Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Somon un dilimi Nal şeklinde olduğundan mütevellit ayrıcana da ben yiyemediğimden de mütevellit bebelerin gömdüğünden de mütevellit

Hiç araştırma yaptınız mı kızlar dünyada bizim bilmediğimiz diyetler var mı? Hep aynı şeylerden sıkıldım ben bi araştırıp geleyim
en güzeli saglikli beslenip, aksamdan yemeyip, spor yapmak.. diger türlü bünye hemen geri alir bana göre

Hiç araştırma yaptınız mı kızlar dünyada bizim bilmediğimiz diyetler var mı? Hep aynı şeylerden sıkıldım ben bi araştırıp geleyim
canım milyon çeşit diyet bulursun ama önemli olan kendi vücudunu tanıyarak ona uygununu seçmek bence. örneğin ben bu kiloda IF başlasam (çok araştırdım) uzun açlıktan sonra akşam saldıracağım yemeklere hiçbir katkısı olmayacak karatay denedim karbonhidrat krizine girip 1 kilo baklava alıp yedim :)) neler neler önemli olan sana neyin iyi geldiğini bilmek bence canım

benim de rakam takıntım var tek olacak 5li olacak 57 ne güzel olur
Ben evlenmeden once 58 dim
2.cocuktan sonrada...
Ama şu anda 58 olsam iskeletor gibi olurum :)))

Senin yaşın genç, hazir başlamışken hayalindeki kiloyu görmeden birakma cnm

Ben evlenmeden once 58 dim
2.cocuktan sonrada...
Ama şu anda 58 olsam iskeletor gibi olurum :)))

Senin yaşın genç, hazir başlamışken hayalindeki kiloyu görmeden birakma cnm
valla canım en son ilkolulda 50 küsürlerdeydim heralde :))
en azından deneylim değil mi iskeletor gibi olmak nası olur denemeden bilemem değil mi

Videyosunu attigim adam baska bölümde bütün diyetleri siralamisti
Adini duymadigim bisey yoktu :)

Rus diyetiymiş. Bizim insanı hayattan bezdiren 5te 5 diyetine benziyo :)
  • Rus diyetinin 1. gününde tüketmeniz gereken tek besin süttür. Sütünüzü tercih ederken az yağlı olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Az yağlı sütten 1 litre kadar içebilirsiniz.
  • Diyetin 2. gününde yalnızca 1 litre ölçüsünde maden suyu tüketmeniz gerekmektedir. Birçok yerde gazoz olarak geçen bu ürün maden suyuna Rusya’da gazoz denmesinden kaynaklanmaktadır. Şekersiz, doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini unutmamalısınız.
  • Rus diyetinin 3. gününde; tüm gün boyunca tüketebileceğiniz ilk ürün 200 gram civarında peyniridir. Peynirin az yağlı ve az tuzlu olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca evde doğal olarak sıkılmış meyve suyu içmeniz önerilmektedir. Ölçüsünü 1 litreye yakın tüketebilirsiniz ancak hiçbir şekilde şeker ilavesi olmamasına dikkat etmelisiniz.
  • Rus diyetinin 4. gününde; haşlanmış tavuk ya da kırmızı et tüketmenize izin verilmektedir. 200-250 gram kadar haşlanmış etin yanına şekersiz meyve suyu tüketmeniz mümkündür.
  • Diyetin 5. gününde gün boyunca tüketmeniz gereken tek şey 1 kilo kadar elmadır.
  • Rus diyetinin 6.günü kefir ya da yağsız yoğurtla geçmektedir. 1 litre kadar ikisinden bir tanesini tercih edebilmeniz mümkündür.
  • Diyetin 7.günü gün boyunca tüketmenize izin verilen tek şey süttür. 1 litre kadar süt tüketerek diyete son verebilirsiniz.

5 yasinda ne okulu cocuk dogru dürüst yuvaya gidemedi :))
Okul icin daha cok küçük cnm yaa
uygun degil zaten, benim kücükte 30 ekim onuda gec baslaticam.. ama büyügü mecbur mayis da 6 oluyor.. anaokuluna fazla gidemedi ama yapacak bise yok

aman allahim bu cok sagliksiz hem sagliksiz hemde acliktan sinirler gergin olur bi bayaga :)) birde verilen kilo geri gelir :)) bide kudurmus sekilde yemeklere dalinir :))

Bunu eskiden akrep yapmisti

Biz de yakınız kızıma baktığı için avantaj benim için ama alt üst fenaymış
bende calissam avantaj olurduda malesef calismiyorum.oyuzden uzak olup kafam rahat olsun isterdim
Diyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
benimde aklima kasdan baska bisey gelmedi
benim de rakam takıntım var tek olacak 5li olacak 57 ne güzel olur
benimde hedefim 57
5 yasinda ne okulu cocuk dogru dürüst yuvaya gidemedi :))
Okul icin daha cok küçük cnm yaa
bizim burda bezi biraktiysa 2 yasinda bile aliyorlar ana okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…