Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülüm evden market yada kafe arası 100 metre ise tontişimle yürümek 5 ila 8 dk sürüyor 120 kilo civarı boyu da 150 yada 152 dir nefesi kesiliyor çok yavaş yürüyor ben de o kadar yavaş yürürsem belim çok ağrıyor eşim de hep der tontişinle yürüseniz ya diye ama yürümek istemiyor kafede akşam oturalım diyor :)
aslın da akşam kendi başıma çıkıp az yürüsem çok iyi olacak da hep halsiz yorgun hissediyorum , belki de 1 aydır evden çıkmadığım içindir

Handandandan gülüm bu arada benim kız kardeş aşırı hasta yataktan kalkamıyor bir kaç gündür iyice kötü olmuş haber vereyim dedim
gecmis olsun cnm, usutmusmu
Takıma bakim derken canlı dersin birini kaçırmışım, moralim çok bozuk

Yüzdelerimiz kötüydü, 1.lik gelir ama sondan olur
Aaa kötü olmus cnm

Yok yaa okadar da kötü degil
2 sabit , bir 400 gr arti var, digerlerinin yuzdesi genelde guzel di
Prenses de girebiliyor heralde bu hafta

Bunalımın sebebi belli oldu abla. 1 ay evden çıkmazsan normal. Boşver herkesi tek çık bi hava al iyi gelecek neydi o meşhur çayın adı oralarda gez bak ne iyi gelecek

Sana da yorum yapmiştim, gormemişin
Meton yine bizi yaniltmadi cnm arti 2 ydim falan deyince korkmustum acikcasi :)) duzensiz bi haftayi iyi atlattin, haftaya telafi edersin
Özellikle aradım gözümden kaçmış canım.
Açıkçası ben de artı bekliyordum. Ama net şekilde anladım ki uykusuzluk bende ciddi ödem yapıyor. Önceki gece uyuyunca attım artı 2 yi. Ama dün gece yine uykusuzdu haftaya inşallah. Oluyor bazen yol kazaları teşekkür ederim canım

Kızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah

Geçmiş olsun canım

en azindan vücudunu daha iyi tanımış oldun cnm :)) haftaya cocuk daha iyi durursa en az eksi 2 gelir senden tabi menulerine dikkat et :)
Allah korumus cnm şükür onemli biseyi yok
Simdi tam merakli tehlikeli zamanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…