Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Namaria menün güzeldi canım, alıntılamadım.

Uzun çarşı mı gezdiniz annenle
sağol canım :) aynen uzun carsıyı gezdik doğum günü için ne alayım diye sordum, gezmelik terlik istedi ona baktik. benim eksiklerim vardı biraz çamaşır çorap vs onlara baktık kurşunlu han da bir kahve keyfi yaptık :)) güzel geçti canım

Sen gercekten doyuyormusun cnm

İyi yapmışsınız canım, afiyet olsun.
Ben ne zaman gitsem kayboluyorum uzun çarşıda yer yön kavramlarım epey geri

Sen gercekten doyuyormusun cnm
canım doyuyorum sıkıntı yok önceden bunun 3 katı yer sürekli aç gezerdim şimdi insülin direnci kırıldı acıkma hissi çok yok bir de arada içtiğim kahve yeşilçay vs yazmıyorum canım onlar da var yani :))

Kahve, bitki çayları ve limonlu su açlığı öteliyor canım.

Bende 5 'te kalkar kalkmaz limonlu suya başlıyorum
4-5 saat boyunca limonlu su içiyorum, açlık hissi olmuyor

aynen canım katılıyorum benim de detoks sularım, kahvem yeşil cayım falan var su harici sekersiz olduğu için göz doldurmasın diye yazmıyorum onlar da çok etkili

Senin miden küçülmüş artik :))) sabah erken kahvalti yapmışın, cok fazla biseyde yok
Öğlen gecistirme, aksam iyi gibi :))

Doyuyorsan sorun yok cnm

Bende arada cok iciyorumda hep açım

aynen canım katılıyorum benim de detoks sularım, kahvem yeşil cayım falan var su harici sekersiz olduğu için göz doldurmasın diye yazmıyorum onlar da çok etkili
Her hafta değişiyor mu içtiğin sıvıların içeriği peki

Yediği 2-3ceviz cnm
canım mesela akşam 4 yk kıymalı yumurta yerine 4 yk pilav yesem daha çabuk acıkıyorum insülin direncim sınırın 3 katı cıkmıstı 119lardayken şimdi ölctürmedim ama düştüğüne eminim Allahın izniyle :)
o yüzden miktar sana az gelebilir ama dengeli şeyler yediğim için acıkmıyorum acıksam dünya tutamaz beni yerim :))

Bende öğlene kadar aclik olmuyor ama sonrasiiii

Bende öğlene kadar aclik olmuyor ama sonrasiiii
İlk öğünden sonra mı, yoksa öğlen saatinden sonra mı?

İlk öğünü yapmadan öğlen saati ise, sabah uyanma ile salgılanmaya başlayan kortizonun etkisi geçtiği için şeker düşmeye başlıyor

evet canım değişiyo vücut alışmasın diye
Tüketilen sıvıların da kilo vermede etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum.

Her hafta değişen detoks tarifini ve çay listeni menü sayfasında menü paylaşımı dışında paylaşabilir misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…