- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.381
bende yapamam boyle diyetleriRus diyetiymiş. Bizim insanı hayattan bezdiren 5te 5 diyetine benziyo :)
- Rus diyetinin 1. gününde tüketmeniz gereken tek besin süttür. Sütünüzü tercih ederken az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Az yağlı sütten 1 litre kadar içebilirsiniz.
- Diyetin 2. gününde yalnızca 1 litre ölçüsünde maden suyu tüketmeniz gerekmektedir. Birçok yerde gazoz olarak geçen bu ürün maden suyuna Rusya’da gazoz denmesinden kaynaklanmaktadır. Şekersiz, doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini unutmamalısınız.
- Rus diyetinin 3. gününde; tüm gün boyunca tüketebileceğiniz ilk ürün 200 gram civarında peyniridir. Peynirin az yağlı ve az tuzlu olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca evde doğal olarak sıkılmış meyve suyu içmeniz önerilmektedir. Ölçüsünü 1 litreye yakın tüketebilirsiniz ancak hiçbir şekilde şeker ilavesi olmamasına dikkat etmelisiniz.
- Rus diyetinin 4. gününde; haşlanmış tavuk ya da kırmızı et tüketmenize izin verilmektedir. 200-250 gram kadar haşlanmış etin yanına şekersiz meyve suyu tüketmeniz mümkündür.
- Diyetin 5. gününde gün boyunca tüketmeniz gereken tek şey 1 kilo kadar elmadır.
- Rus diyetinin 6.günü kefir ya da yağsız yoğurtla geçmektedir. 1 litre kadar ikisinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür.
- Diyetin 7.günü gün boyunca tüketmenize izin verilen tek şey süttür. 1 litre kadar süt tüketerek diyete son verebilirsiniz.
Almanca biliyormu seninkileruygun degil zaten, benim kücükte 30 ekim onuda gec baslaticam.. ama büyügü mecbur mayis da 6 oluyor.. anaokuluna fazla gidemedi ama yapacak bise yok
sen çok yaklaşmışsın canım maşallahbenimde hedefim 57
Ana okulunu demiyoz cnm normal okul :))izim burda bezi biraktiysa 2 yasinda bile aliyorlar ana okula
N3 guzel supriz yapmis sana
Zayıflama konusuda iyi olmus beraber verirsniz. Kac kilo ki abla varmi cok yolu
Aaa baya da uzun şaştım acaba iyice artık huy mu edindi
Dur bi ara deniycem ozamanMefkurem abla sen attinmi U UcanSupurge sendende isteriz bi after before
Canm nasilsin basin sagolsn iyimisin sen toparladnmi kilo nasl gidiyor.
57 ol sana duble İskender ismarlıcamsen çok yaklaşmışsın canım maşallah
Allah ömür verirse 2 seneye ben de geliyorum yanına inşallah 57 de buluşalım
Canım kaçta uykusu gelirse o zaman. Uykusu gelince çok mızmız ve ağlıyor çünkü. Bazen 7 buçuk bazen 8 ama 10 u bulmuyorGece uykusuna kaçta yatırıyorsun canım ? Bir de gündüz hangi saat aralıklarında kaç saat uyuyor ?
insalaalh canimsen çok yaklaşmışsın canım maşallah
Allah ömür verirse 2 seneye ben de geliyorum yanına inşallah 57 de buluşalım
bebekken birakilan da kresmi oluyo oluyo abla ozamanAna okulunu demiyoz cnm normal okul :))
Burda calisan anneler bebekken bile veriyor
Bu kadar da dombur dumbur söylemeyeydin iyidiKaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
ne kadar dogru diyor..
büyügü biliyorda, kücügüm okadar degil tek tuk ablaAlmanca biliyormu seninkiler
Güzel anlaştmış herşeyi.
kres kücükken birakilam oluyor canim ona burda almancada baska bisey deniyor..bebekken birakilan da kresmi oluyo oluyo abla ozaman
burdada oyle var
Gündüz kaç gibi uyuyor kaç saat uyuduğu da önemliCanım kaçta uykusu gelirse o zaman. Uykusu gelince çok mızmız ve ağlıyor çünkü. Bazen 7 buçuk bazen 8 ama 10 u bulmuyor
94le başladım cnm benim diyetisyenin bana belirledigi hedef kilo 68di zaten ha 70i bı görsem belki 65-68 zorladım ama bana cidden 70 yetiyor hani iyi hissediyorum çok sıkıntı görmüyorum o kilolardaKaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
Ben 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediyeFit mutlu anne işin zor
a.selam canim..Selamün aleyküm kızlar bugün öğlen yürüyüşe çıktık geldik tam oturdum örgü oruyordum eşim aradı çarşıya kumaş almaya gidelim diye indik aşağıya onu beklemeye geldi anahtarı verdidirek çarşının göbeğine attı beni anlayacağınız sen goturceksn dedi hafif heycan yaptım eşim de sınırlı oluyor saolsun yan koltukta otururken onu yap bunu yapma iyice panik yaptırıyor battı çıktıdan kalkarken arkadakiler zart zart kornaya basınca evtik yaptım stop ettirdim arabayı neyse ki kazasız belasız vardık oraya aldık dönduj yemek telaşı derken oğlumu yeni uyutabildm baklm uyanmazsa acayipte uykum var menümü birazdan bildircem
anladim canim:)kres kücükken birakilam oluyor canim ona burda almancada baska bisey deniyor..
ama 3 yastan sonra baslanilan bütün oluyor ama en son sene türkiyeye göre anaokulu oluyor.. :))
a.slm canim bence de iyi yapmis esin.yoksa cesaret edip suremezdin.ama yalniz surunce daha cok cesaretlenirsinSelamün aleyküm kızlar bugün öğlen yürüyüşe çıktık geldik tam oturdum örgü oruyordum eşim aradı çarşıya kumaş almaya gidelim diye indik aşağıya onu beklemeye geldi anahtarı verdidirek çarşının göbeğine attı beni anlayacağınız sen goturceksn dedi hafif heycan yaptım eşim de sınırlı oluyor saolsun yan koltukta otururken onu yap bunu yapma iyice panik yaptırıyor battı çıktıdan kalkarken arkadakiler zart zart kornaya basınca evtik yaptım stop ettirdim arabayı neyse ki kazasız belasız vardık oraya aldık dönduj yemek telaşı derken oğlumu yeni uyutabildm baklm uyanmazsa acayipte uykum var menümü birazdan bildircem
Kendimi 65te iyi hissediyorum ama zalım nefsime güvenmiyorum biraz daha aşağı ineyim ki yine alırım benMesele 58 olmak değil yeğen mesele 58 de kalabilmekte
Seni her türlü beğenirim de burası uygun değil şiişşşşttt
Erzurum usulüSağol canım gel sana çay ısmarlayam kıtlamalar benden
65te iyiyim abla sadece kendime güvenmiyorum motiveyken biraz daha Vereyim yine yerine koyarım ben onuBen 68 de 60 gibi duruyodumsen ona bakma, kendini nasil güzel hissediyorsan öyle ol :))
Kadin dediginde biraz hatli olacak
Aslında tavuk sotemde çok az tavuk vardı buzluktan çıkardığım tavuğun büyük kısmıyla ev ahalisine mantarlı tavuklu kremalı makarna yaptım bana da bol sebzeli sote kendimce ayran içip proteini dengelemeye çalıştımgüzel menü canım akşam 2 cesit protein olmuş salata daha iyi olurmuş
Elbet vardır da önemli olan diyet değil beslenme stilli oluşturmak bence biz o kısımda patlıyoruz kilo verip sonrasında yaptığımız yanlışlara dönüp başa sarıyoruzHiç araştırma yaptınız mı kızlar dünyada bizim bilmediğimiz diyetler var mı? Hep aynı şeylerden sıkıldım ben bi araştırıp geleyim
Ben 35 kilo verdiğimde senin gibi 3 ana 2 ara öğün besleniyordum işe yaradı mı yaradı 25 kilo verdiğimde ise if ile verdim 2 öğün hatta Ramazan’da tek öğün o da işe yaradı disiplini sağlamak aslında mühim Olancanım milyon çeşit diyet bulursun ama önemli olan kendi vücudunu tanıyarak ona uygununu seçmek bence. örneğin ben bu kiloda IF başlasam (çok araştırdım) uzun açlıktan sonra akşam saldıracağım yemeklere hiçbir katkısı olmayacak karatay denedim karbonhidrat krizine girip 1 kilo baklava alıp yedim :)) neler neler önemli olan sana neyin iyi geldiğini bilmek bence canım
Yok artık gün boyu maden suyu niye ? Sıfır kalori mineral dengesi için mi acep ? Hiç benlik değil şok diyetler hayattaRus diyetiymiş. Bizim insanı hayattan bezdiren 5te 5 diyetine benziyo :)
- Rus diyetinin 1. gününde tüketmeniz gereken tek besin süttür. Sütünüzü tercih ederken az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Az yağlı sütten 1 litre kadar içebilirsiniz.
- Diyetin 2. gününde yalnızca 1 litre ölçüsünde maden suyu tüketmeniz gerekmektedir. Birçok yerde gazoz olarak geçen bu ürün maden suyuna Rusya’da gazoz denmesinden kaynaklanmaktadır. Şekersiz, doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini unutmamalısınız.
- Rus diyetinin 3. gününde; tüm gün boyunca tüketebileceğiniz ilk ürün 200 gram civarında peyniridir. Peynirin az yağlı ve az tuzlu olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca evde doğal olarak sıkılmış meyve suyu içmeniz önerilmektedir. Ölçüsünü 1 litreye yakın tüketebilirsiniz ancak hiçbir şekilde şeker ilavesi olmamasına dikkat etmelisiniz.
- Rus diyetinin 4. gününde; haşlanmış tavuk ya da kırmızı et tüketmenize izin verilmektedir. 200-250 gram kadar haşlanmış etin yanına şekersiz meyve suyu tüketmeniz mümkündür.
- Diyetin 5. gününde gün boyunca tüketmeniz gereken tek şey 1 kilo kadar elmadır.
- Rus diyetinin 6.günü kefir ya da yağsız yoğurtla geçmektedir. 1 litre kadar ikisinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür.
- Diyetin 7.günü gün boyunca tüketmenize izin verilen tek şey süttür. 1 litre kadar süt tüketerek diyete son verebilirsiniz.
Ben geçen yıl 1 buçuk yaşında iken bezli bezli verdimAna okulunu demiyoz cnm normal okul :))
Burda calisan anneler bebekken bile veriyor
Kimse anasının karnında öğrenmiyor canım eşim kafamı daha çok karıştırıyor tek çıktığımda çok daha rahatımSelamün aleyküm kızlar bugün öğlen yürüyüşe çıktık geldik tam oturdum örgü oruyordum eşim aradı çarşıya kumaş almaya gidelim diye indik aşağıya onu beklemeye geldi anahtarı verdidirek çarşının göbeğine attı beni anlayacağınız sen goturceksn dedi hafif heycan yaptım eşim de sınırlı oluyor saolsun yan koltukta otururken onu yap bunu yapma iyice panik yaptırıyor battı çıktıdan kalkarken arkadakiler zart zart kornaya basınca evtik yaptım stop ettirdim arabayı neyse ki kazasız belasız vardık oraya aldık dönduj yemek telaşı derken oğlumu yeni uyutabildm baklm uyanmazsa acayipte uykum var menümü birazdan bildircem
Kesinliklea.selam canim..
öyle öyle ögreneceksin insallah.. ama esine bana karisma sürerken demelisin bence yoksa cok panik olursun.. ve kendin sürsen daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?