- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.221
Kendi adima benim problemim, koruma döneminde porsiyon kontrolü yapamamak, gec yemek ve kacamaklarin ardi arkasi kesilmemesi :))O olmuyor işte sanki abla ya her bünye farklıdır elbet ama bence en ideali ayda 3-4 kg ki ben ömür boyu hamur işi tatlı vs hayatimdan çıkarmam imkansz seviyorum cunki yerim arada şu an tamamen bırakıp kilo versem ilk kacamagimda artı olmaya başlarim o daha kotu benim fikrim bu tamamen
Bende taze fasulyeyle, ciger kavuracaminsAllah abla çorbami kuru patlıcan yemeğimi yaptım oğlumu emziriyorum birazdan yürüyüşe cikicaz akşama yanına 2-3 kasık erişte salata tamamdr
Aksamdan hazirlayip gün icinde icebilirsin cnmSüpersin canım tamam içiyorum
Gerçek kısır lezzetini tatmamışsın o zamansarimsakli kisiri dusunemiyorum
Bende de aynı şekildeaynen yaa çay içmekten suya fırsat kalmıyor sabah öğle akşam 3 kere demliyorum sabahla akşamı tek başıma içiyorum öğleden sonrakini tontişimle :)
Kendi yaptigim kisiri mi seviyorum, agzimin tadini bozamamGerçek kısır lezzetini tatmamışsın o zaman
Benim yaptığım kısırı yedikten sonra bugüne kadar kısır yememişim diyeceksinKendi yaptigim kisiri mi seviyorum, agzimin tadini bozamam
Nane ekledim çok severim kendilerini reflüm yok ama şükürLusi içtiğin sudaki nane varsa reflü şikâyetlerini artırır canım
Dün eşim antep katmeri almış evlilik yıl dönümü için ondan kahvaltı yaptım. Cumadan da yine hamur işi falan yedim. Dün k.v çağırdı illa ki gelin çiğ köfte yapalım dedi. Ondan da yiyince artı 1 kılo geldi malesefhaftasonu iyi gecmemis artina bakilirsa :))
Nasrettin hoca misali baştan söyleyeyim dedimNane ekledim çok severim kendilerini reflüm yok ama şükür
Yapmadım kiNasrettin hoca misali baştan söyleyeyim dedim
Senin kilo bildirimini de göremedim bu arada
günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar inşallah
ara bildirim yapayım
cuma: 103.1
pazartesi 102.8
fark :0.3
Günaydın kızlar
Cuma : 77.8
Pazartesi : 76.9
Fark:-900
Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapayım
Cuma:68.1
Bugün:66.9
Fark:1.2
Cuma baya moralim bozulmuştu. Yine de devam ettim. Spor yaptım 2 gündür baya. Bi de az biraz ödem de vardı belki de bilmiyorum
Velhasıl Böylece Cuma’ya artı olmazsam Eylül ayı hedefimi de tutturmuş oldum
Kızlar muhteşemsinizGünaydın sevgili takım arkaslarim bol hareketli az yemeli bir hafta olsun
Cuma 77.3
Bugün 77.0
Söyle de içler acısı durumuna birlikte üzülelim ayolYapmadım ki
İçler acısı haldeyim boşa detoks suları yapmıyor bu kedi şişkosu
Sağol cnm. Aslında bende pek takılmam ama arada olsun amaMice yıllara canımben çok takılmam ille sürpriz,kutlama olmalı diye. Bence sen de anın tadını ç
Amin abla. İnşallah ❤bundan sonrasını rabbim hayırlı kılsın gülüm inşallah artık sorunsuz ilişkiniz olur da seneye mutlu mutlu kutlarsınız
amin cnm.@Furha63 nice huzurlu mutlu yılların oldun canım
En azından birşeyler yapmak istemiş, bu da yeter bence.
Herkes herşeyi mükemmel yapamıyor, "o da o kadar biliyor" de geç..
evlilik yildonumun kutlu olsun canim.nice sznelere
Amin sağol cnm❤
Cumanın artısının bir miktarı gitmiş.Gunaydinnn
Mutlu, huzurlu, bol eksili bi haftamiz olsun insallahhh
Bildirimim
Cuma 103
Bugün 101.3
Fark 1.7
Bu bakış hayatı insana hayatı zehir eder canım. Ben de senin gibiyim annemden almışım bu berbat özelliği. Hep kötüye odaklanırım. Halbuki geçmişi vs hiç karıştırmadan kocam bana sürpriz hazırladı diye düşünsen hem o hem sen daha mutlu olurdunuz11 yıllık evliyiz bu ikinci sürprizi malesef.
Kendini Check et canım. Beni uykusuzluk vuruyor mesela. Bir de beyaz ekmek. Sen de sende kilo yapan şeyleri bulabilirsinCok modum düstu ya sürekli artı gormek cok beni yipratiyor
Adana yesen fındık lahmacun ve içli köfteden iyidi bence. Adana yiyebilirdin. Dürüm yerdin ya da servisteki bulgur lavaş vs yemezdin. Garsonun bile içi elvermemiş parası mi yoktu dedi acabaKızlar size anlatmam gerek. Yoksa kendim kendime iyi yaptım diyerek içimi rahatlatamıyorjn. Az önce iş arkadaşlarımla birlikte yemeğe gittik.( Annem bizde çocuğu 1 saatliğine bıraktım biraz nefes alayım diye) Adana sofrasına gittik herkes Adana söyledi ben evde bişeyler yemiştim. Yesem diyet gitti yemesem herkes yiyorNeyse tutayım kendimi dedim salatadan alırım dedim bişey söylemedim. Garson sağolsun hanımefendi siz bişey yemediniz dedi ve bana içli köfte fındık lahmacun getirmiş Allahım sana geliyorum dedim. Ben aç değilim teşekkürler dedim olsun tadına bakın dedi. Allahım dedim ya. Bir parça aldım bir iki de salatadan aldım alıp olmasın diye. Kalkarken de dedim allah sizi kahretmesin diyetteyim diyette dedim. O an çok acı çektim ama şimdi diyorum iyiki yememişim kutlayın beni yoksa kendimi kötü hissedilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?