Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendi adima benim problemim, koruma döneminde porsiyon kontrolü yapamamak, gec yemek ve kacamaklarin ardi arkasi kesilmemesi :))

Tabiki herkesin kendi secimi... Onemli olan surdurulebilir sekilde yapmak

insAllah abla çorbami kuru patlıcan yemeğimi yaptım oğlumu emziriyorum birazdan yürüyüşe cikicaz akşama yanına 2-3 kasık erişte salata tamamdr
Bende taze fasulyeyle, ciger kavuracam

Senin corban varsa eristeye gerek yok aslinda :)))

aynen yaa çay içmekten suya fırsat kalmıyor sabah öğle akşam 3 kere demliyorum sabahla akşamı tek başıma içiyorum öğleden sonrakini tontişimle :)
Bende de aynı şekilde
Sabah ve akşama indirdim artık.
Çay yüzünden su ölçüsünü tutturamıyorum.
Çay içmesem 4 lt su yine içerim

haftasonu iyi gecmemis artina bakilirsa :))
Dün eşim antep katmeri almış evlilik yıl dönümü için ondan kahvaltı yaptım. Cumadan da yine hamur işi falan yedim. Dün k.v çağırdı illa ki gelin çiğ köfte yapalım dedi. Ondan da yiyince artı 1 kılo geldi malesef

günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar inşallah
ara bildirim yapayım

cuma: 103.1
pazartesi 102.8
fark :0.3
Günaydın kızlar
Cuma : 77.8
Pazartesi : 76.9
Fark:-900
Günaydın sevgili takım arkaslarim bol hareketli az yemeli bir hafta olsun
Cuma 77.3
Bugün 77.0
Kızlar muhteşemsiniz
Belli ki Cumaya 9.takımı yine 1. yapacaksınız

Mice yıllara canım ben çok takılmam ille sürpriz,kutlama olmalı diye. Bence sen de anın tadını ç
Sağol cnm. Aslında bende pek takılmam ama arada olsun ama

bundan sonrasını rabbim hayırlı kılsın gülüm inşallah artık sorunsuz ilişkiniz olur da seneye mutlu mutlu kutlarsınız
Amin abla. İnşallah ❤
@Furha63 nice huzurlu mutlu yılların oldun canım

En azından birşeyler yapmak istemiş, bu da yeter bence.

Herkes herşeyi mükemmel yapamıyor, "o da o kadar biliyor" de geç..
amin cnm.
Öyle en azından beni önemsemis.
Evet hiç bilmiyor beceremiyor böyle seyleri
evlilik yildonumun kutlu olsun canim.nice sznelere
Amin sağol cnm❤

11 yıllık evliyiz bu ikinci sürprizi malesef.
Bu bakış hayatı insana hayatı zehir eder canım. Ben de senin gibiyim annemden almışım bu berbat özelliği. Hep kötüye odaklanırım. Halbuki geçmişi vs hiç karıştırmadan kocam bana sürpriz hazırladı diye düşünsen hem o hem sen daha mutlu olurdunuz
Cok modum düstu ya sürekli artı gormek cok beni yipratiyor
Kendini Check et canım. Beni uykusuzluk vuruyor mesela. Bir de beyaz ekmek. Sen de sende kilo yapan şeyleri bulabilirsin
Adana yesen fındık lahmacun ve içli köfteden iyidi bence. Adana yiyebilirdin. Dürüm yerdin ya da servisteki bulgur lavaş vs yemezdin. Garsonun bile içi elvermemiş parası mi yoktu dedi acaba sonuçta hepimizin sosyal bi hayatı var ve diyeti bu hayatın içine doğru be pratik alternatiflerle yerleştirmeliyiz. Ben orda olsam sen yemezken tam tadını alarak yiyemezdim mesela. Et iyidir canım etini ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…