- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.521
Tartım bozuldu dün tartı siparişi verdim. O pazartesiydi galiba kuzum. Geçmişte göstermiyor mesajlara baktımBen de 76.9 hatırlıyorum hatta hedefin 70’ti baya polemik oldu 7 kilo
Ben bulamam da Kızlar bulur merak etmeBen de 76.9 hatırlıyorum hatta hedefin 70’ti baya polemik oldu 7 kilo
Niye böyle oldu cnm sencegecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
off abla ozaman sende kan can kalmamıştır o ne öylebenim zalıımm 10 gün sürüyor , inşallah haftaya eksi olur gülüm
pinarcigim gecenki kilo verme sürecimde hani spor salonuna gidiyordum ya ozaman Bende çok zorlanmistir tartıda hafta içi artı görüyor yada istediğim eksi gelmiyordu bebisimden dolayı sıkıntıli bir dönemimdi ..Şimdi düşününce spor yaparken tartıyı çok baz almamak gerekiyor galiba müthiş ödem oluşuyor ve stresli iken vucud kendini kitliyor diye düşünüyorumHandandandan aynen bunu bende anlamiyorm benm meto dogum sonrasi guzeldi simdi neden bole yapiyor ama bu yulaf problemi cozldu belki oda etkiliyordu sporada yeni bsladm ki ozamanda yapiyordm bunlarla artk duzelcek mantigindaym insallah yoksa delircem ya bi gelmedi 6 lar surunduruyor resmen
Ama kaptanim seni cozemedim gercekten okadar az yemeye nasil gitmez gerci bazen kendine has seylerle ornegn 50zeytinle sasirtiyorsn
Haftaya sahne senin o zaman canisiKilo bildirimimi yapayım ev işi yapmam lazım bugün her yer her yerdejet hızıyla bitirip 14-15:00 gibi de yürüyüşe çıkarız insAllah
Geçen hafta: 90.6
Bu hafta: 90.3
Fark: -300
Yüzde:%0.27 bu hafta menüleri daha güzel planlıycam Seksenler gorucem insAllah az gitti bu hafta veremedm
o ne artiymis öyle danami devirdimHellöööög
Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773
P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
haftaya iyi eksi getirecrj bir kişi dahaGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
evet buldum kızlar teşekkürler hemen normali yazıyorumGünaydın kızlar
Cuma : 77.8
Pazartesi : 76.9
Fark:-900
İmzana yaz cuma kilonu aklında olur2-3 gündür wc sorunu başladı yine verdim ama ne kadar bakıcam cumayı bi hatırlasam
aynen korkmadım aslında ama bnmki laf ettikçe sinir olunca stop ettirdimaman iyi bari bisey olmamis.
Oyle oyle ogreneceksin canim.
Batti ciktida usta soferler bile istop ettirebiliyor. Kulenin orayi diyorsun sabirim sikintili bi batti cikti orasi zaten .
spor etkili bence de her ne kadra menülerim süper olmasa da en azından artı değilim bu hafta baya yürüyüş yaptımyuruyus yaptin onun sisligide olabilir canim. Ama menulerde etkendir tabi menu sayfasina hic bakmadim bu hafta ben
WC sıkıntın varsa kesin eksidesim o zmnHayırlı cumalar
Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
Handandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
insAllah bklm sporun sisligi de gider bu hafta artık baya yüklendim yürüyüşe cunki hiç hareketim yoktuHaftaya sahne senin o zaman canisi
Tebrikler cnm çoook güzel vermissincuma :77,9
bugün:76,2
fark:1,6
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
Gectin ya la benicuma :77,9
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
Yaaa MasAllah büyümüştE boya mi isterBen kaciyim bugün kız saçını kestirmek istiyor hatta aralarına yeşil attırmak istiyormuş11 yaşında ve herşeye heveslenme dönemi başladı boya konusunda YouTube baktım krapom kağıdı ile saç boyanabiliyormus onunla ikna ettim hevesini alsin
Pazara gidicem turşuluk alicam akşamda kırmızı odayı izlerken turşu yapicam
Bitmiyoki bitmiyor trenyoldan hergun biseyle geliyor babasini bunu alabilirmiyim diyeYaaa MasAllah büyümüştE boya mi ister ☺ şimdiki çocukların isteği bitmiyor vala kolay gelisn cnm siz izleyin artk bende arkadan izliyom kızdan izleyemeyincr
vayyy pazartesi bile 2li rakamlari gorruz ablaGunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
masallah cok iyi tebrikler canimGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
sebebi belliymis ablaGünaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
tebrikler canimGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
tzbrikler canim mezun kilona son 2Günaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim
Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
daha nolsunn yuzden superGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
amin insallahYa burda olmasam gerçekten zor Allah hepinizden razı olsunİnşallah hepimiz sağlıkla mutlu olduğumuz bedenlere bir an önce ulaşırız
7 kasik yulaf coktu gercektenKızlar acayip moralm bozldu ya bu hafta hele cok daha motiveydim spor da yaptım ama olmadısanirim benim kaderm 1 hafta iyi gittiyse illaki duraksiyor
Gecen cuma: 71.2
Bugun: 71.0
Fark - 200gr
Yuzde: 0.28%
haftaya duser belkide kirilma noktasidir bu kiloGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
malum sebeptenmis abla.haftaya eksi olurkilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
superr canimm masalalahGunaydinlarrrrr
Kahvaltimi yaptim kizlar canli derslere girdikleri icin ancak giriyorum .
Gecen cuma 76.5
Bu cuma 75.0
Odemler gitmis canlar eksi gormek mutlu etti
haftaya daha cok gider ozaamn:)Kilo bildirimimi yapayım ev işi yapmam lazım bugün her yer her yerdejet hızıyla bitirip 14-15:00 gibi de yürüyüşe çıkarız insAllah
Yüzde:%0.27 bu hafta menüleri daha güzel planlıycam Seksenler gorucem insAllah az gitti bu hafta veremedm
+2 yi halledip bide eksidesin superHellöööög
off tehlikeli zamandasin simdi.bi kacamaksiz halledersin insallah.tarcinli sut felan icsenGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
dun esimin dogum gunuydu pek dikkat edemedimcanim neden boyle oldu acaba. Regl mi acaba
bahanede iyiymissHayırlı cumalar
Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
kilon az oldigu icin boyle az gitmistirHerkese hayırlı cumalar
Maşallah güzel kilolar verilmişDevamına bakamıyorum acil cıkmam lazım.. gelince bakarım inş..
Bende niyeyse 200 gr cik verebilmişim
masallhh cok iyi tebrik ederimmHandandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
dun esimin dogum gunuydu kv lahmacun felan yapti onlarin etkisiNiye böyle oldu cnm sence
masalalhh supersin canimmmcuma :77,9
Kotu bi haftamiydi yoksa gitmedi mi, insallah haftaya daha iyi olur cnmGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
Abla odemdir adet olmussun haftaya guzel eksi gelicek insallahkilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
Nedenini biliyorsundur cnm haftaya dha iyi olur insallahgecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
Tbeklee cnm genede eksidesinKilo bildirimimi yapayım ev işi yapmam lazım bugün her yer her yerdejet hızıyla bitirip 14-15:00 gibi de yürüyüşe çıkarız insAllah
Cok iyi cnm artilar gitmis ekside guzelHellöööög
Gunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
İnşallah cnm
Kendi surecimde şunu ogrendim az yemek değil doğru besini doğru saatte yemrk kilo verdiriyor
Az yiyerek istediğin sonucu alamayınca demorilize olup konsantrenin bozulmasına sebeb verip daha çok yemeye itiyor
Ben 3 ayda 15 kilo kadar verdim aç kalmadan yeri gelince ödül yaparak nefsimide tatmin ederek
Herkese hayırlı cumalar
Maşallah güzel kilolar verilmişDevamına bakamıyorum acil cıkmam lazım.. gelince bakarım inş..
Bende niyeyse 200 gr cik verebilmişim
Sabır disiplin düzen isteyen bir iş ..bazen evde sana göre yemrk olmuyor bazen çocuk yemek yetirtmiyor misafirliğe gitmek misafir gelmesi hep sıkıntı pisikoleji yi hiç demiyorum bile diyet yapmadığım zaman ayak üstü ekmrk arası yada bisküvi ile karnımı doyurdugum çok olmistu☹Yani diycem oki bizi kimse anlamaz dışardan yemeyvrr verirsin kilo derler ama biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz oyuzden çok değerliyiz birbirimiz içinve kesinlikle verilen her kilo çok kıymetli ve başarıdır
Handandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
Evet olabillr cnm haklisin ama ben sadece yuruyus ve bikac hareket yaptm evde bukadar odem yaparmi bilmiyorm ama pazartesi belli olur baklm bu hafta eksiyle baslamak iatiyorm insallahNiye böyle oldu cnm sence
off abla ozaman sende kan can kalmamıştır o ne öyle
pinarcigim gecenki kilo verme sürecimde hani spor salonuna gidiyordum ya ozaman Bende çok zorlanmistir tartıda hafta içi artı görüyor yada istediğim eksi gelmiyordu bebisimden dolayı sıkıntıli bir dönemimdi ..Şimdi düşününce spor yaparken tartıyı çok baz almamak gerekiyor galiba müthiş ödem oluşuyor ve stresli iken vucud kendini kitliyor diye düşünüyorum
Haftaya sahne senin o zaman canisi
o ne artiymis öyle danami devirdimiyi kurtarmissin helal olsun pisi pisim
haftaya iyi eksi getirecrj bir kişi daha
cuma :77,9
vayyy pazartesi bile 2li rakamlari gorruz abla
masallah cok iyi tebrikler canim
sebebi belliymis abla
haftaya ekside olursun:)
tebrikler canim
tzbrikler canim mezun kilona son 2
daha nolsunn yuzden super
amin insallah
7 kasik yulaf coktu gercekten
ondan olabilirmi
haftaya duser belkide kirilma noktasidir bu kilo
malum sebeptenmis abla.haftaya eksi olur
superr canimm masalalah
haftaya daha cok gider ozaamn:)
+2 yi halledip bide eksidesin super
off tehlikeli zamandasin simdi.bi kacamaksiz halledersin insallah.tarcinli sut felan icsen
dun esimin dogum gunuydu pek dikkat edemedim
bahanede iyiymiss
kilon az oldigu icin boyle az gitmistir
masallhh cok iyi tebrik ederimmNorth River
dun esimin dogum gunuydu kv lahmacun felan yapti onlarin etkisi
masalalhh supersin canimmm
Gözden kaçtı demekki, tekrar bakayımFit mutlu anne yapti cnm - 300gr
her zaman maalesef bazen 13-14 gün bile sürüyor kadın doğum doktoru tahlil muayene v.s. yapıyor bende sıkıntı yok sadece kansızlık oluyor sürekli memleketteyken reg bitti 8-10 gün sonra tekrar oldum arada ayda 2 kere bile oluyor ama görünürde sıkıntı yokhaftaya telafi edersn insAllah canım
aaaa bende paylaşıyor diye kalmış aklımda niyeyse
insAllah ablacım niye o kadar sürüyor her zmn mi öyle bende olmayacak snrm gelen giden yok arada ağrım oluyo ama
vala ne bilim yasaklar hep tatlı gelir katılıyorum ama işte herşeyden hevesini aldirmakta doğru müdür bilmiorum Rabb'im doğru yoldan ayırmasın amin cnmBitmiyoki bitmiyor trenyoldan hergun biseyle geliyor babasini bunu alabilirmiyim diyegeçen göbeği açık ama büyük beden alicakmis tişört almak istedi kaç gün babasının peşinden gezdi babasıni ikna edemedi bende böyle durumlarda babaya paslamayi seviyorum
Yani doğru ne bilemiyorum çocukken heveslerini almasımi yoksa net baştan kuralları cizmekmi
Kendi adıma kurallar bende işlememişti bekarken yapmadığım halt kalmamıştı 15 yıldan fazls sigara içmişligim var babam bilmez suphenmemistir bile yani
Ama her hevesini alsin dersende önüne geçilir mi ☹
Rabbim iyilerle karşılaştırsın doğru yoldan ayırmasın diye dua etmek lazım bol bol yavrularımıza
insAllah cnmhaftaya daha cok gider ozaamn:)
saol cnm aynen eksi eksidirTbeklee cnm genede
Benim bekarken uzun sürerdi evlendim özellikle çocuk istediğim dönem stresten mi başka birşeyden mi çok kısa sürüyordu 3-5 gün anca bilmiyorum ki abla pek hayra da yoramiyorum açıkçası ne bilim yediğimiz ictigimzden mi artk nasıl bı gizli oyunlar var yine de olumlu bakmaya çalışıyorum benden bı ay önce doğum yapan komsumda olmadım diyor bişey aramalı miyiz altında acabaher zaman maalesef bazen 13-14 gün bile sürüyor kadın doğum doktoru tahlil muayene v.s. yapıyor bende sıkıntı yok sadece kansızlık oluyor sürekli memleketteyken reg bitti 8-10 gün sonra tekrar oldum arada ayda 2 kere bile oluyor ama görünürde sıkıntı yok
son yıllarda fark ettin mi bebeği olan kadınlar lohusa sonrası uzun süre regl olmuyor bazısı 3 ay basısı neredeyse 1 yıl olmadık diyor sebebi ne acaba cidden merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?