- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.441
Benin ki 5 kizdan sonra doğmuş el bebek gül bebek büyütmüşler. Kiz kardeşi abi su getirdim belki susamışsın dir dediği an ipler koptu bendeBurdakilerin cogunun kocasi iş yapiyor :))
Ama benimki degil
Kiz sen niye alistirmadin zamaninda
Hadi benim yaşım küçüktü, cahildim bilemedim
Aynennn ben de öyle yapiyorum canim. Cok şükür gececek insallah.Bi ağız tadıyla yarışamadık olsun biz gizliden gizliye yarışırız senle yüzdesi iyi olan kazanır
Tamam seni kaybettik sonra Ayşe’yi sonra da Lusiyi yenerim
Bardağın dolu tarafından bak eloş aman ağrın sızın olmasın da hepsi düzelir inşallah
Ben varım sabah bi zipor yapmışım hey yavrum heyyy
Küf Yeşilİ Balyaj yaptırmıştı saçına yanlış hatırlamıyorsam belki de ondan öyle düşündün
Yaşıtız canım
Allah Yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına aldırsın inşallah
A.selam canim
Kolaylikla atlatin insallah, uykusuda düzene girer
masallah istediktwn Sonra yapilamicak bisey yok
takma söyle insanlari, sen nasil mutluysan öyle ol
gecmis olsun canim insallah hafif sekilde atlatirsin
ne güzel laf demissin Ben diyemezdim sanirim
sen yediginden seviyorsundur görüntüsünü sofrada
bi yerde güzel canimgözünü kapa cikolata yiyormussun diye Hasso edip Ceviz bise ye
cok zormussag saglim hayirlisiyla kucagina al insallah
ev isleri canim saymim simdibitmiyor Benim bu ev isleri yada Ben abartiyorum
Amin insallah hepimiz mutlu olalim hep
Uzun zamandir büyük kizcem icin camiiden Haber bekliyordum, sükür dün aradilar alinmis bugun ilk gündü
kesinlikle öyle bende hep öyle dusundum.kolau gelsin diyecektim ama dikmissindir bile.
insanlar cok dengesiz abla. Basortusu yuzunden hala onyargili olanlara ben insan diyemiyorum malesef farkli bir varlik onlar.
demi ya rabbim bizi ne guzel ne harika yaratmis herseyin bi sebebi var.
gecmis olsun canim benim. Bebeginde sende cook iyi olirsunuz ins. Saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
Rabbim mutlulugunu daim etsin canim.
Camide kres gibi egitimmi veriyorlar burda oyle camiler var. Hem dini egitim hemde anasifi gibi
Yaa var işte varrr biliyorum varbenim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet eder
Yeniden neden olmasın her insan aynı değildir nasıl bir süreçti bilmem ama Allah gönlüne ömrüne göre versin canım
9lsun canım geçer bu günler sen içini ferah tut malesef yurt dışında Türkiye de olduğu gibi ayda iki kere kontrol ayrıntı vs yok ama Rabbim yardim eder sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallah
çok tatlis ya annen yazık canin çekmesin diye
Pinarcan bayildimm yaa bacaklarr ıncecik masallahhh darisi basima olsunSagol canim evet gercekten o donem spor da cok yapiyordm sarkma olmadı şükür.
Aynen nikahda 90lardaydm sonra dugune zayifladm biraz 84 felandm dugun sonrasi bi saldim gene 91leri gorunce dur dedm kendime 80kadr kendm dustm sonra burayi buldm 65 kadr dustm cok sukur benim 79 kirilma noktamdi hep burası olmasa yapamazdım sanırım
Sen nerelerdesin nasılsın kaçak ?
3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyorSen nerelerdesin nasılsın kaçak ?
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesin3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Kolay kilo alan insanlarız her daim ipleri sıkı tutmamız lazım bununda şuan için tek yolu burdan kopmamakSagol canim evet gercekten o donem spor da cok yapiyordm sarkma olmadı şükür.
Aynen nikahda 90lardaydm sonra dugune zayifladm biraz 84 felandm dugun sonrasi bi saldim gene 91leri gorunce dur dedm kendime 80kadr kendm dustm sonra burayi buldm 65 kadr dustm cok sukur benim 79 kirilma noktamdi hep burası olmasa yapamazdım sanırım
Allah rahmet eylesin cnm Rabbim ailesine sabır versin3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Ya Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
basiniz sagolsun canim, Allah geride kalanlara sabir versin3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Kolay gelsin canimBugün turşu yapicam 6 kilo salatalık 2 kilo domates aldım ..belki haftaya biraz daha alır 1 şişe daha kurarım belki bugün biktitirsa kurmambakicaz
Kolay gelsin canımBugün turşu yapicam 6 kilo salatalık 2 kilo domates aldım ..belki haftaya biraz daha alır 1 şişe daha kurarım belki bugün biktitirsa kurmambakicaz
Sağol canım. Evet şimdilik diyet. Ne yaptığımı pek bilmediğimden zaten önceden de zayıflayamıyordum galiba. Önceden diyette yediklerimin yarısını bile yemiyorum şimdi. Böyle de yaşanıyormuş, hay akılsız kafam keşke daha önce de böyle beslenseydim diyorum. Ama zararın neresinden dönsem kardır diyorum. Haftada bir Leslie yapamayan ben şimdi her öğün sonrası zıplıyorum Leslie başınabende benim evimde baskasi iş yapsin istemem mesela eve kadin falan alamam :)) ama eşim yapsa iyi olurdu
kuzumm Allah yardimcin olsun okuyunca cok üzüldüm
Ordaki sistem gerçekten cok berbatmis, burasi öyle degil
Hamilelik sekeri ciksa bile sana diyet verecekler
Sen zaten ne yapman gerektigini biliyorsun, beslenmene karbona dikkat et, birazda yürüyüş
Insallah bundan sonrasi sorunsuz gecer
diş beyazlatma diş minelerine zarar veriyormus cnm
Dr da sadece temizletirsen bile faydasi olur
gözün aydin cnm
Bizim kizda gidiyor camiye
Elif b, subhaneke, yemek duasi ogrendi
ayyy yazikkkannenin o hali canlandi gözümde
aynen banada
Allahim ucundan kiyisindan banada verseydiya
Amin inşallah. Kan şekerimi düzenleyebilirsem biraz daha rahatlayacağım inşallah.gördüm canım cuma menüsü olmuş tam
yok canım yaptırmadım henüz ama 1 yaştan önce yaptırmayı düşünüyorum bana kalsa hemen yaptıralım diyorum Ama eşim azıcık daha bekleyelim diyor neymiş sünnet olunca aileler falan gelir yemek falan hazırlık lazımms bence hiç gerek yok ama işte takıntılı taktı bı kez düğün mü yapıyoruz gören hayırlı olsun der geçer diyorum ama işte ona bıraktım bir yaştan önce yaptır da ne zmn yatırırsan diye dönmeye başlamadan yaptırsak daha iyi olur sanki
çok geçmiş olsun kız ağrıların geçti mi de temizliğe giriştin sen
sağol canım
alıntım zaman aşımına uğradı yine
güle güle kullan canım insAllah rahattr
Rabbim sağlık versin de az yemeyi öğrenelim insAllah ya aç yiyelim tadına vararak yiyelim insAllah
çok üzüldüm canım insAllah bundan sonraki süreci daha rahat atlatırsın Allah yardımcın olsun çok zor cidden hamilelik zaten bı de üstüne farklı sıkıntılar eklendimi daha zor Rabbim kolaylaştırsn sağlıkla kucağına alırsın insAllah
MaşAllah canım baya fark var darısı başımıza insAllah
oh çok iyi olmuş canım çocuklar istiyor yürüyüşe çıkıyoruz bizde ama park kalabalık olduğundan ben her zmn cesaret edemiyorum işte oynamasına
Kolay gelsin canım ilk yarı bitmiş ben geçen 4-5 gün temizlik yaptım vala en zor bölüm mutfak boşalt yoksa doldur ama ben günlük kullandıklarımi yıkamam kavanozlar üst dolaptakileri yıkarım
aslinda oyle olmak laxim. Arada dipli is ama sonrasini hep pratik yapmak lazimBen bide hayatım boyunca çalıştım ve ev işlerinde en pratik be varsa ben oradayım
zaman asimina ugrayan mesaj ama yemedin demi yemuyorum gibi bir mesaj okudum sankiKalkimde bi kutu cikolata yiyeyim
park dun cok tenhaydi bizim. Gonullerince oynadilargördüm canım cuma menüsü olmuş tam
yok canım yaptırmadım henüz ama 1 yaştan önce yaptırmayı düşünüyorum bana kalsa hemen yaptıralım diyorum Ama eşim azıcık daha bekleyelim diyor neymiş sünnet olunca aileler falan gelir yemek falan hazırlık lazımms bence hiç gerek yok ama işte takıntılı taktı bı kez düğün mü yapıyoruz gören hayırlı olsun der geçer diyorum ama işte ona bıraktım bir yaştan önce yaptır da ne zmn yatırırsan diye dönmeye başlamadan yaptırsak daha iyi olur sanki
çok geçmiş olsun kız ağrıların geçti mi de temizliğe giriştin sen
sağol canım
alıntım zaman aşımına uğradı yine
güle güle kullan canım insAllah rahattr
Rabbim sağlık versin de az yemeyi öğrenelim insAllah ya aç yiyelim tadına vararak yiyelim insAllah
çok üzüldüm canım insAllah bundan sonraki süreci daha rahat atlatırsın Allah yardımcın olsun çok zor cidden hamilelik zaten bı de üstüne farklı sıkıntılar eklendimi daha zor Rabbim kolaylaştırsn sağlıkla kucağına alırsın insAllah❤
MaşAllah canım baya fark var darısı başımıza insAllah❤
oh çok iyi olmuş canım çocuklar istiyor yürüyüşe çıkıyoruz bizde ama park kalabalık olduğundan ben her zmn cesaret edemiyorum işte oynamasına
Kolay gelsin canım ilk yarı bitmiş ben geçen 4-5 gün temizlik yaptım vala en zor bölüm mutfak boşalt yoksa doldur ama ben günlük kullandıklarımi yıkamam kavanozlar üst dolaptakileri yıkarım
sagol canim guzel gecti dedi bakalimzühal abla gibi ben de uyku tulumu yazacaktım biz başladık giydirmeye 10 gün filan oldu bu da bizimkinin bu yılki uyku tulumu @Pnrrr-20
Uyku Tulumu - LC WAIKIKI - 349,99 TL
LCW baby Pembe 2.8 Tog Elyaflı Kız Bebek Uyku Tulumu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0W5907Z1-LSZwww.lcwaikiki.com
İyi gezmeler iyi eğlenceler canım Hatice de gelecek mi diyecektim onun başka işi varmış kaçamak olmasın süt çeker diye ısrarlar havada uçuşur kesin
Allah zihin açıklığı versin canım iyi eğlenceler size de
ah bu bebelerGünaydın kızlar bugun bölük pörcuk uyudum hatta bi ara oturark uyumusum yaklasık 1 saat
sagol canimPrensese başarılar canım
evet ya. Abisi sehir disinda calisiyor dun gelmis ozlemisler sanirim birbirlerinide . abisi arayinca gelemem dedi aslinda cocugun sinavi var diyip kapattilar. Ama sonra bana sen gotursen dolassaniz falan filan deyince yari kahirli tamam dedim bende artik.Babasıyla birlikte gitmek özgüvenini dolayısıyla başarısını artırabilirdi oysaki.
Bu erkekler sadece kendileri için varlar
Kaçıncı sınıf canım, bizde daha geçen yılın sonuçları açıklanmadı
sagol teyzesiAllah zihin açıklığı versin kuzuma dikkat edin kendinize
evet bayaaade yemiyordm aynı anda yemeseydim iyiydi
olabildiğine dikkat edicem
insAllah cnm olabilir arada
Allah kolaylık versin dikkat et kendine cnm
sagol canimAllahim zihin açıklığı versin inşallah. Kalemi hep doğru şıklara gitsin. Iyi gezmeler
sagol canim indIyi gecsin insallah sinaviyi gezmeler
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canim.3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Afiyet olsun ne zamana karar verdiniz abla ?Tunaydinnnlar
Bugün söz işini konusmaya yeni dunurlerle disarda kahvaltiya gittik
Yeni geldim eve
Fazla olarak bikac sarma, 2-3 kş kısır yedim
Aksami hafif tutacam o yüzden
Kolay gelsin canım ben bıktım kapattım turşu sezonunu bi dünya yaptımBugün turşu yapicam 6 kilo salatalık 2 kilo domates aldım ..belki haftaya biraz daha alır 1 şişe daha kurarım belki bugün biktitirsa kurmambakicaz
aslinda iyi gidiyor cnm ama abartili bisey yemedigim halde artiydim bugüncocukda cok canim
Iyi hen gecmis kriz abla
Bu hafta nasil gidiyor diyet
niye böyle çabalara girip kendini yoruyorsunki cnmEski diyetisyenimin diyetini çıktı aldım bugün ona başlıyorum kızlar. Bu haftaki gazamız mübarek olsunBugün pazartesiymiş gibi düşünün yiyin
bu durum belki senin kırılma noktan olur cnmcanım. Evet şimdilik diyet. Ne yaptığımı pek bilmediğimden zaten önceden de zayıflayamıyordum galiba. Önceden diyette yediklerimin yarısını bile yemiyorum şimdi. Böyle de yaşanıyormuş, hay akılsız kafam keşke daha önce de böyle beslenseydim diyorum. Ama zararın neresinden dönsem kardır diyorum. Haftada bir Leslie yapamayan ben şimdi her öğün sonrası zıplıyorum Leslie başına
Ben başarı dileyene kadar cikmişiniz bilesagol canim guzel gecti dedi bakalim
Basiniz sagolsun cnm3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?