Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

küçük tabak olayini bide tabak rengini vs. diyetisyenler hep söylüyor ama pek inanmiyorum cnm :)) tencerede devami oldugunu biliyirsun ya
Tekrar koymak zor bisey degil
Gözüm doymaz herseyden önce :))
bence işin sırrı salata abla koca bir kase yiyince diğer yemeklerden az yesende gözün miden doymuş oluyor
Evettttben tokum çokkk tokum

Kuzum ben de acıktıkça yediğin günlere say diyorum. Karnım açken daha mutluyum. Aşırı yiyen biri olarak o aşırı dolu hissi hiç ama hiç sevmiyorum
Hem açken yemek yemek ve az yemek yiycekten daha fazla keyif almayı sağlıyor gerçek lezzetini hissediyorsun
Aslında karar vermek önemli. Eşim karşımda poğaça ve kurabiye yedi. Akşam da dolu dolu tabakta içli köfte yediler oğlumla. Ben de karşılarına oturup salatalık yedim
Helal olsun cnm içli köfteye hayır demek her babayiğittin harcı değil
Ayyyy sigara mıı ah ah bazen esiyor ama cıssss. Benim yerime de çek bi nefes
Ya dimi olsada içsek Bende küçük kıza hamile kalınca bıraktım eşimde bıraktı o başlamasın diye basliyamiyirum yoksa pek severim
maalesef canım uzun zamandır içiyorum bırakmayı vs denedim artık denemiyorum da, kötü bir alışkanlık ama bana iyi geliyor psikolojik olarak :)
Bende severdim kendisini severek ayrıldık bizde
Bu bile benim için bir mucize kaptanım bana peynir verin 1000 çeşit olsa yerim 1 parça olması çok gücüme gidiyor tek çeşit deneyeyim yarın inşallah olur
Evet ya kahvalti demek peynir demek seni anlıyorum bacım

Ben de hep gece yediğim için kendimi inanılmaz bir boşlukta hissediyorum. Çok acıkınca çay ,kahve, detoks suları falan içiyorum
Aaaa gece yiyen bi arkadaş buldum kendime
Bende bu kilolari hep öyle aldim

Evet az yiyince kesinlikle daha fazla lezzet alıyorsun
İçli köfteden öğle yedim zaten

Bende her mevsim bahar havası olan şehri araştırıyorum
Haberi olan varsa söylesin.
Kışlar soğuk olabilir ama kar olmasın
Bilemedim ki var mı öylesi ?
Aynı benim adam gibi konuştun
Ben de çok utanıyorum eşimin yanında yemeye gizli yiyiciyim ben
Onlar hep ödemKayınvalidem de kiloludur. Bacağını açıp parmağını batırır. Hep ödemden şişiyorum ben der
benimki de 50 yaş üzeri hep aynı galiba
Bizde salata, yemegin yaninda yeniyor
Alman kültüründe yemek öncesi yeniyor :)
ben de 35 kilo verdiğim zaman öyle yapıyordum abla önce bol salata sonra az çorba en son sebzeli etli yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…