artı vardı şimdi bir yesem karnımı doyursam 2 gündür doğru düzgün yemek görmeyen bünye hemen artıya geçecek biliyorum , gel bacım geri artmadan sen 100 den ben 80 den kurtulalım canım çok sıkılıyor bu rakamlardan ,karnımı doyurdum mu artı olunca da delleniyorum ekim sonuna kadar hangi rakam da olmak istiyorsun benim gönlümden 79 geçiyor her yere yazıp yapıştırasım varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…