- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.181
sağol kuzum inşallah daha da gider o akdar çok ki gidecek kilogüle güle kullan inşallah abla
bazılarında gelmeye biliyormuş canım ama bellide olmaz gelebilir.. bünyeye göre değişiyor galiba
geçmiş olsun iyisindir inşallah şimdi
neden ayrılmak istiyorsun? Bence devam etmelisin
farklı şeyler mi denesen abla, birde yürüyüş yapsan bence iyi gelecek
abla kendini düşün biraz, yanlız olduğunda çok dışarı yürüyüş yap nefes al. İçin ferahlar enerji gelir sana
abla su wasa varya ekmek yerine sabahları onu ye çok tok tutuyor
bu enişte yemeği çok seviyor galiba hala bitmedi hazırlık
Maşallah bi an yanlış yazıldı galiba diye sandımnazar değmesin
Daha iyiyim cnmgüle güle kullan inşallah abla
bazılarında gelmeye biliyormuş canım ama bellide olmaz gelebilir.. bünyeye göre değişiyor galiba
abla kendini düşün biraz, yanlız olduğunda çok dışarı yürüyüş yap nefes al. İçin ferahlar enerji gelir sana
Bu azim oldukça gider canımsağol kuzum inşallah daha da gider o akdar çok ki gidecek kilo
inşallah canım inşallah hepimizin gitsinBu azim oldukça gider canım
Bu durum benimde hoşuma gitmiyor niranAh canım ya...
Bir ileri bir geri gidiyorsun
Yoğunluktan menülerine bakamadım bu hafta
Çeşidi artırmadın değil mi?
Bir de Perşembe günleri akşam öğününü biraz erkene alsan nasıl olur, tabi su içmeyi de erken bırakman lazım
Çarşamba ve Perşembe kaçamak yapacağında aklına takım arkadaşların ve sorumluluğun gelsin canım.Bu durum benimde hoşuma gitmiyor niran
bi kacamagim oldu aksam yemeği sonrası kuruyemiş meyve çarşambaydi galiba
az da olsa yedigim herşey kiloya dönüyo
bu hafta ara öğünlerime yoğurt ekliyecegim bide böyle deniyeyim
lojmandan yan binamda ki 8 yıllık komşum arkadaşım , emekli öğretmen 55 yaşın da çok iyi saf kalpli nadir insanlardan gülüm kadını çok seviyorum da bazen her gün görüşmek iyi gelmiyor işte dediğin gibi bazen kocayı çocuğu bile insanın göresi gelmeyebiliyor:)Tontis kimimkanım olsa kocayı bile hergun görmek istemem Başka birini hiç çekemem oyuzden
haberlere bakamıyorum netten haber özetlerine bakıyorum bir iyi haber yok her yerden korku ve üzüntü bombardımanına tutuluyoruz toplumca o yüzden arada böyle oluyoruz işte , bin kişi aynı anda olumlu niyetlerle kalpten dua, olumlama v.s. yapsa en az 1 milyon insanın duygu titreşimlerini iyi yönde etkileyebilir , biz de toplu yapalım bakalım ne olacak:)Ekim ablacığım dediğin gibi her evde olan dertler ama işte tahamulun olmuyor bazen
Şuan çoğumuzun senin gibiyiz bence yanlız değilsin toplu olumlama yapmak lazım
memleketten geldiğimden beri dışarı çıkmadım 1 ayı geçmiş :)güle güle kullan inşallah abla
Tontişine gündüz vakit ayırıp modunu düşürene kadar, akşamları birlikte yürüyüş yapsanız daha iyi olur.memleketten geldiğimden beri dışarı çıkmadım 1 ayı geçmiş :)
benim koca yemekten çok yaptırıp hazırda durmasını seviyor gibime geliyor
1 ayda biterdi işimDüşünseje haftada 3-4 er kilo verdiğini bı kaç ayda işlem tamam
Diyetisyenler limon karışımlı sular veriyor canım. Ama çok içmen tansiyon problemin varsa sıkıntıya sokabilir. 1 lt ideal benceKızlar limonlu su, su yerine geçer mi sizce
Geçer bence canım ha limonu ayrı tüketip ha suyla tüketmişsinKızlar limonlu su, su yerine geçer mi sizce
67.3 canım vazgeçmedim de bildirim yapmaya utandımU UcanSupurge senin bildirimi göremedim canım, vaz mı geçtin yoksa diyetten
Sana da yorum yapmiştim, gormemişin1 ayda biterdi işim
Diyetisyenler limon karışımlı sular veriyor canım. Ama çok içmen tansiyon problemin varsa sıkıntıya sokabilir. 1 lt ideal bence
Sanki utanacak bi kilon var gibi67.3 canım vazgeçmedim de bildirim yapmaya utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?