Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birde şey var tuzlu yiyip canının talı çekmesi sonra mideyi bastırmak için tekrar tuzlu yemek... off gerçekten kendimize zulüm. Umarım artık olmaz. Olmasın
aynen canım hepsini yaşadım neler neler yedim aynı anda :/ yani benim bir akşam yemeğimle 3 ana öğün yiyebilirdi normal insanlar. Allah bi daha yaşatmasın o açlık krizlerini

Rakibem seninle listede arayı açtığım zaman tebrik etmek için gönderirdi

aynen canım hepsini yaşadım neler neler yedim aynı anda :/ yani benim bir akşam yemeğimle 3 ana öğün yiyebilirdi normal insanlar. Allah bi daha yaşatmasın o açlık krizlerini
Amin canım. Hem yerken utanıp sıkılmak. Kilolu halinden utanıp sıkılmak... Herkes biliyor ki çok çok yiyorsun . Bunu düşünmek bile çok kötü

o zaman tencerede de az yap abla :))) ya yol arıyorsak herşeye buluyoruz yemek için de yememek için de bakış açısını değiştirmek bende işe yaradı inşallah sen de kendine göre bir yol bulursun canım
Insan gerçekten kararli olursa hic bi bahaneye siginmaz zaten cnm
Ben takima ilk geldigim zaman 6 ay, 1 lokma bile agzima cıslı bisey sokmamistim
Tatli hamurisi pilav makarna patates vs.
O zaman ne sofralardan kacamaksiz kalktim :))
Tek çözüm beyinde bitirmek

maalesef canım uzun zamandır içiyorum bırakmayı vs denedim artık denemiyorum da, kötü bir alışkanlık ama bana iyi geliyor psikolojik olarak :)
Ben günde 2 paket içerdin hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktım. Ama ben seviyorum sigara içmeyi ya afiyet olsun kuzum. İçme diyenlere karı kızım yok içkim yok kumarım yok bi sigaram var karışmayın diyordum

Amin canım. Hem yerken utanıp sıkılmak. Kilolu halinden utanıp sıkılmak... Herkes biliyor ki çok çok yiyorsun . Bunu düşünmek bile çok kötü
cok haklısın canım çok kötü bir his yakın cevrem cok severdi beni sınırsız pizza yemeye falan giderdik çok şükür bu gün de doyduk derdim cok yakın erkek arkadaşım 'Allahım cok sukur bu gün de doydu' derdi
tabi onlar beni her halimle severlerdi onlara alınmazdım ama çok kırıldığım aşağılandığım oldu kilo yüzünden

çok mantıklı canım :))) iyi yapmışsın ama bebiş için bırakmışsın

Ben mesela ailemle yemekteysem çok özgürüm. Ama eşimle yerken hep çekinirim. Kendime bak o erkek olduğu halde senin kadar yemiyor der. Kendimce doymadan kalkardım sofradan . Gece de ne bulduysam tıkıştırırdım. Geceleri 1 ekmekten tost yiyerek bu kilolara çıktım ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…