Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canimin içi tamam tontis kirilmasin ama sen önce kendini düşün
Insanin en sevdigi bile olsa hergün hergün sıkar
Koca, oglan evde olmadiginda tontis var :)) senin yalniz kalip kafayi dinlemeye ihtiyacin var
Kesin bi dille söyle, iyi degilim yalniz kalmak istiyorum diye
Bu kadar senedir seni tanimadiysa yapicak bisey yok
Kocayla oglanda kendi kavgalarini yapip seni karistirmasinlar

Bu hafta artik kendimi sikmicam falan demicem cnm
Ekmegi karbonu kesicem, beni ancak o paklar
Çünkü yedikce arkasi geliyor, tutamiyorum kendimi
Bide iş de oldugu kadar hareketli olmadigim icin arti geldi, yoksa dikkat etmesemde sabit oluyordum
Haftaya 2 li rakamlara düşmek istiyorum

Zühal ablaya katılıyorum kesinlikle zaten şu An seni sıkacak şeyler var üstüne tontişin maceraları sen takımın pozitif enerjisisin ablam hemen toparlanıver inşallah
Hellööö hanımlar hayırlı cumalar
Sabitim ben bu hafta, dün az da olsa eksiydim halbuki indim çıktım aynı sonuç 64.6
Yazdım %2yi
Neden öyle oldu kuğucum?

oğlan da hep evde arada kızıyor tontiş her gün niye geliyor diye :)))
bu kadar senedir tanıyor 8 sene oldu ama yine de bana mı kızdın küstün mü alındın mı diye mesaj atıp duruyor eve gidince :))
ben de tahammülsüzlük olmuş sanırım neyse bu gün cuma pazar var benim koca biraz daha acı biber v.s. turşuluk alacakmış onları yaparken hayatımı gözden geçiririm

toplarım tabi gülüm benim ki çok yorulup az uyunca dayanıksızlaşmaktan kış gelse de bari çim biçme sesi kesilse az daha uyurum iyi olurum hep

hayirli cumalar kizlar

gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7

fark 1.2
Tebrikler gayet iyi
Sabitim ben bu hafta, dün az da olsa eksiydim halbuki indim çıktım aynı sonuç 64.6
Haftaya güzel bir eksi gelir
Merhaba hanımlar.
Geçen cuma 67.9
Bu cuma 67.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.44
Bu hafta direniş
Olsun canım eksi eksidir
Çok değil artın haftaya fazlasıyla verirsin

Allah razi olsun canim polis degilim mimarim restorasyon yapiyoruz canim devlet politikasi
İşte buna daha çok şaşırdım aslında şaşırmamak gerek iç savaşta harap olan osmanlı eserleri vardı bildiğim inşallah hallolur canım kolay gelsin size

bu haftada böyle olsun canimcim :)) haftaya ne yapman gerektigini biliyorsun
Merhabalar
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta : 65.0
Fark: -500
artiyim diyordun, eksi olman guzel cnm
Merhaba hanımlar.
Geçen cuma 67.9
Bu cuma 67.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.44
Bu hafta direniş
sen fazla gorunmuyorsun cnm nerelerdesin
Eksi icinde tebrikler
haftaya güzel bi eksi gelir, parlarsin cnm
Bildirimim
Geçen hafta:103.5
Bu hafta:102.5
Fark:-1
Yüzde:%0,97

Aslında eksim daha fazlaydı ama wc sorunundan olmadı sanırım
masallah tatlim bu hafta beni gectin
Valla bana fenalik geldi onu senden baskasida cekmez
ne yap, et önce kendini düşün
Lutfennnnnn

bu gün planım bu kendimi düşünmek ..inşallahhh

Canım ben ilacı alınca durdu. Ama pandeminin tam zirvesinde evdeydim bir ay gidemedim doktora o ara olmuş sonradan aldım ilacı

Evde kayınpeder ve görümcem var o yüzden erken kalktım şimdi geçmişi bitirip bildirim yapıcam canım

Ah canım ya...
Bir ileri bir geri gidiyorsun
Yoğunluktan menülerine bakamadım bu hafta
Çeşidi artırmadın değil mi?
Bir de Perşembe günleri akşam öğününü biraz erkene alsan nasıl olur, tabi su içmeyi de erken bırakman lazım

Gider tabii canım yavaş yavaş da olsa zayıflarsın. Bebişine kaliteli süt yapacak şeyler tüket, vücuduna yaramayan yiyeceklerden uzak dur yeter
Bende aynen öyle yapıyorum canım gereksiz şeyleri çok zorsa kalmadım a almamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…