- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.501
İyyy guzelmi olur.Patatesli hamurisi de pek güzel olur
Sadece atistirmalikla durabilecekmisin canim.9.takımın tatlı hatunlarıııı güzel bir pazar günü olsun inş
İşe başladım artık herşey programlıya döndü hamlamışım birazama an itibariyle temizlik tamam, haftalık yemek programı da yaptım çünkü 7 gibi evde oluyorum akşam pişirme şansı yok, hazırlıklarını yapıp sabah çıkmadan pişireceğim inş. 6 da kalkıp eşimi işe yolluyorum , ortalığı toparlayıp yemek pişirip saat 8 de evden çıkıyorum. Temizliği de bugün yaptım, dün mutfağı elden geçirdim böyle böyle oturtacağım inş. Terazi 80 kiloda sabit hala ama bu saatten sonra veririm gibi geliyor iş yerinin öğlen yemekleri felaket , evden götürmemde mümkün değil mutfağı yemeklerdende beter. Atıştırmalık yoğurt ya da kuruyemişle idare etmeyi düşünüyorum, sizde nasıl gidiyor, herkes iyi mi
Planlarini hayata gecirebilirsen senin icin cok güzel olur tatlim.9.takımın tatlı hatunlarıııı güzel bir pazar günü olsun inş
İşe başladım artık herşey programlıya döndü hamlamışım birazama an itibariyle temizlik tamam, haftalık yemek programı da yaptım çünkü 7 gibi evde oluyorum akşam pişirme şansı yok, hazırlıklarını yapıp sabah çıkmadan pişireceğim inş. 6 da kalkıp eşimi işe yolluyorum , ortalığı toparlayıp yemek pişirip saat 8 de evden çıkıyorum. Temizliği de bugün yaptım, dün mutfağı elden geçirdim böyle böyle oturtacağım inş. Terazi 80 kiloda sabit hala ama bu saatten sonra veririm gibi geliyor iş yerinin öğlen yemekleri felaket , evden götürmemde mümkün değil mutfağı yemeklerdende beter. Atıştırmalık yoğurt ya da kuruyemişle idare etmeyi düşünüyorum, sizde nasıl gidiyor, herkes iyi mi
Hadi hayırlısı inşallah canımsagol canim guzel gecti dedi bakalim
Bahçede gündüz yapsanız abla sıkıntı olur mu yine ?Sagol cnm
Tarihi degistirmedik, 17 sinde olacak
Burda hergün kurallar degisiyor
O güne durum ne olacak bilmiyorum
Vaka sayisi daha yukselirse, ev toplantilarinada limit getirebilirler
Benim 1 kayin, 3 görümce var. Kv, kp
Bizim cekirdek aile
Baya kalabalik oluyor
Onlarda 20 kişi falan varmis
Nasil olacak bilmiyorum
Yok canım normal derslerim haricinde kütüphane projesi yürütüyorum okul için son üç gün kala çıkardı başıma müdür bugün sondu şükür girişini hallettik şimdi PiknikteyizU UcanSupurge Zehra sen keyifsiz misin canm 2-3 gündür bana mı öyle geldi ki
Biliyorum ben onu haşlanmış patates hamura eklenerek yapılıp gözleme gibi pişiriliyor bi kere yaptım patates kaldıkça çok cıvıklaştırmıştı hamuru ama güzel olmuştuBugün velibah yapıcam
Aynen canım biraz yoğunluk vardı birkaç gündürBen öyle birşey hissetmedim, branşı kaynaklı yoğun olabilir belki
Sen gece gece ne evrak işi yapıyordun, sesli güldüm okuyunca
Ben sıze degil poniye diyomİyyy guzelmi olur.
Yapma abla bu topikte boyle seyler denirmi bu kadar tombikin arasinda
Poni kanma bacim sen sen ablama
Onlarin bahcesi yokki, dairede oturuyolarBahçede gündüz yapsanız abla sıkıntı olur mu yine
Kendimden biliyorum, evdeki aletleri Zoom'a uygun hale getirmeye uğraşıyorum şimdiAynen canım biraz yoğunluk vardı birkaç gündür
Okullami pikniktesinizcanım normal derslerim haricinde kütüphane projesi yürütüyorum okul için son üç gün kala çıkardı başıma müdür bugün sondu şükür girişini hallettik şimdi Piknikteyiz
Bebek uyurken yapabilirim ancak canım..Uzandim ama uykum yok .
Herkes pazar gezmesindemi .
Handandandan naptin mutfagi kolaylayabildinmi canim
Ben evdeyimUzandim ama uykum yok .
Herkes pazar gezmesindemi .
Handandandan naptin mutfagi kolaylayabildinmi canim
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Ellerine sağlık canım afiyetle yersiniz inşBugün turşu yapicam 6 kilo salatalık 2 kilo domates aldım ..belki haftaya biraz daha alır 1 şişe daha kurarım belki bugün biktitirsa kurmambakicaz
Ara ara banada oluyor motivasyon düşüklüğüGenel canim tetikleyen şeyler olmustur illaki ama toparlamam lazim
Tibete devam edemedim canim biraz zorluyor diye biraktim kiloverince biraz baslarim insallah
Hoş geldin canım inşallah her şey planladığın gibi olur özlettin kendini9.takımın tatlı hatunlarıııı güzel bir pazar günü olsun inş
Ay doğru niye öyle düşündüysemOnlarin bahcesi yokki, dairede oturuyolar
Bizim burda olsa
Onlar oglan istemeyemi gelecekler
Yok abla eşim ben minnoşumOkullami pikniktesiniz
ama olsundu pis bogazim ben . ve dedigin gibi allah kahretmesin patatesli hamur isleri cok guzel oluyorBen sıze degil poniye diyom
Bu hafta rakibim ya
nasil uygun hale getirdin acaba canim. Bizim tablet var ama surum yetmedi eba ve zoomaKendimden biliyorum, evdeki aletleri Zoom'a uygun hale getirmeye uğraşıyorum şimdi
oy adet agrisi fena ya. Benimkide bu ay cok agrili oldu. Sicak tut kendini bosver bir gun sonra olur mutfak isiBebek uyurken yapabilirim ancak canım..
Kahvaltıdan sonra bebek arabasıyla yürüyüşe çıktık.
İki saat yürüdüm geldim
Adet olmuşum, fena sancılanıyorum.
Belki bu akşam devam edemem bile
En sevmedgim ev isidir kendileri. Allah ta esim gomlek pek sevmez kot giyer spor takilir. Ona ragmen sevmiyorumBen evdeyimkahvemi bitireyim, çamaşır koyup, ütüye baslicam
Yemekde var
Bu hafta hasım olduk onla ondan diyorİyyy guzelmi olur.
Yapma abla bu topikte boyle seyler denirmi bu kadar tombikin arasinda
Poni kanma bacim sen sen ablama
Sürümü kaç canımBizim tablet var ama surum yetmedi eba ve zooma
İyi gezmeler canim. Eglenceniz bol olsunYok abla eşim ben minnoşum
Diyorum sende var bişey heriften uzaklaşınca oluyor de de gelsin yanı başına
O gun baktim 4 kusur du.Sürümü kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?