Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende yapamam boyle diyetleri
benim icinde en uygunu if diyeti
ama cok acikirsam arada atistirmalik yiyorum

ABD dedeymiş bu klinik. Gram gram kim ölçecek

Mayo Klinik Diyeti İçin Örnek Menü

1.200 kalorili plan için 3 günlük örnek menü. Daha yüksek kalorili planlarda daha fazla karbonhidrat, protein, süt ve yağ porsiyonları yer alacaktır.

1.Gün

• Kahvaltı: 3/4 bardak (68 gram) yulaf ezmesi, 1 elma ve siyah kahve veya çay
  • Öğle yemeği: 85 gram ton balığı ile 2 bardak (472 gram) karışık yeşillik, 1/2 bardak (43 gram) az yağlı rendelenmiş peynir, 1 1/2 çay kaşığı (7 gram) margarin ile 1 tam buğday tost dilimi ve 1/2 su bardağı (75 gram) yaban mersini
  • Akşam yemeği: 1,5 çay kaşığı (7 ml) zeytinyağı ile pişmiş 85 gram balık eti, 1/2 su bardağı (75 gram) patates ve 1/2 su bardağı (75 gram) karnabahar fırında pişmiş
  • Atıştırmalıklar: 8 tam tahıllı kraker ile 1 portakal ve 1 su bardağı (125 gram) havuç

2. Gün

• Kahvaltı: 1,5 çay kaşığı (7 gram) margarin ile pişmiş 3 yumurta akı, 1 tost dilimi kepekli ekmek, 1 armut ve siyah kahve veya çay
  • Öğle yemeği: 85 gram ızgara tavuk, 1 fincan (180 gram) haşlanmış kuşkonmaz, 170 gram az yağlı yoğurt ve 1/2 fincan (75 gram) ahududu
  • Akşam yemeği: 1,5 çay kaşığı (7 gram) zeytinyağı ile pişmiş karides veya balık, 1/2 fincan (75 gram kahverengi pirinç) ve 1 fincan (150 gram) brokoli
  • Atıştırmalıklar: Yarım muz ve 1 bardak (100 gram) dilimlenmiş salatalık

3 Gün

• Kahvaltı: 3/4 su bardağı (30 gram) yulaf kepeği gevreği, 1 su bardağı (240 ml) yağsız süt, yarım muz ve siyah kahve veya çay
  • Öğle yemeği: 1,5 çay kaşığı (7 gram) zeytinyağı ile pişmiş 85 gram hindi eti ve 1,5 bardak üzüm ile birlikte 1 tost dilimi kepekli ekmek
  • Akşam yemeği: 1 su bardağı (100 gram) pişmiş tam buğday makarna, 1/2 su bardağı (120 gram) az yağlı domates sosu, 85 gram ızgara tavuk göğsü ve 1,5 çay kaşığı (7 gram) zeytinyağı ile pişmiş 1/2 su bardağı (58 gram) yeşil fasulye
  • Atıştırmalıklar: 1 armut ve 10 kiraz domates

Gece uykusuna kaçta yatırıyorsun canım ? Bir de gündüz hangi saat aralıklarında kaç saat uyuyor ?
Canım kaçta uykusu gelirse o zaman. Uykusu gelince çok mızmız ve ağlıyor çünkü. Bazen 7 buçuk bazen 8 ama 10 u bulmuyor

sen çok yaklaşmışsın canım maşallah
Allah ömür verirse 2 seneye ben de geliyorum yanına inşallah 57 de buluşalım
insalaalh canim
bende koruyabilirsemm.hesapladim 1bucuk senede 20 kilo alip vermisim(
Ana okulunu demiyoz cnm normal okul :))

Burda calisan anneler bebekken bile veriyor
bebekken birakilan da kresmi oluyo oluyo abla ozaman
burdada oyle var

Kaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
Bu kadar da dombur dumbur söylemeyeydin iyidi

bebekken birakilan da kresmi oluyo oluyo abla ozaman
burdada oyle var
kres kücükken birakilam oluyor canim ona burda almancada baska bisey deniyor..
ama 3 yastan sonra baslanilan bütün oluyor ama en son sene türkiyeye göre anaokulu oluyor.. :))

Kaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
94le başladım cnm benim diyetisyenin bana belirledigi hedef kilo 68di zaten ha 70i bı görsem belki 65-68 zorladım ama bana cidden 70 yetiyor hani iyi hissediyorum çok sıkıntı görmüyorum o kilolarda
Ben 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediye Fit mutlu anne işin zor

Selamün aleyküm kızlar bugün öğlen yürüyüşe çıktık geldik tam oturdum örgü oruyordum eşim aradı çarşıya kumaş almaya gidelim diye indik aşağıya onu beklemeye geldi anahtarı verdi direk çarşının göbeğine attı beni anlayacağınız sen goturceksn dedi hafif heycan yaptım eşim de sınırlı oluyor saolsun yan koltukta otururken onu yap bunu yapma iyice panik yaptırıyor battı çıktıdan kalkarken arkadakiler zart zart kornaya basınca evtik yaptım stop ettirdim arabayı neyse ki kazasız belasız vardık oraya aldık dönduj yemek telaşı derken oğlumu yeni uyutabildm baklm uyanmazsa acayipte uykum var menümü birazdan bildircem

a.selam canim..
öyle öyle ögreneceksin insallah.. ama esine bana karisma sürerken demelisin bence yoksa cok panik olursun.. ve kendin sürsen daha iyi olur..

kres kücükken birakilam oluyor canim ona burda almancada baska bisey deniyor..
ama 3 yastan sonra baslanilan bütün oluyor ama en son sene türkiyeye göre anaokulu oluyor.. :))
anladim canim:)
a.slm canim bence de iyi yapmis esin.yoksa cesaret edip suremezdin.ama yalniz surunce daha cok cesaretlenirsin

Mesele 58 olmak değil yeğen mesele 58 de kalabilmekte
Seni her türlü beğenirim de burası uygun değil şiişşşşttt
Kendimi 65te iyi hissediyorum ama zalım nefsime güvenmiyorum biraz daha aşağı ineyim ki yine alırım ben
Sağol canım gel sana çay ısmarlayam kıtlamalar benden
Erzurum usulü
Ben 68 de 60 gibi duruyodum sen ona bakma, kendini nasil güzel hissediyorsan öyle ol :))
Kadin dediginde biraz hatli olacak
65te iyiyim abla sadece kendime güvenmiyorum motiveyken biraz daha Vereyim yine yerine koyarım ben onu
güzel menü canım akşam 2 cesit protein olmuş salata daha iyi olurmuş
Aslında tavuk sotemde çok az tavuk vardı buzluktan çıkardığım tavuğun büyük kısmıyla ev ahalisine mantarlı tavuklu kremalı makarna yaptım bana da bol sebzeli sote kendimce ayran içip proteini dengelemeye çalıştım
Hiç araştırma yaptınız mı kızlar dünyada bizim bilmediğimiz diyetler var mı? Hep aynı şeylerden sıkıldım ben bi araştırıp geleyim
Elbet vardır da önemli olan diyet değil beslenme stilli oluşturmak bence biz o kısımda patlıyoruz kilo verip sonrasında yaptığımız yanlışlara dönüp başa sarıyoruz
Ben 35 kilo verdiğimde senin gibi 3 ana 2 ara öğün besleniyordum işe yaradı mı yaradı 25 kilo verdiğimde ise if ile verdim 2 öğün hatta Ramazan’da tek öğün o da işe yaradı disiplini sağlamak aslında mühim Olan
Yok artık gün boyu maden suyu niye ? Sıfır kalori mineral dengesi için mi acep ? Hiç benlik değil şok diyetler hayatta
Ana okulunu demiyoz cnm normal okul :))

Burda calisan anneler bebekken bile veriyor
Ben geçen yıl 1 buçuk yaşında iken bezli bezli verdim
Kimse anasının karnında öğrenmiyor canım eşim kafamı daha çok karıştırıyor tek çıktığımda çok daha rahatım
a.selam canim..
öyle öyle ögreneceksin insallah.. ama esine bana karisma sürerken demelisin bence yoksa cok panik olursun.. ve kendin sürsen daha iyi olur..
Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…