Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burdakilerin cogunun kocasi iş yapiyor :))
Ama benimki degil

Kiz sen niye alistirmadin zamaninda
Hadi benim yaşım küçüktü, cahildim bilemedim
Benin ki 5 kizdan sonra doğmuş el bebek gül bebek büyütmüşler. Kiz kardeşi abi su getirdim belki susamışsın dir dediği an ipler koptu bende
Aynennn ben de öyle yapiyorum canim. Cok şükür gececek insallah.
tamam bi deniyimmm bakimm oluyomuu
kesinlikle öyle bende hep öyle dusundum.
Yaa var işte varrr biliyorum var
Pinarcan bayildimm yaa bacaklarr ıncecik masallahhh darisi basima olsun

Kolay kilo alan insanlarız her daim ipleri sıkı tutmamız lazım bununda şuan için tek yolu burdan kopmamak ben nezaman izne çıktıysam alarak döndüm butun emeğini çöpe atmışimdirAma bu sefer bu hataya düşmiycem

Sağol canım. Evet şimdilik diyet. Ne yaptığımı pek bilmediğimden zaten önceden de zayıflayamıyordum galiba. Önceden diyette yediklerimin yarısını bile yemiyorum şimdi. Böyle de yaşanıyormuş, hay akılsız kafam keşke daha önce de böyle beslenseydim diyorum. Ama zararın neresinden dönsem kardır diyorum. Haftada bir Leslie yapamayan ben şimdi her öğün sonrası zıplıyorum Leslie başına
Amin inşallah. Kan şekerimi düzenleyebilirsem biraz daha rahatlayacağım inşallah.
Sünnet konusunda çoğu tanıdığım bir kaç aylık yaptırıp sonra iki üç yaşına gelince sünnet yemeği veriyorlardı. Gerçi küçük bebeği sünnet etmeyi çok iyi bilmiyorlar Türkiye’de, tavsiyem mutlaka ürologa yaptırın.

Ben bide hayatım boyunca çalıştım ve ev işlerinde en pratik be varsa ben oradayım
aslinda oyle olmak laxim. Arada dipli is ama sonrasini hep pratik yapmak lazim
Kalkimde bi kutu cikolata yiyeyim
zaman asimina ugrayan mesaj ama yemedin demi yemuyorum gibi bir mesaj okudum sanki
park dun cok tenhaydi bizim. Gonullerince oynadilar
sagol canim guzel gecti dedi bakalim
Günaydın kızlar bugun bölük pörcuk uyudum hatta bi ara oturark uyumusum yaklasık 1 saat
ah bu bebeler
Prensese başarılar canım
sagol canim
evet ya. Abisi sehir disinda calisiyor dun gelmis ozlemisler sanirim birbirlerinide . abisi arayinca gelemem dedi aslinda cocugun sinavi var diyip kapattilar. Ama sonra bana sen gotursen dolassaniz falan filan deyince yari kahirli tamam dedim bende artik.

Biz bu sene 2.sinifiz gecen sene girecekti normalde giremedi bu yil 1.sinifinkine girdi zaten. Girenlerin hepsi diyor aonuclar yok hala diye
Allah zihin açıklığı versin kuzuma dikkat edin kendinize
evet bayaaade yemiyordm aynı anda yemeseydim iyiydi
olabildiğine dikkat edicem
insAllah cnm olabilir arada

Allah kolaylık versin dikkat et kendine cnm
sagol teyzesi
Allahim zihin açıklığı versin inşallah. Kalemi hep doğru şıklara gitsin. Iyi gezmeler
sagol canim
Iyi gecsin insallah sinav iyi gezmeler
sagol canim ind
3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canim.

En son gorusmustun ve sonrasinda covid oldugunu duymustun o arkadasinmi canim.
Allah rahmet eylesin

cocukda cok canim
Iyi hen gecmis kriz abla
Bu hafta nasil gidiyor diyet
aslinda iyi gidiyor cnm ama abartili bisey yemedigim halde artiydim bugün
Vücut 100 den düşmemek icin direniyor :))
Eski diyetisyenimin diyetini çıktı aldım bugün ona başlıyorum kızlar. Bu haftaki gazamız mübarek olsun Bugün pazartesiymiş gibi düşünün yiyin
niye böyle çabalara girip kendini yoruyorsunki cnm
Aksama guzel bi içli kofte yapip 5-10 tane ye gitsin, boşverrrrr
Bidahami gelecez dunyaya
bu durum belki senin kırılma noktan olur cnm
Kilon fazla oldugu icin, eksiyle bile bitirebilirsin hamileligi

sagol canim guzel gecti dedi bakalim
Ben başarı dileyene kadar cikmişiniz bile
Insallah iyi sonuclar alir cnm

3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Basiniz sagolsun cnm Allah ailesine sabir versin
Kronik bi rahstsizligimi vardi acaba
Çoğu kisi hafif geciriyor son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…