Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi akşamlar arkadaşlar çarsı pazar evde kosturmaca derken güzel bir gün geçti cok sükür :)
sizler nasılsınız?
Güzel vakit geçirmişsiniz canım ne güzel burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor balkonda onu izliyorum ben de
kurutma makinasında mi tuy kalıyormuş ikili olanda mi sadece kurutmada hiç kalmıyor çıkan tüyü pisliği görsen hemen alirsin
İkisi bir arada olanlarda canım genelde ayrı ayrı tavsiye ediliyor
canım iyice hava alamaz ama hava alamadığı için oluyor terleme ile
O zaman sadece pamuklu kumaştan yapabilir cerrahi maskede bulunan bir maddeye de alerjisi olmuş olabilir belki diye en azından cildine temas etmemiş olur diye düşündüm

Birkaç gündür ne uyuduğumun ne yaptığım ettiğimin farkında değilim sanki nasıl bitiyor gün hiç anlamıyorum
Beni de bu yeni eğitim öğretim yılı bitirdi.

Okulla ilgili olan 2 WhatsApp grubu 13 'e çıktı, hepsinde aktif olmak zorundayız.

2 de kızların WhatsApp grubu...

Özel grupları saymıyorum bile

Tükenmem yakındır

Üst üste yer yok canım hiç duymamıştım bi araştırayım

Hem kurutma hem makina Oda çok yer kaplıyor canım ya.
Bende yerim yok diye bir arada almak istedim, çok fazla şikayet var denince vazgeçtim.

Gerçi bu işler kısmet işi

Çamaşır makinamın da alalı 2 yıl olmadı, defalarca büyük arıza verdi, garanti olmasa bir makina parası çıkardı.

kurutma makinasında mi tuy kalıyormuş ikili olanda mi sadece kurutmada hiç kalmıyor çıkan tüyü pisliği görsen hemen alirsin
canım iyice hava alamaz ama hava alamadığı için oluyor terleme ile
yok canım hem makina hem kurutma olanlar onlardan alacağım ben onu diyor

Kk'ya da girmez olunca bir aksilik olduğunu tahmin etmiştim.

Cuma günü tartıldın mı peki, bu Cuma da fırsat bulursan bildirime gel canım

Canım yemi ev aldım orda da makina yeri var bir tane için ikinciye yer yok o yüzden ilisi bir arada bakacaktım
Çamaşır makinesi için dolap yaptırırken üstü de raf yaptırmak yerine kurutma makinası için ayarlattır canım

Çamaşır makinesi için dolap yaptırırken üstü de raf yaptırmak yerine kurutma makinası için ayarlattır canım
Aynı marka olunca oluyor kim alacaksa ona göre alsın benim makina Bosch kurutma Beko üst üste olmadı farkli olunca aynı markaların arasında ray gibi birşey geçiyor

Evet şu kaliteli pamuklulardan olabilir ama onlarda bana pişmiş gibi geliyor çok cinsim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…