Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim asagida küçük bi oda var
Kitaplik, buzluk vs. Orda
Oglan eline ne geçerse oraya koymus
Biktim şu oglanin fazlaliklarindan
Kiza ceyiz icin aldigimiz tabak canak vs. De var
Benim adamda güya onlara kizdi, gitti
İş yapmamak icin :)
Toparliyabildigimi garajda dolaba koyacam, sigdigi kadar

Sinirden zaten başım catladi, bi kahve iceyim dedim
Kahveyi alicam derken, dolaptan sehriye sisesini düşürdüm
Imdatttt diye bagirmak istiyorum

Ortalik cam kırığı, oturdum kahve iciyom

Gecmis olsun abla nazar duasi okuyalim sana

Sen papatya_2014 Papatyayla yarış istersen canm ikizinde emziriyosunuz hatta @nanekekik te olsa emzirenler yarışı iyi olur Yalnız ben Papatyayı tutarım
Akşam kocişim yemek osmarlayım dedi ama yok dedim bı kilolar gidene kadar yemem dedim. Kız poni vallaha üstüme bir parça bişey olmuyor ya alışverişe çıkıcam ya da bı kiloyu vericem o yüzden kaçamak yok. Gel bak sen bana takıl zebani gibi tepende olurum

Ay benim de ağlayasım gelir üst üste geldi mi sakinleşip işe koyulmam lazım yoksa ya bir şey daha kırarım ya da bi yerimi keserim
U UcanSupurge tatlim niranin dersimi var
Listeyi kim yapicakti
Saat 7 ye geliyor orda
Abla liste hazırdı beraber hazırlıyoruz ayak oyunları yapılmasın diye paylaşım için geç saati bekliyoruz Niran paylaştı zaten

kolay gelsin
ayni zamanda gecmis olsun abla:))

Geldimi üst üste gelir zaten. Fazlalık hakkaten sıkıntı bizde koşu bandı, katı meyve sıkacağı kullanmadığım hediyelik eşyaları vs sattık iyi oldu

Vayy helal. Bu hevesin geçmez inşaallah. Benm senden gözüm korktu tırstım
Kıyafet konusunda bende sıkıntıdayım 42 beden güzel tuniklerim var dar geliyor bu sene giyemedim hiç kış geliyor neredeyse. Bi 5 kilo versem rahat olurlar ama

Afiyet olsun canım. Sakinleşince hal edersin
Ayak oyunları nasıl yapılıyor ki

Ama cuma ben kaptandan izinliydim

kızın kaç yaşında

pirinç pilavı yerine bulguru tercih etmelisin bence canım daha tok tutar

Akşam yemeği de olmalıydı bence yoğurda 2 kaşık yulaf atabilirsin.
25 eylul cuma

11.30
2dlm ekmek
5 zeytin
1bucuk yumurtadan peynirli omlet
yesillik
10 tane findik
1tk yag

15.30
1.5dlm pizza
domates salatalik

18.30
1 hurma

su cok az oldu 2 lt ye tamamlarim

spor 70dk yuruyus
210 puan Pnrrr-12
Sabah yoğun olmuş biraz canım afiyet olsun

Şnşallah canım bi kere salarsam bi daha toparlamamam diye korkuyorum. Ben 60 kilodan 80 e çıktım hala hamilelik kıyafetimi giyiyorum. İlk hedefim 75 sonra 70 beş beş gidiyorum 65 i görene kadar rahatlayamam. Ben çok azimliyimdir hamile kalmadan önce 2 paket sigara içiyordum hamile olduğunu öğrendim o An bıraktım isteyince herşey oluyor bakalım bu hafta be kader gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…