Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canlar Afrin merkezdeyiz su an musait oldukca bakacağım kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ederim
Mefkurem ablacim +2 yi gördüm sen neler neler basarmadin ki diyorum sadece hic motivasyonunu bozma
Sagolasin bitanem sanada kolayliklar, hayirla dönün insallah

Hani cuma yiyecektin içli kofteyi :)) neyseki 7 lerdesin hâlâ cnm

Sağol canım tost ekmeği yazmayı unutmuşum

Kızlar bana bi yardımcı olun
Adetim tam 1 ay gecikti Hayatımda 1 kez gecikmiştir o da sözüm olacaktı stresten 15 gün gecikti onun dışında gecikme yaşamadım (hamilelik dışında)
Pandemi sebebiyle hastaneye de gidemiyorum. Yaşadığımız yer küçük 2-3 hastane var hepsi full.
Riske girip adaçayı bile içtim sökülmedi. Ne yapacağımı şaşırdım
Hamilelik durumu yok bu arada test yaptım defalarca

Selam cnm arkadaşlarım inşallah sizin tartilar yüzünüze gülmüştür
sabah tartildim ikiyuz Gr artiydim biraz daha bekledim sabite çevirdim hatta bir ara eksi 100 bile gördüm sanki
gecen hafta 77.3
bu hafta 77.3 sabit
Bu hafta dinlendim sayıyorum önümüzdeki hafta 1,5 garanti diyorum

Canım en garantisi git hastaneye kan testi ver için rahat etsin ya da kadın doğumcuna git o söktürücü tarlusal sanırım bi ilaç var genelde onu veriyorlar

Biraz daha bekle canım
Hamile olma ihtimaline var mı (korunma olarak yani) bazen geç döllenme olur.
Birde antibiyotikler 10-15 gün ileri atabilir, daha fazla değil
Bazen mevsim geçişlerinde de gecikmeli ve sancılı adet olabilir
Pandemi dönemi hastaneye gitmek mantıklı değil.

Hamilelik yoksa kendini rahat birak cnm
Kafaya taktikca olmaz :)))

Sana da %2 ceza yazıyorum

Brnim yengeminde olmuştu bu şekilde tam 3 ay olmadı .. hatta menopoza giriyorum dediydi doktora gitti bişey cikmadi kansızlık vardı sadecr o ay içinde olmuştu zaten.stres kansızlık da yapabilirmiki

Bu hafta hem yerim, hem veririm diyememişin en azindan arti olmamanda iyi tabi cnm

Ah kuzum onuda denedim aslında yüz üstü sevmesi gerek 10 gün küvezde kaldı orda yüz üstü yatmıştı anlamadım ki hamak da boşa hitti yine yaaa duruyor öylece

Canım en garantisi git hastaneye kan testi ver için rahat etsin ya da kadın doğumcuna git o söktürücü tarlusal sanırım bi ilaç var genelde onu veriyorlar
kuzum risk yok o yüzden içim rahat aslında. kadın doğumcu da hastaneye gitmem ama özel muayenehane varsa bi bakacağım en kötü
Biraz daha bekle canım
Hamile olma ihtimaline var mı (korunma olarak yani) bazen geç döllenme olur.
Birde antibiyotikler 10-15 gün ileri atabilir, daha fazla değil
İhtimal yok kaptanım, testleri yaptığımda hem adetim çok gecikmişti (18 gün) hem de eşimle son görüşmemizin üzerinden bayaaa geçmişti geçen ay kpssye hazırlandı pek bir araya gelemedik İlaç falan da kullanmadım ama neden bu kadar gecikti hiç anlamadım
Hamilelik yoksa kendini rahat birak cnm
Kafaya taktikca olmaz :)))
Onun da etkisi var herhalde abla, sürekli bugün oldum mu acaba diye uyanıyorum o da iyice ileri atıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…