- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.081
bundan sonrasını rabbim hayırlı kılsın gülüm inşallah artık sorunsuz ilişkiniz olur da seneye mutlu mutlu kutlarsınızHayırlı geceler hanımlar
Bugün evlilik yıl dönümumüz.
Esim kendini affettirmek maksadıyla supriz yaptı ama tam beceremedi. Yine de düşünmesi yeterli diyorum. 11 yıllık evliyiz bu ikinci sürprizi malesef.
Vayyy tebriklergünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar inşallah
ara bildirim yapayım
cuma: 103.1
pazartesi 102.8
fark :0.3
Tebrikler canım cift rakamlar geliyorgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar inşallah
ara bildirim yapayım
pazartesi 102.8
Yok artık çok haklıymışsın mesafe koymaktaÇok gereksiz şeyler kafamda dolanıp duruyo
Aksamki arkadaş mevzusu
En son görüştüğümüzde senmi kilo vereceksin deyip gülmüştü bana
Kendide geçen sene 20kiloya yakın vermişti
Baska kafama takılan şeylerde var tabiki bu saatte mi takilir yaaa
Günaydın canım yine eksidesin maşallahgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar inşallah
ara bildirim yapayım
pazartesi 102.8
Günaydın abla ne oldu da geldi 200 gram ?bildirmimi de yapayım
cuma 81.6
p.tesi 81.8
fark +200 gr
Günaydın canım bin maşallah emzirmeyi çok iyi avantaja dönüştürüyorsunGünaydın kızlar
Cuma : 77.8
Pazartesi : 76.9
Fark:-900
Günaydın canım uzun zamandır yiyemiştin şifa olsun Cuma’ya eksi bekliyoruz sendengunaydın kızlar hemen kılomu bıldırıp ıse gerı doneyım
cuma67.7
bugun 67.9
haftasonu yedım valla 200 gr olarak gelmıs bana
Hepsinin suyuna kibrit çöpü
çok iyi canım cumaya güzel eksi gelir insAllahgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar inşallah
ara bildirim yapayım
pazartesi 102.8
çok değil abla telafi edersin insAllahbildirmimi de yapayım
cuma 81.6
p.tesi 81.8
fark +200 gr
o ne yawGünaydın kızlar
Cuma : 77.8
Pazartesi : 76.9
Fark:-900
çok değil canım telafi edersin sengunaydın kızlar hemen kılomu bıldırıp ıse gerı doneyım
cuma67.7
bugun 67.9
haftasonu yedım valla 200 gr olarak gelmıs bana
Günaydın herkese iyi haftalar dilerim. Sabah tartılamadım.
Haftasonum maalesef pek iyi geçmedi.
Test sonucum negatif. Maalesef bu sefer de olmadı. Sinirlerim o kadar laçka oldu ki, toparlanmakta güçlük çekiyorum.
valla bende anoreksiya mı oluyorum dıye korktum yemegı gectım bırı karsımda bırsey yese mıdem bulanıyordu psikolojıyı de sağlam tutmak gerekıyor bu dıyet donemınde bıraz gevsettım bu hafta kendımıGünaydın canım uzun zamandır yiyemiştin şifa olsun Cuma’ya eksi bekliyoruz senden
Cumaya iyi bir eksi gelir inşallahGünaydın arkadaşlarKilo bildirimimi bende yapayım.
cuma: 59,7
Ptesi: 59,7
valla korkuyla çıktım ama çok şükür almamışım
Aman Allah korusun cnmvalla bende anoreksiya mı oluyorum dıye korktum yemegı gectım bırı karsımda bırsey yese mıdem bulanıyordu psikolojıyı de sağlam tutmak gerekıyor bu dıyet donemınde bıraz gevsettım bu hafta kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?