Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok yazayımda olursa sürpriz olur akapuntura başlıcam Bu hafta ona güveniyorum birazda özellikle emzirirken güzel verdiriyor
Akupunktur için sürekli hastaneye gitgel yapacaksın gözünü korkutmuyor mu cidden bende yaptrmistim bı dönem ama bı hafta on günde gitmiştim o zmn otobüsle şimdi öyle bı şansım yok iki çocukla otobüs şu dönemde sıkıntı eşimde her zmn müsait olmuyor

hakkinda hayirlisi canim:)
Sen bu hafta bırakma canım, liste de gibi devam et, belli olmaz ortalama çok yüksek olursa yine alırız.
58 kg üzerinden %5 fazlan olduğu zaman hala almamış olursak muhakkak söyle canım
tmm abla

EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)

Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Tekrar dene (77.3)---------73
@Beyazkugu87 (78.2)---------74
Namaria (103.1)---------(98)
@Pnrrr-20 (71.2)---------
Lusi (64.6)--------- (61)
ekim2009 (81.6)---------
denizbenimadim (68.1)---------63
strontium (67.8)---------
Ucmelekannesi (76.5)---------
I Ilyusa (64.7)---------61
North River (83.6)---------
Fit mutlu anne (90.6)---------86
88prenses22 (102.3)---------
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)——————70
Mefkurem (103)..................(95)

Canım özelde yaptırıyorum. Söylüyorum özellikle boş saatlerde haber veriyorlar. Otobüsle çok zor olur evet benim kendi arabam var bu hafta annem var diye gidicem haftada bir giderim. Yoksa çocuklarla çok zor ana işe yarıyor ben daha Önce çok yaptırdım

Öyle yapmaya karar verdim mefkuremcim. Çok teşekkür ederim.
Hiç spor yapasım yok artık...

Hayırlısı...

Nasip.

5 kuruş para kalmadı be baharcım çok zor. O kadar borç var ki...
haklısın canım maddi manevi yorucu
once fırça attım bebek uyanacak diye :)
nice yıllara geçen hafta benimle yarışıyorum diye yemeyip tüm cislarasaldirdin mi bu hafta
benimki de baktı hep yanlış oluyor kardeslerimden yardım alıyor

afiyet olsun canım güzel menü
28 Eylül Pazartesi

09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber

16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata

Su=== 2 lt
afiyet olsun cnm hafif menü olmuş
28 eylul pazartesi

10.00
4 wasa (toplam 115 kaloriydi)
2 kare peynir
15 20 findik
3 hurma

14.00
2 ceviz
5 6 findik

18.00
4 5 yk ispanak yemegi
4 5 kasik yogurt
1cay bardagi lebkebi

spor 1 saat yuruyus 180 puan @Pnrrr-20
su 2 olur
Afiyet olsun cnm hafif menü güzel olmuş
afiyet olsun canım cokokremi görmedi gözün güzel menu
afiyet olsun canım güzel menü olmuş
afiyet olsun canım sporda menüde güzel
28 Eylül menüsü

Saat 10.3
1 haşlama yumurta
Sürk salatası

Saat 16.3
3 karabuğday dolması ( 3 parmak kalınlığında 1 kabak +2 patlıcan)

Saat şimdi
Filtre kahve

Su 2 lt
6 bin adım
afiyet olsun canım süper menu
Afiyet olsun cnm güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü olmuş
Afiyet olsun cnm güzel menü sporda güzel
28 Eylül menüm

13.00
2 peynirli kekikli yumurta
1 dlm kaşar
1 domates

18.00
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk

20:00
10 badem

su:2 lt
Afiyet olsun cnm baya hafif menü olmuş
ha o zmn iyiymiş cnm benim gittgm devlet hastanesiydi ben çok dikkat etmedigim halde faydasını gördüm cidden ise yarıyor sifa olsun eksi getirsin insAllah

Kız 2 ayda ne diyeticanım hamur falan yememeye çalışman yeterli değil mi? Diyet için henüz çok çok erken. Bebeğine de sana da ilerleyen zamanda sıkıntı olabilir bu durum
Canım zaten herkes bi taraftan söylüyor şöyle deyim kızım doğunca sütüm gelmedi neler neler yaptım hastane pompasına kadar aldım eve. Doğumda sadece 5 kilo verdim ve diyetisyene gittim oda aynı sizin gibi söyledi amanın su içerek sütünü arttırabilir hamur işi tatlıyı kesebilirsiniz dedi. Bende onu yapıyorum su, süt, kahve içince iştahım kapanıyor. Canım tatlı bile istemiyor. Şu an bence doğum ödemimi atıyorum sonra duracak zaten kilo vermem asıl o zaman başlıyor benim için şimdi iyi ödem atıyorum

Çok güzel süt yapıyor canım. Doğum zamanı gitmiştim. Am sonra gidemedim. Şimdi hem süt için hem zayıflama için gidicem. Bakalım nasıl fayda edecek yazarım zaten sonucu

Sütün geldi mi emiyor mu yani
İşine karışmak gibi olmasın haddimi aşmak istemem ama emiyorsa senin mineral depoların boşalıyor 40 yaşından sonra ciddi sıkıntı yaşayabilirsin bu dönemde dikkat etmezsen canım. Bebeğin ilk 6 ayı da biliyorsun kaliteli süt açısından çok önemli. Ama emzirmiyorsan tabi normal diyet yapılır
Ben doğuma 87 kilo girdim
Kızım 6 aylık olduğunda 79 kiloydum. Onun 6 ayı bitince başladım dikkat etmeye ilk menülermi hatırlayanlar vardır 3 ayda 13 kilo verdim. Yani evet zor kilo vermek ama bizim ve bebeğimizin sağlığından önemli değil.
Hep aklıma Fahriye Evcen geliyor bu durumlarda
Ülkenin en güzel ve en ünlü kadınlarından biri aylarca tombik gezdi. Noldu o süreç geçti verdi gitti
Tülin Şahin kızı 2 haftalıkken artık zayıflamaya başla diyen kocasını ben anneliğimin tadını almak istiyorum diyerek boşamış mesela

Çok güzel süt yapıyor canım. Doğum zamanı gitmiştim. Am sonra gidemedim. Şimdi hem süt için hem zayıflama için gidicem. Bakalım nasıl fayda edecek yazarım zaten sonucu
Süte etkisini duymamıştım hiç bekliyrium güzel haberlerini cnm

Ewet haklısın canım. En çok sevdiğim şey emmesi. İlk kızımda 30 kilo aldım Doğumdan çıktım 15 kilo gitti sonra yine süt için yedim içime rağmen süt gelmedi ama tekrar 30 kiloya çıktım. Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Olmayınca olmuyor dedi ve kabullendim mamayla büyüttüm. Şimdide aynı şekilde oldu ne yaparsam yapayım artmadı batta Doğumda verdiğim 5 kiloyu geri aldım. Keşke şöyle şakır şakır sütüm gelse de 100 kilo olsam hiç umrumda olmaz ama yok olmuyor . Bundada çok uğraştım be dedilerse yaptım emzirme Hocasına gittim özelde ama olmadı hala dedikleri yöntemleri yapıyorum. Mineral içinde haklısın canım vitamin kullanıyorum zaten. Ama şunu fatkettim bugün benim verdiğim kilo konu oldu onun sebebini de anlamadım gitti bakıyorum listede herkes 5-6 kilo yazmış ama benim ki dikkat çekiyor. Haaa yapı olarak pek takmam böyle şeyleri. Sözün kısası bebeğim çoğunlukla mama ile besleniyor

EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)

Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Tekrar dene (77.3)---------73
@Beyazkugu87 (78.2)---------74
Namaria (103.1)---------(98)
@Pnrrr-20 (71.2)---------
Lusi (64.6)--------- (61)
ekim2009 (81.6)---------
denizbenimadim (68.1)---------63
strontium (67.8)---------
Ucmelekannesi (76.5)---------
I Ilyusa (64.7)---------
North River (83.6)---------80.6
Fit mutlu anne (90.6)---------86
88prenses22 (102.3)---------
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)——————70
Mefkurem (103)..................(95)

Süt yoksa yapacak bir şey yok Mamayla beslenen milyarlarca çocuk var. Bebeğin emmemesi anneyi çok hırpalıyor gerçekten. Sen 7 yazmışın ondan dikkat çekti inşallah 7 kilo verirsin o halde. Madem emmiyor yelkenler fora

hah sen şimdi bıraktın ya o gelip cee der bende ikisinde de öyle oldu
Kızlar bende ocak ayından sonra düşünüyorum 2.çocuğu hep birlikte hamile kalırız inş
zaten grupta biri kalınca peşi sıra geliyor :)
North River
Kiz sen nirdesin öğleden sonra 5msj yazip kaybolmussun
hayır cevaplancak msj vardı da biz mi yazmadık sayfa duruyordu

Canım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma naçizane benim yorumum sadece çok sıkıp bı sure sonra bırakma diyeydi çünki daha önce çok katı diyetler yapıp geri alanları gördüm her ne kadar mama veriyor olsan da yine de emziriyosun sonuçta daha çok yeni doğum yaptık aynıyız acele etmeye gerek yok diye düşündüm bunyeni en iyi sen bilirsin tabi tekrar kusura bakma yorumlarım sıktıysa

7.9 lütfen yanlış yazmayalım yok canım şaka bi tarafa gerçekten çok isterdim emzirmeyi çok imrenirim emzirmelere allah herkese bol bol süt versin inşallah. O yüzden diyete yavaş yavaş başladım. Doktor zaten 2 aydan sonra atarsın ödemi dedi şümdi giden ödem muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…