- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.501
peki sonucu ne olmustu.Bunu eskiden akrep yapmisti
aman iyi bari bisey olmamis.Selamün aleyküm kızlar bugün öğlen yürüyüşe çıktık geldik tam oturdum örgü oruyordum eşim aradı çarşıya kumaş almaya gidelim diye indik aşağıya onu beklemeye geldi anahtarı verdidirek çarşının göbeğine attı beni anlayacağınız sen goturceksn dedi hafif heycan yaptım eşim de sınırlı oluyor saolsun yan koltukta otururken onu yap bunu yapma iyice panik yaptırıyor battı çıktıdan kalkarken arkadakiler zart zart kornaya basınca evtik yaptım stop ettirdim arabayı neyse ki kazasız belasız vardık oraya aldık dönduj yemek telaşı derken oğlumu yeni uyutabildm baklm uyanmazsa acayipte uykum var menümü birazdan bildircem
Oyle oyle ogreneceksin canim.
Batti ciktida usta soferler bile istop ettirebiliyor. Kulenin orayi diyorsun sabirim sikintili bi batti cikti orasi zaten .
hay masallah ablam guzel gitmisGunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
tebrikler canim cok iyiGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
niye artisin acaba menu sayfasina hic bakmiyorum. Adet donemi falanmi acabagünaydın kızlar,
geçen hafta:60
bu hafta:60,5
(not: listede değilim)
tebrikler canim guzel eksiGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
efsane geri dondu diyorsun. Geldigim gibi kiloda veririm diyon masalahGünaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim
Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
tebrikler canim yuzden sahaneGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
yinede eksidesin canim bozma moral. Haftaya cok guzel gelecek insKızlar acayip moralm bozldu ya bu hafta hele cok daha motiveydim spor da yaptım ama olmadısanirim benim kaderm 1 hafta iyi gittiyse illaki duraksiyor
Gecen cuma: 71.2
Bugun: 71.0
Fark - 200gr
Yuzde: 0.28%
ben motive olma suremi uzatamiyorum malesef ya. Cok cabuk pes edip nefsime yeniliyirum hep.Bendensin
Sıkma canını
Takımda 3-5 kişinin metabolizması birbirine çok benziyor.
Sen, ben, @Beyazkugu87, @Pnrrr-20,Ucmelekannesi
Sizce de öyle mi, bana mı öyle geliyor
abla regldendir ve haftaya eksi gelecek gecen hafta bendede aynisi oldu.kilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
Benimde 10 gun suruyor abla biktiriyor resmen
aynen canim ya kilo vermeye odaklanamadim bir turluGram mı oynamaz ya. Pınar önceki diyette dolu dolu yiyor her hafta tıkır tıkır veriyordu çocuk stresi etkiliyor bence. Hatice de adapte olamadı diyete sık sık bozuyor. İkisininde metosu çok iyi aslında. Bence senin metonda iyi de bozdun mu ne yaptın garip menülerinle
tebrikler canim eksi guzelGeçen hafta 78.2
Bu hafta 77.5
Fark 700gr
Yüzde %0.89
canim neden boyle oldu acaba. Regl mi acaba.gecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
yuruyus yaptin onun sisligide olabilir canim. Ama menulerde etkendir tabi menu sayfasina hic bakmadim bu hafta benKilo bildirimimi yapayım ev işi yapmam lazım bugün her yer her yerdejet hızıyla bitirip 14-15:00 gibi de yürüyüşe çıkarız insAllah
Geçen hafta: 90.6
Bu hafta: 90.3
Fark: -300
Yüzde:%0.27 bu hafta menüleri daha güzel planlıycam Seksenler gorucem insAllah az gitti bu hafta veremedm
arti 2ye gire guzel eksi o zaman canimHellöööög
Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773
P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
cok kurcalama kiz dolaplari onune hic iyi olmayacak seyler cikabilirGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
Haftaya bomba gibi gelirsin ins