Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım etkilemek amacıyla dediğini düşünmedim zaten kaptanımız yazdı ya bilinçaltını etkileme diye ondan dedim :)
midem küçülmedi canım hala cok geniş, insülin direncim düştü
Darisi bize o zaman

Darisi bize o zaman
amin ablacım tabaklarını küçült biraz az koysan bile dolu dolu görünüyor beynimizi kandıralım. Sofradan sesli olarak doydum çok şükür diye kalk bilinçaltımız doyduğunu sanıp acıktırmayacak seni
minik akıl oyunları tüyoları veriyim

Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun Canım gofret mi
Afiyet olsun canım
Akşamı güzel bitirmişsin canım
Rakibemmmmmmm adresi var sana bir şişe böğürtlen reçeli göndereyim bir tatlı kaşığı olmaz o
26 Eylül menüm
10.00
1 dlm peynir
1 dlm karpuz

13.00
2 haşlama içli köfte
2 sarma

20.00
2 salatalık

Su:2 lt
ay emzirme olmasa akşamı bende böyle kapatıncam ama süt olayı var afiyet olsun güzel menü canım
Afiyet olsun canım bazen oluyor öyle toparlanırsın inşallah
Bunu emziren anneler yapabiliyor mı ona göre hemen başlayım

Bunu emziren anneler yapabiliyor mı ona göre hemen başlayım
canım diyetisyenim de emziriyor ama hiçbir detoks suyu içmiyorum dedi bebeğin uykusunu vs etkilemesin diye
kendisi içmiyorsa emziren kişilere de önermez canım mantıken

küçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun ya
Tekrar koymak zor bisey degil
Gözüm doymaz herseyden önce :))

küçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun ya
o zaman tencerede de az yap abla :))) ya yol arıyorsak herşeye buluyoruz yemek için de yememek için de bakış açısını değiştirmek bende işe yaradı inşallah sen de kendine göre bir yol bulursun canım

Neinn ac degilsin beynin kandiriyor seni
Evettttben tokum çokkk tokum
Kuzum ben de acıktıkça yediğin günlere say diyorum. Karnım açken daha mutluyum. Aşırı yiyen biri olarak o aşırı dolu hissi hiç ama hiç sevmiyorum

Aslında karar vermek önemli. Eşim karşımda poğaça ve kurabiye yedi. Akşam da dolu dolu tabakta içli köfte yediler oğlumla. Ben de karşılarına oturup salatalık yedim

Kuzum ben de acıktıkça yediğin günlere say diyorum. Karnım açken daha mutluyum. Aşırı yiyen biri olarak o aşırı dolu hissi hiç ama hiç sevmiyorum
çok haklısın canım ben insan gibi yemezden evvel dünyaları yer şişer çatlayacak hale gelir sonra pişman olurdum niye bu kadar yedim diye o his çok kötü bir his bir daha yaşamak istemiyorum

çok haklısın canım ben insan gibi yemezden evvel dünyaları yer şişer çatlayacak hale gelir sonra pişman olurdum niye bu kadar yedim diye o his çok kötü bir his bir daha yaşamak istemiyorum
Birde şey var tuzlu yiyip canının tatlı çekmesi sonra mideyi bastırmak için tekrar tuzlu yemek... off gerçekten kendimize zulüm. Umarım artık olmaz. Olmasın

Ayyyy sigara mıı ah ah bazen esiyor ama cıssss. Benim yerime de çek bi nefes
maalesef canım uzun zamandır içiyorum bırakmayı vs denedim artık denemiyorum da, kötü bir alışkanlık ama bana iyi geliyor psikolojik olarak :)

Yumurta peyniri bir arada tüketmek diyet yolunu uzatır canım.
Bir gün yumurta birgün peynir tercih edebilirsin.
İlla bu şekilde yiyeceğim diyorsan peynir tek çeşit olsun
Bu bile benim için bir mucize kaptanım bana peynir verin 1000 çeşit olsa yerim 1 parça olması çok gücüme gidiyor tek çeşit deneyeyim yarın inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…