Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol kuzum inşallah daha da gider o akdar çok ki gidecek kilo

Daha iyiyim cnm

Bu durum benimde hoşuma gitmiyor niran
bi kacamagim oldu aksam yemeği sonrası kuruyemiş meyve çarşambaydi galiba

az da olsa yedigim herşey kiloya dönüyo
bu hafta ara öğünlerime yoğurt ekliyecegim bide böyle deniyeyim

Çarşamba ve Perşembe kaçamak yapacağında aklına takım arkadaşların ve sorumluluğun gelsin canım.

Ayrıca herkes güzel sonuç alırken senin almaman motivasyonunu da düşürüyor...

Aslına bakarsan önce kendi motivasyonunu düşürmemek için Çarşamba ve Perşembe dikkat et.

Bu hafta sabah kahvaltısını, kalktıktan 4-5 saat sonra yap, birde öyle bakalım, ara öğünde yapmamış olursun hem

Tontis kim imkanım olsa kocayı bile hergun görmek istememBaşka birini hiç çekemem oyuzden
lojmandan yan binamda ki 8 yıllık komşum arkadaşım , emekli öğretmen 55 yaşın da çok iyi saf kalpli nadir insanlardan gülüm kadını çok seviyorum da bazen her gün görüşmek iyi gelmiyor işte dediğin gibi bazen kocayı çocuğu bile insanın göresi gelmeyebiliyor:)

Ekim ablacığım dediğin gibi her evde olan dertler ama işte tahamulun olmuyor bazen
Şuan çoğumuzun senin gibiyiz bence yanlız değilsin toplu olumlama yapmak lazım
haberlere bakamıyorum netten haber özetlerine bakıyorum bir iyi haber yok her yerden korku ve üzüntü bombardımanına tutuluyoruz toplumca o yüzden arada böyle oluyoruz işte , bin kişi aynı anda olumlu niyetlerle kalpten dua, olumlama v.s. yapsa en az 1 milyon insanın duygu titreşimlerini iyi yönde etkileyebilir , biz de toplu yapalım bakalım ne olacak:)

memleketten geldiğimden beri dışarı çıkmadım 1 ayı geçmiş :)
benim koca yemekten çok yaptırıp hazırda durmasını seviyor gibime geliyor

memleketten geldiğimden beri dışarı çıkmadım 1 ayı geçmiş :)
benim koca yemekten çok yaptırıp hazırda durmasını seviyor gibime geliyor
Tontişine gündüz vakit ayırıp modunu düşürene kadar, akşamları birlikte yürüyüş yapsanız daha iyi olur.

Olumsuz şeyler konuşsa bile yatma saati geldiği için vücudun tolere eder.

Hemde yürüyüş tontişin de seratonin salgılanmasına neden olur, bakarsın pozitif enerjisi artar kadıncağızın.

1 ayda biterdi işim

Diyetisyenler limon karışımlı sular veriyor canım. Ama çok içmen tansiyon problemin varsa sıkıntıya sokabilir. 1 lt ideal bence
Sana da yorum yapmiştim, gormemişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…