- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.401
baaak hatirlatirim canim57 ol sana duble İskender ismarlıcam
Sen 57 ye in ısmarlamayan ne olsunbaaak hatirlatirim canimgerci o kiloya inince iskender yerine tavuklu salata falan ister canim onu ismarlarsin
Rus gebertme diyetidir buRus diyetiymiş. Bizim insanı hayattan bezdiren 5te 5 diyetine benziyo :)
- Rus diyetinin 1. gününde tüketmeniz gereken tek besin süttür. Sütünüzü tercih ederken az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Az yağlı sütten 1 litre kadar içebilirsiniz.
- Diyetin 2. gününde yalnızca 1 litre ölçüsünde maden suyu tüketmeniz gerekmektedir. Birçok yerde gazoz olarak geçen bu ürün maden suyuna Rusya’da gazoz denmesinden kaynaklanmaktadır. Şekersiz, doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini unutmamalısınız.
- Rus diyetinin 3. gününde; tüm gün boyunca tüketebileceğiniz ilk ürün 200 gram civarında peyniridir. Peynirin az yağlı ve az tuzlu olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca evde doğal olarak sıkılmış meyve suyu içmeniz önerilmektedir. Ölçüsünü 1 litreye yakın tüketebilirsiniz ancak hiçbir şekilde şeker ilavesi olmamasına dikkat etmelisiniz.
- Rus diyetinin 4. gününde; haşlanmış tavuk ya da kırmızı et tüketmenize izin verilmektedir. 200-250 gram kadar haşlanmış etin yanına şekersiz meyve suyu tüketmeniz mümkündür.
- Diyetin 5. gününde gün boyunca tüketmeniz gereken tek şey 1 kilo kadar elmadır.
- Rus diyetinin 6.günü kefir ya da yağsız yoğurtla geçmektedir. 1 litre kadar ikisinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür.
- Diyetin 7.günü gün boyunca tüketmenize izin verilen tek şey süttür. 1 litre kadar süt tüketerek diyete son verebilirsiniz.
Gündüz uykusu da az. Bizimki de öyle gerçiama gece uykusu iyi. Huzursuz olsa dişten diycem. Benim oğlum böyleydi ne zaman ki gece memesini kestim o zaman düzene girdi uykusuNeden bu kadar takıntı yaptın ki canım? Doktorum yapma dedi ben başladım biraz riskli bi cümle değil misonuçta orayı kesip diken ve yıllardır bu işi yapan o Neden bu acele. Kendine zarar verirsin
Kas mi yaptın acaba
Gündüz 1 defa maks 2 saat uyuyor
aynen bi deniyim.Bende bisey yok cnm
Duzelmezse kk dan cikip tekrar giriş yap
çok degilmis 3 kilo ama önlem alınmazsa 70 e çıkar o amann dikkatt64.7 idi yanlış hatırlamıyorsam
Bi ara birkaç kişi daha yaşamıştı bu sorun @Beyazkugu87 nasıl çözmüştün canım ?
Yürüyüş bandı mı alsan yerin varsa canım görümcenin odası boşalmışken hatta
Sağol canım benim. Iyiyim çok şükür. Kilo iyi gidiyordu ama aldim yine bu ara.N3 guzel supriz yapmis sana
Zayıflama konusuda iyi olmus beraber verirsniz. Kac kilo ki abla varmi cok yolu
Aaa baya da uzun şaştım acaba iyice artık huy mu edindi
Dur bi ara deniycem ozamanMefkurem abla sen attinmi @UcanSupurge sendende isteriz bi after before
Canm nasilsin basin sagolsn iyimisin sen toparladnmi kilo nasl gidiyor.
off bizde de aynı durum var. Evde abi olunca onu örnek alıyor kızım. O kadar da diyorum ya sen kızsın biraz hanimefendi ol diye. Yok erkek gibi KizKızlar oglan acayip yoruyor artk ya hep koltuk tepelerinde ha dustu ha duscek stressiyle hicbi is de yapamiyom, neyi yapma desem inatla yapiyor guzellikle aliyorm kandirmaya calusuyorm 2dk sonra gene buluyor bi yaramazlık bugun cok zordu onu uyuturken bende uyumusm smdi bi uyandm ama hemen yaticam devam. Yarin cok guzel eksiler gorelim inşallah hepberaber
Bn 6 ay dolmadan yapmadim ya spor cesaret edemedim. Seninde sıkıntı olmaz inşallah bizi de haberdar etSağol canım teşekkürler bu arada görmediğim gözden kaçırdığım olabilir cevap vermediysen kusura bakmayın. Canısı Leslie 1 aydır yapıyorum. Bugğn jillanı denedim ama bazı hareketleri yapmadım. Haftaya doktora gidicem sorarım tekrar öpüyorum
tamam canim bakayim profiline
canım mantık olarak 1 çeşit protein, yanına salata ve 1 dilim ekmek şeklinde gidiyoruz denge için
ben o bir dilim ekmeği yemesem yoksunluğa girerim o yüzden sıkıntı yok canım fazla gelmiyor, az da gelmiyor kararında
bende bende 57 olmak istiyorumbenim de rakam takıntım var tek olacak 5li olacak 57 ne güzel olur
Acaba o uyanmadan sen bi alıp süt verip geri mi uyutsan. BuCanım kaçta uykusu gelirse o zaman. Uykusu gelince çok mızmız ve ağlıyor çünkü. Bazen 7 buçuk bazen 8 ama 10 u bulmuyor
Cansin can 57 ye inince insallah adresimi atacagim sana canimSen 57 ye in ısmarlamayan ne olsun
Amin insallahhhhİyi geceler arkadaslar sabah tartida bol eksiler insallah
Aaa ben gormedim sanki, nasil kacirmisim ya. Uzuldum simdiKız ben atmıştım mezuniyetimde
var cnm
Şu anda 93 civari.
yok cnm atmadim
Sen zaten gorduydun beni :)
Ben 68 de 60 gibi duruyodumsen ona bakma, kendini nasil güzel hissediyorsan öyle ol :))
Kadin dediginde biraz hatli olacak
Saglıksız geldi bana ve cok zorRus diyetiymiş. Bizim insanı hayattan bezdiren 5te 5 diyetine benziyo :)
- Rus diyetinin 1. gününde tüketmeniz gereken tek besin süttür. Sütünüzü tercih ederken az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Az yağlı sütten 1 litre kadar içebilirsiniz.
- Diyetin 2. gününde yalnızca 1 litre ölçüsünde maden suyu tüketmeniz gerekmektedir. Birçok yerde gazoz olarak geçen bu ürün maden suyuna Rusya’da gazoz denmesinden kaynaklanmaktadır. Şekersiz, doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini unutmamalısınız.
- Rus diyetinin 3. gününde; tüm gün boyunca tüketebileceğiniz ilk ürün 200 gram civarında peyniridir. Peynirin az yağlı ve az tuzlu olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca evde doğal olarak sıkılmış meyve suyu içmeniz önerilmektedir. Ölçüsünü 1 litreye yakın tüketebilirsiniz ancak hiçbir şekilde şeker ilavesi olmamasına dikkat etmelisiniz.
- Rus diyetinin 4. gününde; haşlanmış tavuk ya da kırmızı et tüketmenize izin verilmektedir. 200-250 gram kadar haşlanmış etin yanına şekersiz meyve suyu tüketmeniz mümkündür.
- Diyetin 5. gününde gün boyunca tüketmeniz gereken tek şey 1 kilo kadar elmadır.
- Rus diyetinin 6.günü kefir ya da yağsız yoğurtla geçmektedir. 1 litre kadar ikisinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür.
- Diyetin 7.günü gün boyunca tüketmenize izin verilen tek şey süttür. 1 litre kadar süt tüketerek diyete son verebilirsiniz.
Ah ah sorma cnm insallah biran once gecer diyorm ama ozamanda buyuycek onuda istemiyorm cok sevimli şuanda :)bugünlerde gececek insallah canim, benimde agzim yüregime gelirdi oyun yapiyorlar onu.. yapma dedinmide tam inat oluyorlar..
Anaam tuh benim hayaller suya duscek dur anlatmaa :) 2ci olursa kız olsun uslu olsun mantigim vardı ama bu oglan onuda delirtir gibi. Allah kolaylik versin zor valla bide sende 2 taneler :) buyugun eziyeti kalmamistir ama sana dimi?Gündüz uykusu da az. Bizimki de öyle gerçiama gece uykusu iyi. Huzursuz olsa dişten diycem. Benim oğlum böyleydi ne zaman ki gece memesini kestim o zaman düzene girdi uykusu
aynen bi deniyim.
çok degilmis 3 kilo ama önlem alınmazsa 70 e çıkar o amann dikkatt
Sağol canım benim. Iyiyim çok şükür. Kilo iyi gidiyordu ama aldim yine bu ara.
off bizde de aynı durum var. Evde abi olunca onu örnek alıyor kızım. O kadar da diyorum ya sen kızsın biraz hanimefendi ol diye. Yok erkek gibi Kizkoltukların tepesinde mutfaktan bi geliyorum bakiyorum koltuktan aşağı bakıyor
Bn 6 ay dolmadan yapmadim ya spor cesaret edemedim. Seninde sıkıntı olmaz inşallah bizi de haberdar et
tamam canim bakayim profiline
bende bende 57 olmak istiyorum
Acaba o uyanmadan sen bi alıp süt verip geri mi uyutsan. Bu
Cansin can 57 ye inince insallah adresimi atacagim sana canim
a.selam canim..
öyle öyle ögreneceksin insallah.. ama esine bana karisma sürerken demelisin bence yoksa cok panik olursun.. ve kendin sürsen daha iyi olur..
a.slm canim bence de iyi yapmis esin.yoksa cesaret edip suremezdin.ama yalniz surunce daha cok cesaretlenirsin
Kesinlikle haklısınız kızlar eşim kendiside diyor ben etkiliyorum seni elimde değil diye sınavda hocalardan bu kadar etkilenmemiştim gayet rahatım olacak insAllah bklmKimse anasının karnında öğrenmiyor canım eşim kafamı daha çok
Ayy abla idare eder diyorsun bide süper valla tebrik ederimGunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
Ayy süper bir sonuç ya ben o kadar uğraşıyorum yeni başladım zaman da dahil hiç 2.5 3 kilo olmuyor yaGunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
Ayy abla idare eder diyorsun bide süper valla tebrik ederim
Sagolun kizlarAyy süper bir sonuç ya ben o kadar uğraşıyorum yeni başladım zaman da dahil hiç 2.5 3 kilo olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?