- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.901
8 gibi kalktık kızla ama yataktan çıkarmadım kedi videoları ile oyalimKimse yokmu
Kahve yaptimsonra isterseniz vermem
Aslinda uykum var ama
Sabah erken kalkip, dışarı cikmamak cok güzel
yigenim bende kızı onlara kitledim azcik yatak keyfi yapicam bendeGünaydın
Kalkamadim yataktan ev halki uyuyor
uyanip tekrar uyumak kadar keyifli bir şey yok herhaldeGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu pazarlar
Gene erken kalktim uyku semesi buraya bi selam vereylm dedim
Uyuyabilirsem geri uyucam
Sen uykunu alabiliyormusun akşam onla beraber mi uyuyorsun cnmBiz o saatte oyun oynuyorduk canımRutinimiz oldu. Artık kabullendim Her gece 3 4 gibi kalkıyor. 6 ya kadar oynuyor.6 da uyuyup 7 7 buçukta tekrar uyanıyor. Şu an yeniden emiyor uyucak gibi
Sizin gündüz daha sıcakmış hava, ondan üşümüyorsunuz demekki :))Günaydın abla epey Oldu uyanalı dünkü yağmurdan iki makine çamaşırı eve sermiştim şükür bugün güneş var onları balkona serip geldim ben de bi kahve yapayım
Şu an iyi abla güneşli hava güzel hala kahvemi içmedimSizin gündüz daha sıcakmış hava, ondan üşümüyorsunuz demekki :))
Bu saatte kahvaltimi olur kizzgibi kalktık kızla ama yataktan çıkarmadım kedi videoları ile oyalimkahve değilde kahvaltiyi hazirlasan ne güzel olur
Ben 2.kupayi iciyorumŞu an iyi abla güneşli hava güzel hala kahvemi içmedim
Ben de yapıyorum şimdiBen 2.kupayi iciyorum
Makine kahvesi koyu geliyor bana, midemi agritiyor
Yarisina su koyup, açık yapiyorum
Yulaf varsa yulaf sut kuruyemis yap ablaBu saatte kahvaltimi olur kizz
Hem evde bisey yok
Dün dışarı cikamadim, yumurtada kalmamış
Ne yiyecem ben
Allah kolaylık versin gercekten cok zor herşeye yetişmeye calışmak keske bukadar yuklenmeseler size.Beni de bu yeni eğitim öğretim yılı bitirdi.
Okulla ilgili olan 2 WhatsApp grubu 13 'e çıktı, hepsinde aktif olmak zorundayız.
2 de kızların WhatsApp grubu...
Özel grupları saymıyorum bile
Tükenmem yakındır
Anladım cnm hayirlisi olsun inşallahCanım yemi ev aldım orda da makina yeri var bir tane için ikinciye yer yok o yüzden ilisi bir arada bakacaktım
Acıktığında sinir de tavan yapıyor mu peki
detoks 1
1 lt su, 4-5 karanfil, 1 cubuk tarcın, 3-4 dilim zencefil, 1 limon
detoks 2
1,5 lt su ile 30 kiraz sapı, 4-5 karanfil 1 cubuk tarcın kaynatıp soğuyunca süzerek içiyoruz
detoks 3
1 lt su ile 1 tutam mısır püskülü 2-3 kuru kaysı kaynatıp soğuyunca süzüp içiyoruz.
detoksların hepsi öğünlerden önce aç karna içilecek gün içinde bitirilecek.
arkadaşlar diyetisyenim ile yaptığımız detoksları paylaşmamı rica etti kaptanımız, aklıma gelen arkadaşları etiketledim denemek isteyenler için faydalı olur inşallah
Handandandan Mefkurem Pembe Lotus @hadikonusalim 88prenses22 @Ucmelekannesi @nanekekik @Poni Bon Pnrrr-12 @ekim2009 @strontium @bi prenses annesi
Hatirliyorum ozamanlari benim mezuniyete ramak kala grup kapanmisti ne uzulmustum :) neyseki sonra acilinca mezun olmustum2015 - 5 ocakta geldim ilk
O zaman beril vardi kaptan
O birakinca ben oldum
Sonra burda bazi olaylar oldu, takimi kapattik
Kapattıktan 1 sene sonra geri actik :))
Kilo vermeye Basladiktan sonra ilk 6 ay sifir kacamakla 35 kilo verdim
Sonra sallanarak diger 6 ayda 10 kilo daha verdim :)
Başta almam gibi geliyordukendimi durduramadim
Birden 70 kusur lere ciktim
Vermeye calisirken 80 ler geldi
Tam tekrar 7 lere dusmustumki, takimi kapattik
Sonrada 100 ler geldi
Nargile sigaradan daha zararli ki cigerler icin biz bi ara ablamla hergece iciyordk 3-4 ay boyle gittik sonra bende ve ablamda astım cikti ama hep acı oluyordu kömurden onu oyle iciyordk kendi kendimiz zehirledik sanrm. Bide hamilelikte nargile de onerilmiyor cnmAybenim eşim hiç sevmiyor içse belki başlarım ama şimdi başlarsam kıyameti koparır o yüzden nargile almayı düşünüyorumsigaraya başlama dediler nargileye değil
Biz o saatte oyun oynuyorduk canımRutinimiz oldu. Artık kabullendim Her gece 3 4 gibi kalkıyor. 6 ya kadar oynuyor.6 da uyuyup 7 7 buçukta tekrar uyanıyor. Şu an yeniden emiyor uyucak gibi
Alışverişi günlük mü yapıyorsunuzBu saatte kahvaltimi olur kizz
Hem evde bisey yok
Dün dışarı cikamadim, yumurtada kalmamış
Ne yiyecem ben
Eğitim öğretim devam etmek zorunda.Allah kolaylık versin gercekten cok zor herşeye yetişmeye calışmak keske bukadar yuklenmeseler size.
Hepimizin yerine uyusunBenim yerime de uyu
Sonra gorumceme sorayim, onda yoksa mecbur öyle yapicam cnmYulaf varsa yulaf sut kuruyemis yap abla
Canım bir nosnormal değerler var(sağlıklı)Benimde yapiyor hemde nasıl agresif oluyorumorucun son saatleri hele benimle tartışmak cok kolay, yemek yiyim gene pamuk insulin mi var demek bu ben baktirmistm cnku cikmamisti ama
isteyen devam etsin dediydikHatirliyorum ozamanlari benim mezuniyete ramak kala grup kapanmisti ne uzulmustum :) neyseki sonra acilinca mezun olmustum
vaktime göre degisiyor cnm :) toplu alirim genelde, haftalik gibiAlışverişi günlük mü yapıyorsunuz
önce pikniğe git diyecektimEv derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Ev ahalisi ile pikniğe mi gitsem
Annemleri yolculamaya mi gitsem
Yoksa hiçbirini yapmayıp yan gelip yatsam mı bilemedim
Niye okadar wp grubu varki cnmEğitim öğretim devam etmek zorunda.
Evden yapmak daha iyi gibi gözüküyordu ama daha zormuş.
Akşam 22 gibi yattım.
Kalktığımda okul WhatsApp gruplarında 423 mesaj
Evi b.k götürüyor, tabiri caizse
Takıma da yetişemez oldum.
Akıl sağlığım yerinde kalsın diye dua ediyorum artık
Canım evi hepiniz birden temizleseniz kizlar bebisle ilgilense esinle supurup toz alip silip cikardinizEv derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Ev ahalisi ile pikniğe mi gitsem
Annemleri yolculamaya mi gitsem
Yoksa hiçbirini yapmayıp yan gelip yatsam mı bilemedim
Bugün buralar bize emanet olsun sen dinlen işlerini yap canimEğitim öğretim devam etmek zorunda.
Evden yapmak daha iyi gibi gözüküyordu ama daha zormuş.
Akşam 22 gibi yattım.
Kalktığımda okul WhatsApp gruplarında 423 mesaj
Evi b.k götürüyor, tabiri caizse
Takıma da yetişemez oldum.
Akıl sağlığım yerinde kalsın diye dua ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?