- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.801
ohooo sana da yaranamadik canım her önerimizi çürütüyosunAma ben kahvaltı sevmem ki
Ben de hep gece yediğim için kendimi inanılmaz bir boşlukta hissediyorum. Çok acıkınca çay ,kahve, detoks suları falan içiyorumAynen yaa
Ben daha cok aksamlari aciktigim icin, aksami es geçenleri ayakta alkisliyorum :))
Banada, sen cok yemiyorsun nasil kilo aliyon diyolarBen deyani keşke hep dışarda yediğin gibi beslensem .50 kilo bile olmam
İçli köfte de bittiohooo sana da yaranamadik canım her önerimizi çürütüyosun
yatmadan git içliköfte ye mi diyim ne diyim :)))
sevdiğin bir öğün hayal et yat o zaman diyim canim :)
Onlar hep ödemBanada, sen cok yemiyorsun nasil kilo aliyon diyolar
bence işin sırrı salata abla koca bir kase yiyince diğer yemeklerden az yesende gözün miden doymuş oluyorküçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun ya
Tekrar koymak zor bisey degil
Gözüm doymaz herseyden önce :))
Hem açken yemek yemek ve az yemek yiycekten daha fazla keyif almayı sağlıyor gerçek lezzetini hissediyorsunEvettttben tokum çokkk tokum
Kuzum ben de acıktıkça yediğin günlere say diyorum. Karnım açken daha mutluyum. Aşırı yiyen biri olarak o aşırı dolu hissi hiç ama hiç sevmiyorum
Helal olsun cnm içli köfteye hayır demek her babayiğittin harcı değilAslında karar vermek önemli. Eşim karşımda poğaça ve kurabiye yedi. Akşam da dolu dolu tabakta içli köfte yediler oğlumla. Ben de karşılarına oturup salatalık yedim
Ya dimi olsada içsekAyyyy sigara mıı ah ah bazen esiyor ama cıssss. Benim yerime de çek bi nefes
Bende severdim kendisini severek ayrıldık bizdemaalesef canım uzun zamandır içiyorum bırakmayı vs denedim artık denemiyorum da, kötü bir alışkanlık ama bana iyi geliyor psikolojik olarak :)
Evet ya kahvalti demek peynir demek seni anlıyorum bacımBu bile benim için bir mucize kaptanımbana peynir verin 1000 çeşit olsa yerim 1 parça olması çok gücüme gidiyor tek çeşit deneyeyim yarın inşallah olur
Aaaa gece yiyen bi arkadaş buldum kendimeBen de hep gece yediğim için kendimi inanılmaz bir boşlukta hissediyorum. Çok acıkınca çay ,kahve, detoks suları falan içiyorum
canım şimdi gidip buyuk bi bardak su içiyosun çok şükür diyip yemek olayını kapatıyosun beyninde bana güvenİçli köfte de bittiBen şimdi ne yicem
Git zıbar kizzzİçli köfte de bittiBen şimdi ne yicem
Evet az yiyince kesinlikle daha fazla lezzet alıyorsunbence işin sırrı salata abla koca bir kase yiyince diğer yemeklerden az yesende gözün miden doymuş oluyor
Hem açken yemek yemek ve az yemek yiycekten daha fazla keyif almayı sağlıyor gerçek lezzetini hissediyorsun
Helal olsun cnm içli köfteye hayır demek her babayiğittin harcı değil
Ya dimi olsada içsekBende küçük kıza hamile kalınca bıraktım eşimde bıraktı o başlamasın diye basliyamiyirum yoksa pek severim
Bende severdim kendisini severek ayrıldık bizde
Evet ya kahvalti demek peynir demek seni anlıyorum bacım
Gece yemesi kadar kötü bişey yok. Hem çok yeniyor. Hem de tamamı yağa dönüşüyorAaaa gece yiyen bi arkadaş buldum kendime
Bende bu kilolari hep öyle aldim
Bizde salata, yemegin yaninda yeniyorbence işin sırrı salata abla koca bir kase yiyince diğer yemeklerden az yesende gözün miden doymuş oluyor
Canım hiçbir şey istemiyor zaten benimcanım şimdi gidip buyuk bi bardak su içiyosun çok şükür diyip yemek olayını kapatıyosun beyninde bana güven
daha da ne yiyim dersen spoa geliyo bak
Çok iyiymiş valla. Ben diyet yapınca sadece çiğ sebze yiyorum. Çünkü salata sevmem.Bizde salata, yemegin yaninda yeniyor
Alman kültüründe yemek öncesi yeniyor :)
Yok yarın için dediydimGit zıbar kizzzbu saate bisey yok sana, vaktiyle yeseydin
İyi geceler canımsize doyum olmaz canlar ben kaçıyorum artık :))
iyi geceler Allaha emanet olun
Bugün yemişin artik içli kofteyi yeter zaten :)Yok yarın için dediydimben midem guruldayıncaya kadar bekleyip öyle uyuyorum
Bilemedim ki var mı öylesi ?Bende her mevsim bahar havası olan şehri araştırıyorum
Haberi olan varsa söylesin.
Kışlar soğuk olabilir ama kar olmasın
Ben günde 2 paket içerdin hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktım. Ama ben seviyorum sigara içmeyi ya afiyet olsun kuzum. İçme diyenlere karı kızım yok içkim yok kumarım yok bi sigaram var karışmayın diyordum
Ben de çok utanıyorum eşimin yanında yemeye gizli yiyiciyim benBen mesela ailemle yemekteysem çok özgürüm. Ama eşimle yerken hep çekinirim. Kendime bak o erkek olduğu halde senin kadar yemiyor der. Kendimce doymadan kalkardım sofradan . Gece de ne bulduysam tıkıştırırdım. Geceleri 1 ekmekten tost yiyerek bu kilolara çıktım ilk
benimki deOnlar hep ödemKayınvalidem de kiloludur. Bacağını açıp parmağını batırır. Hep ödemden şişiyorum ben der
ben de 35 kilo verdiğim zaman öyle yapıyordum abla önce bol salata sonra az çorba en son sebzeli etli yemekBizde salata, yemegin yaninda yeniyor
Alman kültüründe yemek öncesi yeniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?