- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.321
DüzelttimPapatya listeyi mahvetmis
Allah rizasi icin biri duzeltiverse
Bak hakkını yemeyin başta ne gerek var o kadar para vermeye ne saçma şeylere para harcıyorsun demiştim. Ama Allah var çok işime yaradıNeden oyle diyorsn en son aldigi robot supurgeyide sevmednmi yoksa
Söyle bıkma o bıksınBende çok söyledim bak gönlüm hoş olsun bana en azından bi çorap bile olsa benden habersiz al diye.
Olsun canım En azından seni düşünerek aliyory
Insallah oyledir abla yauçansüpürge buldu gülüm spor ödemi dedi ya bence de yürüyüşün yaptığı ödemin artısı bu
Canım ben şimdi senin birkaç menüne baktım da nedense burada bulgur düşmanlığı var oysaki faydalı şeylerden birisi arada yediğin pirinç pilavını yeme mesela ya da kahvaltında badem var bence klasik kahvaltı yap peynirin olsun yumurtan olsun ayruca salam da hem zararlı hiçbir faydası hem de doyurucu değil salam yemelisin onun yerine doğal sucuk bulabilirsen 1 2 dilim ye yağsız pişirip ayrıca wc ye çıkma sıklığın nedir? Belki de bu yediğin şeyler metabolizmanı yavaşlattı onun da etkisi olabilir
Aboww abla nerdeyse herseyi bosveripkisir yapacaktimmmm bu laflarinabu gün fitnatlığım tuttuuu fitneyim daaaaa
ye kız can boğazdan gelir (boğazdan da gider orasını karıştırma ama) , bir kere geliyoruz dünyaya aman 5-10 kilo fazla, az ,eni sonu ölücez kız ( kaliteli sağlıklı yaşamak var bir de sağlıksız sürünerek yaşamak ama bunu da boş ver düşünme) yeee gitsin anasını da babasını satıyım
Kızlar size anlatmam gerek. Yoksa kendim kendime iyi yaptım diyerek içimi rahatlatamıyorjn. Az önce iş arkadaşlarımla birlikte yemeğe gittik.( Annem bizde çocuğu 1 saatliğine bıraktım biraz nefes alayım diye) Adana sofrasına gittik herkes Adana söyledi ben evde bişeyler yemiştim. Yesem diyet gitti yemesem herkes yiyorNeyse tutayım kendimi dedim salatadan alırım dedim bişey söylemedim. Garson sağolsun hanımefendi siz bişey yemediniz dedi ve bana içli köfte fındık lahmacun getirmiş Allahım sana geliyorum dedim. Ben aç değilim teşekkürler dedim olsun tadına bakın dedi. Allahım dedim ya. Bir parça aldım bir iki de salatadan aldım alıp olmasın diye. Kalkarken de dedim allah sizi kahretmesin diyetteyim diyette dedim. O an çok acı çektim ama şimdi diyorum iyiki yememişim kutlayın beni yoksa kendimi kötü hissedilen
Kızlar bunu demlendiriyor muyuz akşamdan sabah vs yoksa direk içebilir miyiz faydası olur mu?
Eki Görüntüle 2697683
senin için dermişimkızım dün cildirmisti yine yiyecektim ama fırsat vermedi o sırada birde koca kişisine trip atınca kaldı yemek
ahh ahh
yok abla fırsat olmadı
oo güzel eksi
gider o gider
vayyy muhteşem cuma ne kadar artiydin
yemeye göre 200 çok değil
hayırlısı canım bı sure tatil vs ciksaniz var mı imkan
ooo super
cuma dışında menüler iyiydi niye korktun
300 cumaya 1.4 olur
birşeyde yoktu menülerde neden ki
yiyemedim canım kız rezil etti yine yemeği
güzel eksi demek daha da iyi olurmuş
oo hızlı başlangıç
28 Eylül menüm
kahvaltı 10.30
2 çatal suçuklu yumurta
1 Kk peynir
Bir parmak açık çay
Yarım dilim ekmek
ara öğün 12.00
Yarım içli köfte
Yarım fındık lahmacun
Salata
Türk kahvesi
akşam yemeği 18.30
3yk taze fasulye
3 yemek kaşığı salata
Bir kade yoğurt
su:3 litre
Spo: daha yapmadım şimdilik yok :)
28 Eylül Pazartesi
09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber
16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata
Su=== 2 lt
28 eylul pazartesi
10.00
4 wasa (toplam 115 kaloriydi)
2 kare peynir
15 20 findik
3 hurma
14.00
2 ceviz
5 6 findik
18.00
4 5 yk ispanak yemegi
4 5 kasik yogurt
1cay bardagi lebkebi
spor 1 saat yuruyus 180 puanPnrrr-12
su 2 olur
Kaç gündür regl olamadım iki kere test yaptım negatifti bugün kan verdim negatif 60ın altını görüp yılbaşından sonra tekrar denemeye karar verdim bu arada Kadın doğuma filan da giderim ben de havadisler böyle Kızlar mezuniyet kilomu göreyim kararlıyım yeniden listeye gireceğim yoksa 70 ve üzerine doğru ilerliyorum
Afiyet olsun dilek. Beyaz ekmek disinda Guzel olms28 Eylül
Kahvaltı 12.00
4 kaşık soğanlı yumurta
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 ,5 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 tk cokokrem
1 dilim beyaz ekmek
Arada 1 elma neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.30
1 tabak etli nohut yemeği
1 kase salata turp
20.00
2 ceviz 1 erik
3 lt su büyük bardak ödem çayı
1 avuc ney28 Eylül
11.00
1 peynirli yumurta
1 tb ekmeği
1 parça pide
Domates
Salatalık
1 avuç
15.00
1 bardak ayran
18.00
Yarım muz
20.00
1 tabak hünkar beğendi( geç pişti eti geçe kaldı)
1 bardak ayran
2 lt su
spor yapıcam inş bebişim uyursa
28eylül menusu
Sabah
11:00 1haslanmis 4ceri domates bi salatalık közlenmiş kırmızı biber 2ceviz
15:00 sade kahve 2 küçük erik
18:00
5 kasik haşlanmış tavuk,bi kase bol acılı fasulye kavurması
21:30
4kasik yoğurt (tarcın,zencefil, zerdeçal)karisimli
Su 4lt
Spor
30dk leslie 90pn
50 mekik 10pn
20sn plank 4pn
Toplam 104pnPnrrr-12
Dolma icinse bulgur mu var ki. Afiyet olsn28 Eylül menüsü
Saat 10.3
1 haşlama yumurta
Sürk salatası
Saat 16.3
3 karabuğday dolması ( 3 parmak kalınlığında 1 kabak +2 patlıcan)
Saat şimdi
Filtre kahve
Su 2 lt
6 bin adım
Light ekmek nasl birsey ola ki28.09.2020
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
Salatalık
1 dilim light ekmek
15.00
1 sade kahve
öğlen 16.00
4 kaşık etsiz susuz kuru fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Akşam 20.00
Meyveli yoğurt( 3 kaşık yoğurt 1 ekşi elma 2 yk yulaf ezmesi, 1 küçük muz, çörekotu, tarçın)
Pnrrr-12 basen+ iç bacak eritme hareketleri 45p
28 Eylül
7.45
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalik semizotu
1 dilim tam buğday ekmeği
12.20
6 yk bamya yemeği
4 yk yogurt
15.30
1 kaysi 1 hurma
10 kaysi cekirdegi
18.00
3 köfte (100 gr civari)
7-8 yk salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt
Spor 45 dk orta tempo yuruyus 20 dk bolgesel 150 puanPnrrr-12
Çok seviyorum ben deTeşekkür ederim bebegimtekrar dinledim
Insanin tuylerini diken diken yapiyor, en azindan benim öyle :))
Cok güzel sarki secmişiniz, giriş icin
Evet abla kimseye söz vermeYani 3 hafta sonrami
Icebilirsin cnm gec oldu gerci ben bundan carşamba aksam yapip persembeleri iciyorm sanki durunca daha etkili oluyor ama
Karabuğday yazıyüüür sen diyorsun bulgur mu var uyku mu bastırdı bacım beben mi yordu git bi yüzüne su vurDolma icinde bulgur mu var ki. Afiyet olsn
1 avuc ney
Amin tatlım teşekkürler canım. Valla o azmim olmazsa veremem canım ya. Bende seni merak ediyordum rakibem nerelerde diye yazacaktımiradene azmine ne söylesem azdır ayakta alkışlıyorum seniBen hayatta o içli köfteyi yarım birakamazdim maşallah nazar değmesin inşallah
ayran detoksu gibi olmuş kaptan
Fındıklar cigdir diye düşünüyorumafiyet olsun canım
Sağol canım teşekkürlerkeske, cok sevinirim :)
tatlim oldumu olmadimi diye takip etmeyi birakip, oluruna biraksan
nice saglikli mutlu yillar cnm
Yani 3 hafta sonrami
ben hedefime ulaştım Bugün yaaa sayılmaz mı
EYLÜL AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)
Handandandan (75.5) ---------- 71.5--------74.8
@Tekrar dene (80.2)---------75---------77.3
@Beyazkugu87 (79.8)-------------- 75----------78.1
Namaria 108.5-------103.4----------103.1
Pnrrr-12 73.6 ------------- 69.8----------71.2
Lusi (67.9)------------ 62----------64.2
ekim2009 (82.0).......................80----------81.6
denizbenimadim (71)------- 67----------68.1
strontium (71.1)...............68----------67.8
Ucmelekannesi 74.5............71----------76.5
Listede ismi olmayanlar kendilerine hedef ekleme zahmetinde bulunmayanlar
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Abooooo galiba öyle olmuş canım yapamadım yaaa beni de yazsanızaPapatya listeyi mahvetmis
Allah rizasi icin biri duzeltiverse
Sayılmaz canımben hedefime ulaştım Bugün yaaa sayılmaz mı
Bugün ayin kaçıben hedefime ulaştım Bugün yaaa sayılmaz mı
Sagolsun zehra düzeltip yazmis cnmAbooooo galiba öyle olmuş canım yapamadım yaaa beni de yazsanızaçok özür çok özür öpüyorum hepinizi
Cuma değil pzt ulaştım nolmuşBugün ayin kaçı
Kepekli ekmek canım beyaz değil light diye satıyorlarInsallah oyledir abla ya
Pilav cok sık yapmam aslinda cnm ayda 1-2 ancadır onuda haftasonuna denkgetiriyorm ama bulgur cok konusuldu gecn hafta canim cekti yaptm miktar biraz fazla oldu sanirim yoksa illaki faydali. Esim sabahciyken yada gececiyken yani onsuz kahvalti yapmaya useniyorm o yuzden yulaf yiyorm belki badem yerine ceviz yada kuru uzum alirim degisiklik icin ama smdi 2 gun normal kahvalti yaparz benmki izinli. Aslinda gunde 1 kez cikiyorm ayni duzen şaşmadı bilemiyorm yani insallah odem falandır cnm sagol bukadar ayrintili yazmissin.
Aboww abla nerdeyse herseyi bosveripkisir yapacaktimmmm bu laflarina
Maşallah canım iradene ama menunu gordm toktum demissin ya kahvaltidada yarim ekmek 3 catal yumurta vardi nasil tok olursn anlamadim acaba fazla mi kisiyorsun simdiden. Bu azimle illaki verirsn cnm ama fazla kisma bence simdiden. Bide emziriyorsn cnku beben de kucuk :)
Icebilliran cnm gec oldu gerci ben bundan caraamba aksam yapip persembeleri iciyorm sanki durunca daha etkili oluyor ama
Anlasam
Cok az ve yetersiz bence.
Guzel olms kaptnm afiyet olsn
Afiyet olsn cnm. Spor menu guzl
Hakkında hayirlisi olsun cnm
Afiyet olsun dilek. Beyaz ekmek disinda Guzel olms
1 avuc ney
Afiyet olsn guzel menu
Spor menu cok guzl cnm
Dolma icinse bulgur mu var ki. Afiyet olsn
Light ekmek nasl birsey ola ki
Guzel. Menu afiyet olsn
Spor ve menu ckk guzl cnm afiyet olsn
Canım ben kahvaltı hiç sevmiyorum zorla yiyorum. Ben normalde de bu şekilde yerdim. Hamilelikte de çok az yerdim yemekle fazla aram yok. Belki yapı belki çok su içmekten bilmiyorum iştahım hiç yok inşallah çok da olmaz veririm hemen kilolarıInsallah oyledir abla ya
Pilav cok sık yapmam aslinda cnm ayda 1-2 ancadır onuda haftasonuna denkgetiriyorm ama bulgur cok konusuldu gecn hafta canim cekti yaptm miktar biraz fazla oldu sanirim yoksa illaki faydali. Esim sabahciyken yada gececiyken yani onsuz kahvalti yapmaya useniyorm o yuzden yulaf yiyorm belki badem yerine ceviz yada kuru uzum alirim degisiklik icin ama smdi 2 gun normal kahvalti yaparz benmki izinli. Aslinda gunde 1 kez cikiyorm ayni duzen şaşmadı bilemiyorm yani insallah odem falandır cnm sagol bukadar ayrintili yazmissin.
Aboww abla nerdeyse herseyi bosveripkisir yapacaktimmmm bu laflarina
Maşallah canım iradene ama menunu gordm toktum demissin ya kahvaltidada yarim ekmek 3 catal yumurta vardi nasil tok olursn anlamadim acaba fazla mi kisiyorsun simdiden. Bu azimle illaki verirsn cnm ama fazla kisma bence simdiden. Bide emziriyorsn cnku beben de kucuk :)
Icebilliran cnm gec oldu gerci ben bundan caraamba aksam yapip persembeleri iciyorm sanki durunca daha etkili oluyor ama
Anlasam
Cok az ve yetersiz bence.
Guzel olms kaptnm afiyet olsn
Afiyet olsn cnm. Spor menu guzl
Hakkında hayirlisi olsun cnm
Afiyet olsun dilek. Beyaz ekmek disinda Guzel olms
1 avuc ney
Afiyet olsn guzel menu
Spor menu cok guzl cnm
Dolma icinse bulgur mu var ki. Afiyet olsn
Light ekmek nasl birsey ola ki
Guzel. Menu afiyet olsn
Spor ve menu ckk guzl cnm afiyet olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?