Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Prof. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.

SEKİZİNCİ 10 MADDE

DURMA, DÜŞME ÜŞÜTME
1- Öfke, kin ve küskünlük yükünü taşıma.
2- “Az çoktur”u benimse ve her bakımdan hafifle.
3- Evrendeki her şey ve herkese saygılı ol, değerini bil.
4- Geleceği görmek için geçmişe bak.
5- Yaşın elliyi geçmişse “Durma”, “Düşme”, “Üşütme” üçlüsünü unutma.
6- Huzurun en etkili ilaç olduğunu aklından çıkarma.
7- Ruhuna fazla ışık tutma ama onunla sohbeti de unutma.
8- Eşyaya bağlanma, eksilmekten korkma.
9- Yaşlanmayı kabuğu soyup ruha inmek olarak kabul et.

10- Aşırılıktan uzak düzgün bir yaşamın olsun.

Arkası yarın....

Ciddimisin abla maşallah bide yaş faktörü var. Bende 30 kilo verdim ama 20 li yaşlarda şimdi 30 u geçtik daha zor gidiyor ben öyle düşünüyorum helal valla
tabiki 20 li yaşlara göre birazdaha yavaş gidiyor cnm ama gidiyor
Allahım çıldırıciiim bu kız şu saat olmuş 10 oldu uyandığı ne ettim ben yarabbüm niye zalım bu bebeler niye yav niye niye
O saatte uyumamismiydi daha bi rahatsizligimi var acaba cnm

Allahım çıldırıciiim bu kız şu saat olmuş 10 oldu uyandığı ne ettim ben yarabbüm niye zalım bu bebeler niye yav niye niye
Biz o saatte oyun oynuyorduk canım Rutinimiz oldu. Artık kabullendim Her gece 3 4 gibi kalkıyor. 6 ya kadar oynuyor.6 da uyuyup 7 7 buçukta tekrar uyanıyor. Şu an yeniden emiyor uyucak gibi

Gördüm canim 4 civari uyanikmissin hala uyuyamadin mi bebiş mi uyanik
6 da uyudu 7 buçukta tekrar uyandı zalımın kızı alıştım artıkbirkaç lokma bir şey yedi emiyor. Uyursa gömecem kafayı yastığa vurcam kırbacı uykuya

Oyy zalim bir bebise göre çok erken uyuyyp uyanmis
İnsallah uyur canim
Uyudu şimdilik bakalım. Ben de balkona çıktım. Bi sigara içmeye. Akşam muhabbetini yapmışsınız. Ben de o tayfadanım maalesef. Hamilelikte içemedim ama doğumdan sonra yeniden başladım kopamadım maalesef. Emzirirken doğru değil biliyorum ama içiyorum maalesef

Canim sigara bagimliligi derin bir bagimlilik o yuzden kizamiyorum kimseye neden iciyirsun diye kendimden biliyorum

Takımla mı verdiniz siz hu kiloları ben tek başıma verdim ne salakmışım
Takımla 25 verdim canım 35i tek
Kimse yokmu
Kahve yaptim sonra isterseniz vermem

Aslinda uykum var ama
Sabah erken kalkip, dışarı cikmamak cok güzel
Günaydın abla epey Oldu uyanalı dünkü yağmurdan iki makine çamaşırı eve sermiştim şükür bugün güneş var onları balkona serip geldim ben de bi kahve yapayım

Son düzenleme:
Canim sigara bagimliligi derin bir bagimlilik o yuzden kizamiyorum kimseye neden iciyirsun diye kendimden biliyorum
Sorma ya. Sadece azaltmaya çalışıyorum işte. Günde 7 8 tane içmeye çalışıyorum. Ben seviyorum ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…