- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.201
Zalım kediye meydan okudum o kadar gerçi o da sabittiSanki utanacak bi kilon var gibi
tamam onunlada yarışımda beni motice daha çok verirsen senle yarışırım de ki ben daha da asılayım
gülüm evden market yada kafe arası 100 metre ise tontişimle yürümek 5 ila 8 dk sürüyor 120 kilo civarı boyu da 150 yada 152 dir nefesi kesiliyor çok yavaş yürüyor ben de o kadar yavaş yürürsem belim çok ağrıyor eşim de hep der tontişinle yürüseniz ya diye ama yürümek istemiyor kafede akşam oturalım diyor :)Tontişine gündüz vakit ayırıp modunu düşürene kadar, akşamları birlikte yürüyüş yapsanız daha iyi olur.
Olumsuz şeyler konuşsa bile yatma saati geldiği için vücudun tolere eder.
Hemde yürüyüş tontişin de seratonin salgılanmasına neden olur, bakarsın pozitif enerjisi artar kadıncağızın.
Takıma bakim derken canlı dersin birini kaçırmışım, moralim çok bozukKaptanlar listemiz ne alemde
Daha çok vermen haftaya 5-6 kilo vermek oluyo yalnız dememtamam onunlada yarışımda beni motice daha çok verirsen senle yarışırım de ki ben daha da asılayım
GörmedimHandandandan niran resim attim etiket yapmadim, gordunmu :))
Sert kayaya çarptım hala 4 kilo dedikçe ağzım yamuluyor
gecmis olsun cnm, usutmusmuHandandandan gülüm bu arada benim kız kardeş aşırı hasta yataktan kalkamıyor bir kaç gündür iyice kötü olmuş haber vereyim dedim
Aaa kötü olmus cnmTakıma bakim derken canlı dersin birini kaçırmışım, moralim çok bozuk
Yüzdelerimiz kötüydü, 1.lik gelir ama sondan olur
Bunalımın sebebi belli oldu abla. 1 ay evden çıkmazsan normal. Boşver herkesi tek çık bi hava al iyi gelecek neydi o meşhur çayın adı oralarda gez bak ne iyi gelecekgülüm evden market yada kafe arası 100 metre ise tontişimle yürümek 5 ila 8 dk sürüyor 120 kilo civarı boyu da 150 yada 152 dir nefesi kesiliyor çok yavaş yürüyor ben de o kadar yavaş yürürsem belim çok ağrıyor eşim de hep der tontişinle yürüseniz ya diye ama yürümek istemiyor kafede akşam oturalım diyor :)
aslın da akşam kendi başıma çıkıp az yürüsem çok iyi olacak da hep halsiz yorgun hissediyorum , belki de 1 aydır evden çıkmadığım içindir
Sana da yorum yapmiştim, gormemişin
Özellikle aradımMeton yine bizi yaniltmadi cnmarti 2 ydim falan deyince korkmustum acikcasi :)) duzensiz bi haftayi iyi atlattin, haftaya telafi edersin
Bugün cuma canım. İyi de tuttun kendini.kilo da verdin. Dün de yemedin gibi bi şey bence Hak ettinKızlarım kek yaptılar, evi kokusu sardı mis gibi
Ben ne yapayım şimdi
1 dilime izin veriyorsanız yiyeyim
Geçmiş olsun canımKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
Haftaya yüzde 2yle gelirsen ye kaptanmKızlarım kek yaptılar, evi kokusu sardı mis gibi
Ben ne yapayım şimdi
1 dilime izin veriyorsanız yiyeyim
Ne kadar vicdansız çıktınHaftaya yüzde 2yle gelirsen ye kaptanm
en azindan vücudunu daha iyi tanımış oldun cnm :)) haftaya cocuk daha iyi durursa en az eksi 2 gelir sendenÖzellikle aradımgözümden kaçmış canım.
Açıkçası ben de artı bekliyordum. Ama net şekilde anladım ki uykusuzluk bende ciddi ödem yapıyor. Önceki gece uyuyunca attım artı 2 yi. Ama dün gece yine uykusuzduhaftaya inşallah. Oluyor bazen yol kazaları teşekkür ederim canım
Allah korumus cnm şükür onemli biseyi yokKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?