- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.261
Sen bu hafta bırakma canım, liste de gibi devam et, belli olmaz ortalama çok yüksek olursa yine alırız.bu hafta listede etkilenirse haftayada girebilirim .58 le izine ayrilmistim en azindan biraz daha verip az artiyla girerim
Demesem de tahmin ediyorlardı zatenDiyette olduğunu söyleme bence en uygunu ye çaktırma. Etraftakilere diyette olduğunu söyleyince baskı altına giriyor insan. Gözünün içime bakıyor herkes ne kadar kilo vermiş diye
Atak gülüm
Evet canım yaaadengelemissin oglenki yediklerini canim:)
guzel olmus kaptanim
bende gizli yapanlardanim
yoksa motive olamiyorum nedense
bu hafta listede etkilenirse haftayada girebilirim .58 le izine ayrilmistim en azindan biraz daha verip az artiyla girerim
onceden sen istedigin seyleri cirlat bence
Ben sipariş veriyorum artıkBenimki de söyleye söyleye alıştı. Beni düşünerek bi şeyler al dedim hep. O da araştırarak alıyor. Ama yanlış araştıryor
Tamam Cuma’ya kadar yarışıyoruz o zaman listeye ilk girdiğim hafta da Zühal ablayla yarışacağım kendisi rakibini fena gaza getiriyor listeye iyi bir yüzdeyle gireyim değil mi ablaAtak gülüm
Sanırım ben de öyle yapıcam artık. Sadece doğum günü kutluyoruz biz. Gerisini kutlamıyoruz. Ama artık sipariş usulü çalışcamBen sipariş veriyorum artıkaynı senin gibiydim. Bugünde evlilik yıldönümümüz bebişten dolayı dışarı çıkamadık Çiçek göndermiş ama canlı değil canlılarım hepsi ölüypr yanına da ıphone kulaklık istedim yarında ona bakacak
Ben de 55 e düşeyim bi bebe daha yapcam inş Allah nasip ederse bi taneyle başa çıkamıyorum ama Allah büyükKaç gündür regl olamadım iki kere test yaptım negatifti bugün kan verdim negatif 60ın altını görüp yılbaşından sonra tekrar denemeye karar verdim bu arada Kadın doğuma filan da giderim ben de havadisler böyle Kızlar mezuniyet kilomu göreyim kararlıyım yeniden listeye gireceğim yoksa 70 ve üzerine doğru ilerliyorum
İnşallah canım gönlüne göre olurBen de 55 e düşeyim bi bebe daha yapcam inş Allah nasip ederse bi taneyle başa çıkamıyorum ama Allah büyük
Hakkında hayırlısı olsun canımİnşallah canım gönlüne göre olurBen birkaç aydır deniyorum olmadı bu ay bi heyecan yaşadım ama değilmiş yılbaşından sonra tekrar deneyeceğim bu arada gidip bi kontrol olayım biraz daha kilo vereyim dedim
Kaç gündür regl olamadım iki kere test yaptım negatifti bugün kan verdim negatif 60ın altını görüp yılbaşından sonra tekrar denemeye karar verdim bu arada Kadın doğuma filan da giderim ben de havadisler böyle Kızlar mezuniyet kilomu göreyim kararlıyım yeniden listeye gireceğim yoksa 70 ve üzerine doğru ilerliyorum
Kızlar bende ocak ayından sonra düşünüyorum 2.çocuğu hep birlikte hamile kalırız inşBen de 55 e düşeyim bi bebe daha yapcam inş Allah nasip ederse bi taneyle başa çıkamıyorum ama Allah büyük
Bende kutlamayız diye nişey almadımSanırım ben de öyle yapıcam artık. Sadece doğum günü kutluyoruz biz. Gerisini kutlamıyoruz. Ama artık sipariş usulü çalışcamboşa gidiyor para
Bu hafta kısa bacım üç gün kaldı şurada haftaya yarışak uzun uzun yeneyim seniTamam Cuma’ya kadar yarışıyoruz o zaman listeye ilk girdiğim hafta da Zühal ablayla yarışacağım kendisi rakibini fena gaza getiriyor listeye iyi bir yüzdeyle gireyim değil mi ablaMefkurem kabul edersen tabi
Bende öyle yaptım ilk hamilelik kilosunu verdim biraz keyfini sürdüm sonra ikinciyi yaptımBen de 55 e düşeyim bi bebe daha yapcam inş Allah nasip ederse bi taneyle başa çıkamıyorum ama Allah büyük
Vakti zamanı vardır hayırlısı olsun canım. Başka çocuk var mı sendeİnşallah canım gönlüne göre olurBen birkaç aydır deniyorum olmadı bu ay bi heyecan yaşadım ama değilmiş yılbaşından sonra tekrar deneyeceğim bu arada gidip bi kontrol olayım biraz daha kilo vereyim dedim
Menü yazmaya başlarsan diyete de başlamış olursun.Kaç gündür regl olamadım iki kere test yaptım negatifti bugün kan verdim negatif 60ın altını görüp yılbaşından sonra tekrar denemeye karar verdim bu arada Kadın doğuma filan da giderim ben de havadisler böyle Kızlar mezuniyet kilomu göreyim kararlıyım yeniden listeye gireceğim yoksa 70 ve üzerine doğru ilerliyorum
İyice kapana kısılacam diyorsun yaniBen de 55 e düşeyim bi bebe daha yapcam inş Allah nasip ederse bi taneyle başa çıkamıyorum ama Allah büyük
Afiyet olsun28 Eylül menüm
kahvaltı 10.30
2 çatal suçuklu yumurta
1 Kk peynir
Bir parmak açık çay
Yarım dilim ekmek
ara öğün 12.00
Yarım içli köfte
Yarım fındık lahmacun
Salata
Türk kahvesi
akşam yemeği 18.30
3yk taze fasulye
3 yemek kaşığı salata
Bir kade yoğurt
su:3 litre
Spo: daha yapmadım şimdilik yok :)
Afiyet olsun28 Eylül Pazartesi
09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber
16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata
Su=== 2 lt
Afiyet olsun28 eylul pazartesi
10.00
4 wasa (toplam 115 kaloriydi)
2 kare peynir
15 20 findik
3 hurma
14.00
2 ceviz
5 6 findik
18.00
4 5 yk ispanak yemegi
4 5 kasik yogurt
1cay bardagi lebkebi
spor 1 saat yuruyus 180 puan @Pnrrr-20
su 2 olur
Aksam cevizle eriğin yanina yoğurt olsaymış28 Eylül
Kahvaltı 12.00
4 kaşık soğanlı yumurta
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 ,5 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 tk cokokrem
1 dilim beyaz ekmek
Arada 1 elma neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.30
1 tabak etli nohut yemeği
1 kase salata turp
20.00
2 ceviz 1 erik
3 lt su büyük bardak ödem çayı
Afiyet olsun28 Eylül
11.00
1 peynirli yumurta
1 tb ekmeği
1 parça pide
Domates
Salatalık
1 avuç
15.00
1 bardak ayran
18.00
Yarım muz
20.00
1 tabak hünkar beğendi( geç pişti eti geçe kaldı)
1 bardak ayran
2 lt su
spor yapıcam inş bebişim uyursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?