Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah cabuk toparlanir cnm, selam söyle gecmis olsun de, adimiza

ahh kuzum çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun , tek başına iyi halletmiş doktora götürmüşsün kuzuyu , küçük çocuklar da çok hızlı iyileşiyor allahtan , şükür sadece dıştan yaralanmış.
çok üzülüp kendini paralama boşuna çocuklar düşe kalka büyür dememişler

Doğum yapalı 6 ay olmadı, bu avantajı lehine çevirmelisin.
Her hafta ilk 3 bekliyorum senden,
Kendine hedef olarak %2 belirlerken çok güzel olur.
insAllah bklm yarından itibaren bu hafta planlarım güzel bklm haftada 1 kg altında düşmesem Süper olur %2 olması için kaç kg vermem lazım bı bakayım

ben de bilmiyorum gülüm reglden diyor ama böyle yatak döşek yatıp kafasını bile kaldıramayacak kadar kötü olmazdı , bel fıtığı da azmış ,
bence asıl sorun psikolojik çöküş yaşıyor bu ara bedeni o yüzden çöktü kilosu eksi yerine artı olmuş sinirleri de bozuk

yavas yuruyenlerle bende yuruyemem daha cok yoruluyorum nedense
gecmis olsun insallah ciddi biseyi yoktur
allah korumus gecmis olsun canim
bencede 1 dlm ye nasil olsa cuma bugun:)
çok yavaş yürümek bel ağrısı yapar çoğu insan da bende de baya yapıyor :)

yok canım aslında devamı vardı ama alıntılarda sorun var sana abla mı demeliyim yazmıştım ama demeliyim sonuçta bende 32 yaşında basmış biyim dimi
Cuttingcorners
Dogum günün kutlu mutlu olsun cnm
Sevdiklerinle daha nice yaşlara insallah

çok teşekkür ederim abla

detayları yazdığın için teşekkür ederim canım Diyet listelerinde tamam ama dışarıda yediğim ve diyetteyken (çok istisna olan bir durumda) yediğim şeyleri kalem kalem yazmak benim karakterime ters bir şey yiyen olur yemeyen olur birinin canı çeker yiyemez emziren anneler de var sonuçta ben ne yediğimi biliyorum.Tabii ki her şeyi paylaştıyorum ama dediğim şey de sadece bugün için geçerli olan bir şey

Doğum yapalı 6 ay olmadı, bu avantajı lehine çevirmelisin.
Her hafta ilk 3 bekliyorum senden,
Kendine hedef olarak %2 belirlerken çok güzel olur.
Diyetisyenler genelde 6 aydan önce başlatmıyorlar canım. Sonrasında da maks 1 kilo verilmesi uygun görülüyor 8 9. Aya kadar en azından

her ezan okunduğun da aklıma cami ve sen geliyorsun gülüm sağ selamet gidip gelirler inşallah diyorum her zaman , hayırlısıyla bitse de daha sınır dışına gitmeniz gerekmese , tek tedirginlik de değil aşırı yorucu üstelik

Ellerine sağlık canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…