- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.661
Güzel vakit geçirmişsiniz canım ne güzel burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor balkonda onu izliyorum ben deiyi akşamlar arkadaşlar çarsı pazar evde kosturmaca derken güzel bir gün geçti cok sükür :)
sizler nasılsınız?
İkisi bir arada olanlarda canım genelde ayrı ayrı tavsiye ediliyorkurutma makinasında mi tuy kalıyormuş ikili olanda mi sadece kurutmada hiç kalmıyor çıkan tüyü pisliği görsen hemen alirsin
O zaman sadece pamuklu kumaştan yapabilir cerrahi maskede bulunan bir maddeye de alerjisi olmuş olabilir belki diye en azından cildine temas etmemiş olur diye düşündümcanım iyice hava alamaz ama hava alamadığı için oluyor terleme ile
Birkaç gündür ne uyuduğumun ne yaptığım ettiğimin farkında değilim sanki nasıl bitiyor gün hiç anlamıyorumMerhaba kızlar
bugün uyku sersemliği işler güçler nasıl geçti anlamadım. Azcık mal gibiyim de denebilir
İnan ben de. Bi bakıyorum akşam olmuşBirkaç gündür ne uyuduğumun ne yaptığım ettiğimin farkında değilim sanki nasıl bitiyor gün hiç anlamıyorum
Beni de bu yeni eğitim öğretim yılı bitirdi.Birkaç gündür ne uyuduğumun ne yaptığım ettiğimin farkında değilim sanki nasıl bitiyor gün hiç anlamıyorum
Ben öyle otursam annem köyün imamı mı gelip yapacak işleri derdi kalk kız
Hahaha bana da evine pat afiyet Başbakan gelse napacaksın derdidaha iyisini yaptım canım dışarı gezmeye çıktım
Canım yemi ev aldım orda da makina yeri var bir tane için ikinciye yer yok o yüzden ilisi bir arada bakacaktımAslinda ust uste konulabiliyorlar cnm yer tasarruf amaclı
Üst üste yer yok canım hiç duymamıştım bi araştırayımKız Sivas’ta ne sıcak
Kıyafetlerde tüy çokça kalıyormuş öyle canım benim yok ama öyle duydum
Üst üste koydur canım
Çok motive ilerliyordun hepimiz çok şaşırdık bir anda ortadan kaybolunca telefonuna kavuşur kavuşmaz hemen dön aramıza canım
Bende yerim yok diye bir arada almak istedim, çok fazla şikayet var denince vazgeçtim.Hem kurutma hem makina Oda çok yer kaplıyor canım ya.
yok canım hem makina hem kurutma olanlar onlardan alacağım ben onu diyorkurutma makinasında mi tuy kalıyormuş ikili olanda mi sadece kurutmada hiç kalmıyor çıkan tüyü pisliği görsen hemen alirsin
canım iyice hava alamaz ama hava alamadığı için oluyor terleme ile
Kk'ya da girmez olunca bir aksilik olduğunu tahmin etmiştim.kizlar kusura bakmayin esimin teli kirikti zaten hepten kirilmis.benim teli verdik.telefon siparisi verdik on sipariste o da 1 hafta daha gecikcekmis Turkiyeye gelmesi.eski telefonlardan birini actm evdeki ama google dahi girmiyor.bekliyoruz bakalim...listeye giremedim ama tabiki devam ediyorum spora ve diyete bu sabah 68.2 ydim.kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim.gorusmek uzere
Maske kullanırken nefesin sıcağı canımKız Sivas’ta ne sıcak
Akıllı karım diye yanlarında taşırken gocunmazlar ama.Bir erkekler çok bilen Kadın sevmiyor z
Çamaşır makinesi için dolap yaptırırken üstü de raf yaptırmak yerine kurutma makinası için ayarlattır canımCanım yemi ev aldım orda da makina yeri var bir tane için ikinciye yer yok o yüzden ilisi bir arada bakacaktım
Rize canımNeresi burası canım
sağol canım çok severim yağmuru :) keyfini cıkar insallahGüzel vakit geçirmişsiniz canım ne güzel burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor balkonda onu izliyorum ben de
Aynı marka olunca oluyor kim alacaksa ona göre alsın benim makina Bosch kurutma Beko üst üste olmadı farkli olunca aynı markaların arasında ray gibi birşey geçiyorÇamaşır makinesi için dolap yaptırırken üstü de raf yaptırmak yerine kurutma makinası için ayarlattır canım
Evet şu kaliteli pamuklulardan olabilir ama onlarda bana pişmiş gibi geliyorGüzel vakit geçirmişsiniz canım ne güzel burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor balkonda onu izliyorum ben de
İkisi bir arada olanlarda canım genelde ayrı ayrı tavsiye ediliyor
O zaman sadece pamuklu kumaştan yapabilir cerrahi maskede bulunan bir maddeye de alerjisi olmuş olabilir belki diye en azından cildine temas etmemiş olur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?