- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.361
Benim gurbetçi kuzenim olsa ne çok takılırdım ya
Menülere göz attım fena değil çoğu afiyet olsun kızlar
Dikkatimi çeken
@strontium waffle olmamış
@nanekekik iki günde patates vardı etkilemesin seni
Lusi 'yarım nal' miktar belirtmk için nerdn aklına geldi
Namaria diyetisyenin etle ekmeği aynı öğünde vermiş fazla geliyo mu sana ikisi?
Abla senim koruma için pay olarak bi 10-15 kilo koyman lazım ondan dedim haftada 5 kilo alma poyansiyeln olduğu içinDemesenizde daha vermem
Sanki 6 lara dustumde
Senin bebelerin iştahı ne güzel açık ya size yemek bırakmıyolarSomon un dilimi Nal şeklinde olduğundan mütevellit ayrıcana da ben yiyemediğimden de mütevellit bebelerin gömdüğünden de mütevellit
en güzeli saglikli beslenip, aksamdan yemeyip, spor yapmak.. diger türlü bünye hemen geri alir bana göreHiç araştırma yaptınız mı kızlar dünyada bizim bilmediğimiz diyetler var mı? Hep aynı şeylerden sıkıldım ben bi araştırıp geleyim
canım milyon çeşit diyet bulursun ama önemli olan kendi vücudunu tanıyarak ona uygununu seçmek bence. örneğin ben bu kiloda IF başlasam (çok araştırdım) uzun açlıktan sonra akşam saldıracağım yemeklere hiçbir katkısı olmayacak karatay denedim karbonhidrat krizine girip 1 kilo baklava alıp yedim :)) neler neler önemli olan sana neyin iyi geldiğini bilmek bence canımHiç araştırma yaptınız mı kızlar dünyada bizim bilmediğimiz diyetler var mı? Hep aynı şeylerden sıkıldım ben bi araştırıp geleyim
Ben evlenmeden once 58 dimbenim de rakam takıntım var tek olacak 5li olacak 57 ne güzel olur
29 ekimde 5 olacak bizimkievet abla yasit diye hatirliyordum benim kizla yanlis hatirliyorda olabilirim :))
valla canım en son ilkolulda 50 küsürlerdeydim heralde :))Ben evlenmeden once 58 dim
2.cocuktan sonrada...
Ama şu anda 58 olsam iskeletor gibi olurum :)))
Senin yaşın genç, hazir başlamışken hayalindeki kiloyu görmeden birakma cnm
ozaman istege bagli baslamasi mecbur degil, benim kücük kizcemde öyle..29 ekimde 5 olacak bizimki
Dogru bi bakış açısıAbla senim koruma için pay olarak bi 10-15 kilo koyman lazım ondan dedim haftada 5 kilo alma poyansiyeln olduğu için
5 yasinda ne okuluozaman istege bagli baslamasi mecbur degil, benim kücük kizcemde öyle..
Videyosunu attigim adam baska bölümde bütün diyetleri siralamistiHiç araştırma yaptınız mı kızlar dünyada bizim bilmediğimiz diyetler var mı? Hep aynı şeylerden sıkıldım ben bi araştırıp geleyim
uygun degil zaten, benim kücükte 30 ekim onuda gec baslaticam.. ama büyügü mecbur mayis da 6 oluyor.. anaokuluna fazla gidemedi ama yapacak bise yok5 yasinda ne okulucocuk dogru dürüst yuvaya gidemedi :))
Okul icin daha cok küçük cnm yaa
aman allahim bu cok sagliksizRus diyetiymiş. Bizim insanı hayattan bezdiren 5te 5 diyetine benziyo :)
- Rus diyetinin 1. gününde tüketmeniz gereken tek besin süttür. Sütünüzü tercih ederken az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Az yağlı sütten 1 litre kadar içebilirsiniz.
- Diyetin 2. gününde yalnızca 1 litre ölçüsünde maden suyu tüketmeniz gerekmektedir. Birçok yerde gazoz olarak geçen bu ürün maden suyuna Rusya’da gazoz denmesinden kaynaklanmaktadır. Şekersiz, doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini unutmamalısınız.
- Rus diyetinin 3. gününde; tüm gün boyunca tüketebileceğiniz ilk ürün 200 gram civarında peyniridir. Peynirin az yağlı ve az tuzlu olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca evde doğal olarak sıkılmış meyve suyu içmeniz önerilmektedir. Ölçüsünü 1 litreye yakın tüketebilirsiniz ancak hiçbir şekilde şeker ilavesi olmamasına dikkat etmelisiniz.
- Rus diyetinin 4. gününde; haşlanmış tavuk ya da kırmızı et tüketmenize izin verilmektedir. 200-250 gram kadar haşlanmış etin yanına şekersiz meyve suyu tüketmeniz mümkündür.
- Diyetin 5. gününde gün boyunca tüketmeniz gereken tek şey 1 kilo kadar elmadır.
- Rus diyetinin 6.günü kefir ya da yağsız yoğurtla geçmektedir. 1 litre kadar ikisinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür.
- Diyetin 7.günü gün boyunca tüketmenize izin verilen tek şey süttür. 1 litre kadar süt tüketerek diyete son verebilirsiniz.
Bunu eskiden akrep yapmistiRus diyetiymiş. Bizim insanı hayattan bezdiren 5te 5 diyetine benziyo :)
- Rus diyetinin 1. gününde tüketmeniz gereken tek besin süttür. Sütünüzü tercih ederken az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Az yağlı sütten 1 litre kadar içebilirsiniz.
- Diyetin 2. gününde yalnızca 1 litre ölçüsünde maden suyu tüketmeniz gerekmektedir. Birçok yerde gazoz olarak geçen bu ürün maden suyuna Rusya’da gazoz denmesinden kaynaklanmaktadır. Şekersiz, doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini unutmamalısınız.
- Rus diyetinin 3. gününde; tüm gün boyunca tüketebileceğiniz ilk ürün 200 gram civarında peyniridir. Peynirin az yağlı ve az tuzlu olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca evde doğal olarak sıkılmış meyve suyu içmeniz önerilmektedir. Ölçüsünü 1 litreye yakın tüketebilirsiniz ancak hiçbir şekilde şeker ilavesi olmamasına dikkat etmelisiniz.
- Rus diyetinin 4. gününde; haşlanmış tavuk ya da kırmızı et tüketmenize izin verilmektedir. 200-250 gram kadar haşlanmış etin yanına şekersiz meyve suyu tüketmeniz mümkündür.
- Diyetin 5. gününde gün boyunca tüketmeniz gereken tek şey 1 kilo kadar elmadır.
- Rus diyetinin 6.günü kefir ya da yağsız yoğurtla geçmektedir. 1 litre kadar ikisinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür.
- Diyetin 7.günü gün boyunca tüketmenize izin verilen tek şey süttür. 1 litre kadar süt tüketerek diyete son verebilirsiniz.
bende calissam avantaj olurduda malesef calismiyorum.oyuzden uzak olup kafam rahat olsun isterdimBiz de yakınız kızıma baktığı için avantaj benim için ama alt üst fenaymış
benimde aklima kasdan baska bisey gelmediDiyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
benimde hedefim 57benim de rakam takıntım var tek olacak 5li olacak 57 ne güzel olur
bizim burda bezi biraktiysa 2 yasinda bile aliyorlar ana okula5 yasinda ne okulucocuk dogru dürüst yuvaya gidemedi :))
Okul icin daha cok küçük cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?