- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.721
canım haftasonu 2 ana bir ara ögünü ben istedim diyetisyenimden o da uygundur dedi haftaiçi böyle değilAnacim sabah 2, öğlen, 3 yemis :)) oglen yemekde yok zaten
Yumurta - pilav kiyaslamasina katiliyorum bebegimcanım mesela akşam 4 yk kıymalı yumurta yerine 4 yk pilav yesem daha çabuk acıkıyorum insülin direncim sınırın 3 katı cıkmıstı 119lardayken şimdi ölctürmedim ama düştüğüne eminim Allahın izniyle :)
o yüzden miktar sana az gelebilir ama dengeli şeyler yediğim için acıkmıyorum acıksam dünya tutamaz beni yerim :))
Ben seni degil, kendimi elestiriyorumcanım haftasonu 2 ana bir ara ögünü ben istedim diyetisyenimden o da uygundur dedi haftaiçi böyle değil
geç kalkıyorum bazen 3 ana öğün gerek kalmıyor bgün erken kalktım o yüzden gözüne az geldi :))
Haklısın canım bende yer yüzünden almak istedim. Biraz daha araştırayım ya iniallah iyisi denk gelir yoksa büyük sıkıntı. Garanti işi güzel evet ama insanın can sıkılıyorBende yerim yok diye bir arada almak istedim, çok fazla şikayet var denince vazgeçtim.
Gerçi bu işler kısmet işi
Çamaşır makinamın da alalı 2 yıl olmadı, defalarca büyük arıza verdi, garanti olmasa bir makina parası çıkardı.
Seninki tamamen duygusal.Ben seni degil, kendimi elestiriyorum
Ben niye doymuyorum diye
canım aslında paylaştım burdaTüketilen sıvıların da kilo vermede etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum.
Her hafta değişen detoks tarifini ve çay listeni menü sayfasında menü paylaşımı dışında paylaşabilir misin canım
Canım üst tarafı da yüklük gibi orayı yaparsam bu sefer yüklük kısmı kalacak. Bakayım bi ya eğer öyleyse mecbur bi yer ayarlıcazÇamaşır makinesi için dolap yaptırırken üstü de raf yaptırmak yerine kurutma makinası için ayarlattır canım
bilinçaltın benim de doymamam gerektiğini söylüyor kendini haklı cıkarmak içinBen seni degil, kendimi elestiriyorum
Ben niye doymuyorum diye
Hiç şansın yok tombişHafif bir menü olmuş
Suyu arttir canım
Menün güzel
Minci ne olaki
Yayla çorbası pirinçli
Üzerine gofret
Ye bacım ye ben bugün nelerle imtihan oldum yazmayacagim yemedim
Çünkü seni vedenizbenimadim
Yenecegim yemem
Kv 'nin kulağını çınlattık bugünKizlar dun annemlerdeydim kv de geldi oraya.
Ordan bize gecti esimde evdeydi bugun o yuzden gelemiyorum cok.
Menum dun kacti biraz. Bugun hafif gecirdim.
Menu yazamiyorum firsatim olmadi hic.
Gecmise zaten yetisemiyorum kv gidince rahatlarim heralde opuldunuz
Hahaha vallaha elimde süpürge biri arasın orda bırakıp çıkarımaynı ben eşim sen dünden hazirsin der hep
Dinlenme haftası nasıl oluyor kızAaa öylemibu hafta dinlenme haftam mümkün değil beni gecemezsin
Yok kizzz gerçekten cok acikiyorumSeninki tamamen duygusal.
Evde enerji sömüren koca var.
Namaria 'nın kafası rahat, dırdırcı vırvırcı koca yok, özgür hatun
Geçen hafta diyet miyet demedi, hunharca yedi, ondan bahsediyorDinlenme haftası nasıl oluyor kız
Acıktığında sinir de tavan yapıyor mu pekiYok kizzz gerçekten cok acikiyorum
Duygusal olan bölüm, tokken yedigim de
100 kilo biri icin az, işte okadarbilinçaltın benim de doymamam gerektiğini söylüyor kendini haklı cıkarmak için
Kız yaz bizde değişik değişik takilalimcanım aslında paylaştım burdaPembe Lotus sormuştu tarifini
2-3 tarif var değiştire değiştire kullanıyoruz aklıma kalanları yazabilirim
Tahammülüm azaliyor bide baş agrisi oluyorAcıktığında sinir de tavan yapıyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?