Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yiyemeyen insanlar genelde diyet yapmıyor zaten maalesef canım buradakilerin sıkıntısı ne bulurlarsa yemeleri zaten

Yiyemeyen insanlar genelde diyet yapmıyor zaten maalesef canım buradakilerin sıkıntısı ne bulurlarsa yemeleri zaten
Ben onu maddi anlamda yazdım canım bana ters bir şey gerekçelerini yazdım.

Isimler karıştı düzenledim hemen
alintida çıkmış ama
seni de sanirim o yuzden çok bunalttı abla
Değişik bir konuya değindin aslında bunu oylayalim burda karakterden ziyade takımda cidden bundan etkilenen olur mu olmaz mı takım kurallarına uyar mı uymaz mi Handandandan

Şahsen ben açken orada birisi bir şey yese canım çeker ya da yemek isterim belki cebimde para yoktur kimse bilemez bunu 3 tane patates kızartması yedim desem herkesin evinde vardır da başka bir şey yazmak olmaz bana göre

Haftaya geçer mefkuşu
Daha sağa sola baksın
di mi kaptanim inşallah :))
Namaria tebrik ederim balım

@Tekrar dene senin tıka basa Yicem vurcam kırbacı Yiyerek nasıl kilo veriliri göstercem teorin çöktü annem
sağol canım benim :))
Ben güveniyorum Namaria 'ya
Pozitif enerji kaynağı annesi de geldi, yemekleride erkenden hazır olacak
Bence yine güzel verecek
inşallah canım güzel bir ivme yakaladım ara ara durmalar olur ama devam inşallah :)
Namaria tebrik ederim canım bireysel de birinciliğini azmin hiç bozulmasin
Allah razı olsun canım :)
ablacım cok teşekkür ederim dualarında yer verdiğin için Allah razı olsun. az kaldı inşallah bitecek 3-4 aya

Nice sağlıklı mutlu yıllara canım

ben çok iyi biliyorum senin karşı komşunu :)))
işin aslı tontişim saf kalpli hep derim ya diğer hatunlarla görüşünce onu kullanıp üzüyorlar o da hep benimle görüşmek istiyor bazen hafta içi her gün bazen 3-4 gün kesin görüşüyoruz dediğin gibi fazla görüşmek iyi olmuyor , işlerimi de yetiştiremiyorum eşim alerjik 2 güne her yer toz oluyor yatak başından altına kadar silmezsem hapşırıp tıksırıp kızıyor yemek hep saatin de hazır olmalı yetiştiremiyorum tontişim yemeğini sabahtan yapar iş yapmayı sevmez canı sıkılıyor beni arıyor , bu yaza bizim buradan gitme ihtimalimiz yüksek 8 senedir kırmadım kalan zaman da da mesafe koymaya çalışıp kırmaya içim el vermiyor bir tek ona böyleyim geri kalana çok kolay hayır gelmem gitmem diyorum

Acken hepimizin canı birşey çekiyor ama misal senin yazdığın balığın yada karidesin (ki örnek veriyorum ) ismini görünce emziren biri olarak hiçte etkilenmem akşama kadar türlü türlü neler görüyoruz herşeyden etkilensek zaten çıkamayız bu işten . Söylediğin şeyler icimizde çocuklar olsa haklısın malum çocuğun gözü kalır ama herkes yetişkin burada dediğim gibi oylariz gerçekten etkilenen varsa yazmasın o zaman kimse cis yediğinde

Ne yedin kız valla durduk yere merak ettimbugüne kadar hiç canım çekmemişti okuyup geçmiştim ama valla Senin ne yediğini merak ettim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…