- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.461
Teşekkür ederim canımcanım iş yerinde problemler vardı çözülmüştür inşallah
gayet güzel canim menülerin dolu doluydu dediğin gibi miktarları azaltsan ya da sporu eklesen neler neler gelir
sen bu işi çözmüşsün canim maşallah
maşallah kuzuya sevdiyse bundan sonra da çok güzel de yapar babannesiSevmiş cnm
Ilk sefer olmasina ragmen cok iyi yapti demis hocasi
Kiyafetiylede pek tatliydi :))
Sen neler yaptin bugun
Tontis geldimi
annen hayırlı evlatlardan ne güzel babasına bakmış , sevabını almış gülüm , ne kadar hasta ,yaşlı da olsa ana-baba işte alışması zorhosbuldum abloşum. Allah razı olsun. Annem çok kötüydü ilk günler. Baya uzun zamandir kötüydu. Zayif bir beden içinde öylece yatakta kimseyi de tanımıyor du artık. Bekliyorduk ölümünü ama yine de insan cok kötü oluyor. Aynen 5.6. Diş geldi. Tesekkur edeiz guzel dileklerin icin. devamida hızlı gelecek gibi yiprandi kuzum ama Allah sag lik versin.
Canim gündüz uykusu nasil. Acaba gündüz mu alıyor uykusunu. Gerçi uyku uykuyu getirir diyorlar gündüz cok uyusa bile gece uykusuda devam ediyormuş normalde.
Ayy cok mu aldin ki. Kaç kilosun şu an
En cok görmek istediğim yer.
Cok sagil canim Allah razı olsun
iyi eksi nerdeeee iyi bir artı gelmiş :))))malum dönem geldiyse iyi bi eksi gelir belkide
ozaman sevinmelisin
İnşallah güzel bi rakam görürsün
BendensinGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
sen sabitsin kafanı duvara vuruyorsun ponim ben artıdayım camdan mı atlasam :)))Günaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
süper canım tebrikler az kaldı ha gayretGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
haftaya telafi edersin insAllah kaptanımGünaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
çok değil canım halledersingünaydın kızlar,
geçen hafta:60
bu hafta:60,5
(not: listede değilim)
güzel eksi canım tebriklerGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
süper canım tebriklerGünaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim
Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
süper canım tebriklerGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
kokmuyor mu ki abla ya nasıl saklıyormaşallah kuzuya sevdiyse bundan sonra da çok güzel de yapar babannesi
tontişin sigaraları bendeydi kocasından gizli içiyor önceki gün eve giderken mesai çıkış zamanı kocası gelir ,saklayamaya fırsat olmaz diye evine götürmemişti , ben gittim erkenden malzemeyi saklasın diye :))
Haftaya telafı edersin insAllah cnmGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
Niye artı oldun ki abla menülerin güzeldi sanki tam hatırlamıyorum ama haftaya eksiye geçersin insAllahkilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
Aynen niran ben her hafta kilo veremiyorum gerçekten metabolizmam iyi çalışmıyorBendensin
Sıkma canını
Takımda 3-5 kişinin metabolizması birbirine çok benziyor.
Sen, ben,Pembe Lotus , Pnrrr-12 , Ucmelekannesi
Sizce de öyle mi, bana mı öyle geliyor
Gram mı oynamaz ya. Pınar önceki diyette dolu dolu yiyor her hafta tıkır tıkır veriyordu çocuk stresi etkiliyor bence. Hatice de adapte olamadı diyete sık sık bozuyor. İkisininde metosu çok iyi aslında. Bence senin metonda iyi de bozdun mu ne yaptın garip menülerinleBendensin
Sıkma canını
Takımda 3-5 kişinin metabolizması birbirine çok benziyor.
Sen, ben,Pembe Lotus , Pnrrr-12 , Ucmelekannesi
Sizce de öyle mi, bana mı öyle geliyor
Yine gitmiş canım, bildirimini tam yapabilir misinGeçen hafta 78.2
Bu hafta
Aynen niran ben her hafta kilo veremiyorum gerçekten metabolizmam iyi çalışmıyor
Bu hafta o kadar dikkat ettim giden 700gr
korkusuna ölüyor kız :))bir kere yakalanmış çarşıda bir kafede tek başına oturmuş sigara içiyormuş tesadüf kocası da oralardaymış görmüş içeri girdiği gibi bunun sigaraları alıp parçalamış atmış evde de bir daha içersen seni boşarım demiş kaç gün de küsmüş konuşmamışsüper canım tebrikler az kaldı ha gayret
haftaya telafi edersin insAllah kaptanım
çok değil canım halledersin
güzel eksi canım tebrikler
süper canım tebrikler
süper canım tebrikler
kokmuyor mu ki abla ya nasıl saklıyor
Haftaya telafı edersin insAllah cnm
Abla regldendirde Zuhal ablamn dünkü paylaştığı videodaki profu dinledin mi az yiye yiye vücut metoyu yavaşlatıp sonraki gelen yiyecekleri yağa çevirmeye çalışıyormuş az yiyip kilo verememe sebebi bu. Normal bi diyetisyenle mi devam etsensen sabitsin kafanı duvara vuruyorsun ponim ben artıdayım camdan mı atlasam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?