- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.041
Allah razi olsun caniman bende şaşırdımallah yardımcınız olsun çok zor polissin sanırım allaha emanet olun her zaman dua ediyorum
Canimin içi tamam tontis kirilmasin ama sen önce kendini düşünişim var desem sonra yaparsın diyor yemek yapıcam desem sonra diyor sen gel çay kahve içelim diye bir sürü mesaj atıyor ben de sen gel diyorum ne yapayım geçen hafta sonu onun eşi yoktu cuma akşam kafeye gel demişti gündüz de temizlik yapıyordum gitmedim akşam da gitmedim sen bana küstün mü alındın mı diye yine mesaj atıyor onu küsmediğime ikna edene kadar bir hoş oluyorum gerçekten çok iyi biri kırılsın istemiyorum ama müge anlıda izlediklerini anlatmasa bir de canı sağ olasıca dün bendeydi bir kere gülümseyecek mevzu konuşmadık :)
koca bir yandan anlatıyor , oğlanla da ders çalıştı çalışmadı mevzuları var ,sonra babanın arkasından oğlanın söylenmesi yani mefkuşum herkesin evin de arada olan şeyler aslında da benim kafam bu ara götürmüyor sadece dünyanın ülkenin virüs ve beter konularından insanların moralinin bozulmasının salgını gibi ben de etkilendim :))))))
olumlamaları bıraktım yaaa kafam da çok karışıyor bu ara B 12 iğnelerim duruyordu yaptırsam iyi olur
Yüzden 0.76 yanlış hesaplamadiysam.Merhabalar
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta : 65.0
Fark: -500
Bu hafta artik kendimi sikmicam falan demicem cnmMefkurem kız mefkuşum sen de 2 kilo artıyla gelmişsin ben dünden beri bir şey yemedim boyuna kiraz saplı çay sıcak suya bal ve açlık otu içtim bağırsaklar için ondan eksiyi gördüm yoksa neredeyse 2 kilo benim de artı vardı şimdi bir yesem karnımı doyursam 2 gündür doğru düzgün yemek görmeyen bünye hemen artıya geçecek biliyorum , gel bacım geri artmadan sen 100 den ben 80 den kurtulalım canım çok sıkılıyor bu rakamlardan ,karnımı doyurdum mu artı olunca da delleniyorum ekim sonuna kadar hangi rakam da olmak istiyorsun benim gönlümden 79 geçiyor her yere yazıp yapıştırasım varrrrr
Zühal ablaya katılıyorum kesinlikle zaten şu An seni sıkacak şeyler var üstüne tontişin maceraları sen takımın pozitif enerjisisin ablam hemen toparlanıver inşallahvalla şöyle kanarya adaları gibi bir yere kaçıp inzivaya çekilesim varrr:))
her gün ağrıyla kalkıyorum 1-2 saate azalıyor şükür , oğlana kahvaltı , yatakları topla ört evi bir yüz düzelt derken öğle koca geliyor onunla yiyip içip onu yolluyorm tontişim mesaj atmaya başlıyor hatta daha eşim evdeyken bile attığı oluyor akşama yemek yapıcam v.s. diye sen gel diyorum 5 den sonra eşim gelince gidiyor , günlük işleri yapıyorum ama içimde ki mutluluk gezmeye gitmiş gibi o yüzden de her gün aynı gibime gelmeye başladı galiba benim melankolik takılma zamanım gelmiş mefkuşum
sen ne yapıyorsun izin nasıl geçiyor
Yazdım %2yiHellööö hanımlar hayırlı cumalar
Sabitim ben bu hafta, dün az da olsa eksiydim halbuki indim çıktım aynı sonuç 64.6
Neden öyle oldu kuğucum?Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 78.2
Arti 400gr
Regl olacağım bugün yarın hepinizden özür diliyorum
Geçmişe müsait olunca bakacağım güzel kilolar verilmiş belli
Bende listede kara leke gibi olcam
Biliyomgeçen hafta da ben sormuştum vakıflar genel müdürlüğün de mimar suriyede 2 tane eski cami restorasyonu yapıyor kızcağız habire oraya gidip geliyor
oğlan da hep evde arada kızıyor tontiş her gün niye geliyor diye :)))Canimin içi tamam tontis kirilmasin ama sen önce kendini düşün
Insanin en sevdigi bile olsa hergün hergün sıkar
Koca, oglan evde olmadiginda tontis var :)) senin yalniz kalip kafayi dinlemeye ihtiyacin var
Kesin bi dille söyle, iyi degilim yalniz kalmak istiyorum diye
Bu kadar senedir seni tanimadiysa yapicak bisey yok
Kocayla oglanda kendi kavgalarini yapip seni karistirmasinlar
toplarım tabi gülüm benim ki çok yorulup az uyunca dayanıksızlaşmaktan kış gelse de bari çim biçme sesi kesilse az daha uyurum iyi olurum hepZühal ablaya katılıyorum kesinlikle zaten şu An seni sıkacak şeyler var üstüne tontişin maceraları sen takımın pozitif enerjisisin ablam hemen toparlanıver inşallah
Yazdım %2yi
Neden öyle oldu kuğucum?
Tebrikler gayet iyihayirli cumalar kizlar
gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7
fark 1.2
Haftaya güzel bir eksi gelirHellööö hanımlar hayırlı cumalar
Sabitim ben bu hafta, dün az da olsa eksiydim halbuki indim çıktım aynı sonuç 64.6
Olsun canım eksi eksidirMerhaba hanımlar.
Geçen cuma 67.9
Bu cuma 67.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.44
Bu hafta direniş
Çok değil artın haftaya fazlasıyla verirsinGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 78.2
Arti 400gr
İşte buna daha çok şaşırdımAllah razi olsun canimpolis degilim mimarim restorasyon yapiyoruz canim devlet politikasi
bu haftada böyle olsun canimcim :)) haftaya ne yapman gerektigini biliyorsunHellööö hanımlar hayırlı cumalar
artiyim diyordun, eksi olman guzel cnmMerhabalar
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta : 65.0
Fark: -500
sen fazla gorunmuyorsun cnm nerelerdesinMerhaba hanımlar.
Geçen cuma 67.9
Bu cuma 67.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.44
Bu hafta direniş
haftaya güzel bi eksi gelir, parlarsin cnmGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 78.2
Arti 400gr
masallah tatlimBildirimim
Geçen hafta:103.5
Bu hafta:102.5
Fark:-1
Yüzde:%0,97
Aslında eksim daha fazlaydı ama wc sorunundan olmadı sanırım
Valla bana fenalik geldioğlan da hep evde arada kızıyor tontiş her gün niye geliyor diye :)))
bu kadar senedir tanıyor 8 sene oldu ama yine de bana mı kızdın küstün mü alındın mı diye mesaj atıp duruyor eve gidince :))
ben de tahammülsüzlük olmuş sanırım neyse bu gün cuma pazar var benim koca biraz daha acı biber v.s. turşuluk alacakmış onları yaparken hayatımı gözden geçiririm
bu gün planım bu kendimi düşünmek ..inşallahhhbu haftada böyle olsun canimcim :)) haftaya ne yapman gerektigini biliyorsun
artiyim diyordun, eksi olman guzel cnm
sen fazla gorunmuyorsun cnm nerelerdesin
Eksi icinde tebrikler
haftaya güzel bi eksi gelir, parlarsin cnm
masallah tatlimbu hafta beni gectin
Valla bana fenalik geldionu senden baskasida cekmez
ne yap, et önce kendini düşün
Lutfennnnnn
Canım ben ilacı alınca durdu. Ama pandeminin tam zirvesinde evdeydim bir ay gidemedim doktora o ara olmuş sonradan aldım ilacıcanım tartı öncesi bugün aç kalsam yarın ekstradan -1 i görsem sadece kendimi kandırmış olurum vucut ölçüsünün önemini belirtmiştim ben sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum hızlı ve şok diyet yaparsam daha fazlasını alırım nefsimi de doyurmam lazım.
Kalori açığım bile var
Sende albümin olmuş olmasın? Kuzenimde olmuştu Ona da çok kilo yapmıştı bizim grupta troid ilacı kullanıp da aşırı kilo alan kimse olmadı çünkü.
canım herkes kendinden sorumlu ben diyet olarak değil sürekli kontrollu gitmek istiyorum kalori sınırım dahilinde
Yukarıda da yazdım bugün aç kalıp eksileri görmem kendimi kandırmam demek yarın tartı günü olabilir -2 de görebiliriz ama iç bacak ölçsek acaba milim olarak bile inceldik mi? Bence bu daha önemli
Evde kayınpeder ve görümcem var o yüzden erken kalktım şimdi geçmişi bitirip bildirim yapıcam canımAçlıktan canım.Bünyem gece yemelerine çok alışık yadırgıyor zannımca
İnşallah kızın uyurda dinlenirsin canım
Hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah
Nice mutlu huzurlu yıllara canım
Ah canım ya...Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 78.2
Arti 400gr
Bende aynen öyle yapıyorum canım gereksiz şeyleri çok zorsa kalmadım a almamaya çalışıyorumGider tabii canım yavaş yavaş da olsa zayıflarsın. Bebişine kaliteli süt yapacak şeyler tüket, vücuduna yaramayan yiyeceklerden uzak dur yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?