- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.821
Sen artisin bu haftabendeLusi ylen olan yarista U UcanSupurge yi tutuyodum ben varim yarisda
allah kolaylik versin canim insallah hemen alisir
Beni beni bihteri
Lusicigim İnşallah kolay atlatirsiniz .Ay olarak doğru bir aydasin çabuk adabte olabir 2 yasdan sonra zor oluyor ..18 aylık canım. Uykusuzluk çok zor Allah sana da kolaylıklar versin
yaaa çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur insAllahKızlar yürüyüşe gittim geldim, tavukçu dükkanı yıkıyordu, buz pistinde kayar gibi kayıp yan düştüm.
Kafayı, dizi ve kolu fena çarptım, baş parmağımında tırnağı çıktı çıkacak
Çok sakarım çok
sağol canımkolay gelsin ins
sağol canımYuruyusu cok guzl cnm simdiden kolay
yok canım bence gerek yok şu dönemlerde dahaBen hiçOlmadım ya doktora gitsem mi ki
sağol canımSporve menu harika
normalde ana öğünde 4 kaşık öneriyorlar bildiğim ben bı kaşık fazla yemişim o da normal bence sağol canımAfiyet olsun canım kusur biraz fazla geldi bana
kertildik gittiFit mutlu anne Fit mutlu anne kız akşam ekmeği kes demiştim ya kesme kız beben benimkinden küçük
Kolaylıkla atlatırsnz insAllah cnmSelam hanımlar hayırlı akşamlar
Dün gece kız çok yordu bizi saatlerce ağladı durdu derdi memeydi emzirmeme rağmen dalamadıkça istedi durdu. Kucakta gezmeyi kabul etmedi ayakta sallanmayı kabul etmedi eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Bir de meme ısırmaya huyu var ki sormayın gitsin.
Ay takvimine göre meme kesme tarihleri oluyor her ay güncelleniyor. Ona baktım tam bugün uygun bir tarih varmış. Öğlen niyet cümlelerimi kurdum bi kaç kez tekrar ettim ya bismillah dedim. Öğlen uykusuna memesiz yatırdım ama kısa uyudu ve feryat figan ağlıyordu uyandığında tepindi kudurdu kucağa da gelmedi sinirli stresli hareketler.
Şimdi de memesiz uyuttum. Zor oldu apartmanı yıktı geçirdi daldı biraz.
Bana şans dileyin dua edin lütfen kolaylıkla atlatalım şu süreci ve kızım deliksiz uykulara geçsin. 4 yıldır deliksiz uyku bilmiyorum delikli olup da az delikli bile değil delik deşik aşırı çok delikli. Allahım büyüksün
Bende kızımı 19 aylikken kestim memeden18 aylık canım. Uykusuzluk çok zor Allah sana da kolaylıklar versin
Video daha işlevsel ya ondan söyledim canım. PowerPoint biraz daha eskilerde kaldı aslında.çok güzel videolu anlatımlar var artık. Bence biraz esnersen rahat edersinKendim yapmadığım herşey eksik bana canım
Öyle bir mükemmeliyetçiyim
boynumuz kildaan ince ablaSen artisin bu hafta
Ceza olarak kimseyle rakip olmican
iyi geceler cnmHerkese iyi geceler kızlar ❤❤
Sen bi listeye girsen, yola geleceginden eminim cnmboynumuz kildaan ince abla
Seve seve yenerim bırakın gelsin gel hele gel I IlyusaU UcanSupurge canım sende en iyisi I Ilyusa ile rakip ol.
İkinizinde listeye girmesi için 2-3 kilo vermeniz lazım hem.
Bakalım kim önce girebilecek listeye
Allah kolaylık versin canım benim en büyük hatam memeden kesildiğinde biberonda süt vermeye başladım bu defa onun için kalkıyordu geçti senin ikinci baharın tecrübelisin birkaç gün zorlanır sonra alışır inşallahSelam hanımlar hayırlı akşamlar
Dün gece kız çok yordu bizi saatlerce ağladı durdu derdi memeydi emzirmeme rağmen dalamadıkça istedi durdu. Kucakta gezmeyi kabul etmedi ayakta sallanmayı kabul etmedi eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Bir de meme ısırmaya huyu var ki sormayın gitsin.
Ay takvimine göre meme kesme tarihleri oluyor her ay güncelleniyor. Ona baktım tam bugün uygun bir tarih varmış. Öğlen niyet cümlelerimi kurdum bi kaç kez tekrar ettim ya bismillah dedim. Öğlen uykusuna memesiz yatırdım ama kısa uyudu ve feryat figan ağlıyordu uyandığında tepindi kudurdu kucağa da gelmedi sinirli stresli hareketler.
Şimdi de memesiz uyuttum. Zor oldu apartmanı yıktı geçirdi daldı biraz.
Bana şans dileyin dua edin lütfen kolaylıkla atlatalım şu süreci ve kızım deliksiz uykulara geçsin. 4 yıldır deliksiz uyku bilmiyorum delikli olup da az delikli bile değil delik deşik aşırı çok delikli. Allahım büyüksün
Eba ya da başka platformlardaki videolar işini görmüyor mu canım?
Bi de geçmiş olsun ya. Allah beterinden saklasın
Yemin ederim senin mesajı görmedenKendim yapmadığım herşey eksik bana canım
Öyle bir mükemmeliyetçiyim
bende eminim abla da iste listeyi etkiledigim icin giremiyorum dahaSen bi listeye girsen, yola geleceginden eminim cnmguveniyorum sana
varya su an acayip gaza geldim
Medine seni tutasim geldibende eminim abla da iste listeyi etkiledigim icin giremiyorum daha
burdan duyuru yapiyim listedeki kizlara
ha gayret soyle yuzdelerinizi en az 1.5 yapinda hem birinci olalim bu hafta hemde bende listelere doneyim allah rizasi icin
varya su an acayip gaza geldim
cok buyuk konustun simdii
Valla ablam gitmesim pazara doldurmusum cephaneyiKizlar bugünden haftasonu menunuzu kafanizda planlayin
Kaçak göcek olmasinki haftaya artilarla baslamayalim
Haftaya 1.lik icin seferberlik ilan ediyorum
Herkes elinden geleni yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?