- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #394.921
Adamın yüzüne bakmaz olmuşum son günlerdeHani siz beraber yapiyordunuz
Temizligi bitirin, sonra ister git, ister yat dinlen :)
Her sınıfa ayrı grupNiye okadar wp grubu varki cnm
Ben piknik diyorum kacmaz artık son piknikler bunlar. Annenlerle zaten dun sabah gorustunuz diye hatırlıyorum. Ev temizliginide cikmadan el birligiyle yapsaniz veyatta bosver oldugu kadar bi supur gec :)Ev derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Ev ahalisi ile pikniğe mi gitsem
Annemleri yolculamaya mi gitsem
Yoksa hiçbirini yapmayıp yan gelip yatsam mı bilemedim
Eğitim öğretim devam etmek zorunda.
Evden yapmak daha iyi gibi gözüküyordu ama daha zormuş.
Akşam 22 gibi yattım.
Kalktığımda okul WhatsApp gruplarında 423 mesaj
Evi b.k götürüyor, tabiri caizse
Takıma da yetişemez oldum.
Akıl sağlığım yerinde kalsın diye dua ediyorum artık
Canım bir nosnormal değerler var(sağlıklı)
Bir hastalığa doğru gidildiğini gösteren değerler var.(hastalığın gizli evresi)
Birde hastalık değerleri var...(hastalık evresi)
Değerler hastalık sınırına gelmeden doktorlar tek kelime etmiyor.
Mesleğini hakkıyla yapan doktorlar hastalığın gizli evresi hastaya söylüyorlar, hatta halk arasında söylenen "bende gizli şeker varmış" söylemi budur.
Zuhal ablaya yazdığım tahlilleri yaptırma şansın olursa yorumlarım...
Ama gönül bagimiz vardı abla sizden kopamadimisteyen devam etsin dediydik
vaktime göre degisiyor cnm :) toplu alirim genelde, haftalik gibi
önce pikniğe git diyecektimama işler bitmeyince hafta içi daha zor oluyor
Hani siz beraber yapiyordunuz
Temizligi bitirin, sonra ister git, ister yat dinlen :)
Niye okadar wp grubu varki cnm
Her sınıf grubuna katılmak yerine çünkü alakalı alakasız her mesaj geliyor kendi dersine ayrı grup kurup sınıf sınıf sadece dersinle alakalı yazılır canım öyle mi yapsanHer sınıfa ayrı grup
Bence Pikniğe git bi keresinde yine gitmemiştin havalar sıcakken ailenle güzel vakit geçir eşine de Zaman ayırmış olursunEv derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Evet zorda olsa gidiyor canmtabiki 20 li yaşlara göre birazdaha yavaş gidiyor cnm ama gidiyor
O saatte uyumamismiydi dahabi rahatsizligimi var acaba cnm
Ben şimdi içmiyorum ana biri sigarayla ilgili vişey desin hemen anlıyorum düşmandn bile istetir bu meletCanim sigara bagimliligi derin bir bagimlilik o yuzden kizamiyorum kimseye neden iciyirsun diye kendimden biliyorum
Maşallah canım darısı bizeTakımla 25 verdim canım 35i tek
Günaydın abla epey Oldu uyanalı dünkü yağmurdan iki makine çamaşırı eve sermiştim şükür bugün güneş var onları balkona serip geldim ben de bi kahve yapayım
İşte ben acayip seviyorum yaaaa kokusunu tadını offd aklıma geldi bakSorma ya. Sadece azaltmaya çalışıyorum işte. Günde 7 8 tane içmeye çalışıyorum. Ben seviyorum ne yazık ki
450 öğrencinin numarasını rehbere kaydetmek gerekiyor o zamanHer sınıf grubuna katılmak yerine çünkü alakalı alakasız her mesaj geliyor kendi dersine ayrı grup kurup sınıf sınıf sadece dersinle alakalı yazılır canım öyle mi yapsan
Evet canım ne içersen iç şeyini çıkartmadan içmek gerekAllah kolaylık versin gercekten cok zor herşeye yetişmeye calışmak keske bukadar yuklenmeseler size.
Anladım cnm hayirlisi olsun inşallah
Benimde yapiyor hemde nasıl agresif oluyorumorucun son saatleri hele benimle tartışmak cok kolay, yemek yiyim gene pamuk insulin mi var demek bu ben baktirmistm cnku cikmamisti ama
Sagol cnm bizimle paylastign icin emziren birisi sormus bende emzirme bitince faydalanirm insallah, sen haftalikmi degistiriyorsn detoks sularni bide hergun mu haftada 1 mi yapiyorsn
Hatirliyorum ozamanlari benim mezuniyete ramak kala grup kapanmisti ne uzulmustum :) neyseki sonra acilinca mezun olmustum
Nargile sigaradan daha zararli ki cigerler icin biz bi ara ablamla hergece iciyordk 3-4 ay boyle gittik sonra bende ve ablamda astım cikti ama hep acı oluyordu kömurden onu oyle iciyordk kendi kendimiz zehirledik sanrm. Bide hamilelikte nargile de onerilmiyor cnm
Bi ara bizde oyleydik hergun olmasada gun asırı kalkardi oynardk vs ama smdi duzeldi sukur sizinde duzelir insallah
Kaydetmeden numara girerek de olur da canım yorucu olabilir tabi ama kızları görevlendirebilirsin450 öğrencinin numarasını rehbere kaydetmek gerekiyor o zaman
Canim bunlar bir haftalik detokslar dönüşümlü olarak yapabilirsin 1 hafta boyunca birini yapiyosun hergun kendimi cok yormayim dersen 1 hafta birini 1 hafta boş 1 hafta birini yapabilirsin insallahSagol cnm bizimle paylastign icin emziren birisi sormus bende emzirme bitince faydalanirm insallah, sen haftalikmi degistiriyorsn detoks sularni bide hergun mu haftada 1 mi yapiyorsn
Gelmesinİşte ben acayip seviyorum yaaaa kokusunu tadını offd aklıma geldi bak
Maalesef uyuyamadim gozlerimi belertip duvarlari izledim kalktim sonraHepimizin yerine uyusunbugün hiç kalkmasın
Piknik. Açık hava iyi gelirEv derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?