- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.081
Demekki nasıl yemissemBu hafta hem yerim, hem veririm diyememişinen azindan arti olmamanda iyi tabi cnm
He he öyledirDemekki nasıl yemissemYa bence yavaşliyor kilo vermem Çünkü bana ait olan kilolar 70lerdir direnç gösteriyor olabilir fucud
Kansızlık falan etki ediyorsa olabilir bende de canım, romatizmadan dolayı ağrılarım arttı saç dökülmem tırnak kırılması falan da başladı kan değerLerim oynamış olabilir. Stresten de olabilirBrnim yengeminde olmuştu bu şekilde tam 3 ay olmadı .. hatta menopoza giriyorum dediydi doktora gitti bişey cikmadi kansızlık vardı sadecr o ay içinde olmuştu zaten.stres kansızlık da yapabilirmiki
Sabah kız aliiyor tel ders katılmak için anca gelebildim oyuzden cnm
Süpersinn tebrkler canm,2 haftaya gelsin 90larGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Yola cikacagim Suriyeye inşallah sag salim doneriz bildirimimi yapayim :)
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
Haftada en az -2 gelir o zaman canmKizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Tebrikler canmCuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Tebrikler pınarrrr çok iyi gıcık görümce kv lafları işe yaramışKilo bildirimim:
Gecen cuma 72.3
Bugun: 71.2
Fark 1.1 kg
Yuzde: 1.52%
Aslında carşamba zaten eksi 900gr vardı o yuzden bugun daha fazla beklemistim nedense benden hep yavas gidiyor zaten, yinede sonuc beni tatmin etti bu hafta kvye gitmeme ragmen
Handandandan yuzdeye ulasamadım kaptanim napiyoruz haftaya da böyle versem kabul olurmu.
Edersin canm hafta -1.5 bekleriz en azGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorumen azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Vaaav harika. Menülerinin doğru olduğu eksinden belli aynen devammGünaydın arkadaşlar
başlangıç kilom: 61,5
Cuma ( bugün) : 59,7
Fark= 1,8
Yüzde= 2,9
hepiniz inşallah beklediğiniz sonuçları alırsınız açıkçası çok sevindim 60 lı rakamlardan kurtulduğuma,burada herkesin yöntemi yediği yiyecekleri farklı olabilir vücudumuzu tanımak da önemli ben kendimi biliyorum, sık wc ye çıkmak da önemli lifli ve kepekli şeyler yiyorum evet bunlar beni wc ye çıkaran şeyler evde 1 sn durmayan bi kızım var enerji de lazım bana o yüzden menülerimin de doğru olduğunu düşünüyorum.
Burakırsan 80lere gene çıkarsın canım. Bazen duraklamak artı olmak bizi demotive etse de önemli olan bırakmamakGünaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5
Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için
SüpersinGünaydın herkese
Cuma:84.1
Güncel:83.6
Fark:500g
Yüzde :0.59
Yolculuk ve WC sorununa rağmen eksiye düşmek benim için başarı
Haftaya o artı gider eksiye bile geçersin ablaYazmaya utansamda kaçış yok
Benim icin kötü gecen bi haftaydi
Bahane soylemicem
Listede olmamanin handikapi ,yoksa bana hic yaramadigi halde dün döner yemezdim
Millet gider mersine, ben giderim tersine durumu
Yazayimda kurtulayim
Gecen hafta 101
Bugun 103
Fark +2
HarikaGünaydın 9.takimin guzel hatunlariben de bir bildirim yapayım cok az bir dikkat etmekle bile kilo veriyormuşum gerçekten onu anladım
2 gun önce 61.15
Bugun 60.60
Fark -550 gr
7ler seni bekliyorrbildirimimi de yapayım
geçen cuma 81.7
bu cuma 81.6
fark -100 gr
Vaaav süpersin canmhayirli cumalar kizlar
gecen cuma 65.9 dum
bu cuma 64.7
fark 1.2
Çok şaşırdım Lusi senin bünye de iyiy verirdi normaldeHellööö hanımlar hayırlı cumalar
Sabitim ben bu hafta, dün az da olsa eksiydim halbuki indim çıktım aynı sonuç 64.6
Çok iyi tebrkler canmMerhabalar
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta : 65.0
Fark: -500
Artı ve sabitten iyi haftaya güzel bi eksi gelir merak etmeMerhaba hanımlar.
Geçen cuma 67.9
Bu cuma 67.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.44
Bu hafta direniş
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 78.2
Arti 400gr
Regl olacağım bugün yarın hepinizden özür diliyorum
Geçmişe müsait olunca bakacağım güzel kilolar verilmiş belli
Bende listede kara leke gibi olcam
Tebrkler canm yakında 9lar gelirBildirimim
Geçen hafta:103.5
Bu hafta:102.5
Fark:-1
Yüzde:%0,97
Aslında eksim daha fazlaydı ama wc sorunundan olmadı sanırım
Dediklerin b12 vt. Eksikligininde belirtileri cnmKansızlık falan etki ediyorsa olabilir bende de canım, romatizmadan dolayı ağrılarım arttı saç dökülmem tırnak kırılması falan da başladı kan değerLerim oynamış olabilir. Stresten de olabilir
Bu hafta için polikinligi git bence sakin olur oralar hastane gibi değildir cnmKansızlık falan etki ediyorsa olabilir bende de canım, romatizmadan dolayı ağrılarım arttı saç dökülmem tırnak kırılması falan da başladı kan değerLerim oynamış olabilir. Stresten de olabilir
Dayanamadım abla ya sonrasında çok pişman oldum ama çok güzel olmştuHani cuma yiyecektin içli kofteyi :)) neyseki 7 lerdesin hâlâ cnm
Yılbaşı civari doluyor heralde cnmHaftaya o artı gider eksiye bile geçersin ablalisteye girmene kaç ay var?
Hic yapmadim ben :) ugrastirici seyleri yapmayi sevmiyorumDayanamadım abla ya sonrasında çok pişman oldum ama çok güzel olmştu
Dünkü menüye göre yinede guzel eksi gelmiş cnmTünaydın kızlar tartıldım ama bildirim yapamadm
Geçen hafta: 91.8
Bu hafta: 90.6
Fark: -1.2
Yüzde: %1.31
Seninde alıntılar olmasa kim ne kilo verdi bilemiycemSüpersinn tebrkler canm,2 haftaya gelsin 90lar
Haftada en az -2 gelir o zaman canm
Tebrikler canm
Tebrikler pınarrrr çok iyi gıcık görümce kv lafları işe yaramış
Edersin canm hafta -1.5 bekleriz en az
Vaaav harika. Menülerinin doğru olduğu eksinden belli aynen devamm
Burakırsan 80lere gene çıkarsın canım. Bazen duraklamak artı olmak bizi demotive etse de önemli olan bırakmamak
Süpersin
Haftaya o artı gider eksiye bile geçersin ablalisteye girmene kaç ay var?
Harika
7ler seni bekliyorr
Msjlarını okudumda abla bende Zuhal ablama katılıyorum. Biraz bencillik yapman lazım kendini düşün lütfen.
Vaaav süpersin canm
Çok şaşırdım Lusi senin bünye de iyiy verirdi normalde
Çok iyi tebrkler canm
Artı ve sabitten iyi haftaya güzel bi eksi gelir merak etme
Tebrkler canm yakında 9lar gelir
Bende fazla kilo değişimlerinde farkeder sende nasıldı aşırı kilo alıp verdin mi son zamanlarda? Stres yapacağın bi durum var mı ayrıca gebelik ihtimali de yüksekKızlar bana bi yardımcı olun
Adetim tam 1 ay geciktiHayatımda 1 kez gecikmiştir o da sözüm olacaktı stresten 15 gün gecikti onun dışında gecikme yaşamadım (hamilelik dışında )
Pandemi sebebiyle hastaneye de gidemiyorum. Yaşadığımız yer küçük 2-3 hastane var hepsi full.
Riske girip adaçayı bile içtim sökülmedi. Ne yapacağımı şaşırdım
Hamilelik durumu yok bu arada test yaptım defalarca
En iyisi asmye gidip kan değerlerime baktırayım ablaDediklerin b12 vt. Eksikligininde belirtileri cnm
Bi bakayım canım Kadın doğumcu ona göre giderim sağolBu hafta için polikinligi git bence sakin olur oralar hastane gibi değildir cnm
İkiside olsada yesemHic yapmadim ben :) ugrastirici seyleri yapmayi sevmiyorum
Ilgincdir bi içli kofte olsada yesem demem :)) mercimek köftesini tercih ederim
Ah aynı benHic yapmadim ben :) ugrastirici seyleri yapmayi sevmiyorum
Ilgincdir bi içli kofte olsada yesem demem :)) mercimek köftesini tercih ederim
En son burada 3 haftada 7 kilo verdim işte etkisi var mıdırBende fazla kilo değişimlerinde farkeder sende nasıldı aşırı kilo alıp verdin mi son zamanlarda? Stres yapacağın bi durum var mı ayrıca gebelik ihtimali de yüksek
Stres üzüntü yaptın mı canım? O da etkiler bence eminim diyorsan bekle biraz daha her gün adaçayını içmeye devam etkuzum risk yok o yüzden içim rahat aslında. kadın doğumcu da hastaneye gitmem ama özel muayenehane varsa bi bakacağım en kötü
İhtimal yok kaptanım, testleri yaptığımda hem adetim çok gecikmişti (18 gün) hem de eşimle son görüşmemizin üzerinden bayaaa geçmiştigeçen ay kpssye hazırlandı pek bir araya gelemedik İlaç falan da kullanmadım ama neden bu kadar gecikti hiç anlamadım
Onun da etkisi var herhalde abla, sürekli bugün oldum mu acaba diye uyanıyorum o da iyice ileri atıyor herhalde
Yılbaşı civari doluyor süreİkiside olsada yesemablacığım ne zaman listeye girebiliyosun simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?