- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.861
biz satasmiyoduk, başkaları bize satasiyorduNiyeki canım önceden sataşıyormuydunuz
Burda Allahh Allah naralari atan kimdi acaba
Maşallah dahada alma lütfen çok büyük emek buBekardım o zaman canım gerçi bu yıl da 91le başlamıştım bi 25 kilo da bu yıl verdim insan değilim ben ya
Bi kere 35 bi kere 25 verdim işteDream00 ın kilosundan da fazla vermişim toplamda
Kaynanan niye o kadar zayıf kız ? 35 nedir ?
Çılgınlar sizibiz satasmiyoduk, başkaları bize satasiyordu
Burda Allahh Allah naralari atan kimdi acaba
Evet bebiş için bıraktım ama herkes tekrar başlıcam diye korkuyorçok mantıklı canım :))) iyi yapmışsın ama bebiş için bırakmışsın
Aybenim eşim hiç sevmiyor içse belki başlarım ama şimdi başlarsam kıyameti koparır o yüzden nargile almayı düşünüyorumbence işin sırrı salata abla koca bir kase yiyince diğer yemeklerden az yesende gözün miden doymuş oluyor
Hem açken yemek yemek ve az yemek yiycekten daha fazla keyif almayı sağlıyor gerçek lezzetini hissediyorsun
Helal olsun cnm içli köfteye hayır demek her babayiğittin harcı değil
Ya dimi olsada içsekBende küçük kıza hamile kalınca bıraktım eşimde bıraktı o başlamasın diye basliyamiyirum yoksa pek severim
Bende severdim kendisini severek ayrıldık bizde
Evet ya kahvalti demek peynir demek seni anlıyorum bacım
İnan kendim bile inanmıyorum bunaMaşallah dahada alma lütfen çok büyük emek bu
Akşamdan sonra yemedikce olur canım düşünme fazla ozaman olmuyor rahat olmak lazımİnan kendim bile inanmıyorum bunaarası yok bende ya çok yiyorum ya da çok disiplinli diyet yapıp verebiliyorum en azından korumaya çalışacağım bi süre
İyi yapmışsın hasta olmaktan iyidir abla. Bizim kapı pencereler açık hala bugün biraz serin.Direndim ama mecbur actim kaloriferi
Maşallah cnm çok büyük bi başarı100den 65e inmiştim canım 35 kilo
Hahaha sigara içenlerin ortak bahanesi kuzumBilemedim ki var mı öylesi ?
Aynı benim adam gibi konuştun
Ben de çok utanıyorum eşimin yanında yemeye gizli yiyiciyim ben
benimki de50 yaş üzeri hep aynı galiba
ben de 35 kilo verdiğim zaman öyle yapıyordum abla önce bol salata sonra az çorba en son sebzeli etli yemek
Evet ayrı ayrı daha iyiymiş ama ev aldım Mayıs gibi taşınıcam ama orda kurutma için yer yok bi yer açmam gerek ona canım ben hep ikili alırım diye düşünüyordum tüh hayallerim suya düştüİkisi bi arada tavsiye edilmiyor canım, yıkananla kurutmanın kilosu aynı olmuyor birde tez bozuluyormuş. Tek alıp çamaşır makinasının üzerine koyuldumu hiç bi sıkıntı olmuyor monte için bişeyi var onun.
Ciddimisin abla maşallah bide yaş faktörü var. Bende 30 kilo verdim ama 20 li yaşlarda şimdi 30 u geçtik daha zor gidiyor ben öyle düşünüyorum helal vallaBen tskima ilk geldigimde 45.5 kilo verdiydim
Takımla mı verdiniz siz hu kiloları ben tek başıma verdim ne salakmışım100den 65e inmiştim canım 35 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?