- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.241
Tebrik ederim canımcuma 64.7
pazartesi 63.9
fark -800
bu kadar beklemiyodum.dunki yediklerimden sonra:))))
Bu farkındalık ve bakış açıcı muhteşemBu bakış hayatı insana hayatı zehir eder canım. Ben de senin gibiyim annemden almışım bu berbat özelliği. Hep kötüye odaklanırım. Halbuki geçmişi vs hiç karıştırmadan kocam bana sürpriz hazırladı diye düşünsen hem o hem sen daha mutlu olurdunuz
Benim kocam arar tarar dünyanın parasını verip bana hediyeler alır. Ama bugüne kadar bi tane hediyesini beğenmedim paraya yazıkamin cnm.
Öyle en azından beni önemsemis.
Evet hiç bilmiyor beceremiyor böyle seyleri
Almayı bilmek lazım diyorum ve şu videoyu ekliyorum...Benim kocam arar tarar dünyanın parasını verip bana hediyeler alır. Ama bugüne kadar bi tane hediyesini beğenmedim paraya yazıknapalım düşünüyor diye teselli buluyorum. Bu arada biz sadece doğum günü kutlarız
Beğenmediğimi hiç söylemedim bu güne kadar çünkü çok araştırarak alıyorAlmayı bilmek lazım diyorum ve şu videoyu ekliyorum...
"Defalarca izlenmesi ve üzerine düşünülmesi lazım" diyerek paylaşıyorum
Gece yazmıştım pili bitmiş tartının eşim almış getirdiPembe Lotus senin tartı bildirimini göremedim canım
Yok canım masamız sağlamdı öyle düşünmemişlerdirBu bakış hayatı insana hayatı zehir eder canım. Ben de senin gibiyim annemden almışım bu berbat özelliği. Hep kötüye odaklanırım. Halbuki geçmişi vs hiç karıştırmadan kocam bana sürpriz hazırladı diye düşünsen hem o hem sen daha mutlu olurdunuz
Kendini Check et canım. Beni uykusuzluk vuruyor mesela. Bir de beyaz ekmek. Sen de sende kilo yapan şeyleri bulabilirsin
Adana yesen fındık lahmacun ve içli köfteden iyidi bence. Adana yiyebilirdin. Dürüm yerdin ya da servisteki bulgur lavaş vs yemezdin. Garsonun bile içi elvermemiş parası mi yoktu dedi acabasonuçta hepimizin sosyal bi hayatı var ve diyeti bu hayatın içine doğru be pratik alternatiflerle yerleştirmeliyiz. Ben orda olsam sen yemezken tam tadını alarak yiyemezdim mesela. Et iyidir canım etini ye
o zaman artin az bileDün eşim antep katmeri almış evlilik yıl dönümü için ondan kahvaltı yaptım. Cumadan da yine hamur işi falan yedim. Dün k.v çağırdı illa ki gelin çiğ köfte yapalım dedi. Ondan da yiyince artı 1 kılo geldi malesef
Yesem, o da gitmezdiCumanın artısının bir miktarı gitmiş
Tebrik ederim ama "çırak ustayı geçermiş" derlerInsan bi tebrik eder
Ya valla benimki genel olarak hediye almadığı için teselli de bulamıyorum.Benim kocam arar tarar dünyanın parasını verip bana hediyeler alır. Ama bugüne kadar bi tane hediyesini beğenmedim paraya yazıknapalım düşünüyor diye teselli buluyorum. Bu arada biz sadece doğum günü kutlarız
Aynen abla bunları yedim valla.o zaman artin az bile
demekki eksin daha cokKimse yok ortada ben 12 de baktım hiç sayfa ilerlememis alıntılar çoğalmadi
Sabah bir telaş vardı eltimin büyük kızı pecetelwri basmış basmış WC ye sonuç tıkanmış biz uyurken bir kiyamet kopmuş acamamis 3 erkek (beceriksizler) kalktim ki hepsi sınırli çekilin dedim ya 2 kutu porcozu boşalttım üstüne sıcak su açıldı gitti
Bu arada kv kahvaltı hazırlamış acele ile tartıldım kıyafetle WC siz -400Pembe Lotus
bu hafta listedeyim saniyodum kaptanimTebrik ederim canım
Hadi biraz daha gayret et
Cumaya takımın derecesini etkilemezse seni listeye alalım
Diyette olduğunu söyleme bence en uygunu ye çaktırma. Etraftakilere diyette olduğunu söyleyince baskı altına giriyor insan. Gözünün içime bakıyor herkes ne kadar kilo vermiş diyeYok canım masamız sağlamdı öyle düşünmemişlerdirbu ara her yemeği etli yaptım ya.
Takım olarka 2. idik canımbu hafta listedeyim saniyodum kaptanim
tmm elimden geldigi kadar eksi gelicem:)
Benimki de söyleye söyleye alıştı. Beni düşünerek bi şeyler al dedim hep. O da araştırarak alıyor. Ama yanlış araştıryorYa valla benimki genel olarak hediye almadığı için teselli de bulamıyorum.
En azından siz hediye aliyormussunuz.
Bizde daha çok çocuklerin doğum günlerini kutluyoruz oda bi pasta falan sırf gönülleri hoş olsun diye.
dengelemissin oglenki yediklerini canim:)28 Eylül menüm
kahvaltı 10.30
2 çatal suçuklu yumurta
1 Kk peynir
Bir parmak açık çay
Yarım dilim ekmek
ara öğün 12.00
Yarım içli köfte
Yarım fındık lahmacun
Salata
Türk kahvesi
akşam yemeği 18.30
3yk taze fasulye
3 yemek kaşığı salata
Bir kade yoğurt
su:3 litre
Spo: daha yapmadım şimdilik yok :)
guzel olmus kaptanim28 Eylül Pazartesi
09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber
16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata
Su=== 2 lt
bende gizli yapanlardanimDiyette olduğunu söyleme bence en uygunu ye çaktırma. Etraftakilere diyette olduğunu söyleyince baskı altına giriyor insan. Gözünün içime bakıyor herkes ne kadar kilo vermiş diye
bu hafta listede etkilenirse haftayada girebilirim .58 le izine ayrilmistim en azindan biraz daha verip az artiyla girerimTakım olarka 2. idik canım
Seni alırsak 4. yada 5. olacağız diye alamadık.
Bundan sonra izinden dönenler listeyi etkiliyorsa listeye almama kararı aldık.
Bu kararla izne ayrılanların hunharca yemesinin önüne geçer, olumlu etki yapar diye düşünüyorum canım
onceden sen istedigin seyleri cirlat benceBenimki de söyleye söyleye alıştı. Beni düşünerek bi şeyler al dedim hep. O da araştırarak alıyor. Ama yanlış araştıryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?