- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.421
Ne yapayım canım, ertelesemde işler bana zimmetli, ne iyisi bir an evvel yapmakçok geçmiş olsun kız ağrıların geçti mi de temizliğe giriştin sen
Çözüm uyku tulumu canmBende bi tur uyudum uyandma dalamadm tekrar bakiniyorm, oglanda cok kaynasiyor hic ortunmek istemiyor hep sicakliyor ama havalar serin artk napcam bilmiyorm kalkip oturuyor ortup durdukca
Prensese başarılar canımGunaydinlar
Bugun kucugun bilsem sinavi var esim goturecekti guya ama adam satti beni.
Abisi aradi aksam baliga gittiler sabahin kor karanliginda hic akil varmi acep
Bizde sinava girip cikacak kuzum carsida gezdiricem onlari musait oldugumda buralarda olurum canlar
Bnde civilden alıyorum büyük kızıma da hala kullanıyorm. Şimdi alsan kolsuz zıbınla giydirirsin zatenAcamadm sayfayı bu ince mi biraz daha bende kışlık var ama onla durmaz daha okadar sogumadi buralar tam mevsim gecislik lazım
Babasıyla birlikte gitmek özgüvenini dolayısıyla başarısını artırabilirdi oysaki.Gunaydinlar
Bizde sinava girip cikacak kuzum carsida gezdiricem onlari musait oldugumda buralarda olurum canlar
Hiç canının kıymetini bilmiyosunNe yapayım canım, ertelesemde işler bana zimmetli, ne iyisi bir an evvel yapmak
Allah zihin açıklığı versin kuzuma dikkat edin kendinizeGunaydinlar
evet bayaaade yemiyordm aynı anda yemeseydim iyiydiKuzum dondurma var zaten çikolataya gerek yokmuş. Bence 1 kare sütlü çikolata da arada yenebilir
olabildiğine dikkat edicemİyi gezmeler iyi eğlenceler canım Hatice de gelecek mi diyecektim onun başka işi varmış kaçamak olmasın süt çeker diye ısrarlar havada uçuşur kesin
insAllah cnm olabilir aradaÇok yemedim canım. Misafirlikteydik.Ama yine de kaçamak tabi ki. Telafi edicem bugün inşallah
Allah kolaylık versin dikkat et kendine cnmNe yapayım canım, ertelesemde işler
Cok sukur balim iyi diyelim iyi olalim.
Gunaydinlar
Allahim zihin açıklığı versin inşallah. Kalemi hep doğru şıklara gitsin. Iyi gezmelerGunaydinlar
Afiyet olsun canımKızlar biz kahvaltıya geldik ablama şehir dışında araba kullanmak daha kolay aslında bklm ben getirdim komple şimdi kahvaltı yapicaz bı bakayım dedim musmutlu pazarıniz olsun grsrz akşama
Sagol canim evet gercekten o donem spor da cok yapiyordm sarkma olmadı şükür.Pnrrr-12 Hayran kaldım nekadsr güzel zayıflamış fiziğin güzel olmuş Kollar nasilda incelmiş
Canım sen bekarken kilolu evlenince mi zayifladin
Şnşallah canım yoksa cidden ben o kadar yoramam zaten canım çıkıyorSağlıklı durum senin ki canım
Bende sana benzemeye çalışıyorum
Güzel canım
Ara öğünde çok karbonhidrat var gün içine yayılınca göze çarpmıyor ama akşam da yarma var onun da miktarı az aman kafamı karıştırdı menün
Son birkaç güne göre daha doyurucu menü olmuş afiyet olsun
Börülcesi salatasına bayılırım tazesi ise karbonhidrat miktarın tam dengede olurmuş gibi bi de pestil muskası gözüme çarptı fazla mı olmuş o ara öğün ?
akşam sebze ağırlıklı olsa da 3 tabak kadar yiyecek var hele kereviz salatasında mayonez de varsa
Vay vay vay menüye gel
Çorbanın türü nedir canım? Karalahana yemeği içinde bir sürü bakliyat oluyor değil mi yanlış bilmiyorum az yiyerek durumu kurtarmışsın bence
Güzel canım kaçamakların tadımlık olduğu için göze batmıyor sanki
Beğenmedim nerde içliler nerde kızartmalık köfteler
Iyi gecsin insallah sinavGunaydinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?