- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.541
Senle de denkleşemez olduken sevdiğin ekim ben olunca normall
Bende tam dicektim, senin vampirler yokmu diyebenimkiler markete gitti onlar gelmeden atlaya zıplaya geçmiş yaptım kızlar kaçırdığım önemli bir şey yoktur inşallah
akşamları gelsem denkleşicez de ben gelemiyorum bundan sonra özen göstericem canom senle denk gelelim diyeSenle de denkleşemez olduk
ahaa geldilerBende tam dicektim, senin vampirler yokmu diye
8-9 gibi yatıyorum canım yorgunluktan.akşamları gelsem denkleşicez de ben gelemiyorum bundan sonra özen göstericem canom senle denk gelelim diye
Bi arkadaşım vardı çok üzülmeyeceksiniz çok üzülmüş gibi zannettireceksiniz derdi gerçi onun da başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim o da boşanıyorKızlar oglenleyn buyuk parka gittik cocuk gezsin hava alalim diye pisman oldm. Hadi resim cek dedim esime oda hic sevmez resim cekmeyi cekilmeyi (klasik erkek sorunları sanirm cogu böyle) neyse bana uff seninde resmine dedi bende kirildm tutamadm kendmi agladm ya ne var sanki 1 resim icin kiricak insanı anlamiyorm, ben zaten daha cok tavrına kızdim. Sonrada basım agridi zatn eve geldm hap ictim, tabi koca geldi ozur diledi yok o sicaktan bunalms zaten bide ben resm demisim, bende dedm bidha boyle yaparsan uzzn bi sure konusmicam senle tamam tamma dedi mevzu kapandi olan bana oldu bas agrim gecse bari hemen.
ayy kesinlikle bendensin ben de ilk onları elerim.Tontisin belli saf temiz biri o yüzden ondan vazgecememisin. Insanlar çok çıkarcı yaa maalesef. Hayatimizda olmalarinun hiç anlami yok.ben 5 sene önce pat diye kestim herkesle ilişkiyi (eve gidip gelmeleri) sadece tontişimle görüşüyorum , arada canım isterse sitenin kafesi açık alan oturma yerleri var oraya gidip görüyorum insanları o kadar , çıkarcılardan gına geldi gülüm , malatyalıyım der demez aa bize içli köfte yaparsın kayısı getir (bizim bağ bahçe yok parayla sipariş verip getiriyoruz yine de hediye getir diyorlar) kendilerinin fındık bahçesi olan incir, zeytinliği olanlar, hatta antepli birinin dönümlerce antep fıstığı vardı biz kayısı satın alıp getiriyordum onlardan bir fıstık görmedik :) başta direk böyle talepleri olanları direk eliyorum artık tahammülüm yok , ağız arayanları demiyorum bile:)
naptin canim yaptinmi sporu.temizligimi yaptim kizimi yukari gonderebilirsem sporumuda yapicam.bakalim
ay ya ne sinir insanlar var hayattabir kaç senedir boş veriyorum zaten gülüm ilk başlarda (21-22 yaşların da çok saftirik ve toydum) evime güya hoş geldine gelip sağa sola bakıp benimle konuşmayıp kendi araların da muhabbet edip bana da çay getir götür tabak hazırlayıp ikram ettiğim için garson muamelesi yapanlar gittikten sonra uğuna uğuna ağladığımı bilirim :)
dedigin gibi ortam pisse yapilacak en iyi sey evden goturmek canim.Uzun yıllar buna benzer bir düzenle çalıştım inş yine başarabilirim. Atıştırmalıkların yanına belki galeta falan eklerim, iş yerinin mutfağı inanılmaz pis ağzıma birşey koyamam oradan yemekler tabldot ve çok kötü, yemek firması hergün getirip o mutfağa bırakıyor oradan servis yapılıyor. Evden götürüp masamda yemeyi düşündüm ama ısıtamayacağım için karbon ağırlıklı yemek olur onu da yapmayayım dedim. Bakacağım artık bulucaz çözüm
ben hic iysteyemem oyle. Ama satarsa en onve ben alirim. Hem organiktir diye. Hem konu komsuya destek olsun diye.ben 5 sene önce pat diye kestim herkesle ilişkiyi (eve gidip gelmeleri) sadece tontişimle görüşüyorum , arada canım isterse sitenin kafesi açık alan oturma yerleri var oraya gidip görüyorum insanları o kadar , çıkarcılardan gına geldi gülüm , malatyalıyım der demez aa bize içli köfte yaparsın kayısı getir (bizim bağ bahçe yok parayla sipariş verip getiriyoruz yine de hediye getir diyorlar) kendilerinin fındık bahçesi olan incir, zeytinliği olanlar, hatta antepli birinin dönümlerce antep fıstığı vardı biz kayısı satın alıp getiriyordum onlardan bir fıstık görmedik :) başta direk böyle talepleri olanları direk eliyorum artık tahammülüm yok , ağız arayanları demiyorum bile:)
klasik erkek canim. Benimkide hic sevmez foto cekinmeyi. Hatasini anlamis bariKızlar oglenleyn buyuk parka gittik cocuk gezsin hava alalim diye pisman oldm. Hadi resim cek dedim esime oda hic sevmez resim cekmeyi cekilmeyi (klasik erkek sorunları sanirm cogu böyle) neyse bana uff seninde resmine dedi bende kirildm tutamadm kendmi agladm ya ne var sanki 1 resim icin kiricak insanı anlamiyorm, ben zaten daha cok tavrına kızdim. Sonrada basım agridi zatn eve geldm hap ictim, tabi koca geldi ozur diledi yok o sicaktan bunalms zaten bide ben resm demisim, bende dedm bidha boyle yaparsan uzzn bi sure konusmicam senle tamam tamma dedi mevzu kapandi olan bana oldu bas agrim gecse bari hemen.
Sen bide 3 cocukla dusun2 çocukla dışarı çıkmak be kadar zormuş yavallaha hazırlanırken yoruldum. Sözde hava alacaktım 2 aylık bebekle neyimeyse bi mağazaya girdim koşa koşa alacağımı aldım ve çıktım. Büyük bi taraftan onu bunu ister küçük bi taraftan ağlar. Sonuç evdeyim
Bir daha ki gezmede adım başı foto çektiriyosun sinir olmuyosunKızlar oglenleyn buyuk parka gittik cocuk gezsin hava alalim diye pisman oldm. Hadi resim cek dedim esime oda hic sevmez resim cekmeyi cekilmeyi (klasik erkek sorunları sanirm cogu böyle) neyse bana uff seninde resmine dedi bende kirildm tutamadm kendmi agladm ya ne var sanki 1 resim icin kiricak insanı anlamiyorm, ben zaten daha cok tavrına kızdim. Sonrada basım agridi zatn eve geldm hap ictim, tabi koca geldi ozur diledi yok o sicaktan bunalms zaten bide ben resm demisim, bende dedm bidha boyle yaparsan uzzn bi sure konusmicam senle tamam tamma dedi mevzu kapandi olan bana oldu bas agrim gecse bari hemen.
Ponim yeni gördüm ama allah canımı aldı. Adresi ver geleyim çıkalım beraberAlışveriş mi beni de götürrr
Anladim cnm cok sagol bende bir bakayımAynen çok kalın değil canım içinde ince bir elyaf var gibi hatta daha inceleri de vardı mağazada malum burası serin memleket şimdi kombi açık değil diye orta kalınlıkta bir şey olsun istedik
Tessekurler canımmVardı ama normalde 1 tabak kurufasulye 1 tabak pirinç pilavı 5 6 mücver diye giden uzun bir yeme listem olurdu. Ben de şaşırdım valla çok yemedim kendime göre
Gördüm. Süper olmuş bayıldımevlendikten sonra üstelik çocuktan sonra coşmuşsun
Çok yemedim canım. Misafirlikteydik.Ama yine de kaçamak tabi ki. Telafi edicem bugün inşallah
Cok zor oluyor oyle ya deliksizse gene biraz idare eder seniGünaydın kızlar uyuyamiyanlar kervanına benide ekleyinyatış 4,30 kalkiş 9.00
Çözüm uyku tulumu canm
Evet bir bakicam bende cnm sagolasinBnde civilden alıyorum büyük kızıma da hala kullanıyorm. Şimdi alsan kolsuz zıbınla giydirirsin zaten
Sagol kuzummm, amin inşallah darısı sana canım istersek yapamiycagmiz hicbirsey yokBenin ki 5 kizdan sonra doğmuş el bebek gül bebek büyütmüşler. Kiz kardeşi abi su getirdim belki susamışsın dir dediği an ipler koptu bende
Aynennn ben de öyle yapiyorum canim. Cok şükür gececek insallah.
tamam bi deniyimmm bakimm oluyomuu
kesinlikle öyle bende hep öyle dusundum.
Yaa var işte varrr biliyorum var
Pinarcan bayildimm yaa bacaklarr ıncecik masallahhh darisi basima olsun
Basin sagolsn cnm ya cok uzuldm genc olmasi dha cok uzuyor Ailesine Allah sabır versim3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Okadar haklisinki inşallah el birligiyle vericez kilolari izin mizin yokkkKolay kilo alan insanlarız her daim ipleri sıkı tutmamız lazım bununda şuan için tek yolu burdan kopmamakben nezaman izne çıktıysam alarak döndüm butun emeğini çöpe atmışimdir Ama bu sefer bu hataya düşmiycem
Bugün turşu yapicam 6 kilo salatalık 2 kilo domates aldım ..belki haftaya biraz daha alır 1 şişe daha kurarım belki bugün biktitirsa kurmambakicaz
Bizde 4 aylik yaptk 1 haftada iyilesti gercktn kucukken yaptirmak cok mantikli hatta dogumla bile yapiyorlarmis bidha erkek cocugm olursaa onu bile dusunebilrm bi avazda kurtulur ne guzelSağol canım. Evet şimdilik diyet. Ne yaptığımı pek bilmediğimden zaten önceden de zayıflayamıyordum galiba. Önceden diyette yediklerimin yarısını bile yemiyorum şimdi. Böyle de yaşanıyormuş, hay akılsız kafam keşke daha önce de böyle beslenseydim diyorum. Ama zararın neresinden dönsem kardır diyorum. Haftada bir Leslie yapamayan ben şimdi her öğün sonrası zıplıyorum Leslie başına
Amin inşallah. Kan şekerimi düzenleyebilirsem biraz daha rahatlayacağım inşallah.
Sünnet konusunda çoğu tanıdığım bir kaç aylık yaptırıp sonra iki üç yaşına gelince sünnet yemeği veriyorlardı. Gerçi küçük bebeği sünnet etmeyi çok iyi bilmiyorlar Türkiye’de, tavsiyem mutlaka ürologa yaptırın.
Sabah 10da cikmistik eve yeni geldik biz.
Cok yorulmusum baya dolandik disarda.
Minnosunun ustunu basini degistirdim onu uyutuyorum simdi. Buyuklerde namaz kilip uyuyacagiz biz de diyorlardi sanirim bende uyuyacagim. Esimin gelmesi gece 11 falan bulurmus heral baya balikla gelecen o saatte geldigine gore dedim kis kis guluyordu
Yani yemek derdi de yok ne bulursak yiyecegiz kizlarla.
ben 5 sene önce pat diye kestim herkesle ilişkiyi (eve gidip gelmeleri) sadece tontişimle görüşüyorum , arada canım isterse sitenin kafesi açık alan oturma yerleri var oraya gidip görüyorum insanları o kadar , çıkarcılardan gına geldi gülüm , malatyalıyım der demez aa bize içli köfte yaparsın kayısı getir (bizim bağ bahçe yok parayla sipariş verip getiriyoruz yine de hediye getir diyorlar) kendilerinin fındık bahçesi olan incir, zeytinliği olanlar, hatta antepli birinin dönümlerce antep fıstığı vardı biz kayısı satın alıp getiriyordum onlardan bir fıstık görmedik :) başta direk böyle talepleri olanları direk eliyorum artık tahammülüm yok , ağız arayanları demiyorum bile:)
3 çocuk munaptin canim yaptinmi sporu.
ay ya ne sinir insanlar var hayatta
dedigin gibi ortam pisse yapilacak en iyi sey evden goturmek canim.
ben hic iysteyemem oyle. Ama satarsa en onve ben alirim. Hem organiktir diye. Hem konu komsuya destek olsun diye.
Ama bi baktim ben bebek ordum bi ara eden tik yok isteyen yok artik bende pek almiyorum abla.
klasik erkek canim. Benimkide hic sevmez foto cekinmeyi. Hatasini anlamis bari
Sen bide 3 cocukla dusun
Canim bebegin biraz daha buyusun daha rahat cikarsin. Benim kucuk cimcime buyudukce rahatladik biz. Aglama mizirdanmalari yok simdi pek. Zamani var yani
biri 8 yasinda biri 10 yasinda canim.Ohh miss kiz kiza takilin bugun :)
Buyuk kizlarn kac yasinda masallah namaz kiliyorlar Allah daim etsin huzurunuzu cnm.
amin canim bende ucuncuden sonra rabbim bunlara omur versin olmayana da versin dedim ve olayi kapattim3 çocuk muallahım olmayana nasip etsin bunlara can sağlığı versin. Ayaklarımı hissetmiyorum nasıl koşturdum deli gibi ağladı. Eve geldik sırıtıyor şaka gibi
Afiyt olsn cnm, morali bozuk olunca pek yiyemiyenlersensin sanirim.04.10.2020
13:00
cennet hurması (bogazımda kaldı bırsure sadece sıvı tukettım ustune)
16:30
5 kasık pılav
5 kasık et kavurma
5 kasık yogurt
su 2lt
spor yarım saat yuruyus yaparım iş bitimi 60 puanPnrrr-12
Aynen bende öyleyim uzulmesemde uzulmus gibi yapamam. Ama kırıldıysamda işte hic tutamam kendmi neyse geldi gecti işte aslında ufak birşey ama o anki tavır gercekten kırdı.Bi arkadaşım vardı çok üzülmeyeceksiniz çok üzülmüş gibi zannettireceksiniz derdi gerçi onun da başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim o da boşanıyor
Ben de çok hassasım hemen yüzüm düşer belli ederim saklayamam
Daha kucuk cnm o yuzden zor oluyodur enazindan hava almissin oyle dusun, benimde odum kopardı disarda agliycak diye amma stress yapiyordm kendime 1 cocuk bide :) simdi 2 ci olsa 2 kat stress, aslinda takmiycamln aglasın biraz diycen ama olmuyor iste, almanlar hic umursamaz cocuk agliyor diye cok rahatlar ozeniyorm ama asla yapamam sanrm.2 çocukla dışarı çıkmak be kadar zormuş yavallaha hazırlanırken yoruldum. Sözde hava alacaktım 2 aylık bebekle neyimeyse bi mağazaya girdim koşa koşa alacağımı aldım ve çıktım. Büyük bi taraftan onu bunu ister küçük bi taraftan ağlar. Sonuç evdeyim
Aynen geneli oyle sanrm seven cok nadir duydum. Aynen anladı ama iste kırdıktan sonra anlamı kalmiyor aslında uzamasn diye kapadm konuyu.naptin canim yaptinmi sporu.
ay ya ne sinir insanlar var hayatta
dedigin gibi ortam pisse yapilacak en iyi sey evden goturmek canim.
ben hic iysteyemem oyle. Ama satarsa en onve ben alirim. Hem organiktir diye. Hem konu komsuya destek olsun diye.
Ama bi baktim ben bebek ordum bi ara eden tik yok isteyen yok artik bende pek almiyorum abla.
klasik erkek canim. Benimkide hic sevmez foto cekinmeyi. Hatasini anlamis bari
Sen bide 3 cocukla dusun
Canim bebegin biraz daha buyusun daha rahat cikarsin. Benim kucuk cimcime buyudukce rahatladik biz. Aglama mizirdanmalari yok simdi pek. Zamani var yani
Onu yapcam zaten burnundan getircem sozunu aldım ya baklm bi pof desin de azcık küseriz olmadıBir daha ki gezmede adım başı foto çektiriyosun sinir olmuyosun
Hep öyle olur ya3 çocuk muallahım olmayana nasip etsin bunlara can sağlığı versin. Ayaklarımı hissetmiyorum nasıl koşturdum deli gibi ağladı. Eve geldik sırıtıyor şaka gibi
Yok canım bende hemen bakarım ne oldu diye. Tatilde Ruslar da öyleydi çocuk yerlere yatıyor kadın hala yemek yiyorduAfiyt olsn cnm, morali bozuk olunca pek yiyemiyenlersensin sanirim.
Aynen bende öyleyim uzulmesemde uzulmus gibi yapamam. Ama kırıldıysamda işte hic tutamam kendmi neyse geldi gecti işte aslında ufak birşey ama o anki tavır gercekten kırdı.
Daha kucuk cnm o yuzden zor oluyodur enazindan hava almissin oyle dusun, benimde odum kopardı disarda agliycak diye amma stress yapiyordm kendime 1 cocuk bide :) simdi 2 ci olsa 2 kat stress, aslinda takmiycamln aglasın biraz diycen ama olmuyor iste, almanlar hic umursamaz cocuk agliyor diye cok rahatlar ozeniyorm ama asla yapamam sanrm.
Aynen geneli oyle sanrm seven cok nadir duydum. Aynen anladı ama iste kırdıktan sonra anlamı kalmiyor aslında uzamasn diye kapadm konuyu.
Onu yapcam zaten burnundan getircem sozunu aldım ya baklm bi pof desin de azcık küseriz olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?