- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.521
Sonradan zuhal abla diyince hatirladim. Bu hafta cok rakip var birbirine takip edemiyomBu hafta hasım olduk onla ondan diyor
Canım 5.1 lolliop yüklenmesi lazım.O gun baktim 4 kusur du.
Erkek kardesimde bakti 5 ustu surum eba ve zoom dedi hatta
Evet sikintili biraz. Erkek kardesim de dedi biseyler yapar surumu yukseltirim ama belki tablet hata verir dedi. Guvenedi kendine yapmadi. Bilgisayarra merakli baya.Canım 5.1 lolliop yüklenmesi lazım.
Her bilgisayarcı yapamıyor.
Kaç bilgisayarcı gezdik yapamadı, servis bile yapamadı, bi öğretmen arkadaş yapıyormuş, ona yaptırdım bende, oldu
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
ben toutubedan ebru egi yi takip ediyorum.motivasyon videolari varArkadaslar motivasyon yukseltecek video falan var mi bu haftasonu iyi gecmedi benim icin. Diyet motivasyonumun artnasi lazım
burda hersey iptal oldu.yasak kalabalik dugun yapmak.en fazla30 kisiye dustuSagol cnm
Tarihi degistirmedik, 17 sinde olacak
Burda hergün kurallar degisiyor
O güne durum ne olacak bilmiyorum
Vaka sayisi daha yukselirse, ev toplantilarinada limit getirebilirler
Benim 1 kayin, 3 görümce var. Kv, kp
Bizim cekirdek aile
Baya kalabalik oluyor
Onlarda 20 kişi falan varmis
Nasil olacak bilmiyorum
o ne diycektim.gordum sonra:)Bugün velibah yapıcam
nasil yapcaksin9.takımın tatlı hatunlarıııı güzel bir pazar günü olsun inş
İşe başladım artık herşey programlıya döndü hamlamışım birazama an itibariyle temizlik tamam, haftalık yemek programı da yaptım çünkü 7 gibi evde oluyorum akşam pişirme şansı yok, hazırlıklarını yapıp sabah çıkmadan pişireceğim inş. 6 da kalkıp eşimi işe yolluyorum , ortalığı toparlayıp yemek pişirip saat 8 de evden çıkıyorum. Temizliği de bugün yaptım, dün mutfağı elden geçirdim böyle böyle oturtacağım inş. Terazi 80 kiloda sabit hala ama bu saatten sonra veririm gibi geliyor iş yerinin öğlen yemekleri felaket , evden götürmemde mümkün değil mutfağı yemeklerdende beter. Atıştırmalık yoğurt ya da kuruyemişle idare etmeyi düşünüyorum, sizde nasıl gidiyor, herkes iyi mi
bir kaç senedir boş veriyorum zaten gülüm ilk başlarda (21-22 yaşların da çok saftirik ve toydum) evime güya hoş geldine gelip sağa sola bakıp benimle konuşmayıp kendi araların da muhabbet edip bana da çay getir götür tabak hazırlayıp ikram ettiğim için garson muamelesi yapanlar gittikten sonra uğuna uğuna ağladığımı bilirim :)aynı şeyleri ben de yaşadım abla insanlar çok ilginç seni tanımadan yargıda bulunuyorlar boşver onları sen
çok eğlenceli olmasa da güzel dizi gülüm , baş rol de ki kızı severim o yüzden izlemiştim :)Aynen abla :) paspası çamaşırı yarın yapıcam. Planıda gece hazırlarım. Miniğim uyumuşkn canm kore dizisi izlemek istiyo :) Because This Is My First Life başlasam mı bilemedim sen izlemişindir kesin :) nasıl dizi?
hahaha benim oğlanın arkasından çok demişimdir eşşek sıpası ama benle babası hariç de derdim nadiren yüzüne de söyledim az büyünce babanla ben hariç yine diyordumBende Allah kahretmesin derim
Ama cocuklar kucukken essek sipasi da demistim
Sadece atistirmalikla durabilecekmisin canim.
Calisirken bi yandan da ev isi cok zor gercekten. Bi duzen yapmissin kendine oturttugun zaman da guzel ilerler ins.
ben 5 sene önce pat diye kestim herkesle ilişkiyi (eve gidip gelmeleri) sadece tontişimle görüşüyorum , arada canım isterse sitenin kafesi açık alan oturma yerleri var oraya gidip görüyorum insanları o kadar , çıkarcılardan gına geldi gülüm , malatyalıyım der demez aa bize içli köfte yaparsın kayısı getir (bizim bağ bahçe yok parayla sipariş verip getiriyoruz yine de hediye getir diyorlar) kendilerinin fındık bahçesi olan incir, zeytinliği olanlar, hatta antepli birinin dönümlerce antep fıstığı vardı biz kayısı satın alıp getiriyordum onlardan bir fıstık görmedik :) başta direk böyle talepleri olanları direk eliyorum artık tahammülüm yok , ağız arayanları demiyorum bile:)Bu yuzden cok fazla arkadaşım yoktur benim. Öyle sen bir kere aradon ben iki kere aradim hesabi yapan. Destek olmaktan değilde dedikodudan ısrarla evinin sorunlarını bilmek isteyenler hiç samimiyet kuramiyorum
yüzümle gözümle çok uğraşınca ondan öyle sanmışsındır gülüm makyajdan geri kalamıyorum (gözüme sadece) :))))Ben seni hep açık düşünmüşüm nedense
ayyy ponim alemsin kızzzzZuhal ablamş eşi hergün erken kalkar kahvaltıyı hazırlar çamaşır işini halledip işe gider gelince akşam yemeğini yapıp süpürme işine girer hiçte sesi çıkmaz
gülüm tüm bekarlara dediğim bir şey bu sen de bekarsın artık ondan dedim ayrıntılı istemek misal iyi dürüst ailesine bağlı diyip bırakmamak , eşine kibar, gerektiğin de ev işi yapıp çocuk bakan , evde eksik -ihtiyaç ne var farkın da olup olan , eşine de ailesine de saygılı v.s. diye ayrıntılardan bahsettim , senin hakkına da hayırlısı neyse ne zamansa öylesi olur inşallah gülümabla bi ara çok takıldım herkes bi şekilde dengini buluyor bi ben mi böyle kalıcam vs diye dua gruplarımız vardı falan cok dua ettik :) artık evlilikle ilgili dua etmek içimden gelmiyor olacagı varsa zaten olacak bişey için dua etmek istemiyorum daha önemli şeyler için ediyorum ablacım :))
aman boş ver çekmesin canım daha iyi :)Malesef ablacım kadınlara dinlenme yok. Kolay gelsin sana da
Abla evlendiğimde az yapıyordu sonra yaptırmaya yaptırmaya suyunu bile ister oldu. Geçen sene kolum çok ağrıyordu . Doktor iş yapıp zorlamaktan kasın yırtılmak üzere sakın iş yapma dedi. Dolaptan tabak bardak bile almamı yasakladı. O zamandan birtek evi eşim süpürür. O da canı
Canım çekti yicem de. Hep onların istediği mi olacak
çocuklar çok masumlar.
Kolay gelsin sana canım. İnşallah çabucak alışırsınız. Zor bir süreç kolay geçsin inşallah
benim en küçük bacımdan 1 yaş küçüksünO neymis ya ne aliyoruz sanki cok pahaliinsallah canim
32 canim
ayy çok üzüldüm gülüm durum böyle olunca sen de daha stres yapıyorsun tabi , allahın izniyle bebeğine bir şey olmaz sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına alırsın , hiç doktor yüzü görmeden kronik hastalığı olanların bile sağlıklı bebekleri oluyor gülüm bunu sık sık hatırlamaya çalış can veren de koruyan da varSağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.
artık pek yok zaten , varsa da belli etmiyorlar bence :)kolau gelsin diyecektim ama dikmissindir bile.
insanlar cok dengesiz abla. Basortusu yuzunden hala onyargili olanlara ben insan diyemiyorum malesef farkli bir varlik onlar.
demi ya rabbim bizi ne guzel ne harika yaratmis herseyin bi sebebi var.
gecmis olsun canim benim. Bebeginde sende cook iyi olirsunuz ins. Saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
Rabbim mutlulugunu daim etsin canim.
Camide kres gibi egitimmi veriyorlar burda oyle camiler var. Hem dini egitim hemde anasifi gibi
o daha çek kk de motivasyonu hep tam olur gülüm ondan onu tuttum , sen de bana gıcık ol yüzümü kara çıkar kız sen kazanbende soganli cok severim.bi ara boyle bi tartisma vardi
menemen soganlimi sogansizmi olur diye
aynenn szn bana guven gerisini merak etme
demek @UcanSupurge yi tutuyosun abla
rabbim sifani versin canim.bebeginide sag salim kucagina almayi nasip etsin.insallah rahat hamilelik gecirirsin❤
ben bugun nelere hayir dedim bilmiyosunnn.
ben 1 seyans yaptirdim ama tam anlamiyla beyaz olmadiydi galiba 1 kere daha yaptirmam gerekiyodu ama yapmadim
gozun aydin ozaman canim
gordum 65 sana cok yakismis ozelliklede kirmizi penyeyke olan resmini daha cok begendim
kolay gelsin abla
bitmedi galiba daha
ayy cok tatlii ...seni nasilda dusunuyoo
turşu işini bitirdim daha yapmam bu sene , bir dahakine ben de kapağı kaynatırım gülüm çok sağ olekim2009 abla nette gördüm turşu için tencerede kaynayan kapağı hemen kapatınca tutuyormuş bende deniyim diyorum benmkilerde tutmaz pek
en sevdiğin ekim ben olunca normall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?