- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #395.361
Akupunktur için sürekli hastaneye gitgel yapacaksın gözünü korkutmuyor mu cidden bende yaptrmistim bı dönem ama bı hafta on günde gitmiştim o zmn otobüsle şimdi öyle bı şansım yok iki çocukla otobüs şu dönemde sıkıntı eşimde her zmn müsait olmuyorÇok yazayımda olursa sürpriz olurakapuntura başlıcam Bu hafta ona güveniyorum birazda özellikle emzirirken güzel verdiriyor
hakkinda hayirlisi canim:)Kaç gündür regl olamadım iki kere test yaptım negatifti bugün kan verdim negatif 60ın altını görüp yılbaşından sonra tekrar denemeye karar verdim bu arada Kadın doğuma filan da giderim ben de havadisler böyle Kızlar mezuniyet kilomu göreyim kararlıyım yeniden listeye gireceğim yoksa 70 ve üzerine doğru ilerliyorum
tmm ablaSen bu hafta bırakma canım, liste de gibi devam et, belli olmaz ortalama çok yüksek olursa yine alırız.
58 kg üzerinden %5 fazlan olduğu zaman hala almamış olursak muhakkak söyle canım
İnşallah canım gönlüne göre olurBen birkaç aydır deniyorum olmadı bu ay bi heyecan yaşadım ama değilmiş yılbaşından sonra tekrar deneyeceğim bu arada gidip bi kontrol olayım biraz daha kilo vereyim dedim
Kızlar bende ocak ayından sonra düşünüyorum 2.çocuğu hep birlikte hamile kalırız inşallah gonlunuze gore versin kizlarr
ozaman bu hafta cok sikmayim kendimiCnm artin, izine ayrildigin kilodan yüzde 5 fazlaysa ancak öyle girebilirsin :)
Hesap et, fazla verme
tamda nasil hesapliycam diye sorcaktim:))
karisiktiFındıklar cigdir diye düşünüyorumafiyet olsun
kuru ekmek gibiWasa nedir canim? Afiyet olsun hafif olmus
kalorisi dusuk.2 wasanin arasina peynir koyup yiyorum guzel oluyo:)
2 aylık canımKaç aylık bebeğin canım
Canım özelde yaptırıyorum. Söylüyorum özellikle boş saatlerde haber veriyorlar. Otobüsle çok zor olur evet benim kendi arabam var bu hafta annem var diye gidicem haftada bir giderim. Yoksa çocuklarla çok zor ana işe yarıyor ben daha Önce çok yaptırdımAkupunktur için sürekli hastaneye gitgel yapacaksın gözünü korkutmuyor mu cidden bende yaptrmistim bı dönem ama bı hafta on günde gitmiştim o zmn otobüsle şimdi öyle bı şansım yok iki çocukla otobüs şu dönemde sıkıntı eşimde her zmn müsait olmuyor
Kız 2 ayda ne diyeti2 aylık canım
haklısın canım maddi manevi yorucuÖyle yapmaya karar verdim mefkuremcim. Çok teşekkür ederim.
Hiç spor yapasım yok artık...
Hayırlısı...
Nasip.
5 kuruş para kalmadı be baharcım çok zor. O kadar borç var ki...
once fırça attım bebek uyanacak diye :)haftasonu iyi gecmemis artina bakilirsa :))
acele etmezsen, cuma yerimi geri alicam
yemesen yine verecende
sagolasin tatlim
insallah cnm, simdilik iyi gidiyorum
beklediğim için süpriz olmadiaslinda birazdaha olabilirdi
Cuma icin cabalicam cnm
moral yozmak yok bitanem
2 gün arka arkaya bulgur olunca şişlik yapmistir muhtemenlen
sarimsakli kisiri dusunemiyorum
Teşekkür ederim bitanem
ne düşmanlığı kizzz
Biz faydasiz demiyoruz güzelim
Sadece karbon oldugu icin miktara dikkat edip, tabak tabak yemeyelim, bide kimisinde sislik yaptigi icin cumaya yakin yenmesin diyoruz
Kişi kendini test etmesi lazim
Mesela bana yaramiyor hemen arti oluyorum
sagol cnm
arkadaslarin dedigini diyecektim ama tokmuşun zaten :)) yinede kendini tuttugun icin tebrikler cnm
Aksam karbonsuz bi yemek yer dengelersin
Hem haftabasindayiz daha
İnşallah tatlimbenimde hedefim o yönde bakalim :))
gercek kilon ekside olabilir o zaman cnm
cuma güzel sonuc gelirse, o zaman baylangic sayicam
"cekilinnnn ben geldimmm" mi dediniyiki varmişin :)))
Eksin cok guzel cnm cuma en az 1 gelir heralde
kötü menuyle sabit geliyorsan, dikkat et cumaya guzel bi eksi gelsin cnm
Sagolasin tatlim
nice yıllara geçen hafta benimle yarışıyorum diye yemeyip tüm cislarasaldirdin mi bu haftaDün eşim antep katmeri almış evlilik yıl dönümü için ondan kahvaltı yaptım. Cumadan da yine hamur işi falan yedim. Dün k.v çağırdı illa ki gelin çiğ köfte yapalım dedi. Ondan da yiyince artı 1 kılo geldi malesef
benimki de baktı hep yanlış oluyor kardeslerimden yardım alıyorBenim kocam arar tarar dünyanın parasını verip bana hediyeler alır. Ama bugüne kadar bi tane hediyesini beğenmedim paraya yazıknapalım düşünüyor diye teselli buluyorum. Bu arada biz sadece doğum günü kutlarız
afiyet olsun canım güzel menü28 Eylül menüm
kahvaltı 10.30
2 çatal suçuklu yumurta
1 Kk peynir
Bir parmak açık çay
Yarım dilim ekmek
ara öğün 12.00
Yarım içli köfte
Yarım fındık lahmacun
Salata
Türk kahvesi
akşam yemeği 18.30
3yk taze fasulye
3 yemek kaşığı salata
Bir kade yoğurt
su:3 litre
Spo: daha yapmadım şimdilik yok :)
afiyet olsun cnm hafif menü olmuş28 Eylül Pazartesi
09:00=== 1 kase maydonuzlu yoğurt
3 adet yağda yumurta
5 adet siyah zeytin
1 avuç ceviz
1 adet yeşil biber
16:30=== 5 kepçe yoğurt çorbası
1 kase salata
Su=== 2 lt
Afiyet olsun cnm hafif menü güzel olmuş28 eylul pazartesi
10.00
4 wasa (toplam 115 kaloriydi)
2 kare peynir
15 20 findik
3 hurma
14.00
2 ceviz
5 6 findik
18.00
4 5 yk ispanak yemegi
4 5 kasik yogurt
1cay bardagi lebkebi
spor 1 saat yuruyus 180 puan @Pnrrr-20
su 2 olur
afiyet olsun canım cokokremi görmedi gözün güzel menu28 Eylül
Kahvaltı 12.00
4 kaşık soğanlı yumurta
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 ,5 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 tk cokokrem
1 dilim beyaz ekmek
Arada 1 elma neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.30
1 tabak etli nohut yemeği
1 kase salata turp
20.00
2 ceviz 1 erik
3 lt su büyük bardak ödem çayı
afiyet olsun canım güzel menü olmuş28 Eylül
11.00
1 peynirli yumurta
1 tb ekmeği
1 parça pide
Domates
Salatalık
1 avuç
15.00
1 bardak ayran
18.00
Yarım muz
20.00
1 tabak hünkar beğendi( geç pişti eti geçe kaldı)
1 bardak ayran
2 lt su
spor yapıcam inş bebişim uyursa
afiyet olsun canım sporda menüde güzel28eylül menusu
Sabah
11:00 1haslanmis 4ceri domates bi salatalık közlenmiş kırmızı biber 2ceviz
15:00 sade kahve 2 küçük erik
18:00
5 kasik haşlanmış tavuk,bi kase bol acılı fasulye kavurması
21:30
4kasik yoğurt (tarcın,zencefil, zerdeçal)karisimli
Su 4lt
Spor
30dk leslie 90pn
50 mekik 10pn
20sn plank 4pn
Toplam 104pn @Pnrrr-20
afiyet olsun canım süper menu28 Eylül menüsü
Saat 10.3
1 haşlama yumurta
Sürk salatası
Saat 16.3
3 karabuğday dolması ( 3 parmak kalınlığında 1 kabak +2 patlıcan)
Saat şimdi
Filtre kahve
Su 2 lt
6 bin adım
Afiyet olsun cnm güzel menü28.09.2020
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
Salatalık
1 dilim light ekmek
15.00
1 sade kahve
öğlen 16.00
4 kaşık etsiz susuz kuru fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Akşam 20.00
Meyveli yoğurt( 3 kaşık yoğurt 1 ekşi elma 2 yk yulaf ezmesi, 1 küçük muz, çörekotu, tarçın)
@Pnrrr-20 basen+ iç bacak eritme hareketleri 45p
afiyet olsun canım güzel menü olmuş28 Eylül
7.45
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalik semizotu
1 dilim tam buğday ekmeği
12.20
6 yk bamya yemeği
4 yk yogurt
15.30
1 kaysi 1 hurma
10 kaysi cekirdegi
18.00
3 köfte (100 gr civari)
7-8 yk salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt
Spor 45 dk orta tempo yuruyus 20 dk bolgesel 150 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun cnm güzel menü sporda güzelMENUM:
9:30 kahve yanına 2 tb ekmek ile kasarlı sucuklu tost ( 1dilim kasar, 3 dilim sucuk)
13:00 1 bardak sut ile yulaf, 10badem
16:30 kahve
18:00 kuzu şiş 1 porsiyon, yarımdan az lavaş (incelerden), bol Salata, 1 bardak Ayran
2.5 lt Su
Spor evde karin icin hareketler 10dk- 15dk civari
Afiyet olsun cnm baya hafif menü olmuş28 Eylül menüm
13.00
2 peynirli kekikli yumurta
1 dlm kaşar
1 domates
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk
20:00
10 badem
su:2 lt
ha o zmn iyiymiş cnm benim gittgm devlet hastanesiydi ben çok dikkat etmedigim halde faydasını gördüm cidden ise yarıyor sifa olsun eksi getirsin insAllahCanım özelde yaptırıyorum. Söylüyorum özellikle boş saatlerde haber veriyorlar. Otobüsle çok zor olur evet benim kendi arabam var bu hafta annem var diye gidicem haftada bir giderim. Yoksa çocuklarla çok zor ana işe yarıyor ben daha Önce çok yaptırdım
Canım zaten herkes bi taraftan söylüyorKız 2 ayda ne diyeticanım hamur falan yememeye çalışman yeterli değil mi? Diyet için henüz çok çok erken. Bebeğine de sana da ilerleyen zamanda sıkıntı olabilir bu durum
Çok güzel süt yapıyor canım. Doğum zamanı gitmiştim. Am sonra gidemedim. Şimdi hem süt için hem zayıflama için gidicem. Bakalım nasıl fayda edecek yazarım zaten sonucuafiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun cnm hafif menü olmuş
Afiyet olsun cnm hafif menü güzel olmuş
afiyet olsun canım cokokremi görmedi gözün güzel menu
afiyet olsun canım güzel menü olmuş
afiyet olsun canım sporda menüde güzel
afiyet olsun canım süper menu
Afiyet olsun cnm güzel menü
afiyet olsun canım güzel menü olmuş
Afiyet olsun cnm güzel menü sporda güzel
Afiyet olsun cnm baya hafif menü olmuş
ha o zmn iyiymiş cnm benim gittgm devlet hastanesiydi ben çok dikkat etmedigim halde faydasını gördüm cidden ise yarıyor sifa olsun eksi getirsin insAllah
Sütün geldi mi emiyor mu yaniCanım zaten herkes bi taraftan söylüyorşöyle deyim kızım doğunca sütüm gelmedi neler neler yaptım hastane pompasına kadar aldım eve. Doğumda sadece 5 kilo verdim ve diyetisyene gittim oda aynı sizin gibi söyledi amanın su içerek sütünü arttırabilir hamur işi tatlıyı kesebilirsiniz dedi. Bende onu yapıyorum su, süt, kahve içince iştahım kapanıyor. Canım tatlı bile istemiyor. Şu an bence doğum ödemimi atıyorum sonra duracak zaten kilo vermem asıl o zaman başlıyor benim için şimdi iyi ödem atıyorum
Süte etkisini duymamıştım hiç bekliyrium güzel haberlerini cnmÇok güzel süt yapıyor canım. Doğum zamanı gitmiştim. Am sonra gidemedim. Şimdi hem süt için hem zayıflama için gidicem. Bakalım nasıl fayda edecek yazarım zaten sonucu
Ewet haklısın canım. En çok sevdiğim şey emmesi. İlk kızımda 30 kilo aldım Doğumdan çıktım 15 kilo gitti sonra yine süt için yedim içime rağmen süt gelmedi ama tekrar 30 kiloya çıktım. Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Olmayınca olmuyor dedi ve kabullendim mamayla büyüttüm. Şimdide aynı şekilde oldu ne yaparsam yapayım artmadı batta Doğumda verdiğim 5 kiloyu geri aldım. Keşke şöyle şakır şakır sütüm gelse de 100 kilo olsam hiç umrumda olmaz ama yok olmuyor . Bundada çok uğraştım be dedilerse yaptım emzirme Hocasına gittim özelde ama olmadı hala dedikleri yöntemleri yapıyorum. Mineral içinde haklısın canım vitamin kullanıyorum zaten. Ama şunu fatkettim bugün benim verdiğim kilo konu oldu onun sebebini de anlamadım gittiSütün geldi mi emiyor mu yani
İşine karışmak gibi olmasın haddimi aşmak istemem ama emiyorsa senin mineral depoların boşalıyor 40 yaşından sonra ciddi sıkıntı yaşayabilirsin bu dönemde dikkat etmezsen canım. Bebeğin ilk 6 ayı da biliyorsun kaliteli süt açısından çok önemli. Ama emzirmiyorsan tabi normal diyet yapılır
Ben doğuma 87 kilo girdim
Kızım 6 aylık olduğunda 79 kiloydum. Onun 6 ayı bitince başladım dikkat etmeye ilk menülermi hatırlayanlar vardır3 ayda 13 kilo verdim. Yani evet zor kilo vermek ama bizim ve bebeğimizin sağlığından önemli değil.
Hep aklıma Fahriye Evcen geliyor bu durumlarda
Ülkenin en güzel ve en ünlü kadınlarından biri aylarca tombik gezdi. Noldu o süreç geçti verdi gitti
Tülin Şahin kızı 2 haftalıkken artık zayıflamaya başla diyen kocasını ben anneliğimin tadını almak istiyorum diyerek boşamış mesela
İnşallah canım tekrar denicem inşallah faydası olurSüte etkisini duymamıştım hiç bekliyrium güzel haberlerini cnm
Süt yoksa yapacak bir şey yokEwet haklısın canım. En çok sevdiğim şey emmesi. İlk kızımda 30 kilo aldım Doğumdan çıktım 15 kilo gitti sonra yine süt için yedim içime rağmen süt gelmedi ama tekrar 30 kiloya çıktım. Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Olmayınca olmuyor dedi ve kabullendim mamayla büyüttüm. Şimdide aynı şekilde oldu ne yaparsam yapayım artmadı batta Doğumda verdiğim 5 kiloyu geri aldım. Keşke şöyle şakır şakır sütüm gelse de 100 kilo olsam hiç umrumda olmaz ama yok olmuyor . Bundada çok uğraştım be dedilerse yaptım emzirme Hocasına gittim özelde ama olmadı hala dedikleri yöntemleri yapıyorum. Mineral içinde haklısın canım vitamin kullanıyorum zaten. Ama şunu fatkettim bugün benim verdiğim kilo konu oldu onun sebebini de anlamadım gittibakıyorum listede herkes 5-6 kilo yazmış ama benim ki dikkat çekiyor. Haaa yapı olarak pek takmam böyle şeyleri. Sözün kısası bebeğim çoğunlukla mama ile besleniyor
hah sen şimdi bıraktın ya o gelip cee der bende ikisinde de öyle olduKaç gündür regl olamadım iki kere test yaptım negatifti bugün kan verdim negatif 60ın altını görüp yılbaşından sonra tekrar denemeye karar verdim bu arada Kadın doğuma filan da giderim ben de havadisler böyle Kızlar mezuniyet kilomu göreyim kararlıyım yeniden listeye gireceğim yoksa 70 ve üzerine doğru ilerliyorum
İnşallah canım gönlüne göre olurBen birkaç aydır deniyorum olmadı bu ay bi heyecan yaşadım ama değilmiş yılbaşından sonra tekrar deneyeceğim bu arada gidip bi kontrol olayım biraz daha kilo vereyim dedim
zaten grupta biri kalınca peşi sıra geliyor :)Kızlar bende ocak ayından sonra düşünüyorum 2.çocuğu hep birlikte hamile kalırız inş
hayır cevaplancak msj vardı da biz mi yazmadık sayfa duruyordu
Canım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma naçizane benim yorumum sadece çok sıkıp bı sure sonra bırakma diyeydi çünki daha önce çok katı diyetler yapıp geri alanları gördüm her ne kadar mama veriyor olsan da yine de emziriyosun sonuçta daha çok yeni doğum yaptık aynıyız acele etmeye gerek yok diye düşündüm bunyeni en iyi sen bilirsin tabi tekrar kusura bakma yorumlarım sıktıysaEwet haklısın canım. En çok sevdiğim şey emmesi. İlk kızımda 30 kilo aldım Doğumdan çıktım 15 kilo gitti sonra yine süt için yedim içime rağmen süt gelmedi ama tekrar 30 kiloya çıktım. Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Olmayınca olmuyor dedi ve kabullendim mamayla büyüttüm. Şimdide aynı şekilde oldu ne yaparsam yapayım artmadı batta Doğumda verdiğim 5 kiloyu geri aldım. Keşke şöyle şakır şakır sütüm gelse de 100 kilo olsam hiç umrumda olmaz ama yok olmuyor . Bundada çok uğraştım be dedilerse yaptım emzirme Hocasına gittim özelde ama olmadı hala dedikleri yöntemleri yapıyorum. Mineral içinde haklısın canım vitamin kullanıyorum zaten. Ama şunu fatkettim bugün benim verdiğim kilo konu oldu onun sebebini de anlamadım gittibakıyorum listede herkes 5-6 kilo yazmış ama benim ki dikkat çekiyor. Haaa yapı olarak pek takmam böyle şeyleri. Sözün kısası bebeğim çoğunlukla mama ile besleniyor
7.9 lütfen yanlış yazmayalımSüt yoksa yapacak bir şey yokMamayla beslenen milyarlarca çocuk var. Bebeğin emmemesi anneyi çok hırpalıyor gerçekten. Sen 7 yazmışın ondan dikkat çekti inşallah 7 kilo verirsin o halde. Madem emmiyor yelkenler fora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?