Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
Niye böyle oldu cnm sence
benim zalıımm 10 gün sürüyor , inşallah haftaya eksi olur gülüm
off abla ozaman sende kan can kalmamıştır o ne öyle
pinarcigim gecenki kilo verme sürecimde hani spor salonuna gidiyordum ya ozaman Bende çok zorlanmistir tartıda hafta içi artı görüyor yada istediğim eksi gelmiyordu bebisimden dolayı sıkıntıli bir dönemimdi ..Şimdi düşününce spor yaparken tartıyı çok baz almamak gerekiyor galiba müthiş ödem oluşuyor ve stresli iken vucud kendini kitliyor diye düşünüyorum
Haftaya sahne senin o zaman canisi
Hellöööög

Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773

P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
o ne artiymis öyle danami devirdim iyi kurtarmissin helal olsun pisi pisim
haftaya iyi eksi getirecrj bir kişi daha

aman iyi bari bisey olmamis.
Oyle oyle ogreneceksin canim.
Batti ciktida usta soferler bile istop ettirebiliyor. Kulenin orayi diyorsun sabirim sikintili bi batti cikti orasi zaten .
aynen korkmadım aslında ama bnmki laf ettikçe sinir olunca stop ettirdim
yuruyus yaptin onun sisligide olabilir canim. Ama menulerde etkendir tabi menu sayfasina hic bakmadim bu hafta ben
spor etkili bence de her ne kadra menülerim süper olmasa da en azından artı değilim bu hafta baya yürüyüş yaptım
Hayırlı cumalar

Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
WC sıkıntın varsa kesin eksidesim o zmn
Handandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
North River cnm tebrikler menulerin güzeldi eksinfe güzel
Haftaya sahne senin o zaman canisi
insAllah bklm sporun sisligi de gider bu hafta artık baya yüklendim yürüyüşe cunki hiç hareketim yoktu

Ben kaciyim bugün kız saçını kestirmek istiyor hatta aralarına yeşil attırmak istiyormuş 11 yaşında ve herşeye heveslenme dönemi başladı boya konusunda YouTube baktım krapom kağıdı ile saç boyanabiliyormus onunla ikna ettim hevesini alsin
Pazara gidicem turşuluk alicam akşamda kırmızı odayı izlerken turşu yapicam

cuma :77,9
bugün:76,2
fark:1,6

yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
Gectin ya la beniTebrik ederim canım benim hakettin aldin sıramı
Ama sadece bu haftalık haftaya arkamda olmaya mahkumsun bebeğim

Yaaa MasAllah büyümüştE boya mi ister şimdiki çocukların isteği bitmiyor vala kolay gelisn cnm siz izleyin artk bende arkadan izliyom kızdan izleyemeyincr

Yaaa MasAllah büyümüştE boya mi ister ☺ şimdiki çocukların isteği bitmiyor vala kolay gelisn cnm siz izleyin artk bende arkadan izliyom kızdan izleyemeyincr
Bitmiyoki bitmiyor trenyoldan hergun biseyle geliyor babasini bunu alabilirmiyim diye geçen göbeği açık ama büyük beden alicakmis tişört almak istedi kaç gün babasının peşinden gezdi babasıni ikna edemedi bende böyle durumlarda babaya paslamayi seviyorum
Yani doğru ne bilemiyorum çocukken heveslerini almasımi yoksa net baştan kuralları cizmekmi
Kendi adıma kurallar bende işlememişti bekarken yapmadığım halt kalmamıştı 15 yıldan fazls sigara içmişligim var babam bilmez suphenmemistir bile yani
Ama her hevesini alsin dersende önüne geçilir mi
Rabbim iyilerle karşılaştırsın doğru yoldan ayırmasın diye dua etmek lazım bol bol yavrularımıza

Gunaydinnnn

Gonlumuzce bi cuma olsun insallah

Bebisler uyuyormu daha

Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)

Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
vayyy pazartesi bile 2li rakamlari gorruz abla
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi

Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221

Az kaldi ikililere
masallah cok iyi tebrikler canim
Günaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
sebebi belliymis abla
haftaya ekside olursun:)
tebrikler canim
Günaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim

Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
tzbrikler canim mezun kilona son 2
Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
daha nolsunn yuzden super
Ya burda olmasam gerçekten zor Allah hepinizden razı olsun İnşallah hepimiz sağlıkla mutlu olduğumuz bedenlere bir an önce ulaşırız
amin insallah
Kızlar acayip moralm bozldu ya bu hafta hele cok daha motiveydim spor da yaptım ama olmadı sanirim benim kaderm 1 hafta iyi gittiyse illaki duraksiyor

Gecen cuma: 71.2
Bugun: 71.0
Fark - 200gr
Yuzde: 0.28%
7 kasik yulaf coktu gercekten
ondan olabilirmi
Günaydın kızlar

Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
haftaya duser belkide kirilma noktasidir bu kilo
kilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
malum sebeptenmis abla.haftaya eksi olur
Gunaydinlarrrrr

Kahvaltimi yaptim kizlar canli derslere girdikleri icin ancak giriyorum .

Gecen cuma 76.5
Bu cuma 75.0

Odemler gitmis canlar eksi gormek mutlu etti
superr canimm masalalah
haftaya daha cok gider ozaamn:)
Hellöööög

+2 yi halledip bide eksidesin super
off tehlikeli zamandasin simdi.bi kacamaksiz halledersin insallah.tarcinli sut felan icsen
canim neden boyle oldu acaba. Regl mi acaba
dun esimin dogum gunuydu pek dikkat edemedim
Hayırlı cumalar

Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
bahanede iyiymiss
Herkese hayırlı cumalar
Maşallah güzel kilolar verilmiş Devamına bakamıyorum acil cıkmam lazım.. gelince bakarım inş..
Bende niyeyse 200 gr cik verebilmişim
kilon az oldigu icin boyle az gitmistir
Handandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
masallhh cok iyi tebrik ederimm North River
Niye böyle oldu cnm sence
dun esimin dogum gunuydu kv lahmacun felan yapti onlarin etkisi

yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
masalalhh supersin canimmm

Günaydın kızlar

Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
Kotu bi haftamiydi yoksa gitmedi mi, insallah haftaya daha iyi olur cnm

kilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
Abla odemdir adet olmussun haftaya guzel eksi gelicek insallah

gecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
Nedenini biliyorsundur cnm haftaya dha iyi olur insallah
Listeye girme durumun vardi aslinda
Tbeklee cnm genede eksidesin

Hellöööög

Cok iyi cnm artilar gitmis ekside guzel

Haftaya telafi edersn cnm

Katiliyorum sonuna kadar senin kafadaym bende

Herkese hayırlı cumalar
Maşallah güzel kilolar verilmiş Devamına bakamıyorum acil cıkmam lazım.. gelince bakarım inş..
Bende niyeyse 200 gr cik verebilmişim

Oda guzel cnm sonucta korumadasn

Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
North River muhtesemm tebrikler cnm

Evet olabillr cnm haklisin ama ben sadece yuruyus ve bikac hareket yaptm evde bukadar odem yaparmi bilmiyorm ama pazartesi belli olur baklm bu hafta eksiyle baslamak iatiyorm insallah

Cok guzel tbrkler cnm

Tabiki ama o bu hafta 2 gundu cnm sonradn hatami anladm neyseki :)

haftaya telafi edersn insAllah canım
aaaa bende paylaşıyor diye kalmış aklımda niyeyse

insAllah ablacım niye o kadar sürüyor her zmn mi öyle bende olmayacak snrm gelen giden yok arada ağrım oluyo ama
her zaman maalesef bazen 13-14 gün bile sürüyor kadın doğum doktoru tahlil muayene v.s. yapıyor bende sıkıntı yok sadece kansızlık oluyor sürekli memleketteyken reg bitti 8-10 gün sonra tekrar oldum arada ayda 2 kere bile oluyor ama görünürde sıkıntı yok
son yıllarda fark ettin mi bebeği olan kadınlar lohusa sonrası uzun süre regl olmuyor bazısı 3 ay basısı neredeyse 1 yıl olmadık diyor sebebi ne acaba cidden merak ediyorum

vala ne bilim yasaklar hep tatlı gelir katılıyorum ama işte herşeyden hevesini aldirmakta doğru müdür bilmiorum Rabb'im doğru yoldan ayırmasın amin cnm
haftaya daha cok gider ozaamn:)
insAllah cnm
Tbeklee cnm genede
saol cnm aynen eksi eksidir
Benim bekarken uzun sürerdi evlendim özellikle çocuk istediğim dönem stresten mi başka birşeyden mi çok kısa sürüyordu 3-5 gün anca bilmiyorum ki abla pek hayra da yoramiyorum açıkçası ne bilim yediğimiz ictigimzden mi artk nasıl bı gizli oyunlar var yine de olumlu bakmaya çalışıyorum benden bı ay önce doğum yapan komsumda olmadım diyor bişey aramalı miyiz altında acaba kızımda emmedigi için devamlı oldum acaba bu sefer emdiği için mi olmuyorum diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…