- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.061
Sagolasin bitanemCanlar Afrin merkezdeyiz su an musait oldukca bakacağım kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ederim
Mefkurem ablacim +2 yi gördüm sen neler neler basarmadin ki diyorum sadece hic motivasyonunu bozma
Hani cuma yiyecektin içli kofteyi :)) neyseki 7 lerdesin hâlâ cnmGünaydın herkese
Bildirimim
Geçen hafta 80.3
Bugün 79.7
Fark -600
İçli köfteye dayanamayıp 5 tane hüpletmenin sonucu bu. Son 2 günde çok kıssamda, dün 3 saat yürüsemde gitmedi.
Sağlık olsun diyerek haftaya 77.9 u görmeyi hedefliyorum
Sağol canım tost ekmeği yazmayı unutmuşumMiden küçülmüş canım senin bunlarla doyduysanafiyet olsun
Gayet güzel canım afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım
Akşam yemeği az geldi bana ama meyveyle dengelemeye çalıştın herhalde canım afiyet olsun
Kaptanım giderek azalıyor yediklerin
Bugün menün yetersiz göründü gözüme canım
afiyet olsun canım, akşam ekmeği daha az olabilirdi
Bana yetersiz geldi canım, afiyet olsun
Peynirli tostun büyüklüğü önemli ama gün içinde abartmamışsın canım o yüzden göze batmıyor afiyet olsun :)
Kızı takımdan kaçırtmaya mı niyet ettinizNe iş yapiyorsun diye sorayimmi
Ironi yaptim zaten :)))Kızı takımdan kaçırtmaya mı niyet ettiniz
En iyisi hesap detaylarına yazsın
Haftaya en az %2 bekliyoruz mademHellööö hanımlar hayırlı cumalar
Sabitim ben bu hafta, dün az da olsa eksiydim halbuki indim çıktım aynı sonuç 64.6
Nihayet 65.0 'ı görmüşsün canım, direnci kırdın benceMerhabalar
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta : 65.0
Fark: -500
Canım en garantisi git hastaneye kan testi ver için rahat etsin ya da kadın doğumcuna git o söktürücü tarlusal sanırım bi ilaç var genelde onu veriyorlarKızlar bana bi yardımcı olun
Adetim tam 1 ay geciktiHayatımda 1 kez gecikmiştir o da sözüm olacaktı stresten 15 gün gecikti onun dışında gecikme yaşamadım (hamilelik dışında )
Pandemi sebebiyle hastaneye de gidemiyorum. Yaşadığımız yer küçük 2-3 hastane var hepsi full.
Riske girip adaçayı bile içtim sökülmedi. Ne yapacağımı şaşırdım
Hamilelik durumu yok bu arada test yaptım defalarca
Biraz daha bekle canımKızlar bana bi yardımcı olun
Adetim tam 1 ay geciktiHayatımda 1 kez gecikmiştir o da sözüm olacaktı stresten 15 gün gecikti onun dışında gecikme yaşamadım (hamilelik dışında )
Pandemi sebebiyle hastaneye de gidemiyorum. Yaşadığımız yer küçük 2-3 hastane var hepsi full.
Hamilelik yoksa kendini rahat birak cnmKızlar bana bi yardımcı olun
Sana da %2 ceza yazıyorumSelam cnm arkadaşlarım inşallah sizin tartilar yüzünüze gülmüştür
sabah tartildim ikiyuz Gr artiydim biraz daha bekledim sabite çevirdim hatta bir ara eksi 100 bile gördüm sanki
gecen hafta 77.3
bu hafta 77.3 sabit
Bu hafta dinlendim sayıyorum önümüzdeki hafta 1,5 garanti diyorum
Brnim yengeminde olmuştu bu şekilde tam 3 ay olmadı .. hatta menopoza giriyorum dediydi doktora gitti bişey cikmadi kansızlık vardı sadecr o ay içinde olmuştu zaten.stres kansızlık da yapabilirmikiKızlar bana bi yardımcı olun
Bu hafta hem yerim, hem veririm diyememişinSelam cnm arkadaşlarım inşallah sizin tartilar yüzünüze gülmüştür
sabah tartildim ikiyuz Gr artiydim biraz daha bekledim sabite çevirdim hatta bir ara eksi 100 bile gördüm sanki
gecen hafta 77.3
bu hafta 77.3 sabit
Bu hafta dinlendim sayıyorum önümüzdeki hafta 1,5 garanti diyorum
Ah kuzum onuda denedim aslında yüz üstü sevmesi gerek 10 gün küvezde kaldı orda yüz üstü yatmıştı anlamadım ki hamak da boşa hitti yine yaaa duruyor öyleceGazlı bir bebek mi yada kucağamı alisti acaba benmki hem gazlıydı hem kucaga alistirdik ilk haftadan herkez sevcem diye sonrada oyle gitti zatem sirtustu yatmazdi hic gazından dolayi hep yuzustu uyudu kivranirdi pirtpirt yapardi anca oyle rahat ediyordusende yanindayken enazindan yuz ustu yatir istersen
Birz iyi gelr belki
Buzlugun hayirli olsun abla
Robot icin almanyad kuzenimd almisti indirimde denkgetirip 350 euro almislar roborock s5 miydi ismi burda onlar iyilerden diye geciyor ama benm aldigimda gayet yeterli bana.
Ne guzel mutlulugnuz daim olsun canım
Erimistir muhtemelen canim zaten emziriyorsunda
Ben 8 ay olmadm cnm oglum 8 ayini bitirdi 9a girerken olmustum. Hep bekledm oda kotu oluyor ama 1 sene olmamak normal diyorlar oyuzden akışına birakmak lazimda olmak buyuk rahatlık insallah duzenli gelir senin
İnşallah kaptancigim regl bitti gezmelerde bitti yüzde iki ben olmayimda kim olsun dimi amaSana da %2 ceza yazıyorum
kuzum risk yok o yüzden içim rahat aslında. kadın doğumcu da hastaneye gitmem ama özel muayenehane varsa bi bakacağım en kötüCanım en garantisi git hastaneye kan testi ver için rahat etsin ya da kadın doğumcuna git o söktürücü tarlusal sanırım bi ilaç var genelde onu veriyorlar
İhtimal yok kaptanım, testleri yaptığımda hem adetim çok gecikmişti (18 gün) hem de eşimle son görüşmemizin üzerinden bayaaa geçmiştiBiraz daha bekle canım
Hamile olma ihtimaline var mı (korunma olarak yani) bazen geç döllenme olur.
Birde antibiyotikler 10-15 gün ileri atabilir, daha fazla değil
Onun da etkisi var herhalde abla, sürekli bugün oldum mu acaba diye uyanıyorum o da iyice ileri atıyor herhaldeHamilelik yoksa kendini rahat birak cnm
Kafaya taktikca olmaz :)))
Tebrik ederim, fena değil diyelimMerhaba hanımlar.
Geçen cuma 67.9
Bu cuma 67.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.44
Bu hafta direniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?