- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.401
Yiyemeyen insanlar genelde diyet yapmıyor zaten maalesef canım buradakilerin sıkıntısı ne bulurlarsa yemeleri zatendetayları yazdığın için teşekkür ederim canımDiyet listelerinde tamam ama dışarıda yediğim ve diyetteyken (çok istisna olan bir durumda) yediğim şeyleri kalem kalem yazmak benim karakterime ters bir şey yiyen olur yemeyen olur birinin canı çeker yiyemez emziren anneler de var sonuçta ben ne yediğimi biliyorum.Tabii ki her şeyi paylaştıyorum ama dediğim şey de sadece bugün için geçerli olan bir şey
Burda yarışlar yuzdeyle olur cnmÜçümüz rakip olalım. Kilo önemli değil. En fazla veren kazansın
Hiç şansınız yok. Dönüşüm muhteşem olacak
O olmaz haksızlık olur. Benim kilom onlardan düşük canikoBurda yarışlar yuzdeyle olur cnmkimin yüzdesi fazlaysa o kazanir
Ben onu maddi anlamda yazdım canım bana ters bir şey gerekçelerini yazdım.Yiyemeyen insanlar genelde diyet yapmıyor zaten maalesef canım buradakilerin sıkıntısı ne bulurlarsa yemeleri zaten
alintida çıkmış amaIsimler karıştı düzenledim hemen
seni de sanirim o yuzden çok bunalttı ablaben de bilmiyorum gülüm reglden diyor ama böyle yatak döşek yatıp kafasını bile kaldıramayacak kadar kötü olmazdı , bel fıtığı da azmış ,
bence asıl sorun psikolojik çöküş yaşıyor bu ara bedeni o yüzden çöktü kilosu eksi yerine artı olmuş sinirleri de bozuk
Değişik bir konuya değindin aslında bunu oylayalim burda karakterden ziyade takımda cidden bundan etkilenen olur mu olmaz mı takım kurallarına uyar mı uymaz miyok canım aslında devamı vardı ama alıntılarda sorun varsana abla mı demeliyim yazmıştım ama demeliyim sonuçta bende 32 yaşında basmış biyim dimi
çok teşekkür ederim abla
detayları yazdığın için teşekkür ederim canımDiyet listelerinde tamam ama dışarıda yediğim ve diyetteyken (çok istisna olan bir durumda) yediğim şeyleri kalem kalem yazmak benim karakterime ters bir şey yiyen olur yemeyen olur birinin canı çeker yiyemez emziren anneler de var sonuçta ben ne yediğimi biliyorum.Tabii ki her şeyi paylaştıyorum ama dediğim şey de sadece bugün için geçerli olan bir şey
Anladım zaten. Yiyemeyenler genelde diyet yapmıyor derken mecburi bulduğunu yiyorlar anlamında söyledimBen onu maddi anlamda yazdım canım bana ters bir şey gerekçelerini yazdım.
O yüzden kendimi de yazmıyorumMezunları almayirukpsikolojimizi bozmaya niyetimiz yok
KesinListede olsaymış birinciydik
Bu hafta seni tutuyorum Zühal abla duymasın yakar benicanım benMefkurem ablaya demiştim ensendeyim diye :)) sadece denizbenimadim beni tutmuştu rekabetimizde bakalım bu hafta ne olacak :)))
Şahsen ben açken orada birisi bir şey yese canım çeker ya da yemek isterim belki cebimde para yoktur kimse bilemez bunu 3 tane patates kızartması yedim desem herkesin evinde vardır da başka bir şey yazmak olmaz bana görealintida çıkmış ama
seni de sanirim o yuzden çok bunalttı abla
Değişik bir konuya değindin aslında bunu oylayalim burda karakterden ziyade takımda cidden bundan etkilenen olur mu olmaz mı takım kurallarına uyar mı uymaz miHandandandan
Ama geçemedincanım benMefkurem ablaya demiştim ensendeyim diye :)) sadece denizbenimadim beni tutmuştu rekabetimizde bakalım bu hafta ne olacak :)))
di mi kaptanim inşallah :))Haftaya geçer mefkuşu
Daha sağa sola baksın
sağol canım benim :))Namaria tebrik ederim balım
@Tekrar dene senin tıka basa Yicem vurcam kırbacı Yiyerek nasıl kilo veriliri göstercem teorin çöktü annem
inşallah canım güzel bir ivme yakaladım ara ara durmalar olur ama devam inşallah :)Ben güveniyorumNamaria 'ya
Pozitif enerji kaynağı annesi de geldi, yemekleride erkenden hazır olacak
Bence yine güzel verecek
Allah razı olsun canım :)
ablacım cok teşekkür ederim dualarında yer verdiğin için Allah razı olsun. az kaldı inşallah bitecek 3-4 ayaher ezan okunduğun da aklıma cami ve sen geliyorsun gülüm sağ selamet gidip gelirler inşallah diyorum her zaman , hayırlısıyla bitse de daha sınır dışına gitmeniz gerekmese , tek tedirginlik de değil aşırı yorucu üstelik
Nice sağlıklı mutlu yıllara canımyok canım aslında devamı vardı ama alıntılarda sorun varsana abla mı demeliyim yazmıştım ama demeliyim sonuçta bende 32 yaşında basmış biyim dimi
çok teşekkür ederim abla
detayları yazdığın için teşekkür ederim canımDiyet listelerinde tamam ama dışarıda yediğim ve diyetteyken (çok istisna olan bir durumda) yediğim şeyleri kalem kalem yazmak benim karakterime ters bir şey yiyen olur yemeyen olur birinin canı çeker yiyemez emziren anneler de var sonuçta ben ne yediğimi biliyorum.Tabii ki her şeyi paylaştıyorum ama dediğim şey de sadece bugün için geçerli olan bir şey
Daha finische gelmedik bebekYanlış ata oynamam
ben çok iyi biliyorum senin karşı komşunu :)))Aynen abla haklisin
haftaya sıkı tut abla ama liste gercekten cok farklı ya bu hafta kvde cok daha iyi anladım etkisini yoksa asla kimse tutamazdı beni yerdim
Hadi inşallah diyelim ozmn kaptanim benimde hedefm yuksek biran once 6lara inmek istiyorm kendimi guvende hissetigm yerler :)
Abla artilari atmissin az da olsa eksiye bile gecmissin tbrkler
Cok guzel cnm tbrkler
Nekadar iyi de olsa enerjini somuruyorsa bence uzaklasmalisin haftada 1 gorus enazindan. Hayir demeyi bilmedim ben sen de abla kendin daha onemlisin. Benimde kapı komşumu bilen bilir ilk tasindigmizda hergun gorusmek istiyordu vs sonradan duruldu ama hep bisi yapip getiridi kek borek corek bikackez yiyemiyoruz az ver desemde 1-2 vermeyip sonrasi ayni devam ediyordu gecenlerde bi olaylar oldu tartisdik suanda konusmuyoruz kapimi calan yok ya nekadar rahatmis diyorm bikmisim artik cnku gunde en az 3 kez ya bisi vermeye bisi istemeye bisey sormaya kapi calardi.
O icli kofteleri yemesen iyiymis ama yinede ekyidesin tbrkler cnm
Hahaha aynenn ama geven haftdan belliydi bu hafta iyi olmaliydi zaten bekliyordm :)
Aynenn bende abla
Wowwww super muhtesem tbrkler cnm
Sagolasin cnm
hep öyle derler :))) hadi bakalım öyle olsunAma geçemedinbu hafta avans verdim sana
Acken hepimizin canı birşey çekiyor ama misal senin yazdığın balığın yada karidesin (ki örnek veriyorum ) ismini görünce emziren biri olarak hiçte etkilenmem akşama kadar türlü türlü neler görüyoruz herşeyden etkilensek zaten çıkamayız bu işten . Söylediğin şeyler icimizde çocuklar olsa haklısın malum çocuğun gözü kalır ama herkes yetişkin burada dediğim gibi oylariz gerçekten etkilenen varsa yazmasın o zaman kimse cis yediğindeŞahsen ben açken orada birisi bir şey yese canım çeker ya da yemek isterim belki cebimde para yoktur kimse bilemez bunu 3 tane patates kızartması yedim desem herkesin evinde vardır da başka bir şey yazmak olmaz bana göre
Ne yedin kız valla durduk yere merak ettimŞahsen ben açken orada birisi bir şey yese canım çeker ya da yemek isterim belki cebimde para yoktur kimse bilemez bunu 3 tane patates kızartması yedim desem herkesin evinde vardır da başka bir şey yazmak olmaz bana göre
Çok teşekkürler canımNice sağlıklı mutlu yıllara canım
Hain domdom, ben seni tutuyomHiç şansınız yok. Dönüşüm muhteşem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?