- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.121
Zaten eksin vardı haftaya bonus olsun bence sen bilirsin cnm liste paylaşılmadi snrm daha degisebilkr snrmKızlar bişey yememiştim tekrar tartıldım eksi 200 daha gördüm . Yeni bildirim yapabiliyor muyuz?
Olur tabi sen gene insaflı veriyosn 4 kilo nedir yaBen olmammi
Düşünseje haftada 3-4 er kilo verdiğini bı kaç ayda işlem tamamOlur tabi sen gene insaflı veriyosn 4 kilo nedir ya
Saat 14 'e kadar yapabilirsin canımKızlar bişey yememiştim tekrar tartıldım eksi 200 daha gördüm . Yeni bildirim yapabiliyor muyuz?
Herzamanki tarti saatini baz al cnmKızlar bişey yememiştim tekrar tartıldım eksi 200 daha gördüm . Yeni bildirim yapabiliyor muyuz?
Yaptım yeni bildirimi. Artık bişeyler yerimSaat 14 'e kadar yapabilirsin canım
Oruç iken 18 'e kadar
Aynen ya yer yer kilo verirdikDüşünseje haftada 3-4 er kilo verdiğini bı kaç ayda işlem tamam
Geçen haftakiyle aynıHerzamanki tarti saatini baz al cnm
Yoksa haftaya az olur
Bence kabul etmeOlur tabi sen gene insaflı veriyosn 4 kilo nedir ya
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın sende katıl bize 3lü yarışalımBence kabul etmebu hafta sabit veldi haftaya fazla verecegi kesin
Bu hafta arti geldim... Cok adil bi yarış olurPilavdan dönenin kaşığı kırılsın sende katıl bize 3lü yarışalım
haftaya ınsallah spora da tekrar baslıcam canım tek kılo vermekte olmuyor artık sıkılasmam gerek bıgı bıgı yapıyor sağım solumVucudun az yemeye alisti :)) herhafta cok cok verilemezki cnm
Bu hafta dinlenme haftan olsun :))
Hadi canımdedim gözlerim yanlismi görüyor helal olsun tebrikler canım benim
canım tatilden döndükten sonra çok dikkat etim bide kızım kolik pek uykuda yok ama kaçamak yapmamaya çalıştım. haftaya böyle olmaz ya ödem gittiAl işte ikinci Zuhal vakasıSen gerçek misin canım ya benmde yarışalım dediklerim uçuşta
haftaya normale döner gel yarışalımKendime normal rakip arıyorum
teşekkürler canım devamı gelir inşallahevet cnm hep ters denk gelir benim
emzirmenin güzelliğini gorucem galiba insAllah❤
Kizzzz bu ne MaşAllah barekAllahsüper vala
çok sağol abla inşalah devamı gelirAmannn yarabbimmmm muhtesemmm otesi
Soylecek bisey yok cnm
Ne yapiyorsan aynen devam
inşallah canım devamı gelir ama ödem olabilir tatilden döndüm bide ben kahvaltı sevmiyorum zorla yiyorum zaten geç yaptığım için akşama da hafif yedim o da etkiledi canımDüşünseje haftada 3-4 er kilo verdiğini bı kaç ayda işlem tamam
ağzın al yesin canım inşallah öyle olur yaDüşünseje haftada 3-4 er kilo verdiğini bı kaç ayda işlem tamam
haftaya görürsün inşallah canımGünaydın herkese
Bildirimim
Geçen hafta 80.3
Bugün 79.7
Fark -600
İçli köfteye dayanamayıp 5 tane hüpletmenin sonucu bu. Son 2 günde çok kıssamda, dün 3 saat yürüsemde gitmedi.
Sağlık olsun diyerek haftaya 77.9 u görmeyi hedefliyorum
Hamile değilsen takma kafana canım stresten uzuyor olabilirKızlar bana bi yardımcı olun
Adetim tam 1 ay geciktiHayatımda 1 kez gecikmiştir o da sözüm olacaktı stresten 15 gün gecikti onun dışında gecikme yaşamadım (hamilelik dışında )
Pandemi sebebiyle hastaneye de gidemiyorum. Yaşadığımız yer küçük 2-3 hastane var hepsi full.
Riske girip adaçayı bile içtim sökülmedi. Ne yapacağımı şaşırdım
Hamilelik durumu yok bu arada test yaptım defalarca
%2 bu hafta yediklerini anca unutturyrSelam cnm arkadaşlarım inşallah sizin tartilar yüzünüze gülmüştür
sabah tartildim ikiyuz Gr artiydim biraz daha bekledim sabite çevirdim hatta bir ara eksi 100 bile gördüm sanki
gecen hafta 77.3
bu hafta 77.3 sabit
Bu hafta dinlendim sayıyorum önümüzdeki hafta 1,5 garanti diyorum
Pazartesiye 8ler bile gelebilirTünaydın kızlar tartıldım ama bildirim yapamadm
Geçen hafta: 91.8
Bu hafta: 90.6
Fark: -1.2
Yüzde: %1.31
Arada olur öyle canım sana da haftaya %1 buçuk yazdımgecen hafta 68.1
bugun 67.8
fark 300gr
yüzde 0.44
bu hafta bır durakladı reglım yanastı dıye sanırım
Hey maşallahKızlar ev hala kalabalık ben bildirim yapıp içeri bakmam gerek. Ben sit yapıcı şeyler dışında kaçamaksın bir hafta geçirmeye çalıştım özellikle tatilden sonra ve çok şükür karşılığını aldım daha nice eksilere. Yorumlara sonra bakıcam öpüldünüz
cuma :81.9
Bugün:77.8
Fark :4.1 kg
Bildirimim güncelleme
Geçen hafta:103.5
Bu hafta:102.3
Fark:-1.2
Yüzde:%1.16
tabi cnm etkioer özellikle akşamı hafif geçirmek çok fark eder ben yiyorum oğlum gece sabaha kadar beni sömürüyorinşallah canım devamı gelir ama ödem olabilir tatilden döndüm bide ben kahvaltı sevmiyorum zorla yiyorum zaten geç yaptığım için akşama da hafif yedim o da etkiledi canım
Sağlık olsun da insAllahağzın al yesin canım inşallah öyle olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?