Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaç gündür regl olamadım iki kere test yaptım negatifti bugün kan verdim negatif 60ın altını görüp yılbaşından sonra tekrar denemeye karar verdim bu arada Kadın doğuma filan da giderim ben de havadisler böyle Kızlar mezuniyet kilomu göreyim kararlıyım yeniden listeye gireceğim yoksa 70 ve üzerine doğru ilerliyorum

bu hafta listede etkilenirse haftayada girebilirim .58 le izine ayrilmistim en azindan biraz daha verip az artiyla girerim
Sen bu hafta bırakma canım, liste de gibi devam et, belli olmaz ortalama çok yüksek olursa yine alırız.
58 kg üzerinden %5 fazlan olduğu zaman hala almamış olursak muhakkak söyle canım

Diyette olduğunu söyleme bence en uygunu ye çaktırma. Etraftakilere diyette olduğunu söyleyince baskı altına giriyor insan. Gözünün içime bakıyor herkes ne kadar kilo vermiş diye
Demesem de tahmin ediyorlardı zaten benim böyle yaşamayacağımı biliyorlar dalga bile geçiyorlar saçımı boyatıcam bakıma giricem önce kilo dedim.

Evet canım yaaa

Benimki de söyleye söyleye alıştı. Beni düşünerek bi şeyler al dedim hep. O da araştırarak alıyor. Ama yanlış araştıryor
Ben sipariş veriyorum artık aynı senin gibiydim. Bugünde evlilik yıldönümümüz bebişten dolayı dışarı çıkamadık Çiçek göndermiş ama canlı değil canlılarım hepsi ölüypr yanına da ıphone kulaklık istedim yarında ona bakacak

Sanırım ben de öyle yapıcam artık. Sadece doğum günü kutluyoruz biz. Gerisini kutlamıyoruz. Ama artık sipariş usulü çalışcam boşa gidiyor para

Ben de 55 e düşeyim bi bebe daha yapcam inş Allah nasip ederse bi taneyle başa çıkamıyorum ama Allah büyük

Ben de 55 e düşeyim bi bebe daha yapcam inş Allah nasip ederse bi taneyle başa çıkamıyorum ama Allah büyük
İnşallah canım gönlüne göre olur Ben birkaç aydır deniyorum olmadı bu ay bi heyecan yaşadım ama değilmiş yılbaşından sonra tekrar deneyeceğim bu arada gidip bi kontrol olayım biraz daha kilo vereyim dedim

Hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar bende ocak ayından sonra düşünüyorum 2.çocuğu hep birlikte hamile kalırız inş

Sanırım ben de öyle yapıcam artık. Sadece doğum günü kutluyoruz biz. Gerisini kutlamıyoruz. Ama artık sipariş usulü çalışcam boşa gidiyor para
Bende kutlamayız diye nişey almadım en güzeli canım. Zaman yaklaştıkça duyurmaya başla

Bu hafta kısa bacım üç gün kaldı şurada haftaya yarışak uzun uzun yeneyim seni

Vakti zamanı vardır hayırlısı olsun canım. Başka çocuk var mı sende

Menü yazmaya başlarsan diyete de başlamış olursun.

3.3 kg fazlanı 4 haftada verirsin.

İstersen sana rakip olurum 4 haftanın sonunda toplam yüzde üzerinden

Afiyet olsun
28 Eylül Pazartesi

09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber

16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata

Su=== 2 lt
Afiyet olsun
28 eylul pazartesi

10.00
4 wasa (toplam 115 kaloriydi)
2 kare peynir
15 20 findik
3 hurma

14.00
2 ceviz
5 6 findik

18.00
4 5 yk ispanak yemegi
4 5 kasik yogurt
1cay bardagi lebkebi

spor 1 saat yuruyus 180 puan @Pnrrr-20
su 2 olur
Afiyet olsun
Aksam cevizle eriğin yanina yoğurt olsaymış
Sabahki tatlilarda olmamis
Afiyet olsun
Bi parça pidenin boyutunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…