Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yedin kız valla durduk yere merak ettimbugüne kadar hiç canım çekmemişti okuyup geçmiştim ama valla Senin ne yediğini merak ettim şu an
Yazıp geçse konu olmayacaktı ama şimdi merak ediyor dimi insan balık restoraninda ne yedi içti :) emzirdigi için alkol almamıştır bı tek bundan eminim

ciko ciko ama abarmadan yemişsin güzel menü
herkes çikolata günü yapmış güzel menü canım

Değişik bir konuya değindin aslında bunu oylayalim burda karakterden ziyade takımda cidden bundan etkilenen olur mu olmaz mı takım kurallarına uyar mı uymaz mi Handandandan
Bazi arkadaslar burda yazilan kacamaklari canlarinin cektigini söylüyor
Ama hayatimizda kacamak hep var

Alip - alamama durumu
Zaten menulerde herzaman et sebze oluyor
Yenen sey altindan olmiyacagina gore en fazla pirzola vs. Dir heralde :)) pahali olarak

Bildigim kadariyla istakoz cok pahali, onuda canimiz cekmez

Bedava verseler yemem hayır zaten burda çoğu kişi Master şef izliyor çekse ordakileri çeker canımız . Misal ağır yaşamlar izlerdik bı dönem neler yerlerdi :) hiç canımız cekmedi

Bedava verseler yemem hayır zaten burda çoğu kişi Master şef izliyor çekse ordakileri çeker canımız . Misal ağır yaşamlar izlerdik bı dönem neler yerlerdi :) hiç canımız cekmedi
Hic tadina bakmadigim icin bilemiyorum bakmakda istemem :)))

karmaşık ama ciss yok tebrikler yemeği nerde yiyorsunuz var mı Suriye'de öyle imkanlar burdan mi götürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…