Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen canım dün de konustuk eskiden tika basa yiyip sonraki pişmanlık hissini bir daha yasamak istemiyorum :/
aç uyusak bile biliyoruz ki sabah kahvaltı var çok şükür :)) vicdanım rahat uyuyorum açken
Aslında bu dünyadaki amacımızı unutup ruhumuzdan uzaklaştıkça farklı savunma mekanizmaları geliştiriyoruz. Dünyanın lezzetlerinden faydalanıp nefsimizi imkanımız dahilinde doyurup bundan haz almak varken biz bedenimizi çöplük gibi kullanıyoruz. Bu da bedenimize ihanetimiz aslında. Şunu yiyim bunu da yiyim şu arttı bu da çöpe gitmesin. Senin miden çöp mü

ATTRAENTE nerelerdesin. Bi köşede neler yiyorsun bakalım. Tamam listeyi terkettin de bizi hoş sohbetinden mahrum etme baby

Burdayıııııımmmm
Yememek için savaşıyorum halen, eşimin izninin son günüüüü iki günde 4 tane ev kurabiyesi ve yarım tabak makarna haricinde bir günahım yokokumaya vurdum kendimi biri 800 diğeri 430 sayfalık iki kitap bitirdimyarın normal düzene dönmenin hayalindeyim, sizde nasıl geçti hafta sonu, var mı kaçamak

Hey maşallahliste germiş seni. Otokontrol bomba
Hangi kitapları okuyorsun?
Valla inş bu hafta kilo veririm. İnsan takıldığında bırakmaya çok yaklaşıyor. Cuma günü ben de vermediğimi görünce bi kaçmayı başlarım böyle işe demeyi düşünmedim değil sonra dedim dur len tek başına kalınca ne hale geldiğini gördük otur oturduğun yerde tombik

Dediklerin cok dogru canim benim problemim beynim yeme kilo alacaksin derken ruhum icimdeki bosluklari doldurmak icin yememi söylüyordu. Duygusal aclik dedikleri...simdi onu da kendi kendime tedavi ediyorum
sinirlendigim ya da üzgün oldugum zaman biseyler yemenin bana hicbir artisi olmayacagini aksine kilo aldikca daha cok uzulecegimi, neden kotu hissettigimde kendimi dolabin onunde buldugumu falan sorguluyorum
Gecmisi degistiremeyiz bu günümüze bakacağız. Guzel de bir dua ogrendim diyetisyenimden gecmise üzülüp gelecekten kaygilanmaktan Allaha sığınırım diye. Onu uygulamaya calisiyorum canim ozetle

Ben hepimiz için yazdım. Genelde ortak problemimiz çünkü. Duaya bayıldım

Hellööög takım

MENUM:

10:00 kahve yanına 2 parca bitter cikolata

12:00 1 bardak sut ile yulaf, 10badem

15:30 1.5 dilim cavdar ekmegi, 1 dilim salam

18:00 1 karnıyarık (firın), 3 yk pilav, Salata ve cacık

2.5 lt Su
Spor yok

Hafif ve güzel

Sen şahanesin zipor senden şahane

Oo yeaaa mikemmel

İvet akşamki pizza zabah mideyi tırmalar ama kalori açısından güzel menü

27 Eylül
10.00
1 yumurta
Domates
Salatalık

15.00
6 yk fırında sebzeli et yemeği
2 dilim tb ekmeği

17.00
Yarım muz
1 kahve

19.00
1 ızgara levrek

2 lt su

spor yapmaya çalışıcam kızım uyunca inş
Balığın yanında roka moka yiyeydin guzuuum garip Kalmış levrektoş

Köy ekmeği bazlama mı canım ? Layt ekmek nedir? Ev yapımı olunca daha mı az kalorili oluyor ehuhehe afiyet olsun

Diyet yapma stilin değişik kaptaan az yiyim amaher zamanki yediklerimden olsun diyorsun değil mi biberli ekmekler bunu gösteriyor
Menengiç kahvesinin günahı boldur zipor da yok

Canım yeni arkadaşlıklar edinebiliyorsan edin. İyi bir iki komşu varsa da çok iyi olur. Çok kişiye gerek yok zaten az olsun öz olsun. Sosyal medyayı da kullanmak istersen kullan tabi ben severim, eski arkadaşlarını eklemek zorunda değilsin

Canım burada satıyorlar ekşi mayalı ve esmer trabzon ekmeğinin esmeri gibi düşün içeriğini tam bilemiyorum ben almadığım için tadı tahıllı geldi bana

Güzel menü afiyet olsun

Akşam az olmuş canım
27 Eylül
10.00
1 yumurta
Domates
Salatalık

15.00
2 dilim tb ekmeği

17.00
Yarım muz
1 kahve

19.00
1 ızgara levrek

2 lt su

Kahvaltın az geldi bana canım afiyet olsun.
2 öğün yapmışsın canım güzel afiyet olsun

Canim bunlar bir haftalik detokslar dönüşümlü olarak yapabilirsin 1 hafta boyunca birini yapiyosun hergun kendimi cok yormayim dersen 1 hafta birini 1 hafta boş 1 hafta birini yapabilirsin insallah
Sagol cnm insallah
ayy ne hoş uyuşmasın diye yer değişiyorlar vallaha alem bu adamlar
benim ütü de bu güne kaldı dün yoruldum yapamadım her hafta yığınla ütü yapmak boynumuz borcu sanki

Ben yapmiyorm eşim teknisyen isyerinde isci kiyafeti giyiyor zatn kot tshirt gidiyor kendimde gunluk cok rahatm o konuda kirkyilda bir gomlek giyer esim onlari utulerm

hem de nasıl fark ,, aşk olsun pınarım 1 ayda hepsini verip beni mi ezecektin kız psikolojim alışsın az diye bilinç altın beni çok sevdiğin için bu ay biraz az verdirmiş
Hersey senin icin ablaa
Nasıl alıştırdın tüyo please
Benmkide pek sevmez gezmeyi ama hep ben evdeym diyede cikariz bos gunlerinde, tabi koronadn gene tıkıldık ama bence bugun oldgu gbi iyi ben tek gidiym ozaman diyebillrsn illaki gelicektir

Odaklanmış ve zor gidiyor arası
Tam kızı aldım çıkıyordum ben de geleyim bari dedi

Dünya kadar alıntı yaptım gitti gene niye ben bebeği uyutuyorum ya kavga edip geliyor sipam yada düşüp bı yerini patlatip Ankara'daki masum köylü köyünde aslan kesildi
Allah kolaylik versin bahar

Spor ve menu sahane cnm afiyet olsun

Katiliyorm cnm sagol

Menu spor cok guzel cnm afiyet olsn

Bence en iyisi cnm cok etrafn kalabalik olunca illa tartisma bisi oluyor. Tek tuk komsularla konusabillirsn denk gelirse kafalar uyusursa.

Afiyet olsn cnm aksam gercekten az olmus salata yogurt bari yiyeydin

27 Eylül
10.00
1 yumurta
Domates
Salatalık

15.00
2 dilim tb ekmeği

17.00
Yarım muz
1 kahve

19.00
1 ızgara levrek

2 lt su

Afiyet olsn hafif olmus cnm

Afiyet olsm cnm pasta olmasa guzelmis neyseki haftasonu gormezden gelinebilir

Yulaf gayet tok tutuyor cnm yoksa ac asla duramam ztn emzirdigim icin oyle cok yuklenmiyorum kendime

Aksam gene cok az neyseki ayran icmissin sonradan kaptanim afiyet olsun gerisi guzel cikolatalar haftasonu oldugu icin goze batmiyor

Guzel cnm afiyet olsn
Sagol canım

Sürü yü okudum Frank Schatzing
Birde Sarı Yazma Rıfat Ilgaz
Şimdi Kör Randevu ya başlayacağım Jerzy Kosinski

9.takımla bir yeme düzenine alıştım bari ondan vazgeçmeyeyim diyorum, bir süre almamaya çalışacağım sonra biraz daha kısacağım inş. Bu kiloyu kabullenmeyeceğim

Yes bebek

Çocuk buldu doğayı keyfini çıkarıyor napsın
bezdi evde haklı ama olan bana oluyor
kesinlikle abla başlarda hep öyle olup vazgeçtik kaç kere gomuldum yemeklere bı hafta sık dişini
şimdi dünde sormuştu birisi sporu ben gün içinde yapıyorum yürüyüş vs ama süre tutmuyorum
Sevmiyorsan ihtiyaç duymuyorsan sıkıntı yok ihtiyaç yokluk hissedince alırsın yenilerini hayatına

MENUM:

10:00 kahve yanına 2 parca bitter cikolata

12:00 1 bardak sut ile yulaf, 10badem

15:30 1.5 dilim cavdar ekmegi, 1 dilim salam

18:00 1 karnıyarık (firın), 3 yk pilav, Salata ve cacık

2.5 lt Su
Spor yok
akşama kadar baya hafif gecirmissinn
bayıldım
oo rakibem kacamaksiz bı pazar
pizza miktarını kontrol altında tutmussun
27 Eylül
10.00
1 yumurta
Domates
Salatalık

15.00
2 dilim tb ekmeği

17.00
Yarım muz
1 kahve

19.00
1 ızgara levrek

2 lt su

güzel menu balık yanunda salata yok mu
bana göre hala az
güzel menu canım
bence normal canım miktarları abartmamissin ama akşam çeşit çok

Afiyet olsun ama pizza yerine daha sağlıklı biseyler yeseydin keske su spor çok güzel
27 Eylül
10.00
1 yumurta
Domates
Salatalık

15.00
2 dilim tb ekmeği

17.00
Yarım muz
1 kahve

19.00
1 ızgara levrek

2 lt su

Afiyet olsun
Afiyet olsun yarın telâfi menüsü bekliyoruz senden o zaman
Afiyet olsun kaptanım biberli ekmek bitmistir inş
Afiyet olsun
Afiyet olsun yufka ekmeğin boyutu büyüktü o zaman canim
27 Eylül
Sabah(8;30)
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Yeşillik

Öğle(14:30)
2 YK pilav
3 kofte
Salata
1 kase yoğurt

Su: 3lt
Afiyet olsun rakibem
Şimdi sen niye bu kadar az yedin

Yine de kutlu olsun yıl dönümünüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…