- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.881
Gecmisi hizli hizli gecerken gordum sanki oyle biseyKv 'nin kulağını çınlattık bugün
B12 normal seviyede canım.B12 iyi eksik galiba kaptan sende
Ben 2 öğün yiyorum canım, 2.öğün yani akşam öğünümde salata vardıAkşam salata yesen daha iyi olurmuş . Yarım biberlinin miktarı da çok değildir inşallah
tabiki 20 li yaşlara göre birazdaha yavaş gidiyor cnm ama gidiyorCiddimisin abla maşallah bide yaş faktörü var. Bende 30 kilo verdim ama 20 li yaşlarda şimdi 30 u geçtik daha zor gidiyor ben öyle düşünüyorum helal valla
O saatte uyumamismiydi dahaAllahım çıldırıciiim bu kız şu saat olmuş 10 oldu uyandığı ne ettim ben yarabbüm niye zalım bu bebeler niye yav niye niye
Biz o saatte oyun oynuyorduk canımAllahım çıldırıciiim bu kız şu saat olmuş 10 oldu uyandığı ne ettim ben yarabbüm niye zalım bu bebeler niye yav niye niye
Benim yerime de uyuGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu pazarlar
Gene erken kalktim uyku semesi buraya bi selam vereylm dedim
Uyuyabilirsem geri uyucam
Gördüm canim 4 civari uyanikmissin hala uyuyamadin miBenim yerime de uyu
6 da uyudu 7 buçukta tekrar uyandı zalımın kızıGördüm canim 4 civari uyanikmissin hala uyuyamadin mibebiş mi uyanik
Oyy zalim bir bebise göre çok erken uyuyyp uyanmis6 da uyudu 7 buçukta tekrar uyandı zalımın kızıalıştım artık birkaç lokma bir şey yedi emiyor. Uyursa gömecem kafayı yastığa vurcam kırbacı uykuya
Uyudu şimdilik bakalım. Ben de balkona çıktım. Bi sigara içmeye. Akşam muhabbetini yapmışsınız. Ben de o tayfadanım maalesef. Hamilelikte içemedim ama doğumdan sonra yeniden başladım kopamadım maalesef. Emzirirken doğru değil biliyorum ama içiyorum maalesefOyy zalim bir bebise göre çok erken uyuyyp uyanmis
İnsallah uyur canim
Canim sigara bagimliligi derin bir bagimlilik o yuzden kizamiyorum kimseye neden iciyirsun diye kendimden biliyorumUyudu şimdilik bakalım. Ben de balkona çıktım. Bi sigara içmeye. Akşam muhabbetini yapmışsınız. Ben de o tayfadanım maalesef. Hamilelikte içemedim ama doğumdan sonra yeniden başladım kopamadım maalesef. Emzirirken doğru değil biliyorum ama içiyorum maalesef
Takımla 25 verdim canım 35i tekTakımla mı verdiniz siz hu kiloları ben tek başıma verdim ne salakmışım
Günaydın abla epey Oldu uyanalı dünkü yağmurdan iki makine çamaşırı eve sermiştim şükür bugün güneş var onları balkona serip geldim ben de bi kahve yapayımKimse yokmu
Kahve yaptimsonra isterseniz vermem
Aslinda uykum var ama
Sabah erken kalkip, dışarı cikmamak cok güzel
Sorma ya. Sadece azaltmaya çalışıyorum işte. Günde 7 8 tane içmeye çalışıyorum. Ben seviyorum ne yazık kiCanim sigara bagimliligi derin bir bagimlilik o yuzden kizamiyorum kimseye neden iciyirsun diye kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?