Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar oglenleyn buyuk parka gittik cocuk gezsin hava alalim diye pisman oldm. Hadi resim cek dedim esime oda hic sevmez resim cekmeyi cekilmeyi (klasik erkek sorunları sanirm cogu böyle) neyse bana uff seninde resmine dedi bende kirildm tutamadm kendmi agladm ya ne var sanki 1 resim icin kiricak insanı anlamiyorm, ben zaten daha cok tavrına kızdim. Sonrada basım agridi zatn eve geldm hap ictim, tabi koca geldi ozur diledi yok o sicaktan bunalms zaten bide ben resm demisim, bende dedm bidha boyle yaparsan uzzn bi sure konusmicam senle tamam tamma dedi mevzu kapandi olan bana oldu bas agrim gecse bari hemen.

Bi arkadaşım vardı çok üzülmeyeceksiniz çok üzülmüş gibi zannettireceksiniz derdi gerçi onun da başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim o da boşanıyor
Ben de çok hassasım hemen yüzüm düşer belli ederim saklayamam

ayy kesinlikle bendensin ben de ilk onları elerim.Tontisin belli saf temiz biri o yüzden ondan vazgecememisin. Insanlar çok çıkarcı yaa maalesef. Hayatimizda olmalarinun hiç anlami yok.

temizligimi yaptim kizimi yukari gonderebilirsem sporumuda yapicam.bakalim
naptin canim yaptinmi sporu.

ay ya ne sinir insanlar var hayatta

dedigin gibi ortam pisse yapilacak en iyi sey evden goturmek canim.
ben hic iysteyemem oyle. Ama satarsa en onve ben alirim. Hem organiktir diye. Hem konu komsuya destek olsun diye.

Ama bi baktim ben bebek ordum bi ara eden tik yok isteyen yok artik bende pek almiyorum abla.
klasik erkek canim. Benimkide hic sevmez foto cekinmeyi. Hatasini anlamis bari
Sen bide 3 cocukla dusun

Canim bebegin biraz daha buyusun daha rahat cikarsin. Benim kucuk cimcime buyudukce rahatladik biz. Aglama mizirdanmalari yok simdi pek. Zamani var yani

Bir daha ki gezmede adım başı foto çektiriyosun sinir olmuyosun

Aynen çok kalın değil canım içinde ince bir elyaf var gibi hatta daha inceleri de vardı mağazada malum burası serin memleket şimdi kombi açık değil diye orta kalınlıkta bir şey olsun istedik
Anladim cnm cok sagol bende bir bakayım

Tessekurler canımm
Günaydın kızlar uyuyamiyanlar kervanına benide ekleyin yatış 4,30 kalkiş 9.00
Cok zor oluyor oyle ya deliksizse gene biraz idare eder seni

Çözüm uyku tulumu canm

Bnde civilden alıyorum büyük kızıma da hala kullanıyorm. Şimdi alsan kolsuz zıbınla giydirirsin zaten
Evet bir bakicam bende cnm sagolasin

Sagol kuzummm, amin inşallah darısı sana canım istersek yapamiycagmiz hicbirsey yok
3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Basin sagolsn cnm ya cok uzuldm genc olmasi dha cok uzuyor Ailesine Allah sabır versim
Okadar haklisinki inşallah el birligiyle vericez kilolari izin mizin yokkk hedefin kacti dilek
Bugün turşu yapicam 6 kilo salatalık 2 kilo domates aldım ..belki haftaya biraz daha alır 1 şişe daha kurarım belki bugün biktitirsa kurmambakicaz

Ohh kolay gelsn bende yaptim bu sene nasl yiycez bakalm

Bizde 4 aylik yaptk 1 haftada iyilesti gercktn kucukken yaptirmak cok mantikli hatta dogumla bile yapiyorlarmis bidha erkek cocugm olursaa onu bile dusunebilrm bi avazda kurtulur ne guzel

Ohh miss kiz kiza takilin bugun :)
Buyuk kizlarn kac yasinda masallah namaz kiliyorlar Allah daim etsin huzurunuzu cnm.

Ayy ne acayip insanlar var ya bende karşı komşum ve olan olaylardan sonra artık temkinli yaklasiyorm fazla samimiyet gercekten iyi degl hic de gerek yok bundam sonra. Bi komsum var oglu benim oglandan 3 hafta buyuk genelde onla takiliyorz ama oda oglanlar yasit gibi beraber oynuyrlar felan diye gerci kadında iyi sagolsn ama gerisiyle merhaba merhaba diye dusunuyorm

3 çocuk mu allahım olmayana nasip etsin bunlara can sağlığı versin. Ayaklarımı hissetmiyorum nasıl koşturdum deli gibi ağladı. Eve geldik sırıtıyor şaka gibi

Ohh miss kiz kiza takilin bugun :)
Buyuk kizlarn kac yasinda masallah namaz kiliyorlar Allah daim etsin huzurunuzu cnm.
biri 8 yasinda biri 10 yasinda canim.
Amin cumlemizin huzuru daim olsun ins
3 çocuk mu allahım olmayana nasip etsin bunlara can sağlığı versin. Ayaklarımı hissetmiyorum nasıl koşturdum deli gibi ağladı. Eve geldik sırıtıyor şaka gibi
amin canim bende ucuncuden sonra rabbim bunlara omur versin olmayana da versin dedim ve olayi kapattim

Ya benim en kucuk te oyleydi disari cikinca cok aglardi. Evden cikinca huzurlari kaciyor. Eve geldikmi seninki gibi gilucukler atardi

Afiyt olsn cnm, morali bozuk olunca pek yiyemiyenlersensin sanirim.

Aynen bende öyleyim uzulmesemde uzulmus gibi yapamam. Ama kırıldıysamda işte hic tutamam kendmi neyse geldi gecti işte aslında ufak birşey ama o anki tavır gercekten kırdı.

Daha kucuk cnm o yuzden zor oluyodur enazindan hava almissin oyle dusun, benimde odum kopardı disarda agliycak diye amma stress yapiyordm kendime 1 cocuk bide :) simdi 2 ci olsa 2 kat stress, aslinda takmiycamln aglasın biraz diycen ama olmuyor iste, almanlar hic umursamaz cocuk agliyor diye cok rahatlar ozeniyorm ama asla yapamam sanrm.

Aynen geneli oyle sanrm seven cok nadir duydum. Aynen anladı ama iste kırdıktan sonra anlamı kalmiyor aslında uzamasn diye kapadm konuyu.

Bir daha ki gezmede adım başı foto çektiriyosun sinir olmuyosun
Onu yapcam zaten burnundan getircem sozunu aldım ya baklm bi pof desin de azcık küseriz olmadı

Yok canım bende hemen bakarım ne oldu diye. Tatilde Ruslar da öyleydi çocuk yerlere yatıyor kadın hala yemek yiyordu ben bi daha iki çocuklar gitmemem geeektipini öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…