Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Prensese başarılar canım

Babasıyla birlikte gitmek özgüvenini dolayısıyla başarısını artırabilirdi oysaki.
Bu erkekler sadece kendileri için varlar
Kaçıncı sınıf canım, bizde daha geçen yılın sonuçları açıklanmadı

Allah zihin açıklığı versin kuzuma dikkat edin kendinize
Kuzum dondurma var zaten çikolataya gerek yokmuş. Bence 1 kare sütlü çikolata da arada yenebilir
evet bayaaade yemiyordm aynı anda yemeseydim iyiydi
İyi gezmeler iyi eğlenceler canım Hatice de gelecek mi diyecektim onun başka işi varmış kaçamak olmasın süt çeker diye ısrarlar havada uçuşur kesin
olabildiğine dikkat edicem
Çok yemedim canım. Misafirlikteydik.Ama yine de kaçamak tabi ki. Telafi edicem bugün inşallah
insAllah cnm olabilir arada
Ne yapayım canım, ertelesemde işler
Allah kolaylık versin dikkat et kendine cnm

Allahim zihin açıklığı versin inşallah. Kalemi hep doğru şıklara gitsin. Iyi gezmeler

Kızlar biz kahvaltıya geldik ablama şehir dışında araba kullanmak daha kolay aslında bklm ben getirdim komple şimdi kahvaltı yapicaz bı bakayım dedim musmutlu pazarıniz olsun grsrz akşama
Afiyet olsun canım

Pnrrr-12 Hayran kaldım nekadsr güzel zayıflamış fiziğin güzel olmuş Kollar nasilda incelmiş
Canım sen bekarken kilolu evlenince mi zayifladin
Sagol canim evet gercekten o donem spor da cok yapiyordm sarkma olmadı şükür.

Aynen nikahda 90lardaydm sonra dugune zayifladm biraz 84 felandm dugun sonrasi bi saldim gene 91leri gorunce dur dedm kendime 80kadr kendm dustm sonra burayi buldm 65 kadr dustm cok sukur benim 79 kirilma noktamdi hep burası olmasa yapamazdım sanırım

Sağlıklı durum senin ki canım
Bende sana benzemeye çalışıyorum
Şnşallah canım yoksa cidden ben o kadar yoramam zaten canım çıkıyor
bugğn dengelerim inşallah

Iyi gecsin insallah sinav iyi gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…