Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kimse yokmu
Kahve yaptim sonra isterseniz vermem

Aslinda uykum var ama
Sabah erken kalkip, dışarı cikmamak cok güzel
8 gibi kalktık kızla ama yataktan çıkarmadım kedi videoları ile oyalim kahve değilde kahvaltiyi hazirlasan ne güzel olur
Günaydın
Kalkamadim yataktan ev halki uyuyor
yigenim bende kızı onlara kitledim azcik yatak keyfi yapicam bende
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu pazarlar
Gene erken kalktim uyku semesi buraya bi selam vereylm dedim
Uyuyabilirsem geri uyucam
uyanip tekrar uyumak kadar keyifli bir şey yok herhalde
Biz o saatte oyun oynuyorduk canım Rutinimiz oldu. Artık kabullendim Her gece 3 4 gibi kalkıyor. 6 ya kadar oynuyor.6 da uyuyup 7 7 buçukta tekrar uyanıyor. Şu an yeniden emiyor uyucak gibi
Sen uykunu alabiliyormusun akşam onla beraber mi uyuyorsun cnm

Günaydın abla epey Oldu uyanalı dünkü yağmurdan iki makine çamaşırı eve sermiştim şükür bugün güneş var onları balkona serip geldim ben de bi kahve yapayım
Sizin gündüz daha sıcakmış hava, ondan üşümüyorsunuz demekki :))

gibi kalktık kızla ama yataktan çıkarmadım kedi videoları ile oyalim kahve değilde kahvaltiyi hazirlasan ne güzel olur
Bu saatte kahvaltimi olur kizz
Hem evde bisey yok

Dün dışarı cikamadim, yumurtada kalmamış
Ne yiyecem ben

Allah kolaylık versin gercekten cok zor herşeye yetişmeye calışmak keske bukadar yuklenmeseler size.
Canım yemi ev aldım orda da makina yeri var bir tane için ikinciye yer yok o yüzden ilisi bir arada bakacaktım
Anladım cnm hayirlisi olsun inşallah

Acıktığında sinir de tavan yapıyor mu peki

Benimde yapiyor hemde nasıl agresif oluyorum orucun son saatleri hele benimle tartışmak cok kolay, yemek yiyim gene pamuk insulin mi var demek bu ben baktirmistm cnku cikmamisti ama

Sagol cnm bizimle paylastign icin emziren birisi sormus bende emzirme bitince faydalanirm insallah, sen haftalikmi degistiriyorsn detoks sularni bide hergun mu haftada 1 mi yapiyorsn

Hatirliyorum ozamanlari benim mezuniyete ramak kala grup kapanmisti ne uzulmustum :) neyseki sonra acilinca mezun olmustum
Aybenim eşim hiç sevmiyor içse belki başlarım ama şimdi başlarsam kıyameti koparır o yüzden nargile almayı düşünüyorum sigaraya başlama dediler nargileye değil
Nargile sigaradan daha zararli ki cigerler icin biz bi ara ablamla hergece iciyordk 3-4 ay boyle gittik sonra bende ve ablamda astım cikti ama hep acı oluyordu kömurden onu oyle iciyordk kendi kendimiz zehirledik sanrm. Bide hamilelikte nargile de onerilmiyor cnm

Biz o saatte oyun oynuyorduk canım Rutinimiz oldu. Artık kabullendim Her gece 3 4 gibi kalkıyor. 6 ya kadar oynuyor.6 da uyuyup 7 7 buçukta tekrar uyanıyor. Şu an yeniden emiyor uyucak gibi

Bi ara bizde oyleydik hergun olmasada gun asırı kalkardi oynardk vs ama smdi duzeldi sukur sizinde duzelir insallah

Allah kolaylık versin gercekten cok zor herşeye yetişmeye calışmak keske bukadar yuklenmeseler size.
Eğitim öğretim devam etmek zorunda.
Evden yapmak daha iyi gibi gözüküyordu ama daha zormuş.
Akşam 22 gibi yattım.
Kalktığımda okul WhatsApp gruplarında 423 mesaj
Evi b.k götürüyor, tabiri caizse
Takıma da yetişemez oldum.
Akıl sağlığım yerinde kalsın diye dua ediyorum artık

Benimde yapiyor hemde nasıl agresif oluyorum orucun son saatleri hele benimle tartışmak cok kolay, yemek yiyim gene pamuk insulin mi var demek bu ben baktirmistm cnku cikmamisti ama
Canım bir nosnormal değerler var(sağlıklı)
Bir hastalığa doğru gidildiğini gösteren değerler var.(hastalığın gizli evresi)
Birde hastalık değerleri var...(hastalık evresi)

Değerler hastalık sınırına gelmeden doktorlar tek kelime etmiyor.

Mesleğini hakkıyla yapan doktorlar hastalığın gizli evresi hastaya söylüyorlar, hatta halk arasında söylenen "bende gizli şeker varmış" söylemi budur.

Zuhal ablaya yazdığım tahlilleri yaptırma şansın olursa yorumlarım...

Hatirliyorum ozamanlari benim mezuniyete ramak kala grup kapanmisti ne uzulmustum :) neyseki sonra acilinca mezun olmustum
isteyen devam etsin dediydik
Alışverişi günlük mü yapıyorsunuz
vaktime göre degisiyor cnm :) toplu alirim genelde, haftalik gibi
Ev derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Ev ahalisi ile pikniğe mi gitsem
Annemleri yolculamaya mi gitsem
Yoksa hiçbirini yapmayıp yan gelip yatsam mı bilemedim
önce pikniğe git diyecektim ama işler bitmeyince hafta içi daha zor oluyor
Hani siz beraber yapiyordunuz
Temizligi bitirin, sonra ister git, ister yat dinlen :)
Niye okadar wp grubu varki cnm

Ev derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Ev ahalisi ile pikniğe mi gitsem
Annemleri yolculamaya mi gitsem
Yoksa hiçbirini yapmayıp yan gelip yatsam mı bilemedim
Canım evi hepiniz birden temizleseniz kizlar bebisle ilgilense esinle supurup toz alip silip cikardiniz

Annene uğrayıp ordanda piknige giderdiniz piknikte yürüyüşude aradan çıkarırdın
Bugün buralar bize emanet olsun sen dinlen işlerini yap canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…