Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen yaa zaten ona geçse daha çok asılıcam da şimdi süt yüzünden korkuyorum asılmaya. sen mama vermiyorsun canım haklısın. benim en başından beri sütüm az mecbur veriyorum mamayı. su rezene bulgur bide soğanı salataya çok koyuyorum inşallah daha da artır

Yok valla gözüm korktu senden yarışmam

Ekim ablacığım dediğin gibi her evde olan dertler ama işte tahamulun olmuyor bazen
Şuan çoğumuzun senin gibiyiz bence yanlız değilsin toplu olumlama yapmak lazım

yaaa deme öyleee tatil dönüşü diye bence haftaya byke olmaz gel bak sen bide şu kabızlık olaını bi çözebilirsem çok iyi olacak
Canım sen 2 aylık bebişliler olarak Fit mutlu anne annesiyle yarış bu hafta. Haftaya az verirsen yarışırum senle

buzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
güle güle kullan inşallah abla
bazılarında gelmeye biliyormuş canım ama bellide olmaz gelebilir.. bünyeye göre değişiyor galiba
Cok kötüyüm kızlar belim tutuldu bütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
geçmiş olsun iyisindir inşallah şimdi
neden ayrılmak istiyorsun? Bence devam etmelisin
farklı şeyler mi denesen abla, birde yürüyüş yapsan bence iyi gelecek
abla kendini düşün biraz, yanlız olduğunda çok dışarı yürüyüş yap nefes al. İçin ferahlar enerji gelir sana
abla su wasa varya ekmek yerine sabahları onu ye çok tok tutuyor
bu enişte yemeği çok seviyor galiba hala bitmedi hazırlık
Maşallah bi an yanlış yazıldı galiba diye sandım nazar değmesin

Takımda olmandan, bazen artı gelmenden olumsuz etkilenmiyoruz canım.

Aslında başladın başlayalı 6 kg verdin, 2 ayda, üstelik diyet moduna girip kendini çok fazla kasmadan.

Devam etmeni isteriz ama son karar senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…