Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ev derin temizlik istiyor ama tek tatil günüm
Evde temizlik mi yapsam
Ev ahalisi ile pikniğe mi gitsem
Annemleri yolculamaya mi gitsem
Yoksa hiçbirini yapmayıp yan gelip yatsam mı bilemedim
Ben piknik diyorum kacmaz artık son piknikler bunlar. Annenlerle zaten dun sabah gorustunuz diye hatırlıyorum. Ev temizliginide cikmadan el birligiyle yapsaniz veyatta bosver oldugu kadar bi supur gec :)

Off o ne oyle bide bunlari okumak zorundasn dimi ya onemli bit mesaj varsa diye cok kotu gercekten işin zor nekadar boyle devam edicek bellimi

Anladım cnm bir bakaym yaptirabillrsem insallah konusalim uzerine gene cok sagol cnm

Ama gönül bagimiz vardı abla sizden kopamadim

Evde temizlik mi yapsam
Bence Pikniğe git bi keresinde yine gitmemiştin havalar sıcakken ailenle güzel vakit geçir eşine de Zaman ayırmış olursun

Maşallah canım darısı bize azmin gücü işte bir şeyi yeterki yapmak iste

Her sınıf grubuna katılmak yerine çünkü alakalı alakasız her mesaj geliyor kendi dersine ayrı grup kurup sınıf sınıf sadece dersinle alakalı yazılır canım öyle mi yapsan
450 öğrencinin numarasını rehbere kaydetmek gerekiyor o zaman

Evet canım ne içersen iç şeyini çıkartmadan içmek gerek hamilelikte hepsi zarar. Biraz hafif yapımda acayip güzel oluyor

Sagol cnm bizimle paylastign icin emziren birisi sormus bende emzirme bitince faydalanirm insallah, sen haftalikmi degistiriyorsn detoks sularni bide hergun mu haftada 1 mi yapiyorsn
Canim bunlar bir haftalik detokslar dönüşümlü olarak yapabilirsin 1 hafta boyunca birini yapiyosun hergun kendimi cok yormayim dersen 1 hafta birini 1 hafta boş 1 hafta birini yapabilirsin insallah

Evde temizlik mi yapsam
Piknik. Açık hava iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…