- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.161
aynen yaa zaten ona geçse daha çok asılıcam da şimdi süt yüzünden korkuyorum asılmaya. sen mama vermiyorsun canım haklısın. benim en başından beri sütüm az mecbur veriyorum mamayı. su rezene bulgur bide soğanı salataya çok koyuyorum inşallah daha da artırEk gıdaya başlasak bizde biraz daha rahatlarim sanırım şimdi sürekli emiyor için çok çok eziliyor emdikçe sadece su da süt bı yere kadar yapıyor kuru kuru emince o da sinirleniyor benimde canım acıyoracelem yok yavaş olsun varsın kalıcı olsun da insAllah
Yan komşusu :)))Tontis kimimkanım olsa kocayı bile hergun görmek istemem Başka birini hiç çekemem oyuzden
anladım zaten sıkıntı yok ablaSana özel bi durum degil cnm :)) her yeni gelen üyeye sorulur
Ona göre prosüdür uygulaniyor :))
Yok valla gözüm korktu senden yarışmamcanım tatilden döndükten sonra çok dikkat etim bide kızım kolik pek uykuda yok ama kaçamak yapmamaya çalıştım. haftaya böyle olmaz ya ödem gitti
haftaya normale döner gel yarışalım
teşekkürler canım devamı gelir inşallah
çok sağol abla inşalah devamı gelir
Size bi misafir gelse ya sabit ya artısınız göze alıyorumBu hafta arti geldim... Cok adil bi yarış olur
Ekran resmi atar mısın canımO topige gidip, ara kisminda üye nicki ni yazorsun, bu konuda kismini isaretliyorsun
Üye listeye girdiyse, cikiyor orda
Benim icin yalniz olmam daha kötüSize bi misafir gelse ya sabit ya artısınız göze alıyorum
yaaa deme öyleee tatil dönüşü diye bence haftaya byke olmaz gel bak senYok valla gözüm korktu senden yarışmam
Ekim ablacığım dediğin gibi her evde olan dertler ama işte tahamulun olmuyor bazenişim var desem sonra yaparsın diyor yemek yapıcam desem sonra diyor sen gel çay kahve içelim diye bir sürü mesaj atıyor ben de sen gel diyorum ne yapayım geçen hafta sonu onun eşi yoktu cuma akşam kafeye gel demişti gündüz de temizlik yapıyordum gitmedim akşam da gitmedim sen bana küstün mü alındın mı diye yine mesaj atıyor onu küsmediğime ikna edene kadar bir hoş oluyorum gerçekten çok iyi biri kırılsın istemiyorum ama müge anlıda izlediklerini anlatmasa bir de canı sağ olasıca dün bendeydi bir kere gülümseyecek mevzu konuşmadık :)
koca bir yandan anlatıyor , oğlanla da ders çalıştı çalışmadı mevzuları var ,sonra babanın arkasından oğlanın söylenmesi yani mefkuşum herkesin evin de arada olan şeyler aslında da benim kafam bu ara götürmüyor sadece dünyanın ülkenin virüs ve beter konularından insanların moralinin bozulmasının salgını gibi ben de etkilendim :))))))
olumlamaları bıraktım yaaa kafam da çok karışıyor bu ara B 12 iğnelerim duruyordu yaptırsam iyi olur
Aynen bi gece aklına yemek düşse tamam o iş bendeBenim icin yalniz olmam daha kötü
Canım sen 2 aylık bebişliler olarakyaaa deme öyleee tatil dönüşü diye bence haftaya byke olmaz gel bak senbide şu kabızlık olaını bi çözebilirsem çok iyi olacak
Benim yan komşuda ilk taşınınca bana sarmıştı ya ben sevdiğimi hergun görmek isterim derdi bende yavaş yavaş elimi cektim şimdi hiç görüşmüyoruz en güzeliYan komşusu :)))
güle güle kullan inşallah ablabuzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
bazılarında gelmeye biliyormuş canım ama bellide olmaz gelebilir.. bünyeye göre değişiyor galibaKızlar ben doğumun 40. Gününden sonra direk adet oldum o da temizlenmem 10-15 günü buldu başlangıcı düşünürsek ay an adet zamanım ve adet ağrılarım var acaba gelen mi ki yoksa ağrısı olup gelmeme ihtimali var mı sizlerin nasıl oldu
geçmiş olsun iyisindir inşallah şimdiCok kötüyüm kızlar belim tutuldubütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
neden ayrılmak istiyorsun? Bence devam etmelisinGünaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5
Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için
farklı şeyler mi denesen abla, birde yürüyüş yapsan bence iyi gelecekYazmaya utansamda kaçış yok
Benim icin kötü gecen bi haftaydi
Bahane soylemicem
Listede olmamanin handikapi ,yoksa bana hic yaramadigi halde dün döner yemezdim
Millet gider mersine, ben giderim tersine durumu
Yazayimda kurtulayim
Gecen hafta 101
Bugun 103
Fark +2
abla kendini düşün biraz, yanlız olduğunda çok dışarı yürüyüş yap nefes al. İçin ferahlar enerji gelir sanaişim var desem sonra yaparsın diyor yemek yapıcam desem sonra diyor sen gel çay kahve içelim diye bir sürü mesaj atıyor ben de sen gel diyorum ne yapayım geçen hafta sonu onun eşi yoktu cuma akşam kafeye gel demişti gündüz de temizlik yapıyordum gitmedim akşam da gitmedim sen bana küstün mü alındın mı diye yine mesaj atıyor onu küsmediğime ikna edene kadar bir hoş oluyorum gerçekten çok iyi biri kırılsın istemiyorum ama müge anlıda izlediklerini anlatmasa bir de canı sağ olasıca dün bendeydi bir kere gülümseyecek mevzu konuşmadık :)
koca bir yandan anlatıyor , oğlanla da ders çalıştı çalışmadı mevzuları var ,sonra babanın arkasından oğlanın söylenmesi yani mefkuşum herkesin evin de arada olan şeyler aslında da benim kafam bu ara götürmüyor sadece dünyanın ülkenin virüs ve beter konularından insanların moralinin bozulmasının salgını gibi ben de etkilendim :))))))
olumlamaları bıraktım yaaa kafam da çok karışıyor bu ara B 12 iğnelerim duruyordu yaptırsam iyi olur
abla su wasa varya ekmek yerine sabahları onu ye çok tok tutuyorBu hafta artik kendimi sikmicam falan demicem cnm
Ekmegi karbonu kesicem, beni ancak o paklar
Çünkü yedikce arkasi geliyor, tutamiyorum kendimi
Bide iş de oldugu kadar hareketli olmadigim icin arti geldi, yoksa dikkat etmesemde sabit oluyordum
Haftaya 2 li rakamlara düşmek istiyorum
bu enişte yemeği çok seviyor galiba hala bitmedi hazırlıkoğlan da hep evde arada kızıyor tontiş her gün niye geliyor diye :)))
bu kadar senedir tanıyor 8 sene oldu ama yine de bana mı kızdın küstün mü alındın mı diye mesaj atıp duruyor eve gidince :))
ben de tahammülsüzlük olmuş sanırım neyse bu gün cuma pazar var benim koca biraz daha acı biber v.s. turşuluk alacakmış onları yaparken hayatımı gözden geçiririm
Maşallah bi an yanlış yazıldı galiba diye sandımKızlar ev hala kalabalık ben bildirim yapıp içeri bakmam gerek. Ben sit yapıcı şeyler dışında kaçamaksın bir hafta geçirmeye çalıştım özellikle tatilden sonra ve çok şükür karşılığını aldım daha nice eksilere. Yorumlara sonra bakıcam öpüldünüz
cuma :81.9
Bugün:77.8
Fark :4.1 kg
sagol cnmgüle güle kullan inşallah abla
Aksine o beni hic doyurmuyor :)))abla su wasa varya ekmek yerine sabahları onu ye çok tok tutuyor
Anladım bana fazla bile geliyor, çok iyi gidiyorsagol cnm
Aksine o beni hic doyurmuyor :)))
Takımda olmandan, bazen artı gelmenden olumsuz etkilenmiyoruz canım.Günaydın güzel kızlaaaarr
Kilomu bildireyim
Geçen Cuma 79,5
Bu Cuma 79,5
Handandandan kaptanım, bu son bildirimim olsun, diyet modumu kaybettim, takımı da daha fazla oyalamayayım, burada bırakmak istiyorum artık, hepinizi çok sevdim, 9.takımın her üyesi çok tatlı ama artık bana müsade, hepinize çok teşekkür ederim herşey için
tamam onunlada yarışımda beni motice daha çok verirsen senle yarışırım de ki ben daha da asılayımCanım sen 2 aylık bebişliler olarakFit mutlu anne annesiyle yarış bu hafta. Haftaya az verirsen yarışırum senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?