- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.241
Ağzın bal yesin ne güzel konuluyorsun sen öyleDaha çok vermen haftaya 5-6 kilo vermek oluyo yalnız demem
Bak gel bu hafta beraber verelim bence olurSert kayaya çarptım hala 4 kilo dedikçe ağzım yamuluyor
Ay çok geçmiş olsun Canım yaaKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
Aynen öyle canım önce sağlıkartar insAllah cnm sağlık olsun da hepsi olup gidiyor vala
bklm bende ne olacak
çok geçmiş olsun abla neden ki neyi var
çok geçmiş olsun cnm ya kötü olmuş
Ye kaptanım bı tane şifa niyetine bişey olmaz o kadarda
Tatilden çıktım canım yarıdan fazlası ödemdir onun haftaya belli olur asılTebrikler canım
Haftaya fazlasıyla gidecektir
.
inşallah canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Süper bir artı canım. Sanırım benim gibi çok yiyip diyete başladın
Sağ ol canım
Of çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur
Bir dilim ye . Akşam da sebze yemeği ve yoğurt tüket
Sağol canım tişikkirlerpazartesi 64.3tum 400 gr geldi geri
araliklarla hep yuriyodum zaten abla.oyuzden zorlanmiyorum
tebrikler kizlarr
heledepapatya_2014 masallah o nasil rakam oylee
bende sade maden suyuna limon sikip iciyorum gunde 3 sise felan
sende durumlar nasil
bildirim yapmadin galiba gormedim:)
Dışarıdan pişirtip söyleyebiliyorsun balığı, yok mu yakınınızda bir yer? Pişirme parası cüzi rakamda hallediyorlar. Ben de sevmem evde balık kokusu.güzelmiş canım balığı benimde canım istiyor ama evde hem çoğu zmn istediğim lezzeti alamıyorum hem de mutfağı fırını falan yeni temizledim kıyamıyorum dışarda yeriz artık inşAllah kocam bey ne zmn uygun olursa afiyet olsun cnm
[
:) İlla güzeldir, 1 tane kızım olsun inan ki başka bişey istemiyorum. 3 kafadar olarak devam ederiz hayatımıza.delilik değil canım bende diyordum ikinciyi yapmam diye eşim çok istiyordu şimdi eşim diyorki bizimki delilik rahata ermiştik rahat battı diye ama çok güzel bir huyg7 sen istemesende hormonlarin istiyor. Kardeşim evli değildi 30 yaşında tutturdu anne canım çok isyiuor anne çocuk yapın nolur diye annemde evlen sen yap diyordu
Peki o zaman var mısın haftaya rekabeteNerem vizdansızyüzde 2, 1.5 kilo filan yapar
Ye ye afiyet olsunO zaman bugün şifa niyetine niyet ettim baklava yemeye
Uykusuzluk bence canım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Önceki gün biraz uyudum. Dün gece yine saat başı uyandı kuzum. Uykusuzluk motivasyonumu ruh halimi bedenimi aşırı etkiliyor. O durumda Her şeye daha karamsar bakıyorum
Haftaya toparlıcam inş
Günaydın herkese
Bildirimim
Geçen hafta 80.3
Bugün 79.7
Fark -600
İçli köfteye dayanamayıp 5 tane hüpletmenin sonucu bu. Son 2 günde çok kıssamda, dün 3 saat yürüsemde gitmedi.
Sağlık olsun diyerek haftaya 77.9 u görmeyi hedefliyorum
Ye kaptanım bı tane şifa niyetine bişey olmaz o kadarda
Bence durman hata kaptanımEksi geldin sonuçta
Bir dilim ye . Akşam da sebze yemeği ve yoğurt tüket
1 dilim yedim kızlarbencede 1 dlm ye nasil olsa cuma bugun:)
Sağol bebeğim tişikkirleryavru ceylanım bu neeee maşallah sanaaaa
Sabit olmakta iyi canım.Selamlar herkese...
Bir cuma günü daha geldi çattı. Kilom sabit ne almışım ne vermişim
64,6 diyor gene.
Pazara yalnızca 1 gün kaldı. Dizi izleyip duruyorum tek aktivite olarak :)
Buralara biraz uzak kalmak zorundayım tüp bebeğe girip bakmıyorum dahi. Artık alıştım bu süreçleri yalnız geçirmeye.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yokturKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
Ben ben dün masterchefte şıhıl mahşi yaptılar alt sosuna kızılcık ve domates koydular hiç kızılcıktan sos yapmadım siz de öyle mi yapıyorsunuz canım ? Haftaya kabak alıp pişireceğim ben deTuzlu severim ben, poğaça börek
Yok canım ya, uydurmasyon yapmışlar birazBen ben dün masterchefte şıhıl mahşi yaptılar alt sosuna kızılcık ve domates koydular hiç kızılcıktan sos yapmadım siz de öyle mi yapıyorsunuz canım ? Haftaya kabak alıp pişireceğim ben de
Çok iyi olurYok canım ya, uydurmasyon yapmışlar biraz
Ben sana orijinal tarifi atarım
slm cnm sabit olman süper hadi insAllah güzel haberle gel cnmSelamlar herkese...
Bir cuma günü daha geldi çattı. Kilom sabit ne almışım ne vermişim
64,6 diyor gene.
Pazara yalnızca 1 gün kaldı. Dizi izleyip duruyorum tek aktivite olarak :)
Buralara biraz uzak kalmak zorundayım tüp bebeğe girip bakmıyorum dahi. Artık alıştım bu süreçleri yalnız geçirmeye.
yok cnm hiç duymadımDışarıdan pişirtip söyleyebiliyorsun balığı, yok mu yakınınızda bir yer? Pişirme parası cüzi rakamda hallediyorlar. Ben de sevmem evde balık
Afiyet olsun canım1 dilim yedim kızlaryemesem de olurmuş fikrindeyim ama şimdi
çok geçmiş olsunHandandandan gülüm bu arada benim kız kardeş aşırı hasta yataktan kalkamıyor bir kaç gündür iyice kötü olmuş haber vereyim dedim
cok gecmış olsun, allah korumuşKızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
Yapmadım canım ama iyi durumdasende durumlar nasil
bildirim yapmadin galiba gormedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?