Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim canım bu hafta sporumu yapmayı çok istiyorum

Sevmiş cnm
Ilk sefer olmasina ragmen cok iyi yapti demis hocasi
Kiyafetiylede pek tatliydi :))

Sen neler yaptin bugun
Tontis geldimi
maşallah kuzuya sevdiyse bundan sonra da çok güzel de yapar babannesi
tontişin sigaraları bendeydi kocasından gizli içiyor önceki gün eve giderken mesai çıkış zamanı kocası gelir ,saklayamaya fırsat olmaz diye evine götürmemişti , ben gittim erkenden malzemeyi saklasın diye :))

annen hayırlı evlatlardan ne güzel babasına bakmış , sevabını almış gülüm , ne kadar hasta ,yaşlı da olsa ana-baba işte alışması zor

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi

Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221

Az kaldi ikililere
süper canım tebrikler az kaldı ha gayret
Günaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
haftaya telafi edersin insAllah kaptanım
günaydın kızlar,

geçen hafta:60
bu hafta:60,5
(not: listede değilim)
çok değil canım halledersin
güzel eksi canım tebrikler
Günaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim

Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
süper canım tebrikler
Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
süper canım tebrikler
kokmuyor mu ki abla ya nasıl saklıyor
Günaydın kızlar

Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
Haftaya telafı edersin insAllah cnm

Bendensin
Sıkma canını
Takımda 3-5 kişinin metabolizması birbirine çok benziyor.
Sen, ben, Pembe Lotus , Pnrrr-12 , Ucmelekannesi

Sizce de öyle mi, bana mı öyle geliyor
Gram mı oynamaz ya. Pınar önceki diyette dolu dolu yiyor her hafta tıkır tıkır veriyordu çocuk stresi etkiliyor bence. Hatice de adapte olamadı diyete sık sık bozuyor. İkisininde metosu çok iyi aslında. Bence senin metonda iyi de bozdun mu ne yaptın garip menülerinle

korkusuna ölüyor kız :))bir kere yakalanmış çarşıda bir kafede tek başına oturmuş sigara içiyormuş tesadüf kocası da oralardaymış görmüş içeri girdiği gibi bunun sigaraları alıp parçalamış atmış evde de bir daha içersen seni boşarım demiş kaç gün de küsmüş konuşmamış
bizim hatun sigarayı içer parfümü direk suratına, kafasına sıkar naneli şeker yer öyle gider eve evde de hemen dişini fırçalayıp naneli şeker yiyormuş , bana da çok özenir ne güzel senin kocan biliyor gizli içmiyorsun ki der :)

sen sabitsin kafanı duvara vuruyorsun ponim ben artıdayım camdan mı atlasam :)))
Abla regldendirde Zuhal ablamn dünkü paylaştığı videodaki profu dinledin mi az yiye yiye vücut metoyu yavaşlatıp sonraki gelen yiyecekleri yağa çevirmeye çalışıyormuş az yiyip kilo verememe sebebi bu. Normal bi diyetisyenle mi devam etsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…