- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.561
Allh sana sabır versin canımbiri 8 yasinda biri 10 yasinda canim.
Amin cumlemizin huzuru daim olsun ins
amin canim bende ucuncuden sonra rabbim bunlara omur versin olmayana da versin dedim ve olayi kapattim
Ya benim en kucuk te oyleydi disari cikinca cok aglardi. Evden cikinca huzurlari kaciyor. Eve geldikmi seninki gibi gilucukler atardi
Ben de diyorum benim kız dışarda neden böyle coşuyor onun da göbek bağı evdeGöbeği hala evde ondan sanırım evci oldu
2 küçük çocukta bende var huni takardın artıkPo
Ponim yeni gördüm ama allah canımı aldı. Adresi ver geleyim çıkalım beraber
Aminncnm masallah onlara yabiri 8 yasinda biri 10 yasinda canim.
Amin cumlemizin huzuru daim olsun ins
amin canim bende ucuncuden sonra rabbim bunlara omur versin olmayana da versin dedim ve olayi kapattim
Ya benim en kucuk te oyleydi disari cikinca cok aglardi. Evden cikinca huzurlari kaciyor. Eve geldikmi seninki gibi gilucukler atardi
Simdi boyle dusunuyorsn biraz buyusun degisir insallah cnmYok canım bende hemen bakarım ne oldu diye. Tatilde Ruslar da öyleydi çocuk yerlere yatıyor kadın hala yemek yiyorduben bi daha iki çocuklar gitmemem geeektipini öğrendim
Göbeği hala evde ondan sanırım evci oldu
Neyi bekliyorsunuz gömun bi cami avlusuna yada okul bahcesineBen de diyorum benim kız dışarda neden böyle coşuyor onun da göbek bağı evde
Benimki bazen dorduncuyu dokunduruyor bende gulup geciyorumAllh sana sabır versin canımbenimki bazen dokunduyor bi bakış atıyorum susuyor. Yeni doğum yapan adama 3. Çocuk denir mi hayret bişey .
Kız bana batıl geliyor hiç inanmıyorum hatırası kalsın diye saklıyorumNeyi bekliyorsunuz gömun bi cami avlusuna yada okul bahcesine
sizin orada vaka sayisi cok artmis cnm aman dikkat edinburda hersey iptal oldu.yasak kalabalik dugun yapmak.en fazla30 kisiye dustu
neyseki en azindan özür dilemeyi biliyor cnm :))Kızlar oglenleyn buyuk parka gittik cocuk gezsin hava alalim diye pisman oldm. Hadi resim cek dedim esime oda hic sevmez resim cekmeyi cekilmeyi (klasik erkek sorunları sanirm cogu böyle) neyse bana uff seninde resmine dedi bende kirildm tutamadm kendmi agladm ya ne var sanki 1 resim icin kiricak insanı anlamiyorm, ben zaten daha cok tavrına kızdim. Sonrada basım agridi zatn eve geldm hap ictim, tabi koca geldi ozur diledi yok o sicaktan bunalms zaten bide ben resm demisim, bende dedm bidha boyle yaparsan uzzn bi sure konusmicam senle tamam tamma dedi mevzu kapandi olan bana oldu bas agrim gecse bari hemen.
küçük cocukla sadece dolasmaya diye cikarsin cnm2 çocukla dışarı çıkmak be kadar zormuş yavallaha hazırlanırken yoruldum. Sözde hava alacaktım 2 aylık bebekle neyimeyse bi mağazaya girdim koşa koşa alacağımı aldım ve çıktım. Büyük bi taraftan onu bunu ister küçük bi taraftan ağlar. Sonuç evdeyim
Sanki bunlara kendi bakiyor dimiBenimki bazen dorduncuyu dokunduruyor bende gulup geciyorum
Ev işinin bittigi nerde görülmüş cnmSon günlerde hiç düzenli giremiyorum kızlar. Haftaiçi canlı dersler okul ev haftasonu temizlik çocuk vs gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Sanki sürekli temizlik yapıyorum ve gün bitmeyip ertesi gün devam ediyormuş gibi
Geçmişi de çok takip edemiyorum artık. Yetişebildiğimiz kadar artık napalım
En dogrusunu yapmışın cnmben 5 sene önce pat diye kestim herkesle ilişkiyi (eve gidip gelmeleri) sadece tontişimle görüşüyorum , arada canım isterse sitenin kafesi açık alan oturma yerleri var oraya gidip görüyorum insanları o kadar , çıkarcılardan gına geldi gülüm , malatyalıyım der demez aa bize içli köfte yaparsın kayısı getir (bizim bağ bahçe yok parayla sipariş verip getiriyoruz yine de hediye getir diyorlar) kendilerinin fındık bahçesi olan incir, zeytinliği olanlar, hatta antepli birinin dönümlerce antep fıstığı vardı biz kayısı satın alıp getiriyordum onlardan bir fıstık görmedik :) başta direk böyle talepleri olanları direk eliyorum artık tahammülüm yok , ağız arayanları demiyorum bile:)
Aynen abla ya .sizin orada vaka sayisi cok artmis cnm aman dikkat edin
neyseki en azindan özür dilemeyi biliyor cnm :))
küçük cocukla sadece dolasmaya diye cikarsin cnm
Alışveriş işi zor :))
Sanki bunlara kendi bakiyor dimi
Benim ilki de evde babası bi yere gitmesinler diye gömmek istemiyor kız kurusu yapacak kızlarımıBen de diyorum benim kız dışarda neden böyle coşuyor onun da göbek bağı evde
Bu zamanda 3 cocuk neyinize yetmiyor cnmAynen abla ya .
Soyle uykumuz duzene giriyor buyuyor cadim bundan sonra tekrar ayni seyleri gozum yemiyor valla.
Beraber takarız nolacak hem dışarda başka çocukların görünce oynarlar2 küçük çocukta bende var huni takardın artık
Benimkilerin nereye gömüldü hic hatirlamiyorumBenim ilki de evde babası bi yere gitmesinler diye gömmek istemiyor kız kurusu yapacak kızlarımı
Aynen öyle millet bön bön bakıyor sanki çocuk hiç bakmadılarAminncnm masallah onlara ya
Simdi boyle dusunuyorsn biraz buyusun degisir insallah cnm
Aynen yabancilar genel olark rahat cogu, oyle cocuk bakmaya ne var. Bizde bakmasan kotu anne olursn bide kendini gectim toplum baskısıd var bi cocuk aglasa herkez noluyor nedn agliyor havasinda sizene kardesm
Neyi bekliyorsunuz gömun bi cami avlusuna yada okul bahcesine
Abla yurt dışında mı yaşıyorsunuz siz. Oraya gönmeseydiniz ya memlekette olaymışBenimkilerin nereye gömüldü hic hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?