- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.481
dün malum dönem başladı ondandır herhalde gülüm menülerim ne yalan diyeyim sorunsuzdu sebep yeme içme değilNiye artı oldun ki abla menülerin güzeldi sanki tam hatırlamıyorum ama haftaya eksiye geçersin insAllah
3 hatta 4 çocukla ki bebiton hastayken süper verdin ve vereceksin. İdolumsün harikasınÖnceki hafta cuma hariç bütün menülerimi paylaştım aşırı aşırı yeseydim yada telafi etmeseydim sabit değil artı gelirdimBu şuna geliyor ya tartimi yalan söyledim yada zaten geçen hafta sabit gelerek olan ödemi şişliği hafta içi olan artiyi cumaya atmışım çokta aman aman yememissin demekki geçen hafta artı gelseydim bu hafta yüzde iki olabilirdi .
Kaptancigim iyi kilo verdiğimi bı tebrigi hak ettiğimi düşünüyorum
Bu Haftaki menulerime baktiysan kacamaksiz ama sağlıklı dolu dolu menülerdi ve sporumda yoktu yani bu haftaki beslenmemin sonucu bu rakam cnm gayette güzel bı rakam bence,
tebrikler canımGeçen hafta 78.2
Bu hafta 77.5
Fark 700gr
Yüzde %0.89
Ooo Süper tebrikler canımGunaydinlarrrrr
Kahvaltimi yaptim kizlar canli derslere girdikleri icin ancak giriyorum .
Gecen cuma 76.5
Bu cuma 75.0
Odemler gitmis canlar eksi gormek mutlu etti
Allah Allah sıkıntılı durum valla bırakamıyorsa yapacak bişey yok tabi de birinden biri kabullenmeli durumu sankikorkusuna ölüyor kız :))bir kere yakalanmış çarşıda bir kafede tek başına oturmuş sigara içiyormuş tesadüf kocası da oralardaymış görmüş içeri girdiği gibi bunun sigaraları alıp parçalamış atmış evde de bir daha içersen seni boşarım demiş kaç gün de küsmüş konuşmamış
bizim hatun sigarayı içer parfümü direk suratına, kafasına sıkar naneli şeker yer öyle gider eve evde de hemen dişini fırçalayıp naneli şeker yiyormuş , bana da çok özenir ne güzel senin kocan biliyor gizli içmiyorsun ki der :)
Ondandır abla o zmn haftaya bomba gibi gelirsindün malum dönem başladı ondandır herhalde gülüm menülerim ne yalan diyeyim sorunsuzdu sebep yeme içme değil
Superr abla tbrkler pazartesi ikili rakamlar geluyor insallah :)Gunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
Ayy 10 aylık nasil cikiyor koltuklarn cokmu alcak yoksa senin kızın boyu mu uzun :)Gunaydinnn herkesebenim bebiş uyandı 1 saattir koltuğun üstünde düşmeme mucadelesi veriyorindirmekten sıkıldım ayağının altina yastık koydum duserse kafaya bir şey olmasin diye basıp inmeyi öğrendi iyi oldu
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
Haftaya telafi edersin cnm 5 lere ne kalmis gormelisin :)günaydın kızlar,
geçen hafta:60
bu hafta:60,5
(not: listede değilim)
Cok guzel cnm tbek ederimGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
Muhtesem ne guzel gitmis baslar baslamazGünaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim
Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
Cok guzel cnm tbrk ederim 2 haftalik vermissin :)Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
hiç canımı sıkma ben de geçen hafta 100 g eksideydim ama bırakmazsan 2 hafta birlikte gidecek inş. Sen devam et canım
cidden akşamları normal yemek yemeye yemeye bünyem bir hoş olmuş 2 kere yesem hemen kocaman artı oluyorAbla regldendirde Zuhal ablamn dünkü paylaştığı videodaki profu dinledin mi az yiye yiye vücut metoyu yavaşlatıp sonraki gelen yiyecekleri yağa çevirmeye çalışıyormuş az yiyip kilo verememe sebebi bu. Normal bi diyetisyenle mi devam etsen
Kız menü paylaşmıyor kiNiye artı oldun ki abla menülerin güzeldi sanki tam hatırlamıyorum ama haftaya eksiye geçersin insAllah
ikisi de kabullenmez , senelerdir böyle değişmez bence :))tebrikler canım
Ooo Süper tebrikler canım
Allah Allah sıkıntılı durum valla bırakamıyorsa yapacak bişey yok tabi de birinden biri kabullenmeli durumu sanki
Teşekkür ederim güzel gözlü ponim3 hatta 4 çocukla ki bebiton hastayken süper verdin ve vereceksin. İdolumsün harikasın
benim zalıımm 10 gün sürüyor , inşallah haftaya eksi olur gülümOndandır abla o zmn haftaya bomba gibi gelirsin
çaktırma kız , paylaşmasam da akşam benimkilere ayrı kendime ayrı hazırlık var biliyor kızcağız ondan demiştir :)Kız menü paylaşmıyor ki
Gram mı oynamaz ya. Pınar önceki diyette dolu dolu yiyor her hafta tıkır tıkır veriyordu çocuk stresi etkiliyor bence. Hatice de adapte olamadı diyete sık sık bozuyor. İkisininde metosu çok iyi aslında. Bence senin metonda iyi de bozdun mu ne yaptın garip menülerinle
haftaya telafi edersn insAllah canımgecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
aaaa bende paylaşıyor diye kalmış aklımda niyeyseKız menü paylaşmıyor ki
insAllah ablacım niye o kadar sürüyor her zmn mi öyle bende olmayacak snrm gelen giden yok arada ağrım oluyo amabenim zalıımm 10 gün sürüyor , inşallah haftaya eksi olur gülüm
Yap canım. Süreç hızlanırTeşekkür ederim canımbu hafta sporumu yapmayı çok istiyorum
maşallah kuzuya sevdiyse bundan sonra da çok güzel de yapar babannesi
tontişin sigaraları bendeydi kocasından gizli içiyor önceki gün eve giderken mesai çıkış zamanı kocası gelir ,saklayamaya fırsat olmaz diye evine götürmemişti , ben gittim erkenden malzemeyi saklasın diye :))
Çok sinir bozucu ama sıkma canını devam et. Gidecek illa kiGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
Çok saygısızca ve sinir bozucu. Karı koca bunlar ebeveyn çocuk değil kikorkusuna ölüyor kız :))bir kere yakalanmış çarşıda bir kafede tek başına oturmuş sigara içiyormuş tesadüf kocası da oralardaymış görmüş içeri girdiği gibi bunun sigaraları alıp parçalamış atmış evde de bir daha içersen seni boşarım demiş kaç gün de küsmüş konuşmamış
bizim hatun sigarayı içer parfümü direk suratına, kafasına sıkar naneli şeker yer öyle gider eve evde de hemen dişini fırçalayıp naneli şeker yiyormuş , bana da çok özenir ne güzel senin kocan biliyor gizli içmiyorsun ki der :)
Doğru çok az yemek de metabolizmayı yavaşlatıyor. Ben bugün tartı var diye dün çok az yedim hala tuvalete çıkamadım meselaAbla regldendirde Zuhal ablamn dünkü paylaştığı videodaki profu dinledin mi az yiye yiye vücut metoyu yavaşlatıp sonraki gelen yiyecekleri yağa çevirmeye çalışıyormuş az yiyip kilo verememe sebebi bu. Normal bi diyetisyenle mi devam etsen
amanın o zmn Süper eksi cnmHellöööög
Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773
P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
kolay gelsin ablabenim oğluş acıkmış pişirme taşırma işlerine girişiyorum görüşrüz canlar
Artı değilsin ya eksiye gecersn insAllah cnmGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?