- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.781
aynen canım hepsini yaşadım neler neler yedim aynı anda :/ yani benim bir akşam yemeğimle 3 ana öğün yiyebilirdi normal insanlar. Allah bi daha yaşatmasın o açlık krizleriniBirde şey var tuzlu yiyip canının talı çekmesi sonra mideyi bastırmak için tekrar tuzlu yemek... off gerçekten kendimize zulüm. Umarım artık olmaz. Olmasın
Rakibem seninle listede arayı açtığım zaman tebrik etmek için gönderirdiGüzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun Canım gofret mi
Afiyet olsun canım
Akşamı güzel bitirmişsin canım
Rakibemmmmmmm adresi var sana bir şişe böğürtlen reçeli göndereyim bir tatlı kaşığı olmaz o
ay emzirme olmasa akşamı bende böyle kapatıncam ama süt olayı varafiyet olsun güzel menü canım
Afiyet olsun canım bazen oluyor öyle toparlanırsın inşallah
Bunu emziren anneler yapabiliyor mı ona göre hemen başlayım
Amin canım. Hem yerken utanıp sıkılmak. Kilolu halinden utanıp sıkılmak... Herkes biliyor ki çok çok yiyorsun . Bunu düşünmek bile çok kötüaynen canım hepsini yaşadım neler neler yedim aynı anda :/ yani benim bir akşam yemeğimle 3 ana öğün yiyebilirdi normal insanlar. Allah bi daha yaşatmasın o açlık krizlerini
İnsanın canının istememesi nasıl olurkiAkşam canım bişey istemedi . Yesem içli köfte yerdim. Onu mu yeseydim hı
Insan gerçekten kararli olursa hic bi bahaneye siginmaz zaten cnmo zaman tencerede de az yap abla :))) ya yol arıyorsak herşeye buluyoruz yemek için de yememek için de bakış açısını değiştirmek bende işe yaradı inşallah sen de kendine göre bir yol bulursun canım
ablacım bana diyordun doyuyormusun diye ne menüler var görüyor musun :) amaKiz bu nebu menüyle tabiki aç olursun :))
Yani içli köfte istediİnsanın canının istememesi nasıl olurki
Ben günde 2 paket içerdin hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktım. Ama ben seviyorum sigara içmeyi ya afiyet olsun kuzum. İçme diyenlere karı kızım yok içkim yok kumarım yok bi sigaram var karışmayın diyordummaalesef canım uzun zamandır içiyorum bırakmayı vs denedim artık denemiyorum da, kötü bir alışkanlık ama bana iyi geliyor psikolojik olarak :)
cok haklısın canım çok kötü bir his yakın cevrem cok severdi beni sınırsız pizza yemeye falan giderdik çok şükür bu gün de doyduk derdim cok yakın erkek arkadaşım 'Allahım cok sukur bu gün de doydu' derdiAmin canım. Hem yerken utanıp sıkılmak. Kilolu halinden utanıp sıkılmak... Herkes biliyor ki çok çok yiyorsun . Bunu düşünmek bile çok kötü
Canım bugün hep temizlikle falan uğraştım yemeğe yakın kahve içtim. Kendime bişey hazırlamaya halim yoktu.ablacım bana diyordun doyuyormusun diye ne menüler var görüyor musun :) ama88prenses22 canım bana da az geldi
Heee sanada içli kofte ye diyen var zatenAkşam canım bişey istemedi . Yesem içli köfte yerdim. Onu mu yeseydim hı
o zaman yarın sabahki güzel kahvaltını düşünerek yat canım :))Canım bugün hep temizlikle falan uğraştım yemeğe yakın kahve içtim. Kendime bişey hazırlamaya halim yoktu.
Ooooo bana böyle şeylerle gel işteRakibem seninle listede arayı açtığım zaman tebrik etmek için gönderirdi
Ben o yüzden baskalarinin yaninda fazla yiyememAmin canım. Hem yerken utanıp sıkılmak. Kilolu halinden utanıp sıkılmak... Herkes biliyor ki çok çok yiyorsun . Bunu düşünmek bile çok kötü
çok mantıklı canım :))) iyi yapmışsın ama bebiş için bırakmışsınBen günde 2 paket içerdin hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktım. Ama ben seviyorum sigara içmeyi ya afiyet olsun kuzum. İçme diyenlere karı kızım yok içkim yok kumarım yok bi sigaram var karışmayın diyordum
Ben mesela ailemle yemekteysem çok özgürüm. Ama eşimle yerken hep çekinirim. Kendime bak o erkek olduğu halde senin kadar yemiyor der. Kendimce doymadan kalkardım sofradan . Gece de ne bulduysam tıkıştırırdım. Geceleri 1 ekmekten tost yiyerek bu kilolara çıktım ilkcok haklısın canım çok kötü bir his yakın cevrem cok severdi beni sınırsız pizza yemeye falan giderdik çok şükür bu gün de doyduk gerdim cok yakın erkek arkadaşım 'Allahım cok sukur bu gün de doydu' derdi
tabi onlar beni her halimle severlerdi onlara alınmazdım ama çok kırıldığım aşağılandığım oldu kilo yüzünden
Salata da yapamadım çok yorgundumHeee sanada içli kofte ye diyen var zaten
En azindan salata yogurt yiyebilirdin
Aynen yaaablacım bana diyordun doyuyormusun diye ne menüler var görüyor musun :) ama88prenses22 canım bana da az geldi
Ama ben kahvaltı sevmem kio zaman yarın sabahki güzel kahvaltını düşünerek yat canım :))
Ben deBen o yüzden baskalarinin yaninda fazla yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?