Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu farkındalık ve bakış açıcı muhteşem

amin cnm.
Öyle en azından beni önemsemis.
Evet hiç bilmiyor beceremiyor böyle seyleri
Benim kocam arar tarar dünyanın parasını verip bana hediyeler alır. Ama bugüne kadar bi tane hediyesini beğenmedim paraya yazık napalım düşünüyor diye teselli buluyorum. Bu arada biz sadece doğum günü kutlarız

Yavaş yavaş hazırlanıp yürüyüşe gidiyorum kızlar.
Geçmişin hepsine baktım ama bakarken alıntılamadığım için az önce geçmişe yine bakarken yürüyüş vakti geldi.
Döndüğümde vakit olursa bakacağım
....
Listede olup kilo bildirimi yapmayanlar, kilonuzu merak ediyorum, lütfen paylaşır mısınız

Almayı bilmek lazım diyorum ve şu videoyu ekliyorum...

"Defalarca izlenmesi ve üzerine düşünülmesi lazım" diyerek paylaşıyorum

Yok canım masamız sağlamdı öyle düşünmemişlerdir bu ara her yemeği etli yaptım ya.

o zaman artin az bile
Cumanın artısının bir miktarı gitmiş
Yesem, o da gitmezdi

Insan bi tebrik eder

Ya valla benimki genel olarak hediye almadığı için teselli de bulamıyorum.
En azından siz hediye aliyormussunuz.
Bizde daha çok çocuklerin doğum günlerini kutluyoruz oda bi pasta falan sırf gönülleri hoş olsun diye.

demekki eksin daha cok
Tebrik ederim canım
Hadi biraz daha gayret et
Cumaya takımın derecesini etkilemezse seni listeye alalım
bu hafta listedeyim saniyodum kaptanim
tmm elimden geldigi kadar eksi gelicem:)

Yok canım masamız sağlamdı öyle düşünmemişlerdir bu ara her yemeği etli yaptım ya.
Diyette olduğunu söyleme bence en uygunu ye çaktırma. Etraftakilere diyette olduğunu söyleyince baskı altına giriyor insan. Gözünün içime bakıyor herkes ne kadar kilo vermiş diye

bu hafta listedeyim saniyodum kaptanim
tmm elimden geldigi kadar eksi gelicem:)
Takım olarka 2. idik canım
Seni alırsak 4. yada 5. olacağız diye alamadık.

Bundan sonra izinden dönenler listeyi etkiliyorsa listeye almama kararı aldık.

Bu kararla izne ayrılanların hunharca yemesinin önüne geçer, olumlu etki yapar diye düşünüyorum canım

Benimki de söyleye söyleye alıştı. Beni düşünerek bi şeyler al dedim hep. O da araştırarak alıyor. Ama yanlış araştıryor

dengelemissin oglenki yediklerini canim:)
28 Eylül Pazartesi

09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber

16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata

Su=== 2 lt
guzel olmus kaptanim
Diyette olduğunu söyleme bence en uygunu ye çaktırma. Etraftakilere diyette olduğunu söyleyince baskı altına giriyor insan. Gözünün içime bakıyor herkes ne kadar kilo vermiş diye
bende gizli yapanlardanim
yoksa motive olamiyorum nedense
bu hafta listede etkilenirse haftayada girebilirim .58 le izine ayrilmistim en azindan biraz daha verip az artiyla girerim
Benimki de söyleye söyleye alıştı. Beni düşünerek bi şeyler al dedim hep. O da araştırarak alıyor. Ama yanlış araştıryor
onceden sen istedigin seyleri cirlat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…