- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.221
Cuma oldugu icin 1 dil. Yiyebilin :)) ama fazlasi olmasinKızlarım kek yaptılar, evi kokusu sardı mis gibi
Ben ne yapayım şimdi
1 dilime izin veriyorsanız yiyeyim
Fazlası olmaz canım, çok sevdiğim birşey değil zaten, kokusu cezbetti sadeceCuma oldugu icin 1 dil. Yiyebilin :)) ama fazlasi olmasin
Bugün cuma canım. İyi de tuttun kendini.kilo da verdin. Dün de yemedin gibi bi şey bence Hak ettin
artar insAllah cnm sağlık olsun da hepsi olup gidiyor valaaynen yaa zaten ona geçse daha çok asılıcam da şimdi süt yüzünden korkuyorum asılmaya. sen mama vermiyorsun canım haklısın. benim en başından beri sütüm az mecbur veriyorum mamayı. su rezene bulgur bide soğanı salataya çok koyuyorum inşallah daha da artır
bklm bende ne olacakbazılarında gelmeye biliyormuş canım ama bellide olmaz gelebilir.. bünyeye göre değişiyor galiba
çok geçmiş olsun abla neden ki neyi varHandandandan gülüm bu arada benim kız kardeş aşırı hasta yataktan kalkamıyor bir kaç gündür iyice kötü olmuş haber vereyim dedim
çok geçmiş olsun cnm ya kötü olmuşKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
Ye kaptanım bı tane şifa niyetine bişey olmaz o kadardaKızlarım kek yaptılar, evi kokusu sardı mis gibi
Ben ne yapayım şimdi
Biraz stres vardı canım, adaçayı içiyorum inşallah sütümü azaltmaz o da günde 2 fincan içiyorumStres üzüntü yaptın mı canım? O da etkiler bence eminim diyorsan bekle biraz daha her gün adaçayını içmeye devam et
İnşallah canım düzene girerim tekrarBüyük ihtimal ondandır canm 3 haftada 7 kilo bünyen için yüzde olarak baya kayıp. Sabit kalırsan bünye alışır reglini olursun
En yüksek ihtimal o sanırım canım stres :) saldım gittiHamile değilsen takma kafana canım stresten uzuyor olabilir
Ben cok severimFazlası olmaz canım, çok sevdiğim birşey değil zaten, kokusu cezbetti sadece
Geçmiş olsun canımKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
Bence durman hata kaptanımKızlarım kek yaptılar, evi kokusu sardı mis gibi
Ben ne yapayım şimdi
Tebrikler canımGünaydın herkese
Bildirimim
Geçen hafta 80.3
Bugün 79.7
Fark -600
İçli köfteye dayanamayıp 5 tane hüpletmenin sonucu bu. Son 2 günde çok kıssamda, dün 3 saat yürüsemde gitmedi.
Sağlık olsun diyerek haftaya 77.9 u görmeyi hedefliyorum
Haftaya fazlasıyla gidecektirSelam cnm arkadaşlarım inşallah sizin tartilar yüzünüze gülmüştür
sabah tartildim ikiyuz Gr artiydim biraz daha bekledim sabite çevirdim hatta bir ara eksi 100 bile gördüm sanki
gecen hafta 77.3
bu hafta 77.3 sabit
Bu hafta dinlendim sayıyorum önümüzdeki hafta 1,5 garanti diyorum
.Süpersinn tebrkler canm,2 haftaya gelsin 90lar
Haftada en az -2 gelir o zaman canm
Tebrikler canm
Tebrikler pınarrrr çok iyi gıcık görümce kv lafları işe yaramış
Edersin canm hafta -1.5 bekleriz en az
Vaaav harika. Menülerinin doğru olduğu eksinden belli aynen devamm
Burakırsan 80lere gene çıkarsın canım. Bazen duraklamak artı olmak bizi demotive etse de önemli olan bırakmamak
Süpersin
Haftaya o artı gider eksiye bile geçersin ablalisteye girmene kaç ay var?
Harika
7ler seni bekliyorr
Msjlarını okudumda abla bende Zuhal ablama katılıyorum. Biraz bencillik yapman lazım kendini düşün lütfen.
Vaaav süpersin canm
Çok şaşırdım Lusi senin bünye de iyiy verirdi normalde
Çok iyi tebrkler canm
Artı ve sabitten iyi haftaya güzel bi eksi gelir merak etme
Tebrkler canm yakında 9lar gelir
Tebrikler canımTünaydın kızlar tartıldım ama bildirim yapamadm
Geçen hafta: 91.8
Bu hafta: 90.6
Fark: -1.2
Yüzde: %1.31
Tebrikler canımgecen hafta 68.1
bugun 67.8
fark 300gr
yüzde 0.44
bu hafta bır durakladı reglım yanastı dıye sanırım
Süper bir artı canım. Sanırım benim gibi çok yiyip diyete başladınKızlar ev hala kalabalık ben bildirim yapıp içeri bakmam gerek. Ben sit yapıcı şeyler dışında kaçamaksın bir hafta geçirmeye çalıştım özellikle tatilden sonra ve çok şükür karşılığını aldım daha nice eksilere. Yorumlara sonra bakıcam öpüldünüz
cuma :81.9
Bugün:77.8
Fark :4.1 kg
Sağ ol canımgüzel eksi canım tebrikler
Of çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yokturKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
Bir dilim ye . Akşam da sebze yemeği ve yoğurt tüketKızlarım kek yaptılar, evi kokusu sardı mis gibi
Ben ne yapayım şimdi
pazartesi 64.3tum 400 gr geldi gerigüzel baslangic cnm
Ama senin pazarteside baya eksin vardi heralde :))
Bence 1 saatle baslama cnm sonra sıkılıp birakirsin
Az la başla, zamanla artir
Tünaydın kızlar tartıldım ama bildirim yapamadm
Geçen hafta: 91.8
Bu hafta: 90.6
Fark: -1.2
Yüzde: %1.31
gecen hafta 68.1
bugun 67.8
fark 300gr
yüzde 0.44
bu hafta bır durakladı reglım yanastı dıye sanırım
Kızlar ev hala kalabalık ben bildirim yapıp içeri bakmam gerek. Ben sit yapıcı şeyler dışında kaçamaksın bir hafta geçirmeye çalıştım özellikle tatilden sonra ve çok şükür karşılığını aldım daha nice eksilere. Yorumlara sonra bakıcam öpüldünüz
tebrikler kizlarrBildirimim güncelleme
Geçen hafta:103.5
Bu hafta:102.3
Fark:-1.2
Yüzde:%1.16
bende sade maden suyuna limon sikip iciyorum gunde 3 sise felanKızlar limonlu su, su yerine geçer mi sizce
sende durumlar nasilKilo verenler arkadaşlara tebrikler
Nerem vizdansızNe kadar vicdansız çıktın
Haftaya ki hedefim 73.5, yani -1.3
Bu haftayı protein haftası yapacağım inşallah
Şifa niyetine kek mi yenir kızartar insAllah cnm sağlık olsun da hepsi olup gidiyor vala
bklm bende ne olacak
çok geçmiş olsun abla neden ki neyi var
çok geçmiş olsun cnm ya kötü olmuş
Ye kaptanım bı tane şifa niyetine bişey olmaz o kadarda
yavas yuruyenlerle bende yuruyemem daha cok yoruluyorum nedensegülüm evden market yada kafe arası 100 metre ise tontişimle yürümek 5 ila 8 dk sürüyor 120 kilo civarı boyu da 150 yada 152 dir nefesi kesiliyor çok yavaş yürüyor ben de o kadar yavaş yürürsem belim çok ağrıyor eşim de hep der tontişinle yürüseniz ya diye ama yürümek istemiyor kafede akşam oturalım diyor :)
aslın da akşam kendi başıma çıkıp az yürüsem çok iyi olacak da hep halsiz yorgun hissediyorum , belki de 1 aydır evden çıkmadığım içindir
gecmis olsun insallah ciddi biseyi yokturHandandandan gülüm bu arada benim kız kardeş aşırı hasta yataktan kalkamıyor bir kaç gündür iyice kötü olmuş haber vereyim dedim
allah korumus gecmis olsun canimKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
bencede 1 dlm ye nasil olsa cuma bugun:)Kızlarım kek yaptılar, evi kokusu sardı mis gibi
Ben ne yapayım şimdi
sağol canımTebrikler canım
Sağol canımpazartesi 64.3tum 400 gr geldi geri
araliklarla hep yuriyodum zaten abla.oyuzden zorlanmiyorum
tebrikler kizlarr
heledepapatya_2014 masallah o nasil rakam oylee
bende sade maden suyuna limon sikip iciyorum gunde 3 sise felan
sende durumlar nasil
bildirim yapmadin galiba gormedim:)
Yenir tabi kız ne niyetle yersen öyle olurŞifa niyetine kek mi yenir kız
Tuzlu severim ben, poğaça börekBen cok severim
katiliyorum niyetde onemliYenir tabi kız ne niyetle yersen öyle olur
Yenir tabi kız ne niyetle yersen öyle olur
O zaman bugün şifa niyetine niyet ettim baklava yemeyekatiliyorum niyetde onemli
aynen dimikatiliyorum niyetde onemli
Ye kız bı taneden bişey olmaz ki ömür boyu kisamayiz ki ben ona karşıyım arada canımızın çektiğini yemeliyiz yakmak için ekstra çaba gösterirsek belki kilo veremeyiz ama artıda olmayizO zaman bugün şifa niyetine niyet ettim baklava yemeye
yavru ceylanım bu neeee maşallah sanaaaaKızlar ev hala kalabalık ben bildirim yapıp içeri bakmam gerek. Ben sit yapıcı şeyler dışında kaçamaksın bir hafta geçirmeye çalıştım özellikle tatilden sonra ve çok şükür karşılığını aldım daha nice eksilere. Yorumlara sonra bakıcam öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?