- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.381
İnşallah cabuk toparlanir cnm, selam söyle gecmis olsun de, adimizareglden bel ağrısı vardı önce çok kötüyüm demişti sonrada hiç konuşmadık dün watsaptan yazdı daha kötü oldum yatıyorum diye bu gün de mesajlaştık kafamı kaldıramıyorum yataktan çıkamıyorum diye yazdı baya kötü hastalanmış
ahh kuzum çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , tek başına iyi halletmiş doktora götürmüşsün kuzuyu , küçük çocuklar da çok hızlı iyileşiyor allahtan , şükür sadece dıştan yaralanmış.Kızlar parktaxiz smdi oglanla gelemiyorm kahvalti sonrasi evde oglan dustu cekmece kenarina demire kafasmi surttu deri acildi kanadı bi saglik ocgi bi devlet hastanesi gezindm valla esimde isteydi geliyimmi dedi ama kendm hallettm smdi iyi sukur hatta kusma bulanti uyku durumu oldumu diyr sordular hep yok sukur 3 saat gecti birazdn oglen uykusuna yatirirm artk zaman bulunca gelicem insallah
bu gün çok halsizdi yarın arıycam mutlaka söylerim canoomm allah razı olsunİnşallah cabuk toparlanir cnm, selam söyle gecmis olsun de, adimiza
insAllah bklm yarından itibaren bu hafta planlarım güzel bklm haftada 1 kg altında düşmesem Süper olur %2 olması için kaç kg vermem lazım bı bakayımDoğum yapalı 6 ay olmadı, bu avantajı lehine çevirmelisin.
Her hafta ilk 3 bekliyorum senden,
Kendine hedef olarak %2 belirlerken çok güzel olur.
ben de bilmiyorum gülüm reglden diyor ama böyle yatak döşek yatıp kafasını bile kaldıramayacak kadar kötü olmazdı , bel fıtığı da azmış ,artar insAllah cnm sağlık olsun da hepsi olup gidiyor vala
bklm bende ne olacak
çok geçmiş olsun abla neden ki neyi var
çok geçmiş olsun cnm ya kötü olmuş
Ye kaptanım bı tane şifa niyetine bişey olmaz o kadarda
çok yavaş yürümek bel ağrısı yapar çoğu insan da bende de baya yapıyor :)yavas yuruyenlerle bende yuruyemem daha cok yoruluyorum nedense
gecmis olsun insallah ciddi biseyi yoktur
allah korumus gecmis olsun canim
bencede 1 dlm ye nasil olsa cuma bugun:)
biz yanindayiz bitanem
Allahtan hayirlisi iste cnm
kiz yanaş, sana sürtülenelim biraz
o kadar yazdigimdan bunumu merak ettin
30 yasinda cnm
Oncesinde nisanlilik gecirdi, anlasamadilar
O zaman almistik
Saçımı başımı yolasim geldi
Hic istifimi bozmadim, once sakince kahve icip kiriklari öyle topladim :))
Cuttingcorners nice yaşlara saglikla
kek olmasa Perşembe günü sanacaktim
afiyet olsun canım bu hafta hızlı basladin
ooo Haftaya hızlı giriş sporda yapılmış
kacamak günü değilde öğünü var kaçamağı tüm güne yaymiyoruz ve ne olursa olsun yazıyoruz canım o birşeyler neydi
kacamak erken saatte olmuş sporda var bence sıkıntı yok
afiyet olsun sen sabitmiydin bu hafta nasıl olur
güzel menu canım
hi hi gördüm menüyü regl filan olursun inşallah , hadi yarışalımmenü listesinde bı güzellik yap kimse görmeden sil kartımı o zaman
içimizde hain var tissssss
hiç yani bide yarışalım diyor dur kız şart kosayim
ekim2009 abla geliyorum kaç çabuk ne oldu bizim vucutttt çorapları
Diyetisyenler genelde 6 aydan önce başlatmıyorlar canım. Sonrasında da maks 1 kilo verilmesi uygun görülüyor 8 9. Aya kadar en azındanDoğum yapalı 6 ay olmadı, bu avantajı lehine çevirmelisin.
Her hafta ilk 3 bekliyorum senden,
Kendine hedef olarak %2 belirlerken çok güzel olur.
canım ben
%2 %3 için canla başla yariscam kaptanım
Yanlış ata oynamamcanım benMefkurem ablaya demiştim ensendeyim diye :)) sadece denizbenimadim beni tutmuştu rekabetimizde bakalım bu hafta ne olacak :)))
O zaman takimi kapatmamis olsaydik incecik olduydukHemde ne rekabet ya kendi ayagimiza mi sıktık biz o dönem
her ezan okunduğun da aklıma cami ve sen geliyorsun gülüm sağ selamet gidip gelirler inşallah diyorum her zaman , hayırlısıyla bitse de daha sınır dışına gitmeniz gerekmese , tek tedirginlik de değil aşırı yorucu üstelikSagol ablacım vallahi daha yeni gumrukten gectik donuse gectik inanılmaz yoruldum ama sag salim donuyoruz elhamdülillah
Canim menulerin guzeldi direnc olabilir hic moralini bozma
Maşallah canim super sonuc
Sagol ablacim siniri gectik elhamdülillah
Kaptanim yaziyor profilimde
Amin canim insallah ya
Harika sonuc canim masallah
Canim benim detoks sularini diyetisyenim normal sudan saymiyor mantikan limonlu su da normal su yerine gecmez ayriyeten icmen lazim bence
Canim yogurt yiceksen bir gun zerdecal bir gun kimyon bit gun corekotu koy sirayla metabolizmani hizlandirmaya yardimci olur.
Ellerine sağlık canım ❤25 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Lusi (64.6)
- ) @medine66 (64.7)
- ) @Furha63 (65)
- ) @strontium (67.8)
- )
denizbenimadim (68.1) - )@Pnrrr-20 (71.2)
- )
Handandandan (74.8) - ) @Ucmelekannesi (76.5)
- ) @Tekrar dene (77.3)
- ) @papatya_2014 (77.8)
- )
Pembe Lotus (78.2) - @ATTRAENTE (79.5)
- ) @Poni Bon (79.7)
- )
ekim2009 (81.6) - )
North River (83.6) - )
Fit mutlu anne (90.6) - ) @88prenses22 (102.3)
- )
Mefkurem (103) - )
Namaria (103.1)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?