- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.021
Tebrik ederim canım, diyet yapmadan %1 gibi eksin varGünaydın 9.takimin guzel hatunlariben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım
2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Sen olumlamalarini biraktinmi cnmvalla şöyle kanarya adaları gibi bir yere kaçıp inzivaya çekilesim varrr:))
her gün ağrıyla kalkıyorum 1-2 saate azalıyor şükür , oğlana kahvaltı , yatakları topla ört evi bir yüz düzelt derken öğle koca geliyor onunla yiyip içip onu yolluyorm tontişim mesaj atmaya başlıyor hatta daha eşim evdeyken bile attığı oluyor akşama yemek yapıcam v.s. diye sen gel diyorum 5 den sonra eşim gelince gidiyor , günlük işleri yapıyorum ama içimde ki mutluluk gezmeye gitmiş gibi o yüzden de her gün aynı gibime gelmeye başladı galiba benim melankolik takılma zamanım gelmiş mefkuşum
sen ne yapıyorsun izin nasıl geçiyor
Günaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı
Yazmaya utansamda kaçış yok
Benim icin kötü gecen bi haftaydi
Bahane soylemicem
Listede olmamanin handikapi ,yoksa bana hic yaramadigi halde dün döner yemezdim
Millet gider mersine, ben giderim tersine durumu
Yazayimda kurtulayim
Gecen hafta 101
Bugun 103
Fark +2
Günaydın 9.takimin guzel hatunlariben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım
2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Yine eksi gelmişin cnmbildirimimi de yapayım
geçen cuma 81.7
bu cuma 81.6
fark -100 gr
Dikkat etmeye başlayınca gidiyor ne güzekhayirli cumalar kizlar
gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7
fark 1.2
1,66 boyumsuper gidiyosunn
tebrikler canim super eksi
boyun kacti:)
keske birakmasan
ben bi izine ayrildim
halim ortada
guzel eksi tebrikler kac saatlik yol gittin bide
tebrikler kizlar
seninde eline saglik canim:)
listeye girsen keske diycektim abla ama 6 ay varmis
kacamaklara ragmen guzel eksi:)
Kaptanım süper ama menülerine göre az gitmiş ödemin olduğunu söylemişsin Ondan kaynaklıdır belki de
Tebrik ederim canım ama çok çok az yiyorsun o da metabolizmayı yavaşlatır. Biraz daha düzenli beslenmende fayda var
odeme ragmen bence gizel gitmis kaptanim
Tbrkler kaptanim guzel gitmis
Eksi olarak gayet guzel cnmartiymişin heralde, onlari verip eksiye duşmen dahada güzel :))
Kaptanim masallah iyi gidiyorsunmetabolizmani cok yorma ama temponu daha da dusurme cunku az yiyorsun
Teşekkür ederim KızlarTebrik ederim
güzel baslangic cnmhayirli cumalar kizlar
gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7
fark 1.2
Bence 1 saatle baslama cnm sonra sıkılıp birakirsinsimdi sporumu yapiyorum
hedefim 1 saat yurumek:)
Çok sagol canim seni de tebrik ederimtebrikler canım harikaSen suriyeli misin?☺
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım. Belki listede olmak üzerinde baskı yaratıyordur. He insan farklıdır. Buralarda takılmaya devam et free freeBurayı çok sevdim atsanız da gitmem ki zaten :))) belki toparlarım bilemiyoum hele bu hafta hepten dağıldım, takıma da köstek olmak istemiyorum
Uykusuzluk bence canım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Önceki gün biraz uyudum. Dün gece yine saat başı uyandı kuzum. Uykusuzluk motivasyonumu ruh halimi bedenimi aşırı etkiliyor. O durumda Her şeye daha karamsar bakıyorumÇalışmaya başlamanın yorgunluğu ve yoğunluğu etkiledi muhtemelen ama böyle şeylerden etkilenmemeye çalış.
Hayatımızın her döneminde karışıklık ve yoğunluk
olabilir önemli olan o dönemleri de başarıyla atlatmak
Tebrik ederim canımhayirli cumalar kizlar
gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7
fark 1.2
Dediklerinin hepsi var cnmcanım en azından farkındasın 1 dönerle 2 kilo almazsın Tabii ki nerede yanlış yapıyorsun onu gidermeye çalış ekmek mi fazla yiyorsun? Abur cubur mu? Ya da gece yemeleri mi? Bunun üstüne gidersen sonuca ulaşacağını düşünüyorum canım pes etmek yokbak sen almanya dasın oradaki yiyecekler aldığın kaliteli ürünler çeşidin çok burada
Maşallah canım süper bir eksi . 2 haftaya 100 ün altındasın inşallahGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Yola cikacagim Suriyeye inşallah sag salim doneriz bildirimimi yapayim :)
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
Tebrik ederim.Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Gayet iyi gitmiş tebriklerKilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Bugun: 71.2
Fark 1.1 kg
Yuzde: 1.52%
Aslında carşamba zaten eksi 900gr vardı o yuzden bugun daha fazla beklemistim nedense benden hep yavas gidiyor zaten, yinede sonuc beni tatmin etti bu hafta kvye gitmeme ragmen
Handandandan yuzdeye ulasamadım kaptanim napiyoruz haftaya da böyle versem kabul olurmu.
Tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorumen azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Tebrikler çok güzel eksiGünaydın arkadaşlar
başlangıç kilom: 61,5
Cuma ( bugün) : 59,7
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
hepiniz inşallah beklediğiniz sonuçları alırsınız açıkçası çok sevindim 60 lı rakamlardan kurtulduğuma,burada herkesin yöntemi yediği yiyecekleri farklı olabilir vücudumuzu tanımak da önemli ben kendimi biliyorum, sık wc ye çıkmak da önemli lifli ve kepekli şeyler yiyorum evet bunlar beni wc ye çıkaran şeyler evde 1 sn durmayan bi kızım var enerji de lazım bana o yüzden menülerimin de doğru olduğunu düşünüyorum.
Bence de başarı tebriklerGünaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı
Ellerine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. @Ucmelekannesi (1.125 puan)
2. 88prenses22 (900 puan)
3. @Beyazkugu87 (565 puan)
4. Namaria (475 puan)
Tebrikler kizlar
Bu hafta yazmamandan belliydi zaten canım. Takıma daha çok gel motive olYazmaya utansamda kaçış yok
Benim icin kötü gecen bi haftaydi
Bahane soylemicem
Listede olmamanin handikapi ,yoksa bana hic yaramadigi halde dün döner yemezdim
Millet gider mersine, ben giderim tersine durumu
Yazayimda kurtulayim
Gecen hafta 101
Bugun 103
Fark +2
Tebrik ederimGünaydın 9.takimin guzel hatunlariben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım
2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
Tebrik ederimbildirimimi de yapayım
geçen cuma 81.7
bu cuma 81.6
fark -100 gr
Ne iş yapiyorsun diye sorayimmiÇok sagol canim seni de tebrik ederim
Yok canim Suriyeli degilimgoreve gidiyoruz
hayirli cumalar kizlar
gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7
fark 1.2
Bir an bende şaşırdımÇok sagol canim seni de tebrik ederim
Yok canim Suriyeli degilimgoreve gidiyoruz
işim var desem sonra yaparsın diyor yemek yapıcam desem sonra diyor sen gel çay kahve içelim diye bir sürü mesaj atıyor ben de sen gel diyorum ne yapayım geçen hafta sonu onun eşi yoktu cuma akşam kafeye gel demişti gündüz de temizlik yapıyordum gitmedim akşam da gitmedim sen bana küstün mü alındın mı diye yine mesaj atıyor onu küsmediğime ikna edene kadar bir hoş oluyorum gerçekten çok iyi biri kırılsın istemiyorum ama müge anlıda izlediklerini anlatmasa bir de canı sağ olasıca dün bendeydi bir kere gülümseyecek mevzu konuşmadık :)Sen olumlamalarini biraktinmi cnm
Tontise de hergün kabul etme, bütün gün sende
O da negatif enerji yukluyordur sana :))
Ruhuna ne iyi gelecekse onu yapmaya calis
Izin işle güçle geciyor
O da olur canım yeter ki sen kafanda bitir iste her şey olurDediklerinin hepsi var cnmihtiyacim olan şey disiplin ve düzen
geçen hafta da ben sormuştum vakıflar genel müdürlüğün de mimar suriyede 2 tane eski cami restorasyonu yapıyor kızcağız habire oraya gidip geliyorNe iş yapiyorsun diye sorayimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?