- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.761
Darisi bize o zamanyok canım etkilemek amacıyla dediğini düşünmedim zaten kaptanımız yazdı ya bilinçaltını etkileme diye ondan dedim :)
midem küçülmedi canım hala cok geniş, insülin direncim düştü
Tartildinmiki bu sabah sen yürek yemiş gibi konusuyonYürüme koş ancak yetişirsin
amin ablacım tabaklarını küçült biraz az koysan bile dolu dolu görünüyor beynimizi kandıralım. Sofradan sesli olarak doydum çok şükür diye kalk bilinçaltımız doyduğunu sanıp acıktırmayacak seniDarisi bize o zaman
Güzel menü canım afiyet olsun26.09.2020
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
Salatalık
1 dilim light ekmek
3 kupa şekersiz çay
öğlen 15.30
Meyveli yoğurt ( 3 kaşık ev yoğurdu, 2yk yulaf ezmesi, 1 küçük muz, 1 yeşil elma, tarçın, çörekotu)
1 kupa sade kahve
akşam 19.00
Fırın tavuk 1 parça
Bol limonlu göbek salata
3 yk yoğurt
2 lt su
@Pnrrr-20 basen+içbacak 15 dk = 45p
Afiyet olsun canım menün güzel26 Eylül
8.30
2 yk otlu çökelek
2 ceviz
domates salatalık nane
1 dilim cavdar ekmeği
14.00
1 kara erik
3 ceviz
1 bardak ayran
18.30
4 yk kıymalı yumurta (domatesli biberli)
6 yk salata
2 dilim çavdar ekmeği
su:1.5 lt
spor 1 saat normal tempo yürüyüş 20 dk bölgesel 100 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun Canım gofret mi26 Eylül menü
Sabah(8:00)
1 dilim ekmek
1 YK minci
Domates salatalık
1/2 kk peynir
Öğle(14:30)
1 kase yayla çorbası
4 YK kurufasulye
Ara(16:00)
Kahve 2in1
1 tane çikolatalı gofret
Akşam(19:00)
1 kase çorba
Su: 3lt
Afiyet olsun canım26eylül menusu
Uyanınca limonlu su
12:30
2haslanmis yumurta 3ceri domates 4zeytin bi salatalık kıl biber közlenmiş kırmızı biber bi dilim tm buğday ekmeği yesil çay
18:30 ( kizkardesimde)
4kasik et sote,5kasik patates salatası,şekersiz çay
22:00 3kasik yogurt
Su 3lt
Spor yok
Akşamı güzel bitirmişsin canım26 Eylül Cumartesi
09:30=== Yarım biberli hariç ne yediğini hatırlamıyorum, çok zorladım ama aklıma gelmedi, gelirse yazarım
14:30=== Fırında levrek
2 kase salata
1 dilim ekmek
19:00=== 1 fincan kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Rakibemmmmmmm adresi var sana bir şişe böğürtlen reçeli göndereyim bir tatlı kaşığı olmaz oKahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
1 dilim beyaz ekmek
3 zeytin
Yeşillik
1 t.k böğürtlen reçeli
Arada sütlü neskafe
Akşam 19.30
2 kepçe Mercimek çorbası
Yarım tabak yumurtalı ıspanak
1 tane küçük kabak dolması
Domates salatası,ezme
2,5 lt su spor belim duzelene kadar yapamiycam
ay emzirme olmasa akşamı bende böyle kapatıncam ama süt olayı var26 Eylül menüm
10.00
1 dlm peynir
1 dlm karpuz
13.00
2 haşlama içli köfte
2 sarma
20.00
2 salatalık
Su:2 lt
Afiyet olsun canım bazen oluyor öyle toparlanırsın inşallah26 Eylül
13.30 (kızçemle uyu uyan sersem bi saat oldu)
Çeyrekle yarım ara beyaz ekmekle kaşarlı sucuklu tost
Domates salatalık
15.00
Yarım muz
17.00
2 yumurta
3 kaşık erişte
22.00
2 kaşık yoğurt 1 salatalık. Şu an karar verdim
2 lt su
bugünkü menüm kötü ve sağlıksız bence.saatler dengesizdi Bi türlü kendime gelemedim
Bunu emziren anneler yapabiliyor mı ona göre hemen başlayımdetoks 1
1 lt su, 4-5 karanfil, 1 cubuk tarcın, 3-4 dilim zencefil, 1 limon
detoks 2
1,5 lt su ile 30 kiraz sapı, 4-5 karanfil 1 cubuk tarcın kaynatıp soğuyunca süzerek içiyoruz
detoks 3
1 lt su ile 1 tutam mısır püskülü 2-3 kuru kaysı kaynatıp soğuyunca süzüp içiyoruz.
detoksların hepsi öğünlerden önce aç karna içilecek gün içinde bitirilecek.
arkadaşlar diyetisyenim ile yaptığımız detoksları paylaşmamı rica etti kaptanımız, aklıma gelen arkadaşları etiketledim denemek isteyenler için faydalı olur inşallah
Handandandan Mefkurem Pembe Lotus denizbenimadim 88prenses22 @Ucmelekannesi @nanekekik @Poni Bon @Pnrrr-20 @ekim2009 @strontium @bi prenses annesi
canım diyetisyenim de emziriyor ama hiçbir detoks suyu içmiyorum dedi bebeğin uykusunu vs etkilemesin diyeBunu emziren anneler yapabiliyor mı ona göre hemen başlayım
küçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun yaamin ablacım tabaklarını küçült biraz az koysan bile dolu dolu görünüyor beynimizi kandıralım. Sofradan sesli olarak doydum çok şükür diye kalk bilinçaltımız doyduğunu sanıp acıktırmayacak seni
minik akıl oyunları tüyoları veriyim
o zaman tencerede de az yap abla :))) ya yol arıyorsak herşeye buluyoruz yemek için de yememek için de bakış açısını değiştirmek bende işe yaradı inşallah sen de kendine göre bir yol bulursun canımküçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun ya
Tekrar koymak zor bisey degil
Gözüm doymaz herseyden önce :))
EvettttNeinn ac degilsinbeynin kandiriyor seni
Kuzum ben de acıktıkça yediğin günlere say diyorum. Karnım açken daha mutluyum. Aşırı yiyen biri olarak o aşırı dolu hissi hiç ama hiç sevmiyorumamin ablacım tabaklarını küçült biraz az koysan bile dolu dolu görünüyor beynimizi kandıralım. Sofradan sesli olarak doydum çok şükür diye kalk bilinçaltımız doyduğunu sanıp acıktırmayacak seni
minik akıl oyunları tüyoları veriyim
Aynen canım haklısın o yüzden başka bahara kaldıcanım diyetisyenim de emziriyor ama hiçbir detoks suyu içmiyorum dedi bebeğin uykusunu vs etkilemesin diye
kendisi içmiyorsa emziren kişilere de önermez canım mantıken
Aslında karar vermek önemli. Eşim karşımda poğaça ve kurabiye yedi. Akşam da dolu dolu tabakta içli köfte yediler oğlumla. Ben de karşılarına oturup salatalık yedimküçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun ya
Tekrar koymak zor bisey degil
Gözüm doymaz herseyden önce :))
Ayyyy sigara mıı ah ah bazen esiyor ama cıssss. Benim yerime de çek bi nefesoy cenem düştü biraz masterchef bakıyım bir sigara molası vereyim :)) yatmadan gelirim inşallah
çok haklısın canım ben insan gibi yemezden evvel dünyaları yer şişer çatlayacak hale gelir sonra pişman olurdum niye bu kadar yedim diye o his çok kötü bir his bir daha yaşamak istemiyorumKuzum ben de acıktıkça yediğin günlere say diyorum. Karnım açken daha mutluyum. Aşırı yiyen biri olarak o aşırı dolu hissi hiç ama hiç sevmiyorum
Kiz bu ne26 Eylül menüm
10.00
1 dlm peynir
1 dlm karpuz
13.00
2 haşlama içli köfte
2 sarma
20.00
2 salatalık
Su:2 lt
Birde şey var tuzlu yiyip canının tatlı çekmesi sonra mideyi bastırmak için tekrar tuzlu yemek... off gerçekten kendimize zulüm. Umarım artık olmaz. Olmasınçok haklısın canım ben insan gibi yemezden evvel dünyaları yer şişer çatlayacak hale gelir sonra pişman olurdum niye bu kadar yedim diye o his çok kötü bir his bir daha yaşamak istemiyorum
maalesef canım uzun zamandır içiyorum bırakmayı vs denedim artık denemiyorum da, kötü bir alışkanlık ama bana iyi geliyor psikolojik olarak :)Ayyyy sigara mıı ah ah bazen esiyor ama cıssss. Benim yerime de çek bi nefes
Bu bile benim için bir mucize kaptanımYumurta peyniri bir arada tüketmek diyet yolunu uzatır canım.
Bir gün yumurta birgün peynir tercih edebilirsin.
İlla bu şekilde yiyeceğim diyorsan peynir tek çeşit olsun
Akşam canım bişey istemedi . Yesem içli köfte yerdim. Onu mu yeseydim hıKiz bu nebu menüyle tabiki aç olursun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?