- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.781
Tartıldım canım yazacaktım kahvaltiyi yeni yaptım
Temem beklemedeyimTartıldım canım yazacaktım kahvaltiyi yeni yaptım
Korkma artı geldim ama cumaya kadar kork benden ölümüne spor yapacağım birazdanTemem beklemedeyim
Online di canim dedigin ekipi bilmiyorum ama biraz dusunecegim zaten. Kendim de devam edebilirim ya da bakacagim canim yuz yuze de olabilirNamaria online mi canım diyetisyenin Nilay keçeci tarzı sürekli cevap verecek ekip yoksa yüzyüze tercih et bence onlinedan ben hiç memnun kalmadım sallıyorlar gibi hep bir geç cevap verme söz konusu
Bende bekliyordum canım ama gelmedi cumaya kadar toparlarsın yarış hala bitmediCuma 77.5
Bugün 78
Arti 500gr
Lahana dolmasının artisi hiç üzülmüyorum kendimden eminim Cumaya güzel bir eksiyle geleceğim
Kizcemi doyurup sporumu yapacağım
Aşırı seksiyim en seksülü benüm
Hahaha sen yaparken bende oturup fındık ceviz yiyecek değilim heralde hahayyyy ölümüne sporKorkma artı geldim ama cumaya kadar kork benden ölümüne spor yapacağım birazdan
Ay lusiş bende o kiloda olmak istiyorum ya belki bazı kıyafetlerine girerimAşırı seksiyim en seksülü benüm
Tartıldım canım son iki hafta neysem oyum hala takıldım kaldım 64.6 ya akşam yemek bile yemedim halbukülümün
Lusiş ne bacım suşi gibiAy lusiş bende o kiloda olmak istiyorum ya belki bazı kıyafetlerine girerim
bazen benimki de aynı oluyor ya şu sıra sürekli beni istiyor bklm git gide vahimlesmez durum insAllahBilmiyorum ki anlamadım bi türlü sabah uyudu eşimi işe gönderdikten sonra uyudum bende şimdi de canım hiç bişey istemiyorhiç iştahımda yok
cicianne kim kızbunye de reddetmedı o günü zaten o gün artıydım ama gitti cıcıanne evınde hayır da dıyemıyorsun yemege şimdi birde moralsız gorunce yedırerek düzelteceklerını sanıyorlar
waooww
çok güzel eksi canım cumaya v artar insAllahBildirim yapıyorum
Cuma :76.2
Pazaetesi :76.00
Fark -200
Buna şükür wc sorunu devam ediyor
insAllah cnm kolay gelsinCuma 77.5
Bugün 78
Arti 500gr
Lahana dolmasının artisi hiç üzülmüyorum kendimden eminim Cumaya güzel bir eksiyle geleceğim
Ş sonradan klavyeden dolayı olmuş pardonLusiş ne bacım suşi gibi
Olursun canım kaç kiloyken başladın şuan kaçsın?
Kaç yıllık evlisin ? Nerde çalışıyosun ? İki çocuğun varmış büyük kaç yaşında ? Bulmuşken sorayım dedim çok mu oldu
Benimki şuan öyle canım sürekli beni istiyor. Gece yanında uyuyor zaten inşallah daha da kötüye gitmezbazen benimki de aynı oluyor ya şu sıra sürekli beni istiyor bklm git gide vahimlesmez durum insAllah
cicianne kim kız
waooww
çok güzel eksi canım cumaya v artar insAllah
insAllah cnm kolay gelsin
aynen canım WC ye çıktım sabahdan 100g eksiktim kahvaltıya rağmenWC farkı varsa eksidesindr bence keisn bı de ilk kalkınca tartilmak hep tartıyı etkiliyor cnm ☺
cuma süpürgenle gezerim bir turSonra da bu süpürgeli benim çorbama laf etti ne yapsın bu süpürgeli
etkiliyorsa odur canımGünaydın arkadaşlar
Cuma 76.4
Bugün 76.6
Artimin sebebi karnabahar diye düşünmek istiyorum
Şimdi cikmsm lazım tel kıza vericem görüşürüz
bebekleeri anlamaya çalışmayı bırakalı çok oldu benimkide iki gecedir uyumuyirdu dünde 1.30 da uyudu sabah ezanından sonra yine sapıttıBilmiyorum ki anlamadım bi türlü sabah uyudu eşimi işe gönderdikten sonra uyudum bende şimdi de canım hiç bişey istemiyorhiç iştahımda yok
artinin sebebi belliyse ve telafisi varsa sorun yoktur sorun haline getirince gitmiyor o artıCuma 77.5
Bugün 78
Arti 500gr
bu süreçte biraz daha destek al bence maddi olarak zorlamayacaksa yüzyüze daha fazla motive edebilir o tartıya çıkıp yağ oranını vs görmek motive ediciOnline di canim dedigin ekipi bilmiyorum ama biraz dusunecegim zaten. Kendim de devam edebilirim ya da bakacagim canim yuz yuze de olabilir
Benimde aynı gece 3 ü geçiyordu hala bakıyor ağlıyoraynen canım WC ye çıktım sabahdan 100g eksiktim kahvaltıya rağmen
cuma süpürgenle gezerim bir tur
etkiliyorsa odur canım
bebekleeri anlamaya çalışmayı bırakalı çok oldu benimkide iki gecedir uyumuyirdu dünde 1.30 da uyudu sabah ezanından sonra yine sapıttı
artinin sebebi belliyse ve telafisi varsa sorun yoktur sorun haline getirince gitmiyor o artı
bu süreçte biraz daha destek al bence maddi olarak zorlamayacaksa yüzyüze daha fazla motive edebilir o tartıya çıkıp yağ oranını vs görmek motive edici
Ş sonradan klavyeden dolayı olmuş pardonama bence kuşağa hoş geliyor lusiş efenim 7 yıllık evliyim. Belediyede çalışıyorum. Büyük 5 yaşında. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum başka sorunuz var mı lusiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?