Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O gun baktim 4 kusur du.
Erkek kardesimde bakti 5 ustu surum eba ve zoom dedi hatta
Canım 5.1 lolliop yüklenmesi lazım.
Her bilgisayarcı yapamıyor.
Kaç bilgisayarcı gezdik yapamadı, servis bile yapamadı, bi öğretmen arkadaş yapıyormuş, ona yaptırdım bende, oldu

Canım 5.1 lolliop yüklenmesi lazım.
Her bilgisayarcı yapamıyor.
Kaç bilgisayarcı gezdik yapamadı, servis bile yapamadı, bi öğretmen arkadaş yapıyormuş, ona yaptırdım bende, oldu
Evet sikintili biraz. Erkek kardesim de dedi biseyler yapar surumu yukseltirim ama belki tablet hata verir dedi. Guvenedi kendine yapmadi. Bilgisayarra merakli baya.

Burdaki telefoncu bilgisayarcilara bi soruyum ben yarin ne diyecekler bakalim sagol canim

3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin
Arkadaslar motivasyon yukseltecek video falan var mi bu haftasonu iyi gecmedi benim icin. Diyet motivasyonumun artnasi lazım
ben toutubedan ebru egi yi takip ediyorum.motivasyon videolari var
burda hersey iptal oldu.yasak kalabalik dugun yapmak.en fazla30 kisiye dustu
Bugün velibah yapıcam
o ne diycektim.gordum sonra:)
nasil yapcaksin
atistirmaliklarla nasil gecistireceksin
allah kolaylik versin canim

aynı şeyleri ben de yaşadım abla insanlar çok ilginç seni tanımadan yargıda bulunuyorlar boşver onları sen
bir kaç senedir boş veriyorum zaten gülüm ilk başlarda (21-22 yaşların da çok saftirik ve toydum) evime güya hoş geldine gelip sağa sola bakıp benimle konuşmayıp kendi araların da muhabbet edip bana da çay getir götür tabak hazırlayıp ikram ettiğim için garson muamelesi yapanlar gittikten sonra uğuna uğuna ağladığımı bilirim :)

çok eğlenceli olmasa da güzel dizi gülüm , baş rol de ki kızı severim o yüzden izlemiştim :)

Bende Allah kahretmesin derim
Ama cocuklar kucukken essek sipasi da demistim
hahaha benim oğlanın arkasından çok demişimdir eşşek sıpası ama benle babası hariç de derdim nadiren yüzüne de söyledim az büyünce babanla ben hariç yine diyordum

Sadece atistirmalikla durabilecekmisin canim.

Calisirken bi yandan da ev isi cok zor gercekten. Bi duzen yapmissin kendine oturttugun zaman da guzel ilerler ins.

Uzun yıllar buna benzer bir düzenle çalıştım inş yine başarabilirim. Atıştırmalıkların yanına belki galeta falan eklerim, iş yerinin mutfağı inanılmaz pis ağzıma birşey koyamam oradan yemekler tabldot ve çok kötü, yemek firması hergün getirip o mutfağa bırakıyor oradan servis yapılıyor. Evden götürüp masamda yemeyi düşündüm ama ısıtamayacağım için karbon ağırlıklı yemek olur onu da yapmayayım dedim. Bakacağım artık bulucaz çözüm

Bu yuzden cok fazla arkadaşım yoktur benim. Öyle sen bir kere aradon ben iki kere aradim hesabi yapan. Destek olmaktan değilde dedikodudan ısrarla evinin sorunlarını bilmek isteyenler hiç samimiyet kuramiyorum
ben 5 sene önce pat diye kestim herkesle ilişkiyi (eve gidip gelmeleri) sadece tontişimle görüşüyorum , arada canım isterse sitenin kafesi açık alan oturma yerleri var oraya gidip görüyorum insanları o kadar , çıkarcılardan gına geldi gülüm , malatyalıyım der demez aa bize içli köfte yaparsın kayısı getir (bizim bağ bahçe yok parayla sipariş verip getiriyoruz yine de hediye getir diyorlar) kendilerinin fındık bahçesi olan incir, zeytinliği olanlar, hatta antepli birinin dönümlerce antep fıstığı vardı biz kayısı satın alıp getiriyordum onlardan bir fıstık görmedik :) başta direk böyle talepleri olanları direk eliyorum artık tahammülüm yok , ağız arayanları demiyorum bile:)

Ben seni hep açık düşünmüşüm nedense
yüzümle gözümle çok uğraşınca ondan öyle sanmışsındır gülüm makyajdan geri kalamıyorum (gözüme sadece) :))))
benim açık kapalı ayrımım hiç bir zaman olmadı her ikisinde de uç nokta olanlar hariç kimseyi görünüşü ya da inancından dolayı yargılamam hakkım yok zaten benim için önemli olan samimi olup beraber iyi vakit geçirebilmek , güzel muhabbet etmek , yaşı çok büyük yada çok küçük olması da hiç bir zaman önemli olmadı ben 21-22 yaşındayken en iyi komşum -arkadaşım annemle yaşıt olan, alevi ,arada alkol alan bir hanımdı (hala arada telde konuşuruz çook severim canımcımı)
sanırım yazdıklarımdan da bu özelliğim belli olduğu için kapalı olmam aklına gelmemiştir değil mi

gülüm tüm bekarlara dediğim bir şey bu sen de bekarsın artık ondan dedim ayrıntılı istemek misal iyi dürüst ailesine bağlı diyip bırakmamak , eşine kibar, gerektiğin de ev işi yapıp çocuk bakan , evde eksik -ihtiyaç ne var farkın da olup olan , eşine de ailesine de saygılı v.s. diye ayrıntılardan bahsettim , senin hakkına da hayırlısı neyse ne zamansa öylesi olur inşallah gülüm

aman boş ver çekmesin canım daha iyi :)
maşallah eşin ne güzel yardımcı oluyor sana rabbim muhabbetinizi arttırsın gülüm , ah ne vardı kas yırtılmak üzere olmadan yapsaydı demiyoruz ,sadece şimdiye bakıyoruz:))

ayy çok üzüldüm gülüm durum böyle olunca sen de daha stres yapıyorsun tabi , allahın izniyle bebeğine bir şey olmaz sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına alırsın , hiç doktor yüzü görmeden kronik hastalığı olanların bile sağlıklı bebekleri oluyor gülüm bunu sık sık hatırlamaya çalış can veren de koruyan da var

artık pek yok zaten , varsa da belli etmiyorlar bence :)

o daha çek kk de motivasyonu hep tam olur gülüm ondan onu tuttum , sen de bana gıcık ol yüzümü kara çıkar kız sen kazan

ekim2009 abla nette gördüm turşu için tencerede kaynayan kapağı hemen kapatınca tutuyormuş bende deniyim diyorum benmkilerde tutmaz pek
turşu işini bitirdim daha yapmam bu sene , bir dahakine ben de kapağı kaynatırım gülüm çok sağ ol
yaparsan tutarsa yazmayı unutma , benim turşular tuttu sadece bazısının alt tarafı hafif bulanık oldu o da elma sirkesiyle yaptıklarımız mı üzüm sirkesiyle yaptıklarımız mı bilemedim hepsini karıştırdım kavanozların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…