Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rus gebertme diyetidir bu
Kalori almıyorsun ki el mahkum zayıflar insan olmaz olsun böyle diyetler

Gündüz uykusu da az. Bizimki de öyle gerçiama gece uykusu iyi. Huzursuz olsa dişten diycem. Benim oğlum böyleydi ne zaman ki gece memesini kestim o zaman düzene girdi uykusu
Bende bisey yok cnm
Duzelmezse kk dan cikip tekrar giriş yap
aynen bi deniyim.
çok degilmis 3 kilo ama önlem alınmazsa 70 e çıkar o amann dikkatt
Sağol canım benim. Iyiyim çok şükür. Kilo iyi gidiyordu ama aldim yine bu ara.
off bizde de aynı durum var. Evde abi olunca onu örnek alıyor kızım. O kadar da diyorum ya sen kızsın biraz hanimefendi ol diye. Yok erkek gibi Kiz koltukların tepesinde mutfaktan bi geliyorum bakiyorum koltuktan aşağı bakıyor
Bn 6 ay dolmadan yapmadim ya spor cesaret edemedim. Seninde sıkıntı olmaz inşallah bizi de haberdar et
E ela_2019
Canım choreme uygulamasi guncellenince sıkıntı olmustu hatta profilimde var nasıl olduğu başına gelenler yardımcı oldular . gir siteye
tamam canim bakayim profiline
benim de rakam takıntım var tek olacak 5li olacak 57 ne güzel olur
bende bende 57 olmak istiyorum
Canım kaçta uykusu gelirse o zaman. Uykusu gelince çok mızmız ve ağlıyor çünkü. Bazen 7 buçuk bazen 8 ama 10 u bulmuyor
Acaba o uyanmadan sen bi alıp süt verip geri mi uyutsan. Bu

var cnm
Şu anda 93 civari.
yok cnm atmadim
Sen zaten gorduydun beni :)

Ben 68 de 60 gibi duruyodum sen ona bakma, kendini nasil güzel hissediyorsan öyle ol :))
Kadin dediginde biraz hatli olacak

Hayirlisiyla oda verir insallah abla.
Aynen ben gordumm ama sen attiysan bende gaza gelirdim diyee, kendime öncu ariyorum sanirim

Saglıksız geldi bana ve cok zor

bugünlerde gececek insallah canim, benimde agzim yüregime gelirdi oyun yapiyorlar onu.. yapma dedinmide tam inat oluyorlar..
Ah ah sorma cnm insallah biran once gecer diyorm ama ozamanda buyuycek onuda istemiyorm cok sevimli şuanda :)

Anaam tuh benim hayaller suya duscek dur anlatmaa :) 2ci olursa kız olsun uslu olsun mantigim vardı ama bu oglan onuda delirtir gibi. Allah kolaylik versin zor valla bide sende 2 taneler :) buyugun eziyeti kalmamistir ama sana dimi?

a.selam canim..
öyle öyle ögreneceksin insallah.. ama esine bana karisma sürerken demelisin bence yoksa cok panik olursun.. ve kendin sürsen daha iyi olur..
a.slm canim bence de iyi yapmis esin.yoksa cesaret edip suremezdin.ama yalniz surunce daha cok cesaretlenirsin
Kimse anasının karnında öğrenmiyor canım eşim kafamı daha çok
Kesinlikle haklısınız kızlar eşim kendiside diyor ben etkiliyorum seni elimde değil diye sınavda hocalardan bu kadar etkilenmemiştim gayet rahatım olacak insAllah bklm

Gunaydinnnn

Gonlumuzce bi cuma olsun insallah

Bebisler uyuyormu daha

Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)

Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
Ayy abla idare eder diyorsun bide süper valla tebrik ederim

Gunaydinnn herkesebenim bebiş uyandı 1 saattir koltuğun üstünde düşmeme mucadelesi veriyor indirmekten sıkıldım ayağının altina yastık koydum duserse kafaya bir şey olmasin diye basıp inmeyi öğrendi iyi oldu

Gunaydinnnn

Gonlumuzce bi cuma olsun insallah

Bebisler uyuyormu daha

Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)

Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
Ayy süper bir sonuç ya ben o kadar uğraşıyorum yeni başladım zaman da dahil hiç 2.5 3 kilo olmuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…