Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Namaria online mi canım diyetisyenin Nilay keçeci tarzı sürekli cevap verecek ekip yoksa yüzyüze tercih et bence onlinedan ben hiç memnun kalmadım sallıyorlar gibi hep bir geç cevap verme söz konusu
Online di canim dedigin ekipi bilmiyorum ama biraz dusunecegim zaten. Kendim de devam edebilirim ya da bakacagim canim yuz yuze de olabilir

Cuma 77.5
Bugün 78
Arti 500gr
Lahana dolmasının artisi hiç üzülmüyorum kendimden eminim Cumaya güzel bir eksiyle geleceğim
Kizcemi doyurup sporumu yapacağım
Bende bekliyordum canım ama gelmedi cumaya kadar toparlarsın yarış hala bitmedi

Ay lusiş bende o kiloda olmak istiyorum ya belki bazı kıyafetlerine girerim
Lusiş ne bacım suşi gibi
Olursun canım kaç kiloyken başladın şuan kaçsın?
Kaç yıllık evlisin ? Nerde çalışıyosun ? İki çocuğun varmış büyük kaç yaşında ? Bulmuşken sorayım dedim çok mu oldu

Bilmiyorum ki anlamadım bi türlü sabah uyudu eşimi işe gönderdikten sonra uyudum bende şimdi de canım hiç bişey istemiyor hiç iştahımda yok
bazen benimki de aynı oluyor ya şu sıra sürekli beni istiyor bklm git gide vahimlesmez durum insAllah
bunye de reddetmedı o günü zaten o gün artıydım ama gitti cıcıanne evınde hayır da dıyemıyorsun yemege şimdi birde moralsız gorunce yedırerek düzelteceklerını sanıyorlar
cicianne kim kız
cuma 67.8
bugun 67.4
Handandandan !!!!!!!
waooww
Bildirim yapıyorum
Cuma :76.2
Pazaetesi :76.00
Fark -200
Buna şükür wc sorunu devam ediyor
çok güzel eksi canım cumaya v artar insAllah
Cuma 77.5
Bugün 78
Arti 500gr
Lahana dolmasının artisi hiç üzülmüyorum kendimden eminim Cumaya güzel bir eksiyle geleceğim
insAllah cnm kolay gelsin

Ş sonradan klavyeden dolayı olmuş pardon ama bence kuşağa hoş geliyor lusiş efenim 7 yıllık evliyim. Belediyede çalışıyorum. Büyük 5 yaşında. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum başka sorunuz var mı lusiş

bazen benimki de aynı oluyor ya şu sıra sürekli beni istiyor bklm git gide vahimlesmez durum insAllah
cicianne kim kız
waooww
çok güzel eksi canım cumaya v artar insAllah

insAllah cnm kolay gelsin
Benimki şuan öyle canım sürekli beni istiyor. Gece yanında uyuyor zaten inşallah daha da kötüye gitmez
İnşallah canım bunar sonuna kadar hedefime ulaşmam gerek

WC farkı varsa eksidesindr bence keisn bı de ilk kalkınca tartilmak hep tartıyı etkiliyor cnm ☺
aynen canım WC ye çıktım sabahdan 100g eksiktim kahvaltıya rağmen
Sonra da bu süpürgeli benim çorbama laf etti ne yapsın bu süpürgeli
cuma süpürgenle gezerim bir tur
Günaydın arkadaşlar
Cuma 76.4
Bugün 76.6
Artimin sebebi karnabahar diye düşünmek istiyorum
Şimdi cikmsm lazım tel kıza vericem görüşürüz
etkiliyorsa odur canım
Bilmiyorum ki anlamadım bi türlü sabah uyudu eşimi işe gönderdikten sonra uyudum bende şimdi de canım hiç bişey istemiyor hiç iştahımda yok
bebekleeri anlamaya çalışmayı bırakalı çok oldu benimkide iki gecedir uyumuyirdu dünde 1.30 da uyudu sabah ezanından sonra yine sapıttı
Cuma 77.5
Bugün 78
Arti 500gr
artinin sebebi belliyse ve telafisi varsa sorun yoktur sorun haline getirince gitmiyor o artı
Online di canim dedigin ekipi bilmiyorum ama biraz dusunecegim zaten. Kendim de devam edebilirim ya da bakacagim canim yuz yuze de olabilir
bu süreçte biraz daha destek al bence maddi olarak zorlamayacaksa yüzyüze daha fazla motive edebilir o tartıya çıkıp yağ oranını vs görmek motive edici

Benimde aynı gece 3 ü geçiyordu hala bakıyor ağlıyor ağlamasa beklerim sabaha kadar ama ağlayınca elimden bişeyde gelmiyor beraber ağlıyoruz Kemal Sunal gibi

Heheh sağol canım aydınlanma geldi şuan şimdilik yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…